Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητέ φίλε,
Σου πέρασε από το μυαλό οτι κάποιοι από εδώ μέσα ίσως να τα έχουν περάσει όλα αυτά? Η΄ίσως χειρότερα?
Σου πέρασε από το μυαλό οτι κάποιοι από εδώ μέσα ίσως ήδη να έχουν κηδέψει τους συγγένεις τους?
Δοκιμασίες έχουμε περάσει, ή θα περάσουμε, όλοι μας. Μέσα στο πρόγραμμα είναι.
Εσύ τώρα τι έπαθες και εύχεσαι με αυτόν τον τρόπο? Σε έθιξε κανείς?
Αν ναι, παρατηρείς ένα οξύμωρο στο πόστ σου?

Αυτοί που θίγουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο μόνο βραβείο δεν τους έδωσε το εν λόγω site και δωρεάν εισητήριο για κανένα citytour.
Μίλησα για αυτήν την κακία, αγένεια, ανηθικότητα και χλευασμό στον πρόσωπο του εν λόγω ανθρώπου που βγαίνει από το εν λόγω post εδώ και μέρες και κανένας δεν ενοχλείται.
Και ενοχλήθηκες για μία ευχή που έκανα. Σωπά :uglystupid:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Αυτοί που θίγουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο μόνο βραβείο δεν τους έδωσε το εν λόγω site και δωρεάν εισητήριο για κανένα citytour.
Μίλησα για αυτήν την κακία, αγένεια, ανηθικότητα και χλευασμό στον πρόσωπο του εν λόγω ανθρώπου που βγαίνει από το εν λόγω post εδώ και μέρες και κανένας δεν ενοχλείται.
Και ενοχλήθηκες για μία ευχή που έκανα. Σωπά :uglystupid:
Ε κάτσε να σου πώ λοιπόν με τι ενοχλήθηκα.
Αγένεια έτσι? Όταν εγώ έθαψα συγγενικό μου πρόσωπο οι πουστοπαπάδες της ενορίας του δεν ήρθαν ούτε να τον διαβάσουν, κι ας ήταν ιδιαίτερα ενεργό μέλος της ενορίας του. ΕΙχαν, ξέρεις, γιορτή στην εκκλησία. Μπροστά στο φαγοπότι βλέπεις, γιατί φαγοπότι ήταν κυριολεκτικά, δεν βάζουν τίποτις τα παπαδαριά μας. Κι άμα είναι να γεμίσουν και τις κοιλίες τους εκεί να δείς.
Ανηθικότητα έτσι? Που το βρήκε ρε το μόσχευμα? Οι λίστες, παγκόσμια, είναι και παραμένουν λίστες. Σου κάνουν τις εξετάσεις και έαν, και μόνο εάν, ο οργανισμός σου μπορεί να ανταπεξέλθει στην όλη διαδικασία, τότε σε βάζουν σε μια απο αυτές. Πρόσεξες οτι τον τελευταίο καιρό έχει προεξοφληθεί η μεταμόσχευση στον εν λόγω ιεράρχη χωρίς κάν να έχει διαβεί την πόρτα του νοσοκομείου που θα γίνει η μεταμόσχευση? Χωρίς να έχουν γίνει οι εξετάσεις? Χωρίς να έχει μπεί στην λίστα και να περιμένει όπως εκατομμύρια άλλοι?
Χλευασμός? Ναι ρε, χλευασμός, μόνο για αυτό είναι άξιοι και τίποτα άλλο. Έχουν μετατρέψει την εκκλησία σε τσιφλίκι τους και περιμένεις να στεκόμαστε σούζα κάθε φορά που θα ανοίγουν το γαμήδι το στόμα τους? Και την γνώμη μας θα πούμε και θα τους κρίνουμε.
Για να τελειώνουμε, ξέρεις κάτι? Τα βάζω μαζί σου μόνο και μόνο για τις μαλακίες που έγραψες. Αυτές τις ωραίες ευχές. Η ζωή, όμως, καθότι η μεγαλύτερη πουτάνα που υπήρξε, υπάρχει, και θα υπάρχει συχνά πυκνά μας λούζει με αυτά που ευχόμαστε στους άλλους. Άντε λοιπόν μαλάκα να δέσεις καμία πέτρα στο λαιμό σου και να πάς σε καμία πλάζ να βουτήξεις, μα δεν αξίζεις μήδε για φτύσιμο.

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ε κάτσε να σου πώ λοιπόν με τι ενοχλήθηκα.
Αγένεια έτσι? Όταν εγώ έθαψα συγγενικό μου πρόσωπο οι πουστοπαπάδες της ενορίας του δεν ήρθαν ούτε να τον διαβάσουν, κι ας ήταν ιδιαίτερα ενεργό μέλος της ενορίας του. ΕΙχαν, ξέρεις, γιορτή στην εκκλησία. Μπροστά στο φαγοπότι βλέπεις, γιατί φαγοπότι ήταν κυριολεκτικά, δεν βάζουν τίποτις τα παπαδαριά μας. Κι άμα είναι να γεμίσουν και τις κοιλίες τους εκεί να δείς.
Ανηθικότητα έτσι? Που το βρήκε ρε το μόσχευμα? Οι λίστες, παγκόσμια, είναι και παραμένουν λίστες. Σου κάνουν τις εξετάσεις και έαν, και μόνο εάν, ο οργανισμός σου μπορεί να ανταπεξέλθει στην όλη διαδικασία, τότε σε βάζουν σε μια απο αυτές. Πρόσεξες οτι τον τελευταίο καιρό έχει προεξοφληθεί η μεταμόσχευση στον εν λόγω ιεράρχη χωρίς κάν να έχει διαβεί την πόρτα του νοσοκομείου που θα γίνει η μεταμόσχευση? Χωρίς να έχουν γίνει οι εξετάσεις? Χωρίς να έχει μπεί στην λίστα και να περιμένει όπως εκατομμύρια άλλοι?
Χλευασμός? Ναι ρε, χλευασμός, μόνο για αυτό είναι άξιοι και τίποτα άλλο. Έχουν μετατρέψει την εκκλησία σε τσιφλίκι τους και περιμένεις να στεκόμαστε σούζα κάθε φορά που θα ανοίγουν το γαμήδι το στόμα τους? Και την γνώμη μας θα πούμε και θα τους κρίνουμε.
Για να τελειώνουμε, ξέρεις κάτι? Τα βάζω μαζί σου μόνο και μόνο για τις μαλακίες που έγραψες. Αυτές τις ωραίες ευχές. Η ζωή, όμως, καθότι η μεγαλύτερη πουτάνα που υπήρξε, υπάρχει, και θα υπάρχει συχνά πυκνά μας λούζει με αυτά που ευχόμαστε στους άλλους. Άντε λοιπόν μαλάκα να δέσεις καμία πέτρα στο λαιμό σου και να πάς σε καμία πλάζ να βουτήξεις, μα δεν αξίζεις μήδε για φτύσιμο.

Α, τώρα φοβήθηκες και για τις ευχές που έριξα. Ετσι να φοβόμαστε πότε πότε.
Προσωπικά δεν σε έβρισα, δεν σε ξέρω και ούτε απευθύνθηκα σε εσένα.
Μάλλον πρεσβεύεις τον καοηθέστατους που ξεστομίζουν όλη την χολή για το εν λόγω πρόσωπο και μάλλον γι' αυτό πετάχτηκες σαν την κλανιά.
Κοίτα το να βγαίνει καποιος και να λέει θα "πάρεις και τα αρχίδια μου" και αυτό να θεωρείται ύψιστο τεκμήριο προς θαυμασμό για την γλωσσοπλαστικότητά του που σε σημείο global moderator να του δίνει εύσημα ε μάλλον αυτός είναι ο μαλάκας.
Αυτό που γίνεται δεν λέγεται κριτική αλλά αγένεια και κακοήθεια, που εσύ βεβαίως δεν ενοχλήθηκες.
Σου ανταποδίδω το μαλάκας και το φτύσιμο. Ετσι απλά και ευγενικά.
Αντε και κάνε μου τη χάρη.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παληκαρια ας ηρεμησουμε εκατερωθεν και μην συνεχιστουν οι χαρακτηρισμοι, μην αναγκαστουμε να σβηνουμε..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Α, τώρα φοβήθηκες και για τις ευχές που έριξα. Ετσι να φοβόμαστε πότε πότε.
Προσωπικά δεν σε έβρισα, δεν σε ξέρω και ούτε απευθύνθηκα σε εσένα.
Μάλλον πρεσβεύεις τον καοηθέστατους που ξεστομίζουν όλη την χολή για το εν λόγω πρόσωπο και μάλλον γι' αυτό πετάχτηκες σαν την κλανιά.
Κοίτα το να βγαίνει καποιος και να λέει θα "πάρεις και τα αρχίδια μου" και αυτό να θεωρείται ύψιστο τεκμήριο προς θαυμασμό για την γλωσσοπλαστικότητά του που σε σημείο global moderator να του δίνει εύσημα ε μάλλον αυτός είναι ο μαλάκας.
Αυτό που γίνεται δεν λέγεται κριτική αλλά αγένεια και κακοήθεια, που εσύ βεβαίως δεν ενοχλήθηκες.
Σου ανταποδίδω το μαλάκας και το φτύσιμο. Ετσι απλά και ευγενικά.
Αντε και κάνε μου τη χάρη.
Φυσικά και θα σου κάνω την χάρη. Ναι, δεν γνωριζόμαστε. Όντως, δεν απευθύνθηκες σε εμένα. Τότε σε ποιόν τα έλεγες? Έτσι γενικά και αόριστα? Στο ξαναλέω λοιπόν οτι κάποιοι τα έχουμε περάσει όλα αυτά και τα έχουμε δει τα χάλια. Τι νομίζεις οτι μας έμεινε πλέον να φοβηθούμε?
Όσον αφορά αυτά περί χολής και κακοήθειας ας το δούμε λίγο διαφορετικά. Είναι ή δεν είναι ηγέτης ο συγκεκριμένος ιεράρχης? Μόνος του βγήκε? Το Άγιο Πνευμα τον έκανε Αρχιεπίσκοπο? Απο την στιγμή λοιπόν που κάποιος εκλέγεται για να ηγηθεί της Εκκλησίας θα δεχτεί και την ανάλογη κριτική/σχόλια/αφορισμούς/κακοήθειες ή οτι άλλο θες πρόσθεσε. Πολλώ δε μάλλον όταν δεν αφήνει πετραδάκι να πέσει κάτω και ασχολείται/σχολιάζει τα ΠΑΝΤΑ που γίνονται σε αυτή την χώρα.
Εν κατακλείδι, το πόστ με το "θα πάρεις τα αρχίδια μου" κλπ, ναι είναι ενοχλητικό για όποιον και αν αναφέρεται. Δεν θα απαντήσουμε όμως με τις τόσο ωραίες ευχές σου. Κατάλαβες τώρα γιατί σε αποκαλώ μαλάκα και γιατί σου προτείνω να βρείς καμιά πέτρα. Και άσε μην ανταποδώσεις. Δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε άλλο.

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φυσικά και θα σου κάνω την χάρη. Ναι, δεν γνωριζόμαστε. Όντως, δεν απευθύνθηκες σε εμένα. Τότε σε ποιόν τα έλεγες? Έτσι γενικά και αόριστα? Στο ξαναλέω λοιπόν οτι κάποιοι τα έχουμε περάσει όλα αυτά και τα έχουμε δει τα χάλια. Τι νομίζεις οτι μας έμεινε πλέον να φοβηθούμε?
Όσον αφορά αυτά περί χολής και κακοήθειας ας το δούμε λίγο διαφορετικά. Είναι ή δεν είναι ηγέτης ο συγκεκριμένος ιεράρχης? Μόνος του βγήκε? Το Άγιο Πνευμα τον έκανε Αρχιεπίσκοπο? Απο την στιγμή λοιπόν που κάποιος εκλέγεται για να ηγηθεί της Εκκλησίας θα δεχτεί και την ανάλογη κριτική/σχόλια/αφορισμούς/κακοήθειες ή οτι άλλο θες πρόσθεσε. Πολλώ δε μάλλον όταν δεν αφήνει πετραδάκι να πέσει κάτω και ασχολείται/σχολιάζει τα ΠΑΝΤΑ που γίνονται σε αυτή την χώρα.
Εν κατακλείδι, το πόστ με το "θα πάρεις τα αρχίδια μου" κλπ, ναι είναι ενοχλητικό για όποιον και αν αναφέρεται. Δεν θα απαντήσουμε όμως με τις τόσο ωραίες ευχές σου. Κατάλαβες τώρα γιατί σε αποκαλώ μαλάκα και γιατί σου προτείνω να βρείς καμιά πέτρα. Και άσε μην ανταποδώσεις. Δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε άλλο.

Τώρα βρήκατε να κρίνετε και χυδαία μάλιστα τον Αρχιεπίσκοπο?????
Τώρα σε αυτή την δύσκολη στιγμή?????
Ας κρίνουμε κανένα πολιτικό λαμόγιο και άς αφήσουμε τον Αρχιεπίσκοπο.
Τώρα αν νομίζεις ότι με το μαλάκα εξέπληξες τα πλήθη για μία άλλη φορά στο ανταποδίδω.
Προτείνω για λόγους σεβασμού στο πρόσωπο του Αρχιεπισκόπου μιας και το post ξεκίνησε με την αναφορά στην ασθένειά του και κατέληξε σε μία χείριστου είδους χυδαία κριτική να σβηστεί ολοκληρωτικά από το site.
Για φαντάσου ο Γεωργάκης ή ο Κωστάκης να πάθει τα ίδια και να ανοίξει κάποιος post "ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΡΙΤΚΗ".

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Τώρα βρήκατε να κρίνετε και χυδαία μάλιστα τον Αρχιεπίσκοπο?????
Τώρα σε αυτή την δύσκολη στιγμή?????
Ας κρίνουμε κανένα πολιτικό λαμόγιο και άς αφήσουμε τον Αρχιεπίσκοπο.
Τώρα αν νομίζεις ότι με το μαλάκα εξέπληξες τα πλήθη για μία άλλη φορά στο ανταποδίδω.
Προτείνω για λόγους σεβασμού στο πρόσωπο του Αρχιεπισκόπου μιας και το post ξεκίνησε με την αναφορά στην ασθένειά του και κατέληξε σε μία χείριστου είδους χυδαία κριτική να σβηστεί ολοκληρωτικά από το site.
Για φαντάσου ο Γεωργάκης ή ο Κωστάκης να πάθει τα ίδια και να ανοίξει κάποιος post "ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΡΙΤΚΗ".
Έχω την εντύπωση οτι θα ακούσουν τα ίδια και χειρότερα. Θυμήσου τον Α. Παπανδρέου.
Εδώ σταματώ και δεν ασχολούμαι άλλο.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....Ας κρίνουμε κανένα πολιτικό λαμόγιο και άς αφήσουμε τον Αρχιεπίσκοπο.

δε νομιζω να πιστευεις οτι αυτη η καραμελα δεν εχει λιωσει..
τι σχεση εχουν ο κωστακης κι ο γιωργακης με το θεμα ? εκτος κι αν τους κατατασεις ολους στην ιδια κατηγορια, αυτη των πολιτικων προσωπων.. γιατι απ ο,τι ξερω, ο κωστακης κι ο γιωργακης ΔΕΝ  ανηκουν στο παπαδαριό..
και πιστεψε με, αν ανηκαν θα το ηξερα..  ;)

υ.γ. εχεις δει καποιον που να ασχολειται με www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,12934.0/topicseen,topicseen]αυτό[/url] το θρεντ να λεει ''αφηστε τον κωστακη ή το γιωργακη και ασχοληθειτε με το χριστοδουλο'' ??

Επισκέπτης
Για να ακριβολογουμε στο post εγραψα "παρε και τα αρχιδια μου".

Εδινα τα αλλα(νεφρους,καρδια κλπ)ειπα να τα δωσω και αυτα.

Και γιατι ειναι προσβλητικο να προσφερει κανεις τους ορχεις του για μεταμοσχευση δηλαδη?

Ειναι χαμερπη οργανα για εναν αντρα οι ορχεις?Αν ναι,Gabor μου κοψε τους.

Ξερετε τι κλαμα πεφτει στα γραφεια ουρολογων-σεξολογων απο μαντραχαλους που εχουν προβλημα στους ορχεις τους?

Πως το 'γραψε ο Καζαντζακης "κοιτα απο τι μικρα πραγματα κρεμεται η ζωη του ανθρωπου".Ετσι δεν ηταν?

Ετσι δεν ειναι?

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
δε νομιζω να πιστευεις οτι αυτη η καραμελα δεν εχει λιωσει..
τι σχεση εχουν ο κωστακης κι ο γιωργακης με το θεμα ? εκτος κι αν τους κατατασεις ολους στην ιδια κατηγορια, αυτη των πολιτικων προσωπων.. γιατι απ ο,τι ξερω, ο κωστακης κι ο γιωργακης ΔΕΝ  ανηκουν στο παπαδαριό..
και πιστεψε με, αν ανηκαν θα το ηξερα..  ;)

Και βεβαίως ΔΕΝ ανήκουν. Και τα περί φυλαχτού συμφωνώ ότι ήταν παιχνίδι εντυπώσεων.
Απλά ήθελα να πω (γενικότερα) ότι λάθος θα ήταν ΚΑΙ να "ΚΑΝΑΜΕ ΚΡΙΤΚΗ" σε κάποιο πολιτικό πρόσωπο το οποίο θα είχε πρόβλημα υγείας (ανάφερα π.χ. τον Γεωργάκη, Κωστάκη ή ακόμη οποιονδήποτε άλλο).
Εδώ όμως πιάσανε "τελικώς" στο post τον Αρχιεπίσκοπο και πίσω από την "κριτική" τον βαράγανε ασύστολα. Για καθίστε ρε, ποιοί είστε μεγάλοι κριτές?????

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Για να ακριβολογουμε στο post εγραψα "παρε και τα αρχιδια μου".

Εδινα τα αλλα(νεφρους,καρδια κλπ)ειπα να τα δωσω και αυτα.

Και γιατι ειναι προσβλητικο να προσφερει κανεις τους ορχεις του για μεταμοσχευση δηλαδη?

Ειναι χαμερπη οργανα για εναν αντρα οι ορχεις?Αν ναι,Gabor μου κοψε τους.

Ξερετε τι κλαμα πεφτει στα γραφεια ουρολογων-σεξολογων απο μαντραχαλους που εχουν προβλημα στους ορχεις τους?

Πως το 'γραψε ο Καζαντζακης "κοιτα απο τι μικρα πραγματα κρεμεται η ζωη του ανθρωπου".Ετσι δεν ηταν?

Ετσι δεν ειναι?

Αν είναι με την καλή έννοια όπως τώρα το έγραψες Ο.Κ.
Ακούγεται όμως και λίγο προσβλητικό.
Και μην ξεχνάς ο Πρόεδρος λέει πάντα "στους διδύμους γεννητικούς αδένες".
Πιο κομψά.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....Και τα περί φυλαχτού συμφωνώ ότι ήταν παιχνίδι εντυπώσεων.

τωρα, ή δεν διαβαζεις καλα, ή κάνεις την ''παλαβη''..

πως γινεται να συμφωνεις μαζι μου σε κατι το οποιο ποτέ δεν ανεφερα ?  :idiot:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ο GABOR κάπου έχει δίκιο...μερικοί ξέφυγαν αρκετά...λέγοντας να πεθάνει,να μην γυρίσει..κτλ,λές και ο Χριστόδουλος τρώει από το πιάτο τους και τους έχει κουράσει...θα το πώ για άλλη μία φορά...να χτυπάτε τον άλλον όταν είναι όρθιος....και ποτέ να μην εύχεστε το κακό των άλλων....γυρνάνε μπούμερανγκ αυτά καμιά φορά...και αυτά δεν τα γράφω για τον Χριστόδουλο...τα γράφω για όλους τους ανθρώπους...επώνυμους ή όχι.....

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
τωρα, ή δεν διαβαζεις καλα, ή κάνεις την ''παλαβη''..

πως γινεται να συμφωνεις μαζι μου σε κατι το οποιο ποτέ δεν ανεφερα ?  :idiot:

Αναφέρθηκα σε όλα το πνεύμα του post .
Δεν έχω κανένα λόγο να κάνω την "παλαβή", πόσο μάλλον σε εσένα που δεν γνωριζόμαστε.
Το φυλαχτό αναφέρθηκε στο post. Γι'αυτό το ανάφερα έτσι ενδεικτικά.
Αλλοιώς θα έπρεπε να απαντάμε σε ότι μαλακία και κακοήθεια γράφεται εδώ μέσα και τέτοια "πολυτέλεια" δυστυχώς δεν διαθέτω λόγω εργασίας.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Αναφέρθηκα σε όλα το πνεύμα του post .
Δεν έχω κανένα λόγο να κάνω την "παλαβή", πόσο μάλλον σε εσένα που δεν γνωριζόμαστε.
Το φυλαχτό αναφέρθηκε στο post. Γι'αυτό το ανάφερα έτσι ενδεικτικά.
Αλλοιώς θα έπρεπε να απαντάμε σε ότι μαλακία και κακοήθεια γράφεται εδώ μέσα και τέτοια "πολυτέλεια" δυστυχώς δεν διαθέτω λόγω εργασίας.

μπορει να αναφερθηκε νωριτερα, αλλα σε μενα εκανες παραθεση και απαντησες..

δε με ξαφνιαζει.. οποιος ασπαζεται τα του παπαδαριου, το κανει αυτο.. ελλειψει επιχειρηματων τα μπλεκει κι βαζει τους αλλους μετα να τα ξεμπλεξουν..  :cool2:

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μπορει να αναφερθηκε νωριτερα, αλλα σε μενα εκανες παραθεση και απαντησες..

δε με ξαφνιαζει.. οποιος ασπαζεται τα του παπαδαριου, το κανει αυτο.. ελλειψει επιχειρηματων τα μπλεκει κι βαζει τους αλλους μετα να τα ξεμπλεξουν..  :cool2:

Ισως ήταν λάθος η παράθεση.
Μάλλον το avatar σου μαρτυρά ποιος ασπάζεται τι, που στο κάτω κάτω δεν είναι και κακό και ούτε θα βγούμε κατηγορούμενοι να απολογηθούμε.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Αγαπητέ φίλε,
Σου πέρασε από το μυαλό οτι κάποιοι από εδώ μέσα ίσως να τα έχουν περάσει όλα αυτά? Η΄ίσως χειρότερα?
Σου πέρασε από το μυαλό οτι κάποιοι από εδώ μέσα ίσως ήδη να έχουν κηδέψει τους συγγένεις τους?

Αγαπητέ φίλε,

Για να περάσει κάτι μέσα απο το μυαλό κάποιου, είναι προϋπόθεση αυτός που λέμε να έχει μυαλό...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=10pt]...λές και ο Χριστόδουλος τρώει από το πιάτο τους... [/size]

Kατα τη γνώμη σου απο ΠΟΙΑΝΟΥ το πιάτο τρώει ο εν λόγω?
Γιατί αν μου πεις πως ο,τι τρώει το παράγει ο ίδιος, μάλλον δε θα με πείσεις...

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητέ φίλε,

Για να περάσει κάτι μέσα απο το μυαλό κάποιου, είναι προϋπόθεση αυτός που λέμε να έχει μυαλό...

Ελα ρε global - παγκόσμιε - καθολικέ με το μεγάλο το μυαλό. Αργησες.
Κανε μου την χάρη και άσε τις εξυπνάδες και κοίτα να είσαι πιο ταπεινός και σοβαρός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom