Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Το κακό είναι ότι σε όλη αυτή τη θρησκευτική παράκρουση που ακόμα κάποιους τους γαλουχεί δεν υπάρχει κάποιος που να έχει γυρίσει από τον άλλο κόσμο και να μας πει την άποψη του Θεού ή ακόμα ακόμα και αν υπάρχει τίποτα άλλο παραπέρα από εδώ. Γιατί τότε επανερχόμαστε στο "...όλα εδώ πληρώνονται..." και τελειώνει έτσι απλά η ιστορία.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Αγαπητέ tomito ,
αν θυμάσαι καλά, με ρώτησες ποιός προεδρεύει στις Οικουμενικές Συνόδους, και οχι απο ποιον αυτές συνεκλήθησαν. Στην Α' (325 μ.Χ) αφου το συγκεκριμενοποιεις , ηταν να προεδρευσει ο Επισκοπος Νικαιας Θεογνης , ο οποιος ειτε λογω γηρατος , ειτε διοτι ητο οπαδος του Αρειανισμου, δεν προηδρευσε και αντικατεσταθη.
Για να συγκληθει Οικουμενικη Συνοδος απαιτειται πολυετης προπαρασκευη της και διεξοδικη μελετη των θεματων ,ετσι ωστε να ληφθει ορθη αποφαση.
Μου αναφερεις ως προεδρο αυτης τον Μεγαλο Κωνσταντινο. Δεν το θεωρω παραλογο αν σκεφθει κανεις οτι μιλαμε για το 325 μ.Χ. Παντοτε το κρατος ηθελε να παρεμβαινει στα της εκκλησιας και να την ελεγχει.Στην προσφατη ιστορια θα δεις οτι η οποιαδηποτε αποφαση της εν Ελλαδι Συνοδου εθεωρειτο ακυρη εαν δεν παριστατο σε αυτην βασιλικος επιτροπος.
Ως προς το Συμβολο της Πιστεως σε προτρεπω να διαβασεις αυτο που θεσπισθηκε απο την Α' εν Νικαια Οικουμενικη Συνοδο και αυτο που θεσπισθηκε απο την Β' εν Κωνσταντινουπολει και εαν βρεις εστω και μια δογματικη (οχι λεκτικη) διαφορα , να μου την αναφερεις.
Το Συμβολο Της Πιστεως διατυπωθηκε αρχικα ως προσχεδιο στην Α' ενω επαναληφθηκε και συμπληρωθηκε απο τη Β' λιγα χρονια αργοτερα (381 μ.Χ)και ισχυει αμεταβλητο μεχρι και σημερα.
Τελος, εχω να σου κανω μια επισημανση. Μπερδευεις τις τοπικες με τις Οικουμενικες Συνοδους. Ποτε συγκληθηκε Οικουμενικη Συνοδος στην Ιερεια και δεν το γνωριζω? Αν το βρεις καπου γραμμενο να μου το πεις να το μαθω και εγω, γιατι εχω κενα θεολογικων γνωσεων.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ορος η κανονας Οικουμενικης Συνοδου που να αναιρειται απο μεταγενεστερη Οικουμενικη Συνοδο.Υπαρχουν ομως πολλες αποφασεις Οικουμενικων Συνοδων που ακύρωσαν ή τροποποιησαν αποφάσεις τοπικών ή επαρχιακών Συνόδων.
Οικουμενικη Συνοδο του Πασχα του 815 μ.Χ οσο κι αν εψαξα δεν τη βρήκα.Μηπως μιλάς για τοπική?Που ακούσθηκε αποφαση πρωτοδικείου να αναιρεί αποφαση του Αρείου Παγου....?
Δεν θελω να αντιπαρατεθω μαζι σου ουτε και να με παρεξηγήσεις , αλλα η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια.
Φιλικα.

Συμπεράσματα
Α: Όταν δεν μας αρέσουν οι απόψεις του "προέδρου" επισκόπου, τον αλλάζουμε, επικαλούμενοι γήρας.
Β: Ο ίδιος ο θεσμός-αλάθητος- "εφευρέθηκε" από έναν αβάπτιστο...
Αλλά δεν πειράζει γιατί είναι το 325...
Γ: Οι σύνοδοι συγκαλούνται από αυτοκράτορες, γιατί η αυτοκρατορία είναι το πρόσωπο, και το δόγμα τα χέρια. Το'να νίβει το άλλο.
Δ: Είχα χρόνια την εντύπωση πως οι δογματικές σας διαφορές (ενδοχριστιανικές) είναι εξ'αιτίας λεκτικών ερμηνείων. Τώρα εσύ φίλε μου λες ότι οι λεκτικές διαφορές δεν συνεπάγονται και δογματικές.
Ε: Η σύνοδος της Ιερείας μια χαρά έγινε, και με περισσότερους επισκόπους από την επόμενη, που την αναίρεσε. Απόδειξη ότι οι αποφάσεις τις μια χαρά τηρήθηκαν και κυνηγήθηκαν οι εικονολάτρες. Το αν εσείς δεν την βαπτίζετε οικουμενική με αφήνει παγερά αδιάφορο. Και ο σύντροφος Στάλιν κάτι δικούς του τους εξαφάνιζε από τις φωτογραφίες μετά την εκτέλεση τους.
ΣΤ: Για την θεσμική ή όχι συμμετοχή των μοναχών, κάνω πως μου απάντησες.
Προκειμένου από την πλευρά μου να το κλείσω εδώ.
Καθότι σκοπός μου επ΄ουδενί δεν ήταν να θίξω την πίστη κανενός.
Αλλά όταν ο γείτονας κάνει φασαρία, θα αντιδράσω.
Λίγο πιο σιγά την μουσική παρακαλώ και όλα εν τάξει.

Καλό Θερινό Ηλιοστάσιο σε όλους   :)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Έχεις καμιά ένδειξη ότι θα αποχωρήσει, ή ότι θα ελατωθούν έστω τα προνόμια και η ισχύς της με χρονικό ορίζοντα όχι τα επόμενα 4 αλλά τα επόμενα 400 χρόνια?

Αν ναι, πες μου την να χαρώ κι εγώ.

Σταύρο το γράφω αυτό πρίν διαβάσω το ποστ σου - κάτι το οποίο θα κάνω σε λίγο

Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι υπάρχουν στην παρούσα κυβέρνηση 2-3 δυνατά χαρτιά τα οποία επιθυμούν το διαχωρισμό εκκλησίας (ή ecclesia) και κράτους.

Φαντάζεστε τι λεφτά θα μάζευε ο αλογοσκούφης αν η εκκλησία (ecclesia) πλήρωνε φόρους όπως όλος ο κόσμος; Φαντάζεστε τι ποσά θα επελευθερώνονταν αν σταματούσε η χρηματοδότηση των υπαλλήλων της;

Η πρόθεση για το διαχωρισμό υπάρχει και είναι θέμα συνθηκών να προχωρήσει.

Και τώρα πάω να διαβάσω το ποστ. Κανονικά έπρεπε να το είχα κάνει πριν. Αλλα θα επανέλθω.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Σταύρο το γράφω αυτό πρίν διαβάσω το ποστ σου - κάτι το οποίο θα κάνω σε λίγο

Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι υπάρχουν στην παρούσα κυβέρνηση 2-3 δυνατά χαρτιά τα οποία επιθυμούν το διαχωρισμό εκκλησίας (ή ecclesia) και κράτους.

Φαντάζεστε τι λεφτά θα μάζευε ο αλογοσκούφης αν η εκκλησία (ecclesia) πλήρωνε φόρους όπως όλος ο κόσμος; Φαντάζεστε τι ποσά θα επελευθερώνονταν αν σταματούσε η χρηματοδότηση των υπαλλήλων της;

Η πρόθεση για το διαχωρισμό υπάρχει και είναι θέμα συνθηκών να προχωρήσει.

Και τώρα πάω να διαβάσω το ποστ. Κανονικά έπρεπε να το είχα κάνει πριν. Αλλα θα επανέλθω.
Να γίνει ο διαχωρισμός. Αλλά να επιστραφεί στην Εκκλησία αυτό που έδωσε εκείνη ούτως ώστε να αμείβεται από το κράτος. Ή μήπως νομίζατε ότι το κράτος αποφάσισε επειδή ήταν "φιλόχριστο" να αρχίζει να μισθοδοτεί την εκκλησία.  Αμ, δε. Η Εκκλησία παραχώρησε τμήμα της τεράστιας περιουσίας της , με αντάλλαγμα την μισθοδοσία του κλήρου. Και προφανώς το κράτος, ο μόνος τρομοκράτης, θέλει να ξεχάσει τη συμφωνία να κοροιδέψει και την Εκκλησία όπως όλους εμάς τόσα χρόνια και να εφαρμόσει το "τα δικά σου δικά μου και τα δικά μου δικά μου". Και όλοι εσείς έχοντας τέτοιο μίσος για την Εκκλησία (αδικαιολόγητο, δηλαδή για το ΠΑΣΟΚ πόσο μίσος πρέπει να έχετε?) φτάσατε να υπερασπίζεσετε και το κράτος. Μπράβο... Εγώ το κράτος δεν το υπερασπίζομαι , όχι στην κόντρα του με την Εκκλησία, αλλά ούτε και αν ξεκινήσει κόντρα του με ΠΑΟ,ΑΕΚ κλπ. Πάρ'τε το χαμπάρι...
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ!!!! ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Αρκετά "προσηλύτισα" και σήμερα. Φεύγω πριν αρχίσουν να φωνάζουν οι "διαφωτιστές". Οι οποίοι φυσικά όταν γράφουν διατριβές για τα πιστεύω τους δεν προσπαθούν να προσηλυτίσουν, απλά εκφράζουν τη γνώμη τους. Οι άλλοι μόνο δεν έχουν τέτοιο δικαίωμα. Και μετά μου λέτε για την ιερά εξέταση....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Να γίνει ο διαχωρισμός. Αλλά να επιστραφεί στην Εκκλησία αυτό που έδωσε εκείνη ούτως ώστε να αμείβεται από το κράτος. Ή μήπως νομίζατε ότι το κράτος αποφάσισε επειδή ήταν "φιλόχριστο" να αρχίζει να μισθοδοτεί την εκκλησία.  Αμ, δε. Η Εκκλησία παραχώρησε τμήμα της τεράστιας περιουσίας της , με αντάλλαγμα την μισθοδοσία του κλήρου. Και προφανώς το κράτος, ο μόνος τρομοκράτης, θέλει να ξεχάσει τη συμφωνία να κοροιδέψει και την Εκκλησία όπως όλους εμάς τόσα χρόνια και να εφαρμόσει το "τα δικά σου δικά μου και τα δικά μου δικά μου". Και όλοι εσείς έχοντας τέτοιο μίσος για την Εκκλησία (αδικαιολόγητο, δηλαδή για το ΠΑΣΟΚ πόσο μίσος πρέπει να έχετε?) φτάσατε να υπερασπίζεσετε και το κράτος. Μπράβο... Εγώ το κράτος δεν το υπερασπίζομαι , όχι στην κόντρα του με την Εκκλησία, αλλά ούτε και αν ξεκινήσει κόντρα του με ΠΑΟ,ΑΕΚ κλπ. Πάρ'τε το χαμπάρι...
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ!!!! ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Αρκετά "προσηλύτισα" και σήμερα. Φεύγω πριν αρχίσουν να φωνάζουν οι "διαφωτιστές". Οι οποίοι φυσικά όταν γράφουν διατριβές για τα πιστεύω τους δεν προσπαθούν να προσηλυτίσουν, απλά εκφράζουν τη γνώμη τους. Οι άλλοι μόνο δεν έχουν τέτοιο δικαίωμα. Και μετά μου λέτε για την ιερά εξέταση....

+ 1000. Το κράτος είναι πιο λαμόγια από την Εκκλησία

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Εγώ ρε φίλε μα το Θεό, αν ιδρυθεί οργάνωση βαζελοτουρκοκομμουνιστοσατανιστών και τα βάλει με το κράτος , θα τους υπερασπιστώ μέχρι θανάτου. Καλά ρε, κουζουλαθήκατε? Υπερασπίζετε το κράτος? Όσο διεφθαρμένο και αν είναι το ιερατείο (που ΕΙΝΑΙ, δεν το αμφισβητεί κανείς, όπως όλα τα ιερατεία όλων των θρησκειών) , σαν το κράτος (και ειδικά το νεοελληνικό) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΑΙΜΑ!!!!
ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ.........

aeras4u

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Δέν κατάλαβα, ποιό τμήμα της τεράστιας περιουσίας της έδωσε η εκκλησία? Και ποιανής περιουσίας της? Αυτής που απέκτησε στην Τουρκοκρατία με απίστευτες μεθόδους? Αυτής που απέκτησε επειδή ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΦΟΡΟΥΣ για τίποτα? Η μήπως επειδή ταϊζει 1000 άτομα σε ολη την Ελλάδα, είναι όλα ΟΚ? Συμφωνώ ότι και το κράτος δεν είναι οκ, αλλά εκείνο επικαλείται την ψήφο του κόσμου, και όχι την "άνωθεν εντολή" (!!!!!) Τρώνε τα λεφτά του κόσμου, τα οικόπεδα, τα διαμερίσματα, και μπορούν να έχουν γκόμενες (όσοι δεν είναι αδερφές), πανάκριβα αμάξια, βίλες, κλπ. λόγω άνωθεν εντολής!!! Δεν συνέρχεστε λέω εγώ!!!!

Nikkos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ευγε φίλε .....να που υπαρχουν κ άτομα που δεν ακολουθούν το πλήθος...σαν πρόβατα...

Να'σαι καλά
Καλημέρα σε όλους!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

Δεν υπερασπίζομαι ούτε εκκλησία ούτε και κράτος. Μόνο την τσέπη μου και την πάρτη μου.

Δεν ήξερα ότι η μισθοδοσία και το αφορολόγητο είναι αποτέλεσμα εμπορικής συναλλαγής. Είχα την εντύπωση ότι αυτό είχε γίνει στα πλαίσια της αγάπης για τον πλησίον. Η συμφωνία έχει αιώνια ισχύ;

aeras4u

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
FAETHON = 103.000 ?!!!! Δεν μπορεί με φτηνότερο όχημα ο προκαθήμενος....
Μόνο τα ράσσα του έχουν 50.000 ?!!! Κι ας πεινάνε οι φτωχοί....ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!!!!!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Δέν κατάλαβα, ποιό τμήμα της τεράστιας περιουσίας της έδωσε η εκκλησία? Και ποιανής περιουσίας της? Αυτής που απέκτησε στην Τουρκοκρατία με απίστευτες μεθόδους?
ʼντε και το δέχομαι αυτό που λες. Γιατί αυτή η περιουσία τότε να πάει στο κράτος? Γιατί το κράτος ρε γαμώ την τρέλα μου, είναι νταβατζής πίσω από το κάθε τι? Γιατί να χρωστάμε έστω και μία δραχμή στο κωλοκράτος? Ρε μας πίνουν το αίμα στη φορολογία και εσείς ασχολείστε με την Εκκλησία? Καλύτερα που δεν πληρώνει φόρους η Εκκλησία. Έστ και 1 δραχμή λιγότερα έσοδα τγια το κράτος είναι ηδονή. Γιατί και να πλήρωνε τί νομίζατε νεοέλληνες? Θα βλέπατε καλύτερες μέρες ? Τα λεφτά αυτά θα πήγαιναν "για το καλό του κόσμου"? Στις τσέπες των πολιτικάντηδων θα πηγαίνανε...
Ξυπνάτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Είναι τόσο απλό. Δεν το βλέπετε? 

aeras4u

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Δεν διαφωνώ με αυτά που λές, αλλά το κράτος πληρώνει συντάξεις σε χιλιάδες παπούδες, κτίζει δρόμους, και νοσοκομεία (όσα κτίζει...) και γενικώς φροντίζει (όσο φροντίζει....) για διάφορα ζητήματα....Η Εκκλησία το μόνο που φροντίζει είναι η πάρτη της......Σιχαίνομαι να τους βλέπω με τους μπράβους τους, τις αμαξάρες τους, τις κρουαζιέρες τους, τις γκόμενες και γκόμενους, και όλα τα άλλα τα σιχαμερά τους (ζαρτιέρες και στρινγκ στην καθημερινότητά τους....)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
FAETHON = 103.000 ?!!!! Δεν μπορεί με φτηνότερο όχημα ο προκαθήμενος....
Μόνο τα ράσσα του έχουν 50.000 ?!!! Κι ας πεινάνε οι φτωχοί....ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!!!!!
Αν ο Χριστόδουλος και η Εκκλησία ακολουθούσαν το δρόμο του Χριστού. Πλήρωναν φόρους, ήταν υποδείγματα Χριστιανών και ενάρετων, όχι πούστηδες, πνευματικότατοι άνθρωποι , αν δεν προκαλούσαν (που ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ) , θα είχες διαφορετική άποψη ?
Εγώ ξέρετε τί πιστεύω για όλους αυτούς τους υβριστές της Εκκλησίας? Πρώτα έχουν βγάλει την καταδίκη της και μετά ψάχνουν να βρουν κάτι να στηρίξουν την καταδίκη .  Τους ενοχλεί που οι ιδεολογίες τους ΣΥΝΕΤΡΙΒΗΣΑΝ , και ο Χριστιανισμός επιβίωσε. Και ψάχνουν ν βρουν πράγματα να καταδικάσουν την Εκκλησία. Τί να μας πούνε? Εδώ έφτασαν στο σημείο να υπερασπίζονται το κράτος. Πλάκα κάνουμε? Και μας μιλάνε για ηθική?

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Η συμφωνία έχει αιώνια ισχύ;
Όχι βέβαια. Αλλά αν πάψει η συμφωνία νομίζω πρέπει να επανέλθουμε στην προ συμφωνίας κατάσταση. Εϊναι τελείως λογικό. Δηλαδή αν σου αγοράσω ένα σπίτι με 1.000.000 ευρώ και μετά ακυρώσω τη συμφωνία και σου ζητήσω τα λεφτά πίσω, εύ δεν θα απαιτήσεις το σπίτι πίσω?  Είναι προφανές νομίζω.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Όχι βέβαια. Αλλά αν πάψει η συμφωνία νομίζω πρέπει να επανέλθουμε στην προ συμφωνίας κατάσταση. Εϊναι τελείως λογικό. Δηλαδή αν σου αγοράσω ένα σπίτι με 1.000.000 ευρώ και μετά ακυρώσω τη συμφωνία και σου ζητήσω τα λεφτά πίσω, εύ δεν θα απαιτήσεις το σπίτι πίσω?  Είναι προφανές νομίζω.

Ρε φίλε, αυτό που λες είναι εμπορική συμφωνία και διαπραγμάτευση.

Που είναι η αγάπη για τον πλησίον; Η αγνη, η ανιδιοτελής...

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Θες να ανοιξεις επιχείρηση , τσουπ ! Να σου και το κράτος να σε πνίξει στην φορολογία και στην γραφειοκρατεία. Πέθανε ο δικός σου, τσουπ! να την πάλι την πορδή το κράτος . Πλήρωσε φόρους κληρονομιάς ΤΩΡΑ, γιατί θα σου πάρουμε το σπίτι. Επειδή είναι αργόσχολοι και τεμπέληδες και δεν μπορούν να έχουν έσοδα δικά τους , βρήκαν το μαλάκα τον πολίτη να του πιουν το αίμα. Και μετά μου λέτε για την ΕΚκλησία. Αν δε γουστάρεις δεν ασχολείσαι με την Εκκλησία. Δεν αφήνεις τον οβολό σου στα παγγάρια, δεν τους γράφεις τα σπίτια, δεν κάνεις τελετές θρησκευτικές (Φλωράκης, άντρας Παπαρρήγα κλπ. ) ώστε να τους χρυσοπληρώσεις. Και μην μου πείτε ότι τους πληρώνει το δημόσιο γιατί σας είπα. Και να μην τους πλήρωνε , πάντα κάτι θα έβρισκε το κράτος να σου τα πάρει. Θα σου έλεγε ότι "Έπεσαν οι μετοχές στο χρηματιστήριο της Ουγκάντα , άρα σφίξε το ζωνάρι κι άλλο μαλάκα νεοέλληνα. Για λίγα χρόνια κόμα λιτότητα ". Εσύ θα πληρώσεις πάντως. Αυτό δεν το γλυτώνεις. Στο κράτος? Μπορείς να μην ασχολειθείς μαζί του? Γιατί εγώ σαν ιδιωτικός υπάλληλος πρέπει να πληρώνω το κράτος? Τί μου προσφέρει στη δουλειά μου το κράτος?
Παντού αιώνιος νταβατζής το κράτος! Καλά τα χώνει ο Γεωργίου.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ρε φίλε, αυτό που λες είναι εμπορική συμφωνία και διαπραγμάτευση.

Που είναι η αγάπη για τον πλησίον; Η αγνη, η ανιδιοτελής...
Αυτά που λες είναι ανέκδοτα. Διαφθορά κυριαρχεί στο ιερατείο. Δεν το αμφισβητώ.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ωραία . Ας επιστρέψει ο καθένας αυτά που έδωσε λοιπόν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom