Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
α: Ο Αργύρης Τσακαλίας δεν ξέρω αν τον ξέρεις, πάντως ήταν συμφοιτητής με τον οικουμενικό στην Χάλκη, τον αναφέρει ως αδελφό ττων Ηρ, Φαρές και Ζαρά που γέννησε η Θαμαρ μασκαρεμένη σαν πόρνη με τον πεθερό της Ιουδα (Γεννεσις ΛΗ΄, 12-30 και... Κατά Ματθαίον Α', 2-4 άρα εμπλέκεται
β: Γενεαλογικό δένδρο δεν έχει και ο Λουκάς (Γ23);
Ο Ματθαίος δε μεχρι τον Αβρααμ δίνει 37 προγόνους
ο Λουκάς 53... Ποιος είναι σωστός;
ο Παυλος προς Ρωμαίους δεν γράφει για την Ιησού Α'3 "εκ σπέρματος Δαυϊδ κατά σάρκα και απεδείχθει Υιός Θεού δυναμη"
Τι συμβαίνει τελικά; Μπορεί ένας υιος θεού να έχει γενεαλογικό δένδρο; Δώσε μας τα φώτα σου φίλε
Γενικά θα πρέπει να σου πω πως οι τρείς "Συνοπτικοί" Ευαγγελιστές (Ματθαίος- Λουκάς-Μάρκος), περιγράφουν τα ίδια σχεδόν περιστατικά στα Ευαγγέλιά τους, με μικρές αποκλίσεις ο ένας απο τον άλλο κι αυτό γιατί δέν αντέγραψε ο ένας απο τον άλλο τα Ευαγγέλια (Αν γινότανε αυτο, θα είχαμε απόλυτη συμφωνία των Ευαγγελίων μεταξύ τους)

Η Εκκλησία μας πολύ σοφά μεταχειρίζεται τον όρο "κατά". Π.χ το "Κατά Ιωάννην". Το σύμφωνα δηλαδή με τον Ιωάννη, κι αυτό γιατί δεν σώζονται στις μέρες μας τα αυθεντικά πρωτότυπα Ευαγγέλια, αλλά αντίγραφά τους, των οποίων στοιχεία ή φράσεις, απο αντιγραφή σε αντιγραφή και με την πάροδο των ετών μπορεί απο ορισμένους να μεταβλήθηκαν.

Δέν προβληματίζομαι λοιπόν για τη διαφορά μεταξύ των δύο Ευαγγελίων που μου ανέφερες. Άλλωστε τα Ευαγγέλια των συνοπτικών Ευαγγελιστών είναι γεμάτα απο τέτοιου είδους άνευ ουσίας διαφορές.Ενω στις λεπτομέρειες εντοπίζει κανείς διαφορές, στην ΟΥΣΙΑ τα Ευαγγέλια συμφωνούν ΑΠΟΛΥΤΑ μεταξύ τους. Δεν σου κρύβω πως θα προβληματιζόμουνα πολύ περισσότερο να τα έβλεπα να συμφωνούν σε όλα.Τότε θα μιλάγαμε για έργο αντιγραφής του ενός Ευαγγελιστή απο τον άλλο...

Οσον αφορά την παραπομπή στην Προς Ρωμαίους επιστολή του Παύλου που μου αναφέρεις, θα σου παραθέσω τη μετάφραση του Παν.Τρεμπέλα όσον αφορά στο συγκεκριμένο κείμενο: " Έδωκε δε υπόσχεσην έκτοτε ο Θεός δια τον Υιόν του , ο οποίος εγεννήθη ως άνθρωπος, απο απόγονο του Δαυίδ.Απεδείχθη δε οτι είναι Υιός του Θεού , δια δυνάμεως υπερφυσικής..."
Δεν καταλεβαίνω που υπάρχει το πρόβλημα?

Το γενεαλογικό δέντρο της Πρό Χριστού περιόδου (Παλαιά Διαθήκη), αναφέρεται στα Ευαγγέλια προκειμένου να συνδεθεί η Παλαιά με την Καινή Διαθήκη, και για κανένα άλλο λόγο.
Φυσικά λοιπόν και δεν μπορεί να έχει γενεαλογικό δέντρο ένας Θεός!

tzotzotzo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες ο ανθρωπος ειναι πισωλουρης.
Τον καρφωσανε,κολλησε και υπατητιδα,παει το σηκωτι,παει και το εντερο απο τα πολλα μεσα εξω.
Ανθθρωπος του θεου σου λεει μετα.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Είμαι σίγουρος πως και το 1ο σου μήνυμα(μιάς και αυτό είναι το 2ο σου...) είναι στο ίδιο ύφος.....εσύ ήσουν μπροστά?Αυτή την στιγμή δεν υπερασπίζομαι τον Χριστόδουλο και μην το πάρεις έτσι...απλά εκνευρίζομαι όταν κάποιοι,χωρίς αποδείξεις,το παίζουν πονηροί,χωρίς τελικά να έχουν να πούν τίποτα....προσπαθούν αλλά δεν τους βγαίνει....

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Παιδες ο ανθρωπος ειναι πισωλουρης.
Τον καρφωσανε,κολλησε και υπατητιδα,παει το σηκωτι,παει και το εντερο απο τα πολλα μεσα εξω.
Ανθθρωπος του θεου σου λεει μετα.
Δεν ξερω αν οντως ειναι ετσι, αλλα μου κανει εντυπωση, πως μπορει να κολλησει ηπατιτιδα καποιος που δεν εχει κανει μεταγγιση αιματος η δεν ειναι "ανησυχος".Πιθανον απο παθολογικη αιτια ? Ας μας πει ενας που ξερει

tzotzotzo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ο ιός της ηπατίτιδας Β μεταδίδεται:
α) με τη σεξουαλική επαφή με πάσχοντες από οξεία ηπατίτιδα Β ή με φορείς ηπατίτιδας Β
β) από την έγκυο μητέρα στο νεογνό (είτε αυτή είναι φορέας, είτε πάσχει από οξεία ηπατίτιδα Β)
γ) μέσω του αίματος ή παραγώγων αίματος φορέων ή πασχόντων
δ) μέσω βελονών ή συριγγών που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί (χρήστες ΕΦ ναρκωτικών) ή με αιχμηρά αντικείμενα (ξυραφάκια, βελόνες για τρύπημα αυτιών, ψαλιδάκια για μανικιούρ κ.λπ.) αν χρησιμοποιούνται χωρίς να έχουν αποστειρωθεί και διαπεράσουν το δέρμα ή με οδοντόβουρτσα
ε) με μετάγγιση. Αυτός ο τρόπος όμως μετάδοσης σήμερα, δεν είναι ουσιαστικός, αφού όλοι οι αιμοδότες ελέγχονται για την παρουσία του ιού Β με ευαίσθητες μεθόδους.

Ειναι τυχαιο οτι εχει δυο νοσηματα που "ενδεχομενως" να προερχονται απο παρα φυση σεξουαλικη επαφη?

Γιατι δεν νομιζω οι τουαλετες της Αρχιεπισκοπης να ειναι βρωμικες,ουτε να ειναι junkee ο Αρχιεπισκοπας

Οχι φιλε μου δεν ημουν μπροστα και ουτε θα ηθελα.Αν ο μονος τροπος αποδειξης ειναι η φυσικη παρουσια "μαρτυρα" τοτε εχω αδικο.

Δες το αλλο ποστ μου,αν θες να δεις ποιος το παιζει εξυπνος.

manolo82

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παρολ αυτα πως μου εχει κολλησει οτι ειναι μεγαλη πουστρα ο Χριστοδουλος δεν εξηγειται..Μαλακας,παλιομαλακας ειναι σιγουρα..

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Κύριοι, παρακαλώ την προσοχή σας.

Το θέμα εδω δεν είναι το ΠΩΣ κόλλησε ηπατίτιδα ο χριστόδουλος. Ο καθένας όπως τη βρίσκει. Αυτό βέβαια το λέω εγώ  - Αν θυμάστε ο ίδιος ο χριστόδουλος είχε ταχθεί κατά των σχέσεων μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλλου γιατί είναι "κουσούρι". Θα έλεγα "κοίτα πως τα φέρνει η τύχη μερικές φορές" αλλα δε θα το κάνω.

Δημήτρη χίλια, η απάντησή σου "αν απομονωθούν οι φράσεις μου τότε..." θυμίζει πολιτικό. Δε νομίζω ότι το νόημα των φράσεων αν απομονωθούν αλλάζει το νόημα του όλου ποστ. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι το θέμα είναι η κουτάλα και ο εκβιασμός των κομμάτων μέσω της χειραγώγησης των ψήφων σημαντικού πλήθους ψηφοφόρων/ πιστών.

Ας παραμείνουμε εντοπισμένοι στο θέμα του thread. ΟΛΑ τα αλλα θέματα που αναφέρθησαν αξίζουν ξεχωριστό thread αλλα είναι αδύνατον να συζητηθούν όλα μαζί εδω.

Το θέμα εξακολουθεί να υπάρχει και είναι σοβαρό μιας και ουσιαστικά είναι σε πλήρη αναντιστοιχία με τη διδασκαλία του λόγου του θεού. Εδω δεν έχουμε να κάνουμε με κρουαζιέρες, πολυτελη διαβίωση και άμφια εκατομμυρίων αλλα με κάτι πολύ πιο σοβαρό.

Τα χειροφιλήματα και οι οσφυοκαμψίες των πολιτικών προσωπικά με διασκεδάζουν. Το ίδιο και οι προσπάθειες επιστροφής στο μεσαίωνα. Εδω όμως είναι κάτι άλλο.

Λυπάμαι τον άνθρωπο χριστόδουλο για αυτό που του συνέβη. Αυτό θα έκανα και για κάθε συνάνθρωπό μου σε αντίστοιχη θέση. Δυστυχώς οι πράξεις του είναι σε ευθεία αντίθεση με αυτά που υποτίθεται οτι διδάσκει και εκπροσωπεί.

Επισκέπτης
1)Ο Παρασκευαιδης ειναι ομοφυλοφιλος 100%.Η ιστορια με τον Κουλουσουσα που του τον πασσαρε ο κολλητος του Θεοφιλος και αυτος τον εκανε διευθυντη του ιδιαιτερου γραφειου του και τον σπιτωσε κανονικα στην αρχιεπισκοπικη κατοικια στο Ψυχικο το αποδεικνυει.Ενεργος η παθητικος δεν εχει σημασια.
2)Η μορφη της ηπατιτιδας που εχει ο Χριστοδουλος ειναι Γ'.Μεταδιδεται με τους τροπους που ο tzotzotzo αναφερει και σε χρονια κατασταση προκαλει μια συγκεκριμενη μορφη καρκινου στο σηκωτι που ονομαζεται ηπατωμα.Να σημειωσω (ξανα) οτι το ηπατωμα στο σηκωτι του Αρχιεπισκοπου ΔΕΝ ειναι μετασταση απο το παχυ εντερο.Και αυτο εχει αναφερθει επισημως.

Τωρα μπορειτε να μου πειτε πως ο Χριστοδουλος που α)δεν ειναι πρεζακι β)δεν κανει μεταγγισεις αιματος προσβληθηκε απο ηπατιτιδα?Το δικο μου ευλογο συμπερασμα ειναι οτι σε νεαρη ηλικια ο πισωγλεντης Χριστοδουλος δεν χρησιμοποιουσε καποτα και δυστυχως την πατησε.
Υ.Σ 1)Ο Βολταιρος σε προηγουμενη σελιδα αναφερει οτι συμφωνα με ερευνα αμερικανων γιατρων η ηπατιτιδα γ'.δεν μεταδιδεται σεξουαλικα.Αυτο ειναι ενδιαφερων αλλα ανεπαρκες για να καταριψει την επισημη και γενικα αποδεκτη και τεκμηριωμενη αποψη.
Υ.Σ 2)Εκτος απο το ζητημα της σε χρονο ρεκορ,οχι για την Ελλαδα αλλα γενικως,ανευρεσης συμβατου μοσχευματος υπαρχει και ενα αλλο σοβαρο ζητημα.Η μεταμοσχευση που θα γινει στον Χριστοδουλο ειναι κατ' αρχην αντιδεοντολογικη αφου α)ειναι ανω των 65 ετων β)ειναι διαβητικος γ)πασχει απο δυο διαφορετικες μορφες καρκινου.Αν ενας μη επωνυμος Ελληνας πολιτης,η κατοικος αυτης της χωρας τελος παντων,χρειαστει μοσχευμα και εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με τον Παρασκευαιδη αμφιβαλει κανεις οτι οι γιατροι θα τον γραψουν στα παπαρια τους?Επιτελους,γιατι το τομαρι του Παρασκευαιδη ειναι ακριβοτερο απο το δικο μου?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Το θέμα είναι αυτο λοιπόν και έχει 2 σκέλη

1. Το πώς μπόρεσε να βρει τόσο γρήγορα μόσχευμα ενώ η λίστα αναμονής είναι τόσο μεγάλη

2. Το ότι το μόσχευμα αυτό θα πάει χαμένο για τους λόγους που αναφέρθησαν

Εχουμε λοιπόν κάποιον ηλικιωμένο να χρησιμοποιεί τη δύναμη που του δίνει η θεση του, ο οποίος επιλέγει να πάρει το μόσχευμα κάποιου άλλου προσπερνώντας τη λίστα και (ίσως ακόμα χειρότερα) γνωρίζοντας ότι αυτό που σε κάποιον θα έδινε ζωή, σε αυτόν θα πάει χαμένο.

Ας μη συζητάμε λοιπόν για το νομικό πρόσωπο της εκκλησίας και τα ευαγγέλια. Εδω μπορεί να τοποθετηθεί κάποιος από τους φιλικά (στο χριστόδουλο) προσκείμενους;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Δεν ξερω αν οντως ειναι ετσι, αλλα μου κανει εντυπωση, πως μπορει να κολλησει ηπατιτιδα καποιος που δεν εχει κανει μεταγγιση αιματος η δεν ειναι "ανησυχος".Πιθανον απο παθολογικη αιτια ? Ας μας πει ενας που ξερει

Επειδή η παραπληρόφορηση για την Ηπατίτιδα Γ΄έχει πλέον πάρει τρομερές διαστάσεις από διάφορους "ειδικούς" σε αυτό το νήμα, παραθέτω μόνον τι λέει η Διεθνής Οργάνωση Υγιείας (World Health Organisation = WHO)

HCV is spread primarily by direct contact with human blood. Transmission through blood transfusions that are not screened for HCV infection, through the reuse of inadequately sterilized needles, syringes or other medical equipment, or through needle-sharing among drug-users, is well documented. Sexual and perinatal transmission may also occur, although less frequently. Other modes of transmission such as social, cultural, and behavioural practices using percutaneous procedures (e.g. ear and body piercing, circumcision, tattooing) can occur if inadequately sterilized equipment is used. HCV is not spread by sneezing, hugging, coughing, food or water, sharing eating utensils, or casual contact.

Σεξουαλική και προγεννητική μετάδοση μπορεί να συμβεί, αλλά είναι λιγότερο πιθανή.

About 80% of newly infected patients progress to develop chronic infection. Cirrhosis develops in about 10% to 20% of persons with chronic infection, and liver cancer develops in 1% to 5% of persons with chronic infection over a period of 20 to 30 years.

Μόνον το 1% έως 5% αναπτύσσει καρκίνο του ήπατος σε μία περίοδο 20 έως 30 ετών.

Πριν κανά δύο σελίδες έχω δημοσιεύεσει μακροχρόνια έρευνα που έγινε στο San Francisco και η οποία έδειξε ότι ακόμη και σε ασθενείς με HIV δεν υπήρχε καμία σεξουαλική μετάδοση της ηπατίτιδας Γ΄ από φορείς του ιού.

Για ένα τεράστιο πλούτο πληροφοριών σχετικά με HIV και ηπατίτιδα Γ':
Ο Χριστόδουλος έχει Ηπατίτιδα Γ΄. Το πως την κόλλησε κανένας δεν μπορεί να ξέρει. Το που οφείλεται ο καρκίνος του ήπατος κανείς δεν μπορεί να το ξέρει.

Υπάρχουν χιλιάδες θέματα για τα οποία κανείς μπορεί να του κάνει κριτική. Γιατί κάποιοι επιμένουν σε πράγματα τα οποία δεν μπορούν να αποδείξουν; Τι υπηρεσία προσφέρουν;

(έλεος πλέον, ενώ θέλω να του τα χώσω του Χριστόδουλου πρέπει να τον υπερασπίζομαι από ανόητες και αβάσιμες κατηγορίες)

Επισκέπτης
Μια μικρη συμπληρωση πριν τις απαντησεις των,ας τους πουμε,Χριστοδουλικων.Αν υπαρξουν απαντησεις.

Εχει υπογραφει διεθνες προτοκολλο το οποιο ονομαζεται,αν δεν κανω λαθος,προτοκολλο του Μιλανου και που καθοριζει,προκειμενου να γινεται αποτελεσματικοτερη χρηση των δυσευρετων μοσχευματων,ποιος και κατω απο ποιες προυποθεσεις δικαιουται μοσχευμα και ποιος οχι.Το προτοκολλο αυτο εχει υπογραφτει,εννοειται,και απο την χωρα μας και αντιθετα με τα οσα κουτοπονηρα εχουν ακουστει ειναι σε ισχυ ακομα.Ο Χριστοδουλος λοιπον ΔΕΝ δικαιουται μοσχευμα.

Υ.Γ. Καλε μου Βολταιρε,κανει μεταγγισεις αιματος ο Χριστοδουλος στα 70 του?Βελονιαζεται στην πλατεια Θεατρου με αλλα ζακια?Μηπως ειναι φανατικος των piercing?Αφου ο ιος μεταδιδεται ΚΑΙ σεξουαλικα,και σε χρονια κατασταση ΜΠΟΡΕΙ να προκαλεσει καρκινο συγκεκριμενης μορφης γιατι χαλιεσαι τοσο?Δεν ειναι προφανες τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμιδια?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
To ότι έχει υπογραφεί από το ελάντα δεν σημαίνει ότι έχει υπογραφεί και από το αμέρικα.

Όσο για το ποιός δικαιούται ή όχι μόσχευμα, ίσως να έχει σχέση με τα ποσοστά επιτυχίας στο ελάντα και στο αμέρικα.

Επισκέπτης
Την περιμενα την κουτοπονηρη νομικιστικη σου απαντηση.
1)Υπαρχει θεμα δεοντολογιας,και οχι νομικο,για την μεταμοσχευση.Στην περιπτωση Παρασκευαιδη η δεοντολογια παει περιπατο.Χρειαζεται να σου επισημανω οτι λογω αξιωματος ο ιδιος επρεπε να επικαλειται δεοντολογικους κανονες?
2)Δεν γνωριζω αν το προτοκολλο δεν εχει υπογραφτει απο τις ΗΠΑ.Ο Τζακης ρωτηθηκε συγκεκριμενα για αυτο και απαντησε οτι εχουν λεει περασει πολλα χρονια,δεκα νομιζω,και εχει προοδευσει η ιατρικη.Την δικη σου αιτιολογια,με το συμπαθειο,της πλακας δεν την επικαλεστηκε.Λογικα λοιπον το προτοκολλο ισχυει και εκει.
3)Τα ποσοστα επιτυχιας προβλεπονται πολυ μικρα για την περιπτωση του οπου και να γινει η επεμβαση.Το ξαναγραψα οτι τα φαρμακα που θα βοηθησουν την αποδοχη του μοσχευματος,αναμενεται να πυρπολησουν το καρκινωμα στο παχυ εντερο.Οι Γερμανοι γιατροι ηταν αντιθετοι στην μεταμοσχευση για αυτον τον λογο.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
ο Καπανδριτίου Ευτέρπιος

Αχ, πολύ θα ήθελα να τον γνωρίσω το Σεβασμιώτατο...!
χα-χα-χα-χα!!!
Ρε Σταύρο, δεν έχεις το θεό σου...!
Να υπήρχε και μητρόπολη Καπανδριτίου...πάει στο καλο...!!!

Καταλαβαίνεις φίλε μου, ότι ήθελα να δώσω ένα παράδειγμα χωρίς να προσωποποιήσω το θέμα για κανέναν ιεράρχη μας!...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=10pt]1)Ο Παρασκευαιδης ειναι ομοφυλοφιλος 100%.[/size]

Τι λες ρε supermouse! Τον έχεις πάρει?

[size=10pt]Υ.Σ 2)Εκτος απο το ζητημα της σε χρονο ρεκορ,οχι για την Ελλαδα αλλα γενικως,ανευρεσης συμβατου μοσχευματος υπαρχει και ενα αλλο σοβαρο ζητημα.Η μεταμοσχευση που θα γινει στον Χριστοδουλο ειναι κατ' αρχην αντιδεοντολογικη αφου α)ειναι ανω των 65 ετων β)ειναι διαβητικος γ)πασχει απο δυο διαφορετικες μορφες καρκινου.Αν ενας μη επωνυμος Ελληνας πολιτης,η κατοικος αυτης της χωρας τελος παντων,χρειαστει μοσχευμα και εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με τον Παρασκευαιδη αμφιβαλει κανεις οτι οι γιατροι θα τον γραψουν στα παπαρια τους?Επιτελους,γιατι το τομαρι του Παρασκευαιδη ειναι ακριβοτερο απο το δικο μου?[/size]

[size=11pt]ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΟΣΧΕΥΜΑ, Η ΔΟΤΗΣ![/size]
Διαβάστε λίγο το thread γαμώτο μου, πριν γράφετε ανοησίες!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μεταννοειτε απιστοι....!!!!!!!!

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
μεταννοειτε απιστοι....!!!!!!!!

Και αν δεν γίνει με το ήρεμο παπά μου...ξέρουμε και άλλο τρόπο  ;)...
URL]] ;D

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μια άσχετη ερώτηση

Στη θέση στην οποια βρίσκεται τώρα ο χριστόδουλος, βρισκόταν κάποτε ο σεραφείμ

Μπορεί κάποιος, όποιος γνωρίζει, να με πληροφορήσει για την τότε στάση του χριστόδουλου;

Το ρωτάω γιατί θέλω να διασταυρώσω πληροφορία. Ασε που μπορεί να έχει ενδιαφέρον σαν ιστορία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom