Επισκέπτης
Εγώ λέω να κάνουμε έρανο. Πού να επιβαρύνουμε πάλι το δημόσιο...?
Αμάν ρε Δημήτριος!
Σε τι υπαινύσσεσαι ότι στηρίζεται δηλαδή?
Αυτό συμαίνει "επικρατούσα" θρησκεία, βάσει του συντάγματος!
Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ!
Και μετά μου λένε μερικοί ότι έχω "ακραίες θέσεις"!
Ποιός Καραμανλής, ρε φίλε; Από πού μέχρι πού;ρε παιδιά μην λέμε την λέξη ΕΘΝΑΡΧΗΣ τόσο εύκολα.....ΕΘΝΑΡΧΕΣ ήταν μόνο 2
ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
ο Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
πρός το παρόν ουδείς άλλος.......
[size=10pt]Στο εάν η Εκκλησία στηρίζεται ή οχι σε πρόσωπα, παραθέτω λόγια του Μακαριωτάτου του 1999:
......
Ελπίζω να βοήθησα λίγο!
Καλό βράδυ![/size]
καλησπερα μάγκες μου..κοιταξτε εχω ακουσει πολλα για τον αρχιεπισκοπο ..οπςσ οτι θα τον φερουν 4 και ο παπας απο το μαιαμι! αλλα ειναι ανθρωπος και αυτος..ειναι σκληρο να ειναι καποιος σε τετοια κατασταση...εχετε αρωστησει αληθεια ποτε? εχετε νοιωσει τον θάνατο να πλησιαζει? ας μην ειμαστε ζηλιαρηδες με αυτη την προνομιακή οπως λενε καποιοι μεταχειρηση αλλα να απαιτησουμε καλυτερη μεταχειρηση σε θεματα υγειας για ολους μας!ο ανθρωπος γενικα μπροστα στην αρρωστεια και τον θανατο ειναι εντελώς ανισχυρος..εμεις ισως το ξορκιζουμε με ωραια μουνακια!ειναι μια ψευδαίσθηση αλλα οκ δουλεύει! οκ ας ευχηθουμε τουλαχιστον να γινει καλα ο ανθρωπος η τουλαχιστον να μην υποφερει πολυ και να βγει καλυτερος μεσα απο αυτη την διαδικασία με το ελαχιστο ψυχικό κοστος..μην ξεχνάτε ειμαστε ολοι ανθρωποι..δεν ξερουμε ποτε θα βρεθουμε στην ιδια θεση..μην ξεχνάτε οι περισσοτεροι εκει που κάποτε ειχαμε φτυσει γλύψαμε! αυτους που καταδικαζαμε οταν γυρισε ο τροχος μηπως καποια στιγμη καναμε τα ιδια? να ειναι καλα και εκεινος και ολοι οι ανθρωποι..
Αγαπάμε αλλήλους αλλα πιο πολύ την πάρτη μας. Ολοι άνθρωποι είμαστε αλλα εγω είμαι πιο σημαντικός από εσάς. Εσεις να πεθάνετε, φτάνει να ζήσω εγω.
αυτο ισως να το ευχεσε για ΟΛΟΥΣ τους ανθρωπους......Δεν μπορώ να λυπηθώ, ούτε να σκεφτώ με οίκτο για τον χριστόδουλο. Ας τον βοηθήσει ο θεός του. Δεν θα ευχηθώ να πεθάνει γιατί αυτό δεν μπορώ να το σκεφτώ για κανέναν.Αλλά μπορώ να ευχηθώ να του φερθεί ο Θεός του, όπως ο ίδιος φέρεται στους άλλους...
δηλαδη ξερεις τοσο καλα τον χριστοδουλο ωστε να μην κανεις την ιδια ευχη...?η ξερεις τοσο καλα τους υπολοιπους που ευχεσε να εχουν υγεια και ομορφη ζωη..?Οχι δεν το εύχομαι για όλους τους ανθρώπους. Εύχομαι συνήθως να έχουν μια όμορφη ζωή και υγεία.