Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Να γυρίσει όρθιος όπως έφυγε

ρε στο κασονι να γυρισει ο θεομπαιχτης!!!αν ειναι δυνατον!!!!τι σχεση εχει ο χριστοδουλος και η συμμορια του με την μεταφυσικη αναζητηση του ανθρωπου...με την επερχομενη αγωνια του θανατου?ΚΑΜΜΙΑ!!!!μονο τα λεφτα...η εξουσια...και τα γιουσουφακια μας...ρε στο κασονι ρεεεεεε!!!

Συνάδελφοι, αγνοείτε νομίζω, την "ειδική σχέση" που έχει με τον Μεγαλοδύναμο.

"Ο Θεός με 'ξεχώρισε' από τότε που ήμουν στην κοιλιά της μάνας μου"
(3/5/1998).

OP
OP
democrat

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Ευχαρίστησε προσωπικά τον πρωθυπουργό για τον οποίο τόνισε πως
«ξεπέρασε τα κοινά μέτρα, κουβαλώ επάνω μου το προσωπικό του φυλακτό που μου έδωσε».

τοσο μαλακας ειναι ο Καραμανλης?
εχει και φυλακτο?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
«ξεπέρασε τα κοινά μέτρα, κουβαλώ επάνω μου το προσωπικό του φυλακτό που μου έδωσε».

εχει και φυλακτο?

Αυτό μπορεί να είναι και καλό.

Χωρίς φυλακτό πως θα κερδίσει τις εκλογές;

Εκτός αν έχει και δεύτερο  >:(
Ας μας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει τα θέματα. Το δεύτερο φυλακτό "μετράει";
Υπάρχει περίπτωση κάποιο φυλακτό να είναι "δυνατότερο" από άλλο;

OP
OP
democrat

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
δεν μας ενδιαφερει ρε φιλε ποιος θα κερδισει τις κωλο-εκλογες...
Σημειωνουμε μονο τι ζωα ειναι οι πολιτικοι.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Το χαβά μου εγώ:

ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ οι φουκαράδες που τους έστησαν στον ήλιο να "αποδώσουν τιμές" κατα την αναχώρηση?

σεβασμο στο θρησκευτικο μας ηγετη σταυρο.. σεβασμο....!!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

OP
OP
democrat

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Ζουμε ενα πρωτοφανη χομεινισμο και κανενας δεν βγαινει να ξεχεσει πατωκορφα τους τραγους και τους πολιτικους​
.

======================================================================================
εθνος
Αναχώρησε ο Αρχιεπίσκοπος
«E» Online 14:40​
Ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου με συγκίνηση, αισιοδοξία και τις ευχές όλων για το Μαΐάμι των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος από τον διακεκριμένο Έλληνα καθηγητή Δρα Ανδρέα Τζάκη.

Ο κ. Χριστόδουλος κατευθύνθηκε από την αρχιεπισκοπική κατοικία στο Παλαιό Ψυχικό προς το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, όπου τον ανέμενε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να τον μεταφέρει μαζί με τους στενούς του συνεργάτες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εμφανώς συγκινημένος ο Αρχιεπίσκοπος ζήτησε την προσευχή των πιστών για το ταξίδι του. «Αυτή η αγάπη του λαού μου έδωσε εσωτερική και πνευματική δύναμη. Φεύγω με χρηστές ελπίδες» δήλωσε για να συμπληρώσει πως σύντομα θα γυρίσει πίσω, όπως του υποσχέθηκαν οι γιατροί του και θα συνεχίσει το έργο της Εκκλησίας.

Ευχαρίστησε τους θεράποντες ιατρούς και προσωπικά τον πρωθυπουργό για τον οποίο τόνισε πως «ξεπέρασε τα κοινά μέτρα, κουβαλώ επάνω μου το προσωπικό του φυλακτό που μου έδωσε». Επίσης, τόνισε πως «η Εκκλησία δεν μένει ορφανή, καθώς η Ιερά Σύνοδος θα επιλαμβάνεται όλων των θεμάτων» και ο ίδιος θα ενημερώνεται με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Οι υπουργοί Αμυνας Ευ.Μεϊμαράκης, Παιδείας Μ.Γιαννάκου και Υγείας Δ.Αβραμόπουλος, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, καθώς και δεκάδες αρχιερείς έδωσαν το «παρών» στο αεροδρόμιο, έσφιξαν το χέρι του Αρχιεπισκόπου και του ευχήθηκαν καλή επιστροφή.

Στο αεροδρόμιο, άγημα απέδωσε τιμές και οι επίσημοι που παρέστησαν χαιρέτησαν με θέρμη τον Αρχιεπίσκοπο και του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.

Κατά πάσα πιθανότητα το πρωί της Τετάρτης ο Αρχιεπίσκοπος αναμένεται να μεταβεί στο εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο Τζάκσον Μεμόριαλ, όπου και θα υποβληθεί στις πρώτες εξετάσεις.

Έως την εξεύρεση συμβατού μοσχεύματος ο κ. Χριστόδουλος θα καταλύσει σε ιδιωτική κατοικία κοντά στο εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο, όπου και θα γίνει η μεταμόσχευση ήπατος από ομάδα ιατρών υπό τον διακεκριμένο Έλληνα καθηγητή χειρουργικής και μεταμοσχεύσεων, Δρ Ανδρέα Τζάκη.

ΟΞΩ ΡΕ...

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Από stavros 51
"Κάποιον που ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΟΥ, δε θα με απασχολεί ποιός θα είναι και τι κάνει?
Αφήνω το θέμα των εξόδων νοσηλείας, αυτό ας πούμε ότι είναι θέμα ανθρώπινης ευαισθησίας και κοινωνικής πρόνοιας (πολύ τραβηγμένο - αλλά ας το πούμε!), αλλά ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ?"

Νομίζω ότι η εμπάθεια έχει και τα όριά της! :jerking: :jerking: :jerking:

Για τους 2,5-3 εκατομμύρια!!!(ΘΕΕ ΜΟΥ)δημόσιους υπάλληλους-χαραμοφάδες-τεμπέληδες-αγενής......... δε είδα κανέναν να κόπτεται και τόσο (εκτός αν ανήκετε σάυτήν την κατηγορία ανθρωποειδών)!!!
Για το μισθό του Χριστόδουλου ο πόνος?
ΕΛΕΟΣ!
Μας ζαλίσατε τα τελευταία χρόνια με αθεϊστικές ψευτοαπελευθερωμένες απόψεις σας!
Βρείτε τα με τον ψυχολόγο σας βρε παιδιά (αν πιστεύετε ότι υπαρχουν και τέτοιοι!!) :think:

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Στο Ειδικό Δικαστήριο οπου γινοταν δίκη για σκάνδαλο ΚΟσκωτά, έγινε και ελεγχος ποιος πλήρωσε το υπέρογκο κόστος της νοσηλείας του Χέφιλντ, τα έξτρα δωμάτια που κρατούσε η συνοδεία, η τότε γκόμενα και νυν χήρα του αείμνηστου κλπ. Και καλώς έγινε για να εβλεπε λαός ποιος τελικά πληρωσε όλα αυτά και πόσο κόστισαν στον φορολογουμενο. Τωρα που θα καλυψει το κόστος το κράτος, ξανά όπως και τότε, γιατί δεν γίνεται λόγος? Απαράδεκτη και η αβάντα παραμονές εκλογων προς τον Καραμανλή, γιατί ο τραγόπαπας τέτοια ξεδιάντροπή υποστήριξη? Εμετικός, όπως πάντα. Το Μαιάμι ειναι γεμάτο πρόσφυγες και λαθρομετανάστες από Κεντρική, Λατινική Αεμρική και νησιά Καραιβικής όπου κανείς δεν νοιάζεται για μοίρα τους. Μεγάλη εγκληματικότητα. Εκεί νομίζω στηρίζεται η τόσο σιγουριά ότι σε λίγους μήνες θα βρεθεί συμβατός δότης. Ειδικά αν πληρώνει ενα ολοκληρο κράτος με μεγάλο μπατζετ, ο δότης θα βρεθεί πιο γρήγορα.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Εκεί νομίζω στηρίζεται η τόσο σιγουριά ότι σε λίγους μήνες θα βρεθεί συμβατός δότης. Ειδικά αν πληρώνει ενα ολοκληρο κράτος με μεγάλο μπατζετ, ο δότης θα βρεθεί πιο γρήγορα.
Κοίτα, νοσοκομεία στο Ελλάντα έχουμε.
Επίσης πανεπιστημιακούς, ερευνητές, γιατρούς και οτι άλλο θέλεις το έχουμε.
Σηκώθηκε και πήγε σήμερα στο Αμέρικα για να κάνει εξετάσεις??
Γιατί εδώ δεν ξέρουν να του τις κάνουν?? Η΄ μήπως άλλα νοσοκομεία, ανά τον κόσμο, δεν θα δεχτούν τα αποτελέσματα που θα έβγαζαν εδώ στο Ελλάντα??
Δε λέω, άλλή μια θεωρία συνωμοσίας πρέπει να είναι, αλλά το μόσχευμα ήδη τον περιμένει.

Επισκέπτης
"Ο Θεός με 'ξεχώρισε' από τότε που ήμουν στην κοιλιά της μάνας μου"
(3/5/1998).
  Θεικε μου Αρχιεπισκοπε
Εισαι λοιπον και συ,Ω Χριστοδουλε,τμημα του θειου σχεδιου για την Αποκαλυψη του της Αληθειας.Της Αληθειας που μας δειχνει τον δρομο για την αιωνια Ζωη μακρια απο τον ψευτικο τουτο κοσμο.Επιλεγμενος απο τον Υψιστο οχι παιδιοθεν,αλλα εμβρυοθεν.Το τσαχπινογαργαλιαρικο ματακι σου,και η λεβεντικη γενειαδα σου δειχνουν χωρις αμφιβολια την ημιθεικη σου καταγωγη,για την οποια το θεολογικο team του bourdela.com εχει βρει ατρανταχτες αποδειξεις σε θεοπνευστα κειμενα.

Ναι,η ζωη Σου ειναι πολυτιμη,εισαι οδηγος μας πολυτιμος ΠΡΕΠΕΙ να ζησεις,και να ξεπερασεις την περιπετεια της υγειας Σου,την δοκιμασια που ο Πατερας Σου σε βαζει να περασεις για να μας εμπνευσεις με το παραδειγμα σου.Ειμαι πολυ λιγος μπροστα σου,γεννηθηκα κατα λαθος οταν εσπασε η καποτα του πατερα μου και κουβαλω το προπατορικο αμαρτημα.Παρε λοιπον,Ω Ηγετη των πιστων,οτι χρειαζεσαι απο μενα,παρε το σηκωτι μου,παρε τους νεφρους μου,την καρδια μου.Παρε και τα αρχιδια μου.

Και γυρνα κοντα μας,ζωντανος και υγιης,Αρχιεπισκοπε Κεραυνε,να διδαξεις την συντριβη και την ταπεινοτητα,την αποχη απο τις σαρκικες απολαυσεις,απο την αρχομανια,την φιλαργυρια,τον εγωισμο μεσω του λογου Σου.Σε χρειαζομαστε,γιατι ειμαστε αμαρτωλοι,υποπεσαμε σε καθε ειδους πειρασμο μεχρι που ο φαρος των λογων και εργων Σου ελαμψε στην ψυχη μας και μας εδειξε,των αμαρτωλων και πτωχων τω πνευματι,τον ισιο δρομο.Ειμαι ετοιμος ολα να τα δωσω στην Υπεραγια Εκκλησια μας για να σωσω την ψυχη μου,να δωσω το σπιτι μου,το μηχανακι μου,να δωσω και τον κωλο μου ακομα.

Χιλια χρονια να ζησεις,πολυχρονεμενε μου Ηγετη της Ελληνικης Εκκλησιας.

OP
OP
democrat

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
το πιο φοβερο απο οσα μπορουσα να ακουσω ο καραμαλακας εχει φυλακτο!

Επισκέπτης
  Αθεοι και αντιχριστοι,το φυλακτο που ο ηγετης της Δεξιας του Κυριου εδωσε στον πολυχρονεμενο μας Χριστοδουλο συντομα,πολυ συντομα θα επιστρεψει στον ιδιοκτητη του για να βοηθησει στην συντριβη των κατσαπλιαδων στις επερχομενες εκλογες.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
«ξεπέρασε τα κοινά μέτρα».
εχει και φυλακτο?

Ο Καραμανλής δεν είναι μαλάκας, σε αγοράζει και σε πουλάει φίλε democrat. Αν ήταν, δε θα είχε φτάσει να γίνει πρωθυπουργός.
Και το φυλαχτό είναι κομμάτι απο το show. Αμφιβάλλεις?

Πάντως παίδες, είδα το πρωί όλη την ιστορία στα κανάλια και ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ η ξεκάθαρη ενίσχυση που έδωσε ο ταξειδιώτης πρός τη ΝΔ.
Καρατζαφέρης και Παπαθεμαλής πρέπει να έχουν φρυάξει. Ιδίως ο Παπαθεμελής, γιατί ο Καρατζαφέρης κατάφερε να κάνει deal και να είναι στην Ελευσίνα να τον δείξουν τα κανάλια να "ασπάζεται τον προκαθήμενο".
Ο Παπαθεμελής όμως... στην απ έξω.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
σεβασμο στο θρησκευτικο μας ηγετη σταυρο.. σεβασμο....!!!! 

ΤΩΡΑ ήρθε η ώρα σου κολώπαιδο, και θα σε γαμήσω δίχως σάλιο.
Απο της 9 το πρωϊ που έφυγε ο προστάτης σου έχεις μείνει χωρίς κάλυψη.

Τρέμε, ήρθε η ώρα σου!!!

(ΥΓ: Ο προστάτης εννοώ ο προϊστάμενος. Όχι ο αδένας)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...Επίσης, τόνισε πως «η Εκκλησία δεν μένει ορφανή, καθώς η Ιερά Σύνοδος θα επιλαμβάνεται όλων των θεμάτων» και ο ίδιος θα ενημερώνεται με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Κι εμείς με τη βοήθεια της τεχνολογίας ενημερωνόμαστε. .

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ... Ο Αρχιεπίσκοπος έφτασε στο Μαϊάμι όπου στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκαν οι Μαϊαμέζοι με χορτόφουστες και φυλακτά
Φούστα αυτός .... φούστες κι αυτοί
Αναμένεται και ο Φουστάνος για το τελικό λίφτινγκ μετά την επέμβαση ...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Από stavros 51
"Κάποιον που ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΟΥ, δε θα με απασχολεί ποιός θα είναι και τι κάνει?
Αφήνω το θέμα των εξόδων νοσηλείας, αυτό ας πούμε ότι είναι θέμα ανθρώπινης ευαισθησίας και κοινωνικής πρόνοιας (πολύ τραβηγμένο - αλλά ας το πούμε!), αλλά ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ?"

Νομίζω ότι η εμπάθεια έχει και τα όριά της! :jerking: :jerking: :jerking:

Για τους 2,5-3 εκατομμύρια!!!(ΘΕΕ ΜΟΥ)δημόσιους υπάλληλους-χαραμοφάδες-τεμπέληδες-αγενής......... δε είδα κανέναν να κόπτεται και τόσο (εκτός αν ανήκετε σάυτήν την κατηγορία ανθρωποειδών)!!!
Για το μισθό του Χριστόδουλου ο πόνος?
ΕΛΕΟΣ!
Μας ζαλίσατε τα τελευταία χρόνια με αθεϊστικές ψευτοαπελευθερωμένες απόψεις σας!
Βρείτε τα με τον ψυχολόγο σας βρε παιδιά (αν πιστεύετε ότι υπαρχουν και τέτοιοι!!) :think:

mikeget1,
1) Με ξέρεις πολλά χρόνια?
2) Τα έχω βρει με τον ψυχολόγο μου. Είμαστε ζευγάρι. Εσύ?
3) Εσύ που ΔΕΝ είσαι ανθρωποειδές δημόσιος υπάλληλος, μπορούμε να μάθουμε τι είσαι?
4) Ναι, για το μισθό του Χριστόδουλου ο πόνος. Μπορώ να πονάω με ότι μ' αρέσει?
5) Το ποιός έχει εμπάθεια εδώ μέσα, άσε να το κρίνουν οι τηλεθεατές...

OP
OP
democrat

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Ο Καραμανλής δεν είναι μαλάκας, σε αγοράζει και σε πουλάει φίλε democrat. Αν ήταν, δε θα είχε φτάσει να γίνει πρωθυπουργός.
Και το φυλαχτό είναι κομμάτι απο το show. Αμφιβάλλεις?

Αμφιβαλω,γιατι αν υπαρχει παιχνιδι αυτο οπως λενε παιζεται σε λιγους κεντρωους φιλελευθερους ορθολογιστες και ευρωπαιστες που βρισκονται μεταξυ Δεξιας-ΜΠατσοκ.
Αυτοι δεν γουσταρουν βουντου και φυλαχτα.
Ο Καραμαλακας μαλλον ειναι ανατολιτης και σαν ανατολιτης ειναι και προληπτικος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom