podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Φίλε Anal...ποτέ να μην εύχεσαι το κακό κανενός....ούτε στον χειρότερό σου έχθρο....και αυτό ισχύει για όλους τους ανθρώπους....Αφιερωμενο στον χριστοδουλο, του ευχομαι ολοψυχα να συναντησει τον δημιουργο του συντομα
Περνωντας απο την διασταυρωση της Κηφισιας με την Εθνικης Αντιστασεως,ειδα τουλαχιστον τρια τηλεοπτικα βαν, να ειναι παρκαρισμενα εξω απο την "ταπεινη" οικια του Βρωμοδουλ.
Την τελεύταία λέξη δεν την σχολιάζω...αλλά αν δεν πάνε τα βάν εκεί που θα πήγαινε ο Πρωθυπουργός και θα συναντούσε τον Αρχηγό της Εκκλησίας...που θα πήγαιναν?Στο δικό μου να πίναμε καφέ???
Οχι να μην γινει ταπεινοτερος.Να γινει χειροτερος,προκλητικοτερος πιο εμπαθης,φιλοδοξος και μεγαλομανης απο οτι ειναι.Δυσκολο βεβαια αφου ηδη ειναι κορυφαιος σε αυτα.Επισης αν ο μη γενοιτο μας αποχαιρετησει γιατι να εκλεγει στην θεση του καποιος καλυτερος του,ταπεινος ποιμενας κτλ?Προτεινω τον γιγαντα Θεοκλητο,η τον Ανθιμο.Κατι σαν την επανεκλογη του Bush junior ενα πραμα.Για να γελαμε με τα μουτρα τους μια ζωη.
Πολύ κουράζεσαι ρε φίλε...εγώ αν κάτι δεν με ενδιαφέρει και δεν με απασχολεί δεν προβληματίζομαι....το ποιός θα διαδεχτεί ποιόν...το αν θα διαδεχτεί...αν δεν με ενδιαφέρει....σιγά μην σκάσω κιόλας...
Ωστε παρεμεινε παρθενος και μετα τον τοκετο η Παναγια?Αυτο πρωτη φορα το ακουω,ειλικρινα.Εγινε καισαρικη τομη η το 'θειο βρεφος' βγηκε απο αλλη τρυπα?Για εξηγηστε και σε μας τους Αντιχριστους.
Θα συμφωνήσεις πάντως πως ότι και να σου πούν(έχω κάνει συζητήσεις και με άλλους φίλους μου που δεν πιστεύουν και δεν καταλήξαμε πουθενά...και αυτό είναι φυσικό...)δεν θα βγεί πουθενά αυτή η συζήτηση...το ''Θείο'' είναι ανεξήγητο...και όσο και να ψάχνουμε δεν θα μπορέσουμε να βρούμε άκρη....πάντως καλά κάνεις και το ψάχνεις....και η ίδια η Εκκλησία αυτό λέει:''Πίστευε ή μη,ερεύνα''....φιλικά και προπάντως ΟΧΙ ειρωνικά....