Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγώ λέω να κάνουμε έρανο. Πού να επιβαρύνουμε πάλι το δημόσιο...?

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Αυτό συμαίνει "επικρατούσα" θρησκεία, βάσει του συντάγματος!
Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ!

Και μετά μου λένε μερικοί ότι έχω "ακραίες θέσεις"!

και δεν εισαι ο μονος με ακραιες θεσεις εδω μεσα!!

Επισκέπτης
Στο εάν η Εκκλησία στηρίζεται ή οχι σε πρόσωπα, παραθέτω λόγια του Μακαριωτάτου του 1999:

"H Εκκλησία είναι του Χριστού μας κι εμείς είμεθα διάκονοί Του. Πολλές φορές δέν είμεθα στο ύψος μας και με τις αμαρτίες μας παροργίζουμε το Θεό. Μα Εκείνος κυβερνά αιώνες τώρα την Εκκλησία Του. Μάλλιστα τούτο επιβεβαιώνεται ακριβώς ένεκα της ιδικής μας εν πολλοίς ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑΣ.Άν η Εκκλησία εξηρτάτο απο την αρετή μας, θα είχε προ πολλού καταργηθεί. Εμείς οφείλουμε να τη διακονούμε και ο Θεός με τη Χάρη του , αναπληρώνει τις ελλείψεις μας. Με αυτά που γράφω δεν θέλω να δικαιολογήσω τους κληρικούς ή λαϊκούς εκείνους που σκανδαλίζουν ή που ζούν με ασυνέπεια ή που εμπαίζουν τον Θεόν. Δεν τους αμνηστεύω. Αυτοί θα λογοδοτήσουν κυρίως στον Κύριο, αλλά και στην Εκκλησία.Και οσάκις η Εκκλησία φέρεται προς αυτούς με επιείκεια, τούτο ασφαλώς έχει κάποιο λόγο που ίσως ο απλός λαός να μην γνωρίζει..."

Ελπίζω να βοήθησα λίγο!
Καλό βράδυ!

Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
12
Πόντοι
0
ρε παιδιά μην λέμε την λέξη ΕΘΝΑΡΧΗΣ τόσο εύκολα.....ΕΘΝΑΡΧΕΣ ήταν μόνο 2
ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
ο Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
πρός το παρόν ουδείς άλλος.......
Ποιός Καραμανλής, ρε φίλε; Από πού μέχρι πού;

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=10pt]Στο εάν η Εκκλησία στηρίζεται ή οχι σε πρόσωπα, παραθέτω λόγια του Μακαριωτάτου του 1999:
......
Ελπίζω να βοήθησα λίγο!
Καλό βράδυ![/size]

Όχι Δημήτριε, δε βοήθησες.
Τις απόψεις μου τις έχεις διαβάσει, και μάλλον τις ξέρεις.
Έριξες έναν υπαινυγμό, ότι η εκκλησία (σου) στηρίζεται στο θεό, και όχι στους "ανθρώπους".
Το σχολίασα, αμφισβητώντας το.
Και έρχεσαι να μου απαντρήσεις, μεταχειριζόμενος λόγια ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΩΝ που έχουν ΣΥΜΦΕΡΟΝ απο την ύπαρξη της, και μάλιστα του συγκεκριμένου.
Βοήθεια είναι αυτό?
Να βάλουμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα, δηλαδή...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Ο Χριστόδουλος πάντως από μικρός φαινόταν ότι θα γίνει παπάς...

xristodoulosbabyrg6.jpg

φετιχ

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα μάγκες μου..κοιταξτε εχω ακουσει πολλα για τον αρχιεπισκοπο ..οπςσ οτι θα τον φερουν 4 και ο παπας απο το μαιαμι! αλλα ειναι ανθρωπος και αυτος..ειναι σκληρο να ειναι καποιος σε τετοια κατασταση...εχετε αρωστησει αληθεια ποτε? εχετε νοιωσει τον  θάνατο να πλησιαζει? ας μην ειμαστε ζηλιαρηδες με αυτη την προνομιακή οπως λενε καποιοι μεταχειρηση αλλα να απαιτησουμε καλυτερη μεταχειρηση σε θεματα υγειας για ολους μας!ο ανθρωπος γενικα μπροστα στην αρρωστεια και τον θανατο ειναι εντελώς ανισχυρος..εμεις ισως το ξορκιζουμε με ωραια μουνακια!ειναι μια ψευδαίσθηση αλλα οκ δουλεύει! οκ ας ευχηθουμε τουλαχιστον να γινει καλα ο ανθρωπος η τουλαχιστον να μην υποφερει πολυ και να βγει καλυτερος μεσα απο αυτη την διαδικασία με το ελαχιστο ψυχικό κοστος..μην ξεχνάτε ειμαστε ολοι ανθρωποι..δεν ξερουμε ποτε θα βρεθουμε στην ιδια θεση..μην ξεχνάτε οι περισσοτεροι εκει που κάποτε ειχαμε φτυσει γλύψαμε! αυτους που καταδικαζαμε οταν γυρισε ο τροχος μηπως καποια στιγμη καναμε τα ιδια? να ειναι καλα και εκεινος και ολοι οι ανθρωποι..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
καλησπερα μάγκες μου..κοιταξτε εχω ακουσει πολλα για τον αρχιεπισκοπο ..οπςσ οτι θα τον φερουν 4 και ο παπας απο το μαιαμι! αλλα ειναι ανθρωπος και αυτος..ειναι σκληρο να ειναι καποιος σε τετοια κατασταση...εχετε αρωστησει αληθεια ποτε? εχετε νοιωσει τον  θάνατο να πλησιαζει? ας μην ειμαστε ζηλιαρηδες με αυτη την προνομιακή οπως λενε καποιοι μεταχειρηση αλλα να απαιτησουμε καλυτερη μεταχειρηση σε θεματα υγειας για ολους μας!ο ανθρωπος γενικα μπροστα στην αρρωστεια και τον θανατο ειναι εντελώς ανισχυρος..εμεις ισως το ξορκιζουμε με ωραια μουνακια!ειναι μια ψευδαίσθηση αλλα οκ δουλεύει! οκ ας ευχηθουμε τουλαχιστον να γινει καλα ο ανθρωπος η τουλαχιστον να μην υποφερει πολυ και να βγει καλυτερος μεσα απο αυτη την διαδικασία με το ελαχιστο ψυχικό κοστος..μην ξεχνάτε ειμαστε ολοι ανθρωποι..δεν ξερουμε ποτε θα βρεθουμε στην ιδια θεση..μην ξεχνάτε οι περισσοτεροι εκει που κάποτε ειχαμε φτυσει γλύψαμε! αυτους που καταδικαζαμε οταν γυρισε ο τροχος μηπως καποια στιγμη καναμε τα ιδια? να ειναι καλα και εκεινος και ολοι οι ανθρωποι..

ευλόγησοοοοοοον....

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους.
Θα πω την αποψή μου μέσα απο δικές μου εμπειρίες και γνώσεις που εχω αποκτήσει τελευταια.
Η γυναικα μου εργάζεται σε δημόσιο νοσοκομείο.Είναι MBs Registered Nurse.Η δουλεια της τώρα ειναι εργαλειοδότρια σε επεμβατικούς ακτινολόγους γιατρούς.Μπαλονάκια, στεντ κτλ για οσους δεν γνωρίζουν.Απο ιατρικούς κύκλους ,όλοι γνωρίζουν ότι και μοσχευμα να βάλει το πολύ 2 χρονια ζωή έχει.Διότι υπάρχουν καρκινικα κύτταρα στο παχυ έντερο.Αύτο είναι σίγουρο και ίσως και να βρεθεί το μόσχευμα στην αμερική δεν είναι  σίγουρο ότι θα του το τοποθετήσουν.Τζάμπα θα παει..
  Η γυναίκα μου μου λέει ότι εχουν 3 ασθενείς 38,45 και 51 χρόνων που έρχονται ανα τακτα χρονίκα διαστηματα και τους αλλαζουν στεντ μέχρι να βρεθεί μοσχευμα...Τρυπούν μηριαία και τα σχετικά..όσοι γνωρίζουν.Οι οποίοι δεν έχουν και καρκίνο..Πως γινεται ο αλλος να βρει?
Κοροιδευόμαστε μάλλον.Όσοι τον υποστηρίζουν να σκεφτούν ότι μπορεί να ήταν αυτοί αρρωστοί και να περίμεναν μόσχευμα και ξαφνικα ενας γερος 68 ετων με καρκίνο στο παίρνει επειδη εχει εξουσια και λεφτα...
Απο προσωπικό συμβαν τώρα.Εμενα η θεία μου ειναι 70 ετων και κάνει χολαγγιτιδες.Τα χολυφορρα αγγεία έχουν συρικνωθει,σαν κομπολόι μας είπε ο γιατρος, και δεν επιτρέπουν στην χολη να κινέιτε μεταξύ ήπατος και χολυδόχου κυστης..Σπανια ασθενεια και απο σιψαιμία θα πεθάνει καποια στιγμη.3-5 χρόνια της έχουν δωσει και τώρα είμαστε στο τριτο.Μόνο με μόσχευμα θα την γλυτώσει αλλα και η ίδια μας λεει οτί και να βρεθεί δεν θα το βάλει γιατί είναι μεγαλη.Ασ το βάλει κάποιος νεός..
Αυτα!!

Επισκέπτης
Ακόμα δεν πέθανε ο τύπος; Καλά λέει ο λαός .. κακό σκυλί ψόφο δεν έχει..

Επισκέπτης
Εντάξει, ούτε εγώ τον πάω τον Χριστόδουλο, πολύ φαμφάρα και αερολογία γενικότερα, αλλά το να λέμε "δεν γαμιέται ας πεθάνει" είναι λίγο χοντρό. Όχι ότι θα στεναχωρηθώ αν τελικά πεθάνει, χέστηκα να σας πω την αλήθεια, αλλά... δεν το εύχομαι κιόλας!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Νίκο θίγεις ένα σοβαρό θέμα.

Βρέθηκε μόσχευμα για κάποιον άνθρωπο μεγάλο σε ηλικία, τη στιγμή που άνθρωποι με οικογένεια και παιδιά, νέοι άνθρωποι που δεν έχουν ζήσει ακόμα τη ζωή τους περιμένουν υπομονετικά - και που ίσως πεθάνουν πριν βρεθεί κάτι.

Ακουσα από γνωστό ότι υπάρχει και ένα θέμα που αφορά στο πόσο θα βοηθήσει τελικά το μόσχευμα ή απλά θα πάει χαμένο, δεδομένης της κατάστασης της υγείας του χριστόδουλου

Από τη μία μιλάμε για ένα άνθρωπο άρρωστο και αυτό είναι σεβαστό. Από την άλλη, ο άνθρωπος αυτός εκμεταλεύεται τη θέση του για να βρεί μόσχευμα σε βάρος της ζωής άλλων ανθρώπων. Πολύ λυπηρό. Προφανώς δεν ενστερνίζεται τα όσα ευαγγελιζεται.

Αγαπάμε αλλήλους αλλα πιο πολύ την πάρτη μας. Ολοι άνθρωποι είμαστε αλλα εγω είμαι πιο σημαντικός από εσάς. Εσεις να πεθάνετε, φτάνει να ζήσω εγω.

Επισκέπτης
Αγαπάμε αλλήλους αλλα πιο πολύ την πάρτη μας. Ολοι άνθρωποι είμαστε αλλα εγω είμαι πιο σημαντικός από εσάς. Εσεις να πεθάνετε, φτάνει να ζήσω εγω.

Aυτό είναι η "αρχή" όλων αυτών who have the power!!! Από τα πολύυυυυυυυ παλιά χρόνια!

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
H αλήθεια είναι πως κι εγώ τον έβλεπα με συμπάθεια, σαν έναν άρρωστο άνθρωπο....
Όμως ακριβώς για τους παραπάνω λόγους που ο enforcer σωστά περιγράφει, όπως έχω πει και σε προηγούμενο ποστ μου, ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ.....δεν είναι σαν κάθε άλλο άρρωστο άνθρωπο.
Έχει ειδική μεταχείρηση....και άλλοι πεθαινουν ακριβώς περιμένοντας το μόσχευμα, που για τον Χριστόδουλο βρέθηκε ΑΜΕΣΩΣ.
Οφείλω να παραδεχτώ το λάθος μου, η ανθρώπινη ζωή δεν θα έπρεπε να μετριέται με το αξίωμα.

Επισκέπτης
Δεν μπορώ να λυπηθώ, ούτε να σκεφτώ με οίκτο για τον χριστόδουλο. Ας τον βοηθήσει ο θεός του. Δεν θα ευχηθώ να πεθάνει γιατί αυτό δεν μπορώ να το σκεφτώ για κανέναν.Αλλά μπορώ να ευχηθώ να του φερθεί ο Θεός του, όπως ο ίδιος φέρεται στους άλλους...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δεν μπορώ να λυπηθώ, ούτε να σκεφτώ με οίκτο για τον χριστόδουλο. Ας τον βοηθήσει ο θεός του. Δεν θα ευχηθώ να πεθάνει γιατί αυτό δεν μπορώ να το σκεφτώ για κανέναν.Αλλά μπορώ να ευχηθώ να του φερθεί ο Θεός του, όπως ο ίδιος φέρεται στους άλλους...
αυτο ισως να το ευχεσε για ΟΛΟΥΣ τους ανθρωπους......

Επισκέπτης
Οχι δεν το εύχομαι για όλους τους ανθρώπους. Εύχομαι συνήθως να έχουν μια όμορφη ζωή και υγεία.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Οχι δεν το εύχομαι για όλους τους ανθρώπους. Εύχομαι συνήθως να έχουν μια όμορφη ζωή και υγεία.
δηλαδη ξερεις τοσο καλα τον χριστοδουλο ωστε να μην κανεις την ιδια ευχη...?η ξερεις τοσο καλα τους υπολοιπους που ευχεσε να εχουν υγεια και ομορφη ζωη..?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
nik30 αυτό που μάλλον εννοεί η εριναλ είναι ότι αν υπάρχει θεός και αν ο χριστόδουλος πραγματικα πιστεύει σε αυτόν, τότε ο θεος θα τον κρίνει

Δεν πιστεύουν όλοι οι άνθρωποι στο θεό, και υπάρχουν στη γη πάνω από 2 θρησκείες.

Σε κάποιο άνθρωπο εύχεσαι απλά υγεία και όμορφη ζωη - όχι να κριθεί απο ένα θεό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom