Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αστους και ας σε παρεξηγησαν...!!μεταξυ αστειου και σοβαρου το ειπα...!!παντως περα απο την πλακα, μου εκανε εντυπωση ετσι οπως εγραφες...!!πραγματικα μπραβο...!
Ευχαριστω! Παντως παρα το οτι σε πολλες εκφρασεις μου χρησιμοποιω καθαρευουσα,δεν το κανω για να πουλησω πνευμα. Μου βγαινει αυθορμητα. Ισως απο το πολυ διαβασμα,τι να πω.Δεν ειμαι κανενας μαθουσαλας. Βαινω αισιως στα 24(και παπας να ηθελα να γινω επρεπε να ημουνα τουλαχιστον 25!)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγώ γουστάρω η Εκκλησία να έχει προνόμια, περιουσία, φοροαπαλλαγές και δύναμη και να κάνει ότι γουστάρει. Και να προκαλεί τους κομπλεξικούς που βγάζουν σπυράκια.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
δεν ειπε κανεις να μην εχει η εκκλησια περισουσια και δυναμη...να εχει..!αλλα να βοηθαει κιολας...!!μην κοροιδευομαστε τωρα...!!μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας..!!
η βοηθεια που προσφερει για μενα ειναι ελαχιστη σε σχεση με τις δυνατοτητες που χει...!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν ειπε κανεις να μην εχει η εκκλησια περισουσια και δυναμη...να εχει..!αλλα να βοηθαει κιολας...!!μην κοροιδευομαστε τωρα...!!μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας..!!
η βοηθεια που προσφερει για μενα ειναι ελαχιστη σε σχεση με τις δυνατοτητες που χει...!

'Ασε ρε! Να βοηθάει!! Μάθανε τώρα όλοι οι ζήτουλες και τα θέλουν όλα έτοιμα! Τεμπελόσκυλα του κερατά! Όλοι οι αποτυχημένοι αντί να κοιτάνε τα δικά τους τα στραβά η εκκλησία τους μάρανε!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
'Ασε ρε! Να βοηθάει!! Μάθανε τώρα όλοι οι ζήτουλες και τα θέλουν όλα έτοιμα! Τεμπελόσκυλα του κερατά! Όλοι οι αποτυχημένοι αντί να κοιτάνε τα δικά τους τα στραβά η εκκλησία τους μάρανε!
να σου πω κατι φιλαρακο...!!χαχαχα
εγω ειμαι συμφωνος μαζι σου αλλα για τα νεα τα παιδια που χουνε βγει απο τα κεντρα απεξαρτησης και το ριχνουνε στην ζητιανια....για  πανε μια βολτα στα κτελ της θεσσαλονικης να δεις τι γινεται...!!αυτα τα κοπροσκυλα ναι...!!αλλα υπαρχουνε και ανθρωποι και γεροι οι οποιοι δεν εχουνε λεφτα να φανε....!!ουτε λεφτα για φαρμακα..!!που ειναι η εκκλησια...!
οεο...!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
να σου πω κατι φιλαρακο...!!χαχαχα
εγω ειμαι συμφωνος μαζι σου αλλα για τα νεα τα παιδια που χουνε βγει απο τα κεντρα απεξαρτησης και το ριχνουνε στην ζητιανια....για  πανε μια βολτα στα κτελ της θεσσαλονικης να δεις τι γινεται...!!αυτα τα κοπροσκυλα ναι...!!αλλα υπαρχουνε και ανθρωποι και γεροι οι οποιοι δεν εχουνε λεφτα να φανε....!!ουτε λεφτα για φαρμακα..!!που ειναι η εκκλησια...!
οεο...!!

Να πάνε να κόψουν το λαιμό τους! Η εκκλησία τώρα θα λύσει τα προβλήματα του κάθε πικραμένου!Κακομαθημένοι όλοι!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ερχοτανε ο ενας και ο αλλος και μου λεγε μεγαλε κολονια θες?
οχι
γιατι ρε μεγαλε?
και γυρναω και του απανταω
να σου πω ρε φιλε μου χεις πρηξει τ @@@@@@@ δεν εχω λεφτα να κλασω ερχομαι απο Ρουμανια με τον πονο μου πεζεις?
ο σορυ ρε φιλε δεν ηξερα..!!
φευγει αυτος ερχεται αλλος
φιλε κινιτο ρολογακια θες?? ουτε καν του απαντησα,
επεθδη το κουραζω το θεμα αυτα τα κωλοπαιδια ναι κακως ζητιανευουνε...!!αλλοι που δεν εχουνε να φανε και ειναι σε ιδρυματα...!!αντε γιατι τα παιρνω τωρα...!!
Να πάνε να κόψουν το λαιμό τους! Η εκκλησία τώρα θα λύσει τα προβλήματα του κάθε πικραμένου!Κακομαθημένοι όλοι!
ωρεος....!!να σε παρω στον γαμο μου να μου πεις και του χρονου...!!!
Ε ρε κάτι πλάκες...χαχαχαχαχα
α καλα...!!

Επισκέπτης
αμα ειχαν λιγη αξιοπρεπεια οι ΄΄κυριοι΄΄που εκπροσωπουν τον κληρο,θα ειχαν παραιτηθει και θα βρισκοντουσαν σπιτι τους!!αλλα τα λεφτα ειναι πολλα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:!!το μονο που ξερουν ειναι να ζητανε λεφτα απο τους πιστους για να αποδειξουν ποσο πολυ αγαπανε τον Χριστο και την εκκλησια !!και βεβαια τα χρηματα αυτα καταληγουν στις τσεπες τους!!!ποιοι ειναι λοιπον οι αποτυχημενοι??

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
παντως ειναι πολυ κακομαθημενοι οι παπαδες, οτι και να κανουνε θελουνε λεφτα, δεν στο ζητανε αλλα με τον τροπο τους...!ασε που εβλεπα την γιαγια μου να του τα τσεπωνει επειδη εκανε αγιασμο...!!την εκραξα ασχημα...λεει οχι αγορι μου ενα χαρτζηλικακι πρεπει...τι θα πει ο κοσμος...καταλαβες..??ακου να δεις...!!
ασε που καποτε εκεινα τα χρονια οι περισσοτεροι μπαινανε επειδη ητανε καλα και στανταρ τα λεφτα..!!οπως και στρατο αστυνομια κλπ..!!
εγω ειμαι χριστιανος οποτε μου την δωσει ενα κερακι το αναβω αλλα με τους παπαδες δεν τους παω μια...!ακουσα παπα να λεει Μ βδομαδα οταν κατευαζανε τον σταυρο (πραγματικα ντρεπομαι να το πω) γαμω το χ..... για χ..... δεν κατεβαινεις...!!αντε να τελειωνουμε...!!παρολα αυτα δεν πιστευω στους παπαδες και δεν με νοιαζει τι κανουνε..!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εκκλησία και τα μυαλά στα κάγκελα λέμε! Εκκλησία RULEZ!  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Για το κοινωνικο εργο της εκκλησιας παρακαλω πληκτρολογηστε  Δεν γνωριζω αν ειναι πραγματικο, παντως δεν προβαλλεται ουτε διαφημιζεται.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
εκλέσια?????????????το διαβασα και λες και μιλαει κανας βαρυμαγκας....!ακου εκλεσια...!!eclisia δεν μπορουσανε να το κανουν???

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Πώς λέμε "σα το χασίιις το ελ εσ ντι, για σένα ΠΑΟ μαστουρώνει όλη η γη!"
σκιντο αγορι μου σε οαρακαλω πολυ....!!οχι συνθηματα σε θρησκευτικα θεματα...!!
πως λεμε οχι σκουπιδια σε θαλασσες και ακτες....!!

δεν παμε καλα....!!λεμε....

Επισκέπτης
εκλέσια?????????????το διαβασα και λες και μιλαει κανας βαρυμαγκας....!ακου εκλεσια...!!eclisia δεν μπορουσανε να το κανουν???
καλο!!!
Να το προτεινεις στο νεο προκαθημενο μετα την εις κυριον εκδημια του Αρχιεπισκοπου!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
σκιντο αγορι μου σε οαρακαλω πολυ....!!οχι συνθηματα σε θρησκευτικα θεματα...!!
πως λεμε οχι σκουπιδια σε θαλασσες και ακτες....!!

δεν παμε καλα....!!λεμε....

Είμαι επηρεασμένος από τη μέρα σήμερα

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καλο!!!
Να το προτεινεις στο νεο προκαθημενο μετα την εις κυριον εκδημια του Αρχιεπισκοπου!
δεν εχω να τους προτεινω τιποτα...!!!εγω και παραπανω σας ειπα το κερακι μου παω οποτε εγω νιωσω ωρεα και το αναβω και την εικονα μου θα φιλησω αλλα το χερι του παπα πλεον οχι...!!!περνει ο παπας και ολη την ευλογια σου πατερ, δεν την θελω ρε δικε μου...!!του θεου θελω οχι την δικη σου..!
μπορει να τα λεω λιγο περιεργα αλλα με αυτα που χω δει και που χω ακουσει και λιγα λεω...!!

ελα να επενελθουμε σιγα σιγα στο θεμα...!!ακους σκιντο...!!!????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom