Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Αφιερωμενο στον χριστοδουλο, του ευχομαι ολοψυχα να συναντησει τον δημιουργο του συντομα  :rockon:
Φίλε Anal...ποτέ να μην εύχεσαι το κακό κανενός....ούτε στον χειρότερό σου έχθρο....και αυτό ισχύει για όλους τους ανθρώπους....

Περνωντας απο την διασταυρωση της Κηφισιας με την Εθνικης Αντιστασεως,ειδα τουλαχιστον τρια τηλεοπτικα βαν, να ειναι παρκαρισμενα εξω απο την "ταπεινη" οικια του Βρωμοδουλ.

Την τελεύταία λέξη δεν την σχολιάζω...αλλά αν δεν πάνε τα βάν εκεί που θα πήγαινε ο Πρωθυπουργός και θα συναντούσε τον Αρχηγό της Εκκλησίας...που θα πήγαιναν?Στο δικό μου να πίναμε καφέ???

Οχι να μην γινει ταπεινοτερος.Να γινει χειροτερος,προκλητικοτερος πιο εμπαθης,φιλοδοξος και μεγαλομανης απο οτι ειναι.Δυσκολο βεβαια αφου ηδη ειναι κορυφαιος σε αυτα.Επισης αν ο μη γενοιτο μας αποχαιρετησει γιατι να εκλεγει στην θεση του καποιος καλυτερος του,ταπεινος ποιμενας κτλ?Προτεινω τον γιγαντα Θεοκλητο,η τον Ανθιμο.Κατι σαν την επανεκλογη του Bush junior ενα πραμα.Για να γελαμε με τα μουτρα τους μια ζωη.

Πολύ κουράζεσαι ρε φίλε...εγώ αν κάτι δεν με ενδιαφέρει και δεν με απασχολεί δεν προβληματίζομαι....το ποιός θα διαδεχτεί ποιόν...το αν θα διαδεχτεί...αν δεν με ενδιαφέρει....σιγά μην σκάσω κιόλας...

Ωστε παρεμεινε παρθενος και μετα τον τοκετο η Παναγια?Αυτο πρωτη φορα το ακουω,ειλικρινα.Εγινε καισαρικη τομη η το 'θειο βρεφος' βγηκε απο αλλη τρυπα?Για εξηγηστε και σε μας τους Αντιχριστους.

Θα συμφωνήσεις πάντως πως ότι και να σου πούν(έχω κάνει συζητήσεις και με άλλους φίλους μου που δεν πιστεύουν και δεν καταλήξαμε πουθενά...και αυτό είναι φυσικό...)δεν θα βγεί πουθενά αυτή η συζήτηση...το ''Θείο'' είναι ανεξήγητο...και όσο και να ψάχνουμε δεν θα μπορέσουμε να βρούμε άκρη....πάντως καλά κάνεις και το ψάχνεις....και η ίδια η Εκκλησία αυτό λέει:''Πίστευε ή μη,ερεύνα''....φιλικά και προπάντως ΟΧΙ ειρωνικά....

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Οχι να μην γινει ταπεινοτερος.Να γινει χειροτερος,προκλητικοτερος πιο εμπαθης,φιλοδοξος και μεγαλομανης απο οτι ειναι.Δυσκολο βεβαια αφου ηδη ειναι κορυφαιος σε αυτα.Επισης αν ο μη γενοιτο μας αποχαιρετησει γιατι να εκλεγει στην θεση του καποιος καλυτερος του,ταπεινος ποιμενας κτλ?Προτεινω τον γιγαντα Θεοκλητο,η τον Ανθιμο.Κατι σαν την επανεκλογη του Bush junior ενα πραμα.Για να γελαμε με τα μουτρα τους μια ζωη.

Ωστε παρεμεινε παρθενος και μετα τον τοκετο η Παναγια?Αυτο πρωτη φορα το ακουω,ειλικρινα.Εγινε καισαρικη τομη η το 'θειο βρεφος' βγηκε απο αλλη τρυπα?Για εξηγηστε και σε μας τους Αντιχριστους.

Αν δεν είσαι χριστιανός (ορθόδοξος) τότε τι σε απασχολεί ποιός θα εκλεγεί και τι θα κάνει; Ας πούμε τους χριστιανούς δεν τους απασχολεί ποιός θα είναι ο καινούριος μουφτής ή ραβίνος, ούτε καν ποιός είναι τώρα.

Όσο για τα υπόλοιπα, το να προσπαθείς να προσβάλεις το τι πιστεύει ο καθένας δείχνει ένα προσωπικό κόλλημα, μία μονομανία, ένα κόμπλεξ. Γιατί δε νομίζω ότι στην καθημερινή σου ζωή σε απασχολεί και σου δημιουργεί πρόβλημα το τι πιστεύουν οι χριστιανοί σε σχέση με το τι πιστεύεις εσύ.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Αν δεν είσαι χριστιανός (ορθόδοξος) τότε τι σε απασχολεί ποιός θα εκλεγεί και τι θα κάνει; Ας πούμε τους χριστιανούς δεν τους απασχολεί ποιός θα είναι ο καινούριος μουφτής ή ραβίνος, ούτε καν ποιός είναι τώρα.
Όσο για τα υπόλοιπα, το να προσπαθείς να προσβάλεις το τι πιστεύει ο καθένας δείχνει ένα προσωπικό κόλλημα, μία μονομανία, ένα κόμπλεξ. Γιατί δε νομίζω ότι στην καθημερινή σου ζωή σε απασχολεί και σου δημιουργεί πρόβλημα το τι πιστεύουν οι χριστιανοί σε σχέση με το τι πιστεύεις εσύ.[/size]

Ρε Todok, σοβαρολογείς τώρα?

Κάποιον που ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΟΥ, δε θα με απασχολεί ποιός θα είναι και τι κάνει?
Αφήνω το θέμα των εξόδων νοσηλείας, αυτό ας πούμε ότι είναι θέμα ανθρώπινης ευαισθησίας και κοινωνικής πρόνοιας (πολύ τραβηγμένο - αλλά ας το πούμε!), αλλά ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ?

Επομένως πάρε πίσω τα περί προσωπικού κολλήματος, μονομανίας και κόμπλεξ, γιατί εδώ μιλάμε για ΝΟΥΜΕΡΑ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ και ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΡΩΝ (για το μπαγιόκο δηλαδή), και όχι για ψυχολογικά προβλήματα!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Από όσο γνωρίζω, οι μισθοί πληρώνονται από το κράτος με βάση κάποια ανταλλάγματα. Το κύριο είναι το κράτος να επιβάλλει τη βούλησή του, πχ στο ποιοί θα προσλαμβάνονται ως υπάλληλοι στα εκκλησιαστικά ιδρύματα κλπ.

Συμφωνώ όμως ότι θα έπρεπε να μην πληρώνει το κράτος τους μισθούς των ιερέων, και αντίστοιχα να μην έχει και δικαίωμα να ανακατευτεί στα εσωτερικά της εκκλησίας.

Και επιμένω στα περί μονομανίας, γιατί και οι μουσουλμάνοι έχουν μερίδιο στον κρατικό κορβανά αλλά δεν είδα να επιτίθεται στα δόγματα του μωαμεθανισμού.

Επισκέπτης
Πραγματι οι μισθοι πληρωνονται απο το Ελληνικο Κρατος με καποια ανταλλαγματα.Για ιστορικους λογους το νεοελληνικο Κρατος εχει μια ιδιαιτερη σχεση με την Εκκλησια.Την εχει,περιπου,συνεταιρο του.Η Εκκλησια ειναι αυτοκεφαλη απο το Πατριαρχειο Κωνσταντινουπολης και χρησιμοποιηθηκε απο Κρατος και ελιτ τοσο στο εσωτερικο οσο και στο εξωτερικο.Στο εσωτερικο επαιξε(και)τον ρολο κοινωνικου σταθεροποιητη και ισως για αυτο τα τελευταια χρονια που η χωρα δεν ειναι σε περιπετειες και αναταραχες οι φωνες που ζητουν τον χωρισμο απο το κρατος ακουγονται ολο και πιο δυνατα.Το Κρατος δεν απειλειται απο εξωτερικους και εσωτερικους εχθρους,ενω οι προοδευτικοι της ελιτ φριτουν μπροστα στο ιστορικο απολιθωμα της προνομιακης σχεσης Εκκλησιας-Ελληνικου κρατους.

Τιποτα δεν δοθηκε τζαμπα βεβαια.Το παπαδαριο ειναι ενσωματωμενο στο κρατικο μηχανισμο ασκωντας καθε ειδους ρουσφετια,διαθετει χαωδη ακινητη περιουσια,προνομιακη θεση στα διαφορα πακετα αναπτυξης,φοροαπαλλαγες και μην ξεχναμε το πολιτικο του λομπυ(Παπαθεμελης,Καρατζαφερης και αλλοι)που ανταλλασει ψηφους με ανταλλαγμα την διατηρηση της παραδοσιακης ελληνικης ιδιομορφιας.

Καποιοι εδω μεσα σιγουρα γνωριζουν περισσοτερα απο μενα πανω στο,πολυ ενδιαφερον,αυτο θεμα.Θα ηθελα ομως επιχειρηματα ορθολογικα και αναφορες ιστορικες,οχι επικλησεις "ιερων" κειμενων και "αειπαρθενων μητερων".Σοβαροι να 'μαστε.Βγαινει τελικα ριγμενη η Εκκλησια απο αυτην την σχεση η οχι?

Todok ασπονδε μου φιλε,μας χωριζουν πολλα.Ουτε τα ξαδερφακια σου τους Μωαμεθανους γουσταρω.Λεω ξαδερφακια σου,γιατι και οι δυο θρησκειες προερχονται απο την ιδια μητρα,τον Ιουδαισμο.Στην χωρα που ζω ομως η Ελληνικη Εκκλησια,που τυχαινει να πρεσβευει τον Χριστιανισμο,ειναι επικρατουσα(ο ορος επικρατουσα θρησκεια ειναι μαλλον παραπλανητικος) και επειδη πρεπει πρωτα να κοιταμε τα του οικου μας προτιμω να ασχολουμαι μαζι της.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Δυστυχώς, θα πρέπει να δεχτούμε (εγώ τουλάχιστον το δέχομαι) την ορθότητα αντιμετώπισης που έχουν οι ΗΠΑ στη νομοθεσία τους απέναντι στις θρησκείες.

Οι βάσεις είναι απλές:

Καθ' ένας μπορεί να πιστεύει ό,τι γουστάρει.

Καθ' ένας μπορεί να διακηρύσσει ό,τι γουστάρει. Έτσι διάφοροι ψωνισμένοι (ή ότι άλλο βάλει ο νούς σας - η κονόμα δεν εξαιρείται) σηκώνονται και λένε π.χ: "Εγώ είμαι ο εκπρόσωπος του Αληθινού Θεού" και ό,τι ψωνίσματα μαζέψει ο καθένας.

Από κεί και πέρα όμως, και εφ' όσον στην υπόθεση μπερδεύεται και ΧΡΗΜΑ, η φορολογική νομοθεσία είναι άτεγκτη. Το ταμείο ελέγχεται απο την εφορία, όπως ελέγχεται το ταμείο κάθε επιχείρησης. Και είναι γνωστό, ότι και η φορολογική νομοθεσία, αλλά κυρίως η φορολογική συνείδηση στις ΗΠΑ δεν αστειεύεται.

Αυτό που (ιδανικά) θα έπρεπε να γίνει ΠΑΝΤΟΥ (και επομένως και εδώ) κατά τη δική μου γνώμη είναι η αντιμετώπιση της εκκλησίας απο το κράτος σαν επιχείρησης (γιατί επιχείρηση είναι), και όχι όπως είναι τώρα. Και όχι μόνο της ορθόδοξης, αλλά ΚΑΘΕ εκκλησίας.

Κραυγές τύπου "να τους πάρουμε την εκκλησιαστική περιουσία και να τη μοιράσουμε στους φτωχούς", δεν έχουν νόημα. Γιατί δε μπορεί να αντιμετωπίζεται η εκκλησία σαν πρόσωπο ΔΥΣΜΕΝΕΣΤΕΡΑ απο ότι αντιμετωπίζονται όλοι οι άλλοι. Αλλά κάθε αρχιεπισκοπή, κάθε μητρόπολη, κάθε ενορία, κάθε μοναστήρι, κάθε τζαμί, θα έχει ΑΦΜ, θα έχει βιβλία, θα συμπεριφέρεται σαν εταιρεία, και όχι σαν... παράρτημα ουρανίων πνευμάτων.

Ουτοπία? Ναί, είναι και το ξέρω. Αλλά με αυτό σαν στόχο πρέπει να σκεφτόμαστε όλοι όσοι θέλουμε να πάψει η χαριστική αντιμετώπιση της εκκλησίας απο το κράτος, και στην τελική να πάψει η αδικία που γίνεται σε βάρος όλων των υπολοίπων απο το κράτος, με την χαριστική συμπεριφορά του προς την εκκλησία.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Φίλε tomito,

Ασφαλώς και η Θεοπνευστία των βιλίων της Καινής Διαθήκης είναι ,εκτός των άλλων ,και δογματικά αναμφισβήτητη.
Τούτο όμως δεν μας εμποδίζει να παραδεχθούμε οτι τα κείμενά Της , υπέσθησαν αλοιώσεις, προσθήκες  ή  ακόμη και αποσβέσεις , απο χειρόγραφο σε χειρόγραφο και απο αιώνα σε αιώνα και συγκεκριμένα κατα τη διαδικασία της αντιγραφής Τους.
Θα σου πρότεινα επίσης να διαβάσεις (αν θές πάντα) την Καινή Διαθήκη απο το σύγγραμα  "Novum Testamentum Graece- Nestle Aland". Σε αυτό αναφέρονται αναλυτικά με παραπομπές οι όποιες διαφορές απο χειρόγραφο σε χειρόγραφο, και πίστεψέ με...είναι πάμπολες(απο μία απλή πτώση , μέχρι ολόκληρη φράση).

Ο όρος "άμωμος σύλληψη" που χρησιμοποιείς, δε σου κρύβω οτι με προβλημάτισε πολύ, κι αυτό γιατί δέν είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται θεολογικά για τη σύλληψη του Ιησού, αλλά για τη σύλληψη της Θεοτόκου (και κυρίως απο την Καθολική Εκκλησία που δέχεται οτι η Θεοτόκος,έχουσα άμωμο σύλληψη, δεν έιναι φορέας της αμαρτίας. Είναι κι αυτή με τη σειρά της αναμάρτητη, όπως και ο Ιησούς,και δεν φέρει το προπατορικό αμάρτημα.Αρα δεν γνωρίζει το θάνατο και γι αυτό και έχει ενσώματη μετάσταση-ΛΑΘΟΣ.ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ).

Εν πάση περιπτώσει, κατα την Ορθόδοξο πίστη, το Αειπάρθενο σημαίνει οτι η Θεοτόκος ήταν παρθένος πρό του τόκου, εν τω τόκω και μετά τον τόκον.
Περι της παρθενίας μιλάει και η Αγία Γραφή: "Ιδου η παρθένος εν γαστρί έξει και τέξεται υιόν και καλέσουσι το όνομα αυτού Εμμανουήλ (Ησαϊας 7,17  Ματθ.1,23)"
Ακόμη:"Είπε δε Μαριάμ προς τον Άγγελον, πως έστε τούτο, επεί άνδρα ού γιγνώσκω... (Λουκάς 1,34-35)" και τέλος "μνηστευθείσης γαρ της μητρός αυτού Μαρίας τω Ιωσήφ, πρίν ή συνελθείν αυτούς ευρέθη εν γαστρί έχουσα εκ Πνεύματος Αγίου (Ματθ 1,18)"

Κοίταξε λίγο πιο πρίν (στο Ματθαίο 1,16)που  λέει "Ιακώβ δε εγέννησε τον Ιωσήφ, τον άνδρα Μαρίας, εξ ής εγεννήθη ο Ιησούς ο λεγόμενος Χριστός".
Η περικοπή δηλαδή στην οποία αναφέρεσαι με τις γενεαλογίες, και που αναφέρεται στον Ιωσήφ, λίγο πιο κάτω (στίχος 18)επεξηγείται απο τον ίδιο το Ματθαίο προς αποφυγή παρερμηνιών.

Ασφαλώς λοιπόν και αρκούν οι προφητείες των δικαίων της Παλαιάς Διαθήκης, δεν καταλαβαίνω όμως που ενοχλεί η παράθεση των γενεαλογιών στην Καινή.Ο Ματθαίος είναι σαφέστατος...!
Όλα τα άλλα, είναι "εκ του πονηρού" νομίζω (χωρίς να αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα).

Μετά από αυτά τείνω να πιστέψω αυτό που έχει πει κάποιος:

Ο καλλίτερος τρόπος για να γίνει κανένας άθεος είναι να διαβάσει ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Βίβλο.

Επισκέπτης
Οταν ρωταω αν βγηκε χαμενη η κερδισμενη η Εκκλησια στην Ελλαδα δεν εννοω μονο την οικονομικη πλευρα του θεματος,παροτι ειναι η βασικοτερη.Η Ελληνικη Εκκλησια,και γενικα οι Χριστιανικες Εκκλησιες,εχουν ενα ημικρατικο status,δεν κρατανε μονον τεφτερια σαν μπακαληδες.

Δειτε τι γινεται με τις 'νεες χωρες',εχουμε μια αντιπαραθεση κρατικων-σχεδον-οντοτητων,το Πατριαρχειο απο την μια και
η αυτοκεφαλη Εκκλησια της Ελλαδος απο την αλλη.Η παλι με την επισκεψη του Βενεδικτου Νο16.Φοβος-Συμφερον-Γοητρο,οι τρεις συνιστωσες της συμπεριφορας των κρατων παιζουν δυνατα στο Εκκλησιαστικο παιχνιδι,αν και πιο πλαγια,πιο αφηρημενα.Κληρονομια απο τους Μεσαιωνικους χρονους μηπως στο DNA των Εκκλησιων οταν στο χαος της εποχης ηταν οι μονοι οργανισμοι που λειτουργουσαν,καπως,συγκροτημενα?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
voltaire45 δεν έχεις λοιπόν παρά να τη διαβάσεις για να ενδυναμώσεις την αθεία σου :)

Τα φαινόμενα διαφθοράς του κλήρου δε θα έπρεπε να εμποδίζουν τον άνθρωπο από το να στοχαστεί τη θέση του στον κόσμο. Ή μήπως και τα φαινόμενα διαφθοράς των πολιτικών θα έπρεπε να εμποδίσουν τον άνθρωπο από το να έχει και να αναπτύσσει πολιτική σκέψη;

Επισκέπτης
Μα ακριβως,τα φαινομενα της διαφθορας των πολιτικων αναπτυσσουν την πολιτικη σκεψη και μερικες φορες φερνουν και δυσαρεστες,για τους πολιτικους,καταστασεις οπως ας πουμε γκιλοτινες ...

Μηπως θα επρεπε,αντιστοιχα,να αρχισουμε να στοχαζομαστε σταυρους για τους Αγιους Πατερες?

Επισκέπτης

Φίλε supermouse,

Και να είναι κάποιος διατεθημένος να σου εξηγήσει ορισμένες θεολογικές έννοιες, δεν νομίζω οτι έχεις την ίδια διάθεση και υπομονή να τον ακούσεις. Γι' αυτό δεν ματαιοπονώ...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Μα ακριβως,τα φαινομενα της διαφθορας των πολιτικων αναπτυσσουν την πολιτικη σκεψη και μερικες φορες φερνουν και δυσαρεστες,για τους πολιτικους,καταστασεις οπως ας πουμε γκιλοτινες ...

Μηπως θα επρεπε,αντιστοιχα,να αρχισουμε να στοχαζομαστε σταυρους για τους Αγιους Πατερες?

Εάν δεν ανήκεις σε αυτούς που πιστεύουν στη θρησκεία, τότε δε χρειάζεται να σε απασχολεί το θέμα, όπως υποθέτω δε θα σε απασχολούσε αν οι πολιτικοί της Τορολάνδης ήταν λαμόγια. Άλλωστε και πολλές υπηρεσίες και οργανισμούς που συχνά δε μας δημιουργούν ζεστά συναισθήματα πληρώνουμε (πχ ερτ) αλλά δίνουμε τόπο στην οργή.

Αν όμως ανήκεις σε αυτούς που βρίσκονται μέσα στη θρησκεία, σου εύχομαι να μπορέσεις να συνδράμεις θετικά (και φυσικά χριστιανικά) στο ζήτημα της κάθαρσης που θίγεις.

Επισκέπτης
Ενταξει,εκανα λιγο πλακα αλλα υπαρχουν και αλλα post που ρωταω σοβαρα πραγματα.Μπορει ο Δημητρης που,απο οτι φαινεται,ειναι μεσα στα πραγματα να δωσει την αποψη του και τις γνωσεις του?Εννοειται,ΟΧΙ θεολογικες εννοιες thank you very much.Αντικειμενικα και ψυχρα παρακαλω,χωρις συναισθηματισμους και σταυροκοπηματα.

Επισκέπτης
Ενταξει,εκανα λιγο πλακα αλλα υπαρχουν και αλλα post που ρωταω σοβαρα πραγματα.Μπορει ο Δημητρης που,απο οτι φαινεται,ειναι μεσα στα πραγματα να δωσει την αποψη του και τις γνωσεις του?Εννοειται,ΟΧΙ θεολογικες εννοιες thank you very much.Αντικειμενικα και ψυχρα παρακαλω,χωρις συναισθηματισμους και σταυροκοπηματα.

Δυστυχώς , μόνο θεολογικά μπορώ να σου απαντήσω. Αν αυτό μπορούσε να συμβεί στην οποιαδήποτε γυναίκα, δεν θα ασχολούμασταν εμείς σήμερα μαζί Της, ούτε θα χλευαζότανε και τόσο...
Αν περιμένεις ορθολογιστική απάντηση σε θέματα πίστης, τότε απευθύνσου σε κάποιο άλλο μέλλος του forum. Είμαι βέβαιος πως θα βρεθεί απάντηση...!

Λοιπόν : " Όπως  συνελήφθη απο τη μητέρα του ο Υιός του Θεού (Ευαγγελισμός - η γνωστή ιστοριούλα με το κρίνο για όσους δεν γνωρίζουν), τη διατήρησε παρθένο ...έτσι και κατά τη γέννησή Του τη φύλαξε παρθένο. Όπως αναστημένος έμπαινε και έβγαινε  ¨κεκλεισμένων των θυρών¨ ο Ιησούς... έτσι μπήκε στη γαστέρα και βγήκε απο αυτή, διατηρώντας παράλληλα την παρθενία της μητρός Του." [ομιλία Σεβ. Μητροπολίτου Κεντρώας Αφρικής κ.κ. Ιγνατίου]

Επισκέπτης
Εννοω τα αλλα post,για την Εκκλησια της Ελλαδας και την σχεση της με το νεοελληνικο Κρατος,ιστορικα.Εαν δεν γνωριζεις τιποτε(απο οτι καταλαβαινω εισαι θεολογος)δεν πειραζει,απλα πες το.Και ξεκολληστε λιγο απο την παρθενια των γυναικων.Σε μπουρδελο βρισκεστε.

Επισκέπτης
Απάντησε διεξοδικά νομίζω ο jack smith ( απάντηση 780 ) και με βρίσκει κατά ένα μεγάλο ποσοστό σύμφωνο.Αν θές τη γνώμη μου, και το άρθρο 3 να καταργηθεί, δεν θα επέλθει ποτέ χωρισμός.
Και ξεκολληστε λιγο απο την παρθενια των γυναικων.Σε μπουρδελο βρισκεστε.
ΕΔΩ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ !

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Να γυρίσει όρθιος όπως έφυγε

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

Συνημμένα

• IMG_0639.JPG
    IMG_0639.JPG
    40,4 KB · Εμφανίσεις: 31

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Το χαβά μου εγώ:

ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ οι φουκαράδες που τους έστησαν στον ήλιο να "αποδώσουν τιμές" κατα την αναχώρηση?

Συνημμένα

• IMG_0610.JPG
    IMG_0610.JPG
    56,6 KB · Εμφανίσεις: 31

arkas

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
22
Πόντοι
1
ρε στο κασονι να γυρισει ο θεομπαιχτης!!!αν ειναι δυνατον!!!!τι σχεση εχει ο χριστοδουλος και η συμμορια του με την μεταφυσικη αναζητηση του ανθρωπου...με την επερχομενη αγωνια του θανατου?ΚΑΜΜΙΑ!!!!μονο τα λεφτα...η εξουσια...και τα γιουσουφακια μας...ρε στο κασονι ρεεεεεε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom