Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...Ναι,η ζωη Σου ειναι πολυτιμη, εισαι οδηγος μας πολυτιμος ΠΡΕΠΕΙ να ζησεις, και να ξεπερασεις την περιπετεια της υγειας Σου, την δοκιμασια που ο Πατερας Σου σε βαζει να περασεις για να μας εμπνευσεις με το παραδειγμα σου. Ειμαι πολυ λιγος μπροστα σου, γεννηθηκα κατα λαθος οταν εσπασε η καποτα του πατερα μου και κουβαλω το προπατορικο αμαρτημα. Παρε λοιπον, Ω Ηγετη των πιστων, οτι χρειαζεσαι απο μενα, παρε το σηκωτι μου,παρε τους νεφρους μου,την καρδια μου.Παρε και τα αρχιδια μου....

Supermouse,

Υποκλίνομαι.

Μια ένσταση έχω μόνο:

Όπως είναι γνωστό, με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, στην ερώτηση:

"Θα θέλατε να γίνετε δωρητής σώματος?"

Η απάντηση:

"Πάρε τ' αρχίδια μου"

δε θεωρείται καταφατική.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ΤΩΡΑ ήρθε η ώρα σου κολώπαιδο, και θα σε γαμήσω δίχως σάλιο.
Απο της 9 το πρωϊ που έφυγε ο προστάτης σου έχεις μείνει χωρίς κάλυψη.

Τρέμε, ήρθε η ώρα σου!!!

(ΥΓ: Ο προστάτης εννοώ ο προϊστάμενος. Όχι ο αδένας)

δεν φοβαμαι τεκνον μου, εχω τη βίβλο ανα χειρας και πορευομαι.. :bigdick:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Αμφιβαλω,γιατι αν υπαρχει παιχνιδι αυτο οπως λενε παιζεται σε λιγους κεντρωους φιλελευθερους ορθολογιστες και ευρωπαιστες που βρισκονται μεταξυ Δεξιας-ΜΠατσοκ.
Αυτοι δεν γουσταρουν βουντου και φυλαχτα.
Ο Καραμαλακας μαλλον ειναι ανατολιτης και σαν ανατολιτης ειναι και προληπτικος

Democrat,
Κατ αρχήν διόρθωσα τα quotes στο ποστ σου. Τεχνικό θέμα.

Σκέψου όμως ΠΟΣΟΙ απο το εκλογικό σώμα ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ βουντού και φυλαχτά.
Τα γραφεία των imagemakers ξέρουν καλά τι κάνουν.
Η ιστορία "φυλαχτό" εφευρέθηκε για να ακουστεί. ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙΣ γι αυτό.
Το τι έδειξε η τηλεόραση (όλα σχεδόν τα κανάλια) σήμερα το πρωί ήταν προϊόν ΕΝΤΟΝΩΝ διαπραγματεύσεων μεταξύ αυτών που είχαν λόγο. Διάβασε το προηγούμενο post μου (περί Καρατζαφέρη, Παπαθεμελή κλπ). Μη τρώτε ρε παιδιά ιστορίες τύπου "φυλαχτά" και τέτοια. Αφού ο ίδιος ο Χριστόδουλος είναι διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης διακίνησης φυλαχτών, το δικό του προϊόν θα έπαιρνε πίσω για να τον προστατεύει κατά την απουσία του?
Για να επανέλθω στους imagemakers, θυμήσου τον Κωστάκη που πήγε χεράκι-χεράκι με τη Νατασα και υπέγραψε για τις ταυτότητες. Λες να το έκανε απο "αγνό πιστεύω"?

Αλλά το 'χουμε πει, ο τύπος (ο ταξειδιώτης) έχει τράβηξη. Είδατε πως πήγαν ΟΛΟΙ να τον χαιρετήσουν? Μέχρι και η Παπαρήγα τον πήρε τηλέφωνο.

Επισκέπτης
Απιστευτο,η ιστοσελιδα του Jackson Memorial δεν πεφτει με τιποτε.Ο ευσεβης λαος της δημοκρατιας(?) του Γιουνανισταν παρακολουθει με αγωνια την περιπετεια της υγειας του Αγιατολαχ του.

Σταυρο ειδα το φως το αληθινο.Ειμαι προθυμος οχι τα αρχιδια μου,αλλα και τον κωλο μου να δωσω για τον πολυχρονεμενο μας.Η μηπως αυτο μεταφραζεται ως kiss my ass?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Νομίζω ότι η εμπάθεια έχει και τα όριά της! :jerking: :jerking: :jerking:

Για τους 2,5-3 εκατομμύρια!!!(ΘΕΕ ΜΟΥ)δημόσιους υπάλληλους-χαραμοφάδες-τεμπέληδες-αγενής......... δε είδα κανέναν να κόπτεται και τόσο (εκτός αν ανήκετε σάυτήν την κατηγορία ανθρωποειδών)!!!
Για το μισθό του Χριστόδουλου ο πόνος?
ΕΛΕΟΣ!
Μας ζαλίσατε τα τελευταία χρόνια με αθεϊστικές ψευτοαπελευθερωμένες απόψεις σας!
Βρείτε τα με τον ψυχολόγο σας βρε παιδιά (αν πιστεύετε ότι υπαρχουν και τέτοιοι!!) :think:

βρε παληκαρι, μηπως μπερδευτηκες ??  :idiot: :idiot:
με το συμπαθειο δηλαδη, κι εγω της εκκλησιας ειμαι, αλλα εδω δεν μιλαμε για τους δημοσιους υπαλληλους, μιλαμε για τον ευλογητο αρχιεπισκοπο μας..

..ο οποιος, ο θεος να τον εχει καλα (καλλιτερα απο τους υπολοιπους θα ελεγα !!!!), δεν θα του κοστιζε και τιποτα σε τελικη αναλυση να δινει που και που και κανεναν φορο στο κρατος, για να τους βουλωσει τα βρωμοστοματα τους. με τα παλιογα'ι'δουρια που εχουμε μπλεξει και δεν τον εχουν αφησει σε χλωρο κλαρι..
πες πες, τον φαγανε τον ανθρωπο.. τον καρκινο του βγαλανε..

τα γομαρια !!!!

Επισκέπτης
Όλα κινήσεις εντυπωσιασμού εν όψει εκλογών είναι!
Τί φυλακτά ... τί επισκέψεις...τί τηλέφωνα...
Είναι πολλές οι ψήφοι...

OP
OP
democrat

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Democrat,
Σκέψου όμως ΠΟΣΟΙ απο το εκλογικό σώμα ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ βουντού και φυλαχτά.
Τα γραφεία των imagemakers ξέρουν καλά τι κάνουν.

Στις εκλογες δεν δημοπρατειται το 100% των ψηφων αλλα ενα 5% καμια φορα παραπανω
των ψηφων αντε και 10% σε ορισμενες χρονικες στιγμες που δεν εχει πιστοτητα και μετακινειται.

Ενα 35% το εχουν απο χερι τα δυο κομματα οτι και αν γινει οτι και αν λενε οποιον
μαλακα και αν εχουν σαν προεδρο.

Ετσι σε περιοδους εκλογων αυτους τους λιγους κυνηγουν και η προσεγγιση τους γινεται
με υποκρισια και μετριοπαθεια.

Τα βουντου ειναι για τα ακρο της δεξιας που δεν τα χανει ακομα και αν θελει να το χασει.Εκτος αν με την κινηση του βουντου γινεται νευμα στους ψηφοφορους του φασιστο-
Λαος.Δεν νομιζω ομως γιατι και το λαος δειχνει αφυδατωμενο αλλα και η προσεγγιση προς τα εκει εγκυμονει αιμμοραγια προς το κεντρο.
Προσωπικα νομιζω οτι κινηση βουντου βλαπτει τον Καραμαλακα.Αλλωστε την αποκαλυψε ο αγιοταλαχ και οχι ο Κωστακης.
Θα δουμε μπορει να λεω και μαλακιες WHO KNOWS?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Δημήτρη είναι πολλές οι ψήφοι

Ειδικά τώρα, σε μια περίοδο που η κυβέρνηση δεν περνάει καλές στιγμές και που ΛΑΟΣ και Παπαθέ τσιμπολογάνε ψήφους, η διαπραγματευτική ισχύς της εκκλησίας είναι πολύ μεγάλη. Ο,τι χρησμός βγαίνει από το στόμα του πολυχρονεμένου έχει πληρωθεί ακριβά.

Άλλωστε όπως ξέρουμε όλοι και όπως και εσύ έχεις δηλώσει, σκοπος της εκκλησίας είναι να εκβιάζει πολιτικούς ώστε να μεγαλώνει τη δύναμή της. Οικονομική και άλλη. Και τα πάει καλά. Εκει που χάνει είναι μόνο το ότι απλά εργάζεται αντίθετα σε όσα υποτίθεται ότι πρεσβέβει. Αλλα αυτό είναι λεπτομέρειες.

Όσον αφορά στο φυλαχτό, δεν είδα καθόλου ειδήσεις. Αν το είπε ο Χριστόδουλος τότε έκανε μαλακεία. Ισως και επίτηδες. Αν το είπε ο Κώστας, αυτό ήταν κίνηση απελπισίας. Αλλα μάλλον ο Χριστόδουλος τον "έδωσε".

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
democrat ρίξε μια καλή ματιά www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,2816.msg190880#new]εδώ... [/URL]
computer.gif

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=10pt]Προσωπικα νομιζω οτι κινηση βουντου βλαπτει τον Καραμαλακα. Αλλωστε την αποκαλυψε ο αγιοταλαχ και οχι ο Κωστακης.[/size]

Democrat,

Κατάλαβα τι ΔΕΝ έχεις σκεφτεί:
Σκέψου: Λες η δήλωση του αγιατολάχ να έγινε ΧΩΡΙΣ προηγούμενη συννενόηση με τους imagemakers του Κωστάκη? ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ?

Έστω ότι ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΗΛΩΣΗ την έκανε ο Κωστάκης. ("Τού έδωσα το φυλαχτό μου").
Θα ήταν το ίδιο?

Επαναλαμβάνω, "το τι έδειξε η τηλεόραση (όλα σχεδόν τα κανάλια) σήμερα το πρωί ήταν προϊόν ΕΝΤΟΝΩΝ διαπραγματεύσεων μεταξύ αυτών που είχαν λόγο."

Δε χρειάζεται πολύ μυαλό για να το καταλάβει κανείς.

Επισκέπτης
Δημήτρη είναι πολλές οι ψήφοι

Άλλωστε όπως ξέρουμε όλοι και όπως και εσύ έχεις δηλώσει, σκοπος της εκκλησίας είναι να εκβιάζει πολιτικούς ώστε να μεγαλώνει τη δύναμή της.

"ο γέγραφα γέγραφα" (κατά Ιωάννην κεφ. ιθ στιχ.22)

Γιά πές μου φίλε Εnforcer πού το  ¨γεγραψα¨  κι εγώ θα το παραδεχθώ...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
"ο γέγραφα γέγραφα" (κατά Ιωάννην κεφ. ιθ στιχ.22)

Γιά πές μου φίλε Εnforcer πού το  ¨γεγραψα¨  κι εγώ θα το παραδεχθώ...

Αγαπητέ Δημήτριε, αναφέρομαι στο ποστ σου από το οποίο απομόνωσα κάποιες φράσεις. Βέβαια απάντησες ότι αν απομονωθούν οι φράσεις αλλοιώνεται το νόημα του ποστ αλλα αυτό είναι μια πολιτική δήλωση - με την ουσία της οποίας δε συμφωνώ.

Αλλα οκ. Το παίρνω πίσω.

Ας διαγραφεί το "όπως εσυ έχεις δηλώσει".

Να το κάνουμε "όπως άφησες να εννοηθεί";

Επισκέπτης
Αγαπητέ Δημήτριε, αναφέρομαι στο ποστ σου από το οποίο απομόνωσα κάποιες φράσεις. Βέβαια απάντησες ότι αν απομονωθούν οι φράσεις αλλοιώνεται το νόημα του ποστ αλλα αυτό είναι μια πολιτική δήλωση - με την ουσία της οποίας δε συμφωνώ.

Αλλα οκ. Το παίρνω πίσω.

Ας διαγραφεί το "όπως εσυ έχεις δηλώσει".

Να το κάνουμε "όπως άφησες να εννοηθεί";

Kαι βέβαια όταν απομονωθούν κάποιες φράσεις απο ένα κείμενο αλλάζει το νόημα και αυτό δεν αποτελεί πολιτική δήλωση. Είναι μία γενική παραδοχή.

Εγώ, σε αυτά που έγραψα, αναφέρθηκα στη δύναμη του χριστεπωνύμου πληρώματος της Εκκλησίας πλειοψηφικά, και στις δυνατότητες που αυτό έχει στην εκλογή των εκάστοτε κυβερνήσεων.
Αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις και ιστορικά. Όσα νομοθετήματα έγιναν απο μέρους του Κράτους ενάντια στη βούληση της Εκκλησίας, έγιναν το πολύ 6 μήνες μετά απο εκλογές και ποτέ προεκλογικά κι αυτό ένεκεν του πολιτικού κόστους.
Δύναμή Της μετά το Θεό , είναι ο λαός, και αυτό το ξέρουν καλά οι πολιτικοί.
Κανένας εκβιασμός...
Απλά Δημοκρατία !

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Φίλε Δημήτριε συμφωνούμε στο ότι διαφωνούμε όσον αφορά στο νόημα του ποστ σου.

Κατα τη γνώμη μου η εκκλησία εμφανιζει σοβαρή διάσταση λόγων και πράξεων.

Φυσικά και υπάρχει εκβιασμός.

Αλλα δε θέλω να επαναλαμβάνομαι. Γίνομαι κουραστικός και δεν το θέλω.

Καλό βράδυ

OP
OP
democrat

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Democrat,

Κατάλαβα τι ΔΕΝ έχεις σκεφτεί:
Σκέψου: Λες η δήλωση του αγιατολάχ να έγινε ΧΩΡΙΣ προηγούμενη συννενόηση με τους imagemakers του Κωστάκη? ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ?

Έστω ότι ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΗΛΩΣΗ την έκανε ο Κωστάκης. ("Τού έδωσα το φυλαχτό μου").
Θα ήταν το ίδιο?

Επαναλαμβάνω, "το τι έδειξε η τηλεόραση (όλα σχεδόν τα κανάλια) σήμερα το πρωί ήταν προϊόν ΕΝΤΟΝΩΝ διαπραγματεύσεων μεταξύ αυτών που είχαν λόγο."

Δε χρειάζεται πολύ μυαλό για να το καταλάβει κανείς.

1)Ο αγιοταλαχ μεσα στον ναρκισισμο του ειναι και απροβλεπτος και μπορει ανετα να  ειπε απο δικια του αυταρεσκια και οχι κατοπιν συνεννοησης με καραμαλακα.

2)Βλεπω μια μυθοποιηση των imagemakers?
μαλακιες κανουν και αυτοι οπως ολοι μας.

3)Δεν ξερω τι εδειξε η τηλεοραση αλλα στην ελευθεροτυπια της κυριακης δεν βρηκα λεξη.
Ενω κανονικα θαπρεπε να το προβαλει για να κραξει κωστακη συμφωνα με τα αντανακλαστικα
του αναγνωστικου της κοινου.Το οτι το αποσιωπα μαλλον σαν εκδουλευση στον καραμαλακα το
βλεπω..

αυτα

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξέρω αλλά πιστεύω ότι ο άνθρωπος περνά μία δοκιμασία που είναι αλητεία, ανηθικότητα,
κτηνοδία, πουτανιά, δειλία, μαλακία, πουστιά και γενικότερα μια αγένεια στον άνθρωπο γενικά όλα αυτά που γράφονται.
Ευχομαι λοιπόν σε όσους τα γράφουν αυτά με τόση ευκολία και άνεση να πάθουν αυτοί και οι συγγενείς τους ότι έπαθε αυτός ο άνθρωπος και θα είμαι ο πρώτος που στην κηδεία τους θα τους ρίχνω σκατά, τα κάτουρα μου και μερικές ωραίες ροχάλες στον τάφο τους.
Ε, παιδιά, δημοκράτες, εκσυγχρονιστές, Ελληνες, μεταρρυθμιστές μην παρεξηγηθείτε.
Δημοκρατία έχουμε. Γελοίοι.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ευχομαι λοιπόν σε όσους τα γράφουν αυτά με τόση ευκολία και άνεση να πάθουν αυτοί και οι συγγενείς τους ότι έπαθε αυτός ο άνθρωπος και θα είμαι ο πρώτος που στην κηδεία τους θα τους ρίχνω σκατά, τα κάτουρα μου και μερικές ωραίες ροχάλες στον τάφο τους.

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Δεν ξέρω αλλά πιστεύω ότι ο άνθρωπος περνά μία δοκιμασία που είναι αλητεία, ανηθικότητα,
κτηνοδία, πουτανιά, δειλία, μαλακία, πουστιά και γενικότερα μια αγένεια στον άνθρωπο γενικά όλα αυτά που γράφονται.
Ε, παιδιά, δημοκράτες, εκσυγχρονιστές, Ελληνες, μεταρρυθμιστές μην παρεξηγηθείτε.
Δημοκρατία έχουμε. Γελοίοι.
Αγαπητέ φίλε,
Σου πέρασε από το μυαλό οτι κάποιοι από εδώ μέσα ίσως να τα έχουν περάσει όλα αυτά? Η΄ίσως χειρότερα?
Σου πέρασε από το μυαλό οτι κάποιοι από εδώ μέσα ίσως ήδη να έχουν κηδέψει τους συγγένεις τους?
Δοκιμασίες έχουμε περάσει, ή θα περάσουμε, όλοι μας. Μέσα στο πρόγραμμα είναι.
Εσύ τώρα τι έπαθες και εύχεσαι με αυτόν τον τρόπο? Σε έθιξε κανείς?
Αν ναι, παρατηρείς ένα οξύμωρο στο πόστ σου?

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1

Το  :uglystupid: κράτα το για εσένα καλύτερα.
Δεν θα ήθελα αγαπητέ να μπω σε αυτή την αντιπαράθεση αλλά αν νομίζεις ότι είναι σωστό, ευγενικό και ηθικό να ξεστομίζουν όλη αυτή την χυδαιότητα την κακία για έναν άνθρωπο που και εγώ σε αρκετά σημεία μπορεί να μην συμφωνώ, τότε είσαι ΛΑΘΟΣ. :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom