Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
αν δεν υπήρχαν άλλοι πιο πριν που για ευνόητους λόγους δεν αναφέρονται γιατί χαλάνε τη σούπα τότε ούτε αυτοί που αναφέρετε εδώ μέσα θα είχαν βάση να χτίσουν κάτι το οποίο είναι ένα παρα-μόρφωμα και ευθύνεται για σωρεία εγκλημάτων εις το όνομα του πατρός και του υιού και του αγιου πνεύματος αμήν.

κι ακόμη
black is the night in the mountains.

Στην Οικουμενική τελείωσε το πανυγήρι γιατί τα σπασανε στο ζύγι.

Excuse me sir this is not correct. Για αρκετές χιλιάδες χρόνων ακολουθεί η εξουσία το ιδιο μοτίβο χειραγώγησης είτε είναι η εκκλησιά είτε το πολιτικό μπακάλικο. Απλά κάπου τα χωρίσανε για τα μάτια του κόσμου έτσι ώστε να έχει ο καθείς το πόστο του προς ίδιαν εκμετάλλευσιν.

Το Αγιο Πνευμα την ιδρυσε και αυτο τη συντηρει σε λειτουργια μεχρι σημερα.

Και βεβαίως ναναι καλά και το παγγάρι και τα κτήματα που πέφτουν σαν κληρονομιά για να φέγγει το πνεύμα.

Οσο για την Αγια Γραφη, δεν εχω καταφερει να την διαβασω ακομη ολοκληρη.Ελ πιζω να το καταφερω καποτε στο μελλον!

Συνιστώ επίσης να ανατρέξεις παραυτα στα αρχαία σουμεριακά κείμενα της Ουρ, τα Ακκαδικά και πιο πριν σε ότι αφορά τη Μεσοποταμία και τις θεϊκές εμφανίσεις για να έχεις πιο ολοκληρωμένη άποψη με στοιχεία κι όχι ιστοριούλες.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ως προς τα των Συνοδων, μονο η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ, ειναι ΑΛΑΘΗΤΗ.ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ. Και οικουμενικη απο το σχισμα του 1054 μ.Χ δεν εχει ξανασυγκληθει.
Το οτι η Εκκλησια εχει ζωη 2000 ετων, οφειλεται στο οτι ειναι Θεανθρωπινος οργανισμος.

Με βαριά καρδιά το κάνω, αλλά όταν ακούω ανακρίβειες κάτι παθαίνω.
Α: Ποιος προεδρευει στις οικουμενικές συνόδους και γιατί;
Β: Υπήρξαν ή όχι οικουμενικές σύνοδοι που ακύρωσαν προηγούμενες αποφάσειςς; Ναι ή Όχι; Γιατί; Πότε ήταν αλάθητες "πριν" ή "μετά";
Γ: Προφανώς και η εκκλησία δεν είναι οργανισμός 2000 χρόνων, αν αναφερόμαστε σε αυτήν ως οργανωμένο ιερατείο που διέπεται απο συγκεκριμενη οργάνωση.

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.

Η Εκκλησία υπήρξε πάντοτε οργανωμένη με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Από τους πρώτους 7 Διακόνους μέχρι σήμερα. τελεία και παύλα.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.
Η Εκκλησία υπήρξε πάντοτε οργανωμένη με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Από τους πρώτους 7 Διακόνους μέχρι σήμερα. τελεία και παύλα.

Οτι πεις Λεοναϊτ.
Προφανώς υπήρχε οικουμενικός πατριάρχης το 150μχ, αλλά αγνοούμε το όνομα του...
Και κάτι άλλο, αν η εκκλησία είναι θεοσταλτη ή ότι άλλο
Το ίδιο είναι και ο Όμηρος που διαβάζεται 2500 χρόνια τώρα και βάζει στα χείλη των ανθρώπων τα ονόματα των Θεών.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν υπάρχουν καλοί οι κακοί θεσμοί κλπ. Υπάρχουν καλοί ή κακοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Δεν είναι τυχαίο που θρησκείες και έθνη έχουν υποκλιθεί, στη σύγχρονη μόνο εποχή, σε έναν Παΐσιο, έναν Πορφύριο και έναν Ιάκωβο.

Ποιος είναι ο Παΐσιος, ο Πορφύριος και ο Ιάκωβος;;; Ποιες θρησκείες και ποια έθνη υποκλίθηκαν σε αυτούς;;; Και για ποιον ακριβώς λόγο;;;

Μόνο οι εθελοτυφλούντες απαρνούνται τα προφανή και αυταπόδεικτα.

Προφανή και αυταπόδεικτα (ευτυχώς, πλέον) δεν υπάρχουν. Επειχειρήματα, παρακαλούμε. Όχι δόγματα και "άλματα πίστης"...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ο ανθρωπος που πουλουσε το συγχωροχαρτι ο ανθρωπος που ευλογησε την χουντα τι να ειναι αραγε...?

Φιλαράκο σίγουρα εγώ πιστεύω καλοί άνθρωποι δεν ήταν. Τώρα όσο για το χριστιανισμό και τους παπάδες, για κάποιον που πιστεύει στο Χριστό( όπως εγώ ), είναι αδιάφορο τι είναι αυτοί καθ αυτοί γιατί εκκλησία δεν είναι αυτοί αλλά όλοι οι πιστοί. Και δεν υπάρχει σχέση υποταγής και ιεραρχίας. Απλά αυτοι΄για σένα εκτελούν μια "διεκπαιρεωτική" εργασία. Ας πούμε ο υδραυλικός που έρχεται να σου φτιάξει τη βρύση μπορεί να είναι παλιοχαρακτήρας αλλά εσένα δε σε ενδιαφέρει. Σε αφορά αυτός μόνο στο βαθμό που θα σου κάνει τη δουλειά που θες. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και ανθρώπινοι θεσμοί και καθαρά κοσμικό χαρακτήρα να κρίνουν το ποιόν κάθε ανθρώπου, ανεξάρτητα από τον οποιονδήποτε άλλο ρόλο του.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Φιλαράκο σίγουρα εγώ πιστεύω καλοί άνθρωποι δεν ήταν. Τώρα όσο για το χριστιανισμό και τους παπάδες, για κάποιον που πιστεύει στο Χριστό( όπως εγώ ), είναι αδιάφορο τι είναι αυτοί καθ αυτοί γιατί εκκλησία δεν είναι αυτοί αλλά όλοι οι πιστοί. Και δεν υπάρχει σχέση υποταγής και ιεραρχίας. Απλά αυτοι΄για σένα εκτελούν μια "διεκπαιρεωτική" εργασία. Ας πούμε ο υδραυλικός που έρχεται να σου φτιάξει τη βρύση μπορεί να είναι παλιοχαρακτήρας αλλά εσένα δε σε ενδιαφέρει. Σε αφορά αυτός μόνο στο βαθμό που θα σου κάνει τη δουλειά που θες. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και ανθρώπινοι θεσμοί και καθαρά κοσμικό χαρακτήρα να κρίνουν το ποιόν κάθε ανθρώπου, ανεξάρτητα από τον οποιονδήποτε άλλο ρόλο του.
γ'αυτον ακριβος τον λογο ειμαι αθρησκος.....

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Γενικά μιλάω, και για να μην τσακωνόμαστε, είναι λάθος ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ που βάζουν τους ανθρώπους σε κουτάκια...οι "δικοί μας", και οι "άλλοι"....
Και η κάθε μία θρησκεία, ισχυρίζεται πως μόνο αυτή κατέχει την αλήθεια....
Το παν είναι ο άνθρωπος να είναι ελέυθερος, και να είναι καλός άνθρωπος.
Απο κει και πέρα, πιστεύω πως ανεξάρτητα απο θρησκεία, αν ένας άνθρωπος είναι καλός κατά τη ζωή του, θα σωθεί άσχετο σε ποιό Θεό πιστεύει...

Επισκέπτης
Σιγα μην ειμαι και μητροπολιτης.Για να λυθει σε ορισμενους η απορια, δεν ειμαι παπας.
Ισως να εχω βγαλει 1,2 πανεπιστημια ......... σχετικα με τις ανθρωπιστικες επιστημες!
Παντως με κανατε να γελασω πολυ! ευχαριστω!!!

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Πω πω τι γράφονται εδώ μέσα , Νομίζω ότι εδώ έχουμε ανάγκη ενός τρισάγιου , ελπίζω η αρχιεπισκοπή να μας στείλει ένα ιερωμένο να μας ευλογήσει , πριν μας αφορίσει .

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Σιγα μην ειμαι και μητροπολιτης.Για να λυθει σε ορισμενους η απορια, δεν ειμαι παπας.
Ισως να εχω βγαλει 1,2 πανεπιστημια ......... σχετικα με τις ανθρωπιστικες επιστημες!
Παντως με κανατε να γελασω πολυ! ευχαριστω!!!

Να'σαι καλά παλληκαρι μου. Και εμείς γελάσαμε μαζί σου.

Και τώρα απάντησε σε όσα θέματα έχεις σε εκρεμμότητα

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
nikolaos_1979
[size=10pt]Απάντηση #310 στις Χθες στις 07:46:33[/size]
[size=8pt]Εγω δεν εχω προβλημα η Εκκλησια να εχει επιχειρησεις, ουτε αν καποιοι πλουτιζουν μεσω των μυστηριων. Ας ανοιξουν και οικους ανοχης. Αρκει αυτο που κανουν να ειναι νομιμο και να μην μπλεκονται στα ποδια της καθε κυβερνησης. Στο κατω κατω ας μας κυβερνησουν αυτοι που ψηφιζουμε και οχι ο καθε Χριστοδουλος και Ανθιμος που ψηφιζονται μεταξυ τους.[/size]

Ελαστικό σε βρίσκω, Νικόλαε...

Δεν έχεις πρόβλημα λες, όταν υπάρχει μια τεράστια μηχανή συσσώρευσης πλούτου, η οποία είναι:

1) Μη παραγωγική (δεν παράγει τίποτα που να αυξάνει τον παγκόσμιο ή εθνικό πλούτο. Μόνο μαζεύει πλούτο απ τους άλλους).

2) Μη φορολογούμενη (όταν εσύ κάτι καταφέρεις να φτιάξεις στη ζωή σου, θα σε γαμήσει η εφορία, αν πας με το σταυρό στο χέρι, θα σου πάρουν ένα 40% απ το εισόδημα σου. Χώρια οι μεταβιβάσεις, οι κληρονομιές, οι δωρεές, οι γονικές παροχές, ότι και να κάνεις, ΠΑΝΤΑ το κρατικό χέρι θα υπάρχει μέσα στην τσέπη σου). Αυτοί (το ιερατείο), ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ? Αν όχι (που «όχι» είναι η απάντηση) ΓΙΑΤΙ? Γιατί δεν της συμπεριφέρεται η πολιτεία σαν οποιαδήποτε κερδοσκοπική επιχείρηση?

3) Είναι επιδοτούμενη. Απο τον κρατικό κορβανά, δηλαδή απ τους φόρους που πληρώνω εγώ και εσύ. Έστω και αν δε πιστεύεις σε τίποτα από όσα διακηρύσσει, έστω και αν δε σου προσφέρει τίποτα. Επιδοτούμενη ως προς όλο το εργατικό κόστος της επιχείρησης (μισθοί κλήρου). Γιατί?

Το «νόμιμο» είναι μια πολυσυζητημένη έννοια, εδώ σε αυτό το φόρουμ. Δε λέω ότι παρανομεί η εκκλησία. Λέω ότι οι νόμοι που διέπουν τις οικονομικές της σχέσεις με την υπόλοιπη κοινωνία δεν είναι σωστοί και ότι πρέπει να αλλάξουν.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
germaon
[size=10pt] Απάντηση #312 στις: Χθες στις 10:11:16[/size]
[size=8pt] Σταύρο
Καταρχήν δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάχτηκες και γιατί χρησιμοποίησες και προσωπικούς χαρακτηρισμούς για μένα. Συζήτηση κάνουμε. Τέλος πάντων. Εγώ  προσεύχομαι για σένα
Στο θέμα μας. Σχετικά με τους άθεους . Εμένα προσωπικά όλοι οι φίλοι μου άθεοι όχι μόνο δεν στρέφονται κατά των άλλων θρησκειών αλλά αντιθέτως, με έχουν επιεικώς ζαλίσει , να μου λένε «Τί ωραία και παρεξηγημέν η θρησκεία είναι το Ισλάμ, διδάσκει την αγάπη...» και «Τί ωραία που διδάσκει ο Κομφούκιος» και «Και στον Βουδισμό γίνονται θαύματα»
Απίστευτο , ε? Κοροϊδεύουν τους Χριστιανούς  που πιστεύουν σε θαύματα αλλά αντιθέτως εκείνοι πιστεύουν σε οποιοδήποτε  άλλο θαύμα  δεν προέρχεται από τον Χριστιανισμό . Και δεν νομίζω να είμαι μόνος. Φαντάζομαι τώρα που το είπα , πολλοί από εσάς θα θυμηθήκατε ανάλογα παραδείγματ α άθεων που έχετε γνωρίσει.

Προσωπικά εγώ , έναν Στρατηγό θα τον αποκαλέσω «Στρατηγό» από σεβασμό στην στολή του Έλληνα Αξιωματικού που φέρει. Αν θες να τον αποκαλέσεις Κύριο Τάδε , τί να σου πω...
Θα μου ηχούσε περίεργα να αποκαλέσω ένα Βουδιστή μοναχό, «Κύριε Τσου Γιαν Μινγκ» . Θα τον αποκαλέσω «Αδερφέ Μινγκ». Όπως το πάρει κανείς.
Πάντως στα ατέλειωτα πάνελ με καβγάδες για τις θρησκείες ,που συνήθως καλούνται ένας ιερέας και ή η κυρία Τζάνη ή ο κύριος Καλόπουλος , τόσο η Τζάνη όσο και ο Καλόπουλος τον ιερέα τον αποκαλούν «Πατέρα Τάδε». Και ξέρεις τί μίσος έχουν αυτοί για τη θρησκεία. Τέλος πάντων . Όπως νιώθει ο καθένας. όλοι κρινόμαστε από αυτούς που ακούν και διαβάζουν
Αυτά[/size]

Ας τα πιάσω με τη σειρά.
Ακριβώς. Όπως νιώθει ο καθένας. Εγώ κάποια στιγμή, ένιωσα ότι με κοροϊδεύουν. Ήμουν 26-27 τότε, προς πληροφόρησή σου. Και δεν έχω πρόβλημα να με κρίνει ο οποιοσδήποτε, εσού συμπεριλαμβανομένου.

Να με συμπαθάς, ούτε την κ. Τζάνη, ούτε τον κ. Καλόπουλο έχω δει ποτέ στην TV.
Από τους διάφορους που κατά καιρούς έχουν βγει, θυμάμαι την κ. Λουκά, τον «πατέρα Μάξιμο» (), τον Χατζηφώτη (εκπρόσωπος ΙΣ προ ετών), τους παπαροκάδες, και βέβαια τον ... ξεχνάω το όνομα του, αυτός με το κόκκινο ράσο που δε λείπει από πουθενά.
Δε χρειάζεται να συζητάμε πως θα αποκαλείς τον κ. Παρασκευαϊδη, σου είπα, μπορείς να τον αποκαλείς όπως θέλεις.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΜΩΣ!
Για το στρατηγό που θα τον πω «κύριο τάδε», ναι καταλαβαίνω, τι να μου πεις...

Ο ΜΟΝΟΣ «προσωπικός» χαρακτηρισμός που είπα για σένα, ήταν το «προσυλητιστή». Νομίζω ότι αυτό κάνεις εδώ, προσπαθείς να προσελκύσεις οπαδούς για τη θρησκεία που πιστεύεις.
Παρ? ότι αυτό είναι παράνομο (ο προσυλητισμός), δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με αυτά που γράφεις.
Το ότι προσεύχεσαι για μένα, φοβάμαι φίλε μου ότι δε θα με σώσει από τίποτα... Τσάμπα κόπο κάνεις, είμαι εντελώς απολωλός. Μια που κάνεις τον κόπο, δε τον κάνεις για κάποιον που θα πιάσει τόπο?
Για τους φίλου σου που σου λένε για τα βουδιστικά θαύματα, τι να σου πω... Πες μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι δε λέει η παροιμία?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
dimitrios1000
[size=10pt] Απάντηση #319 στις: Χθες στις 17:15:33[/size]
[size=8pt] stavros 51, ειμαι νεος χρηστης και δεν γνωριζω να κανω copy. Παντως θελω να ξερεις πως δεν αναφερομαι σε καποια συγκεκριμεν η θεση σου αλλα στη γενικοτερη δομη των απαντησεων σου. Τα παντα ξεκινουν απο την  ΠΙΣΤΗ . Οταν δεν υπαρχει , ειναι ανωφελη η οποια συζητηση και σε τιμα το γεγονος οτι  εχεις απο την αρχη ξεκαθαρισει οτι δεν πιστευεις.
    Ως προς τα των Συνοδων, μονο η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ, ειναι ΑΛΑΘΗΤΗ.ΚΑΜ ΙΑ ΑΛΛΗ. Και οικουμενικη απο το σχισμα του 1054 μ.Χ δεν εχει ξανασυγκληθ ει.
    Το οτι η Εκκλησια εχει ζωη 2000 ετων, οφειλεται στο οτι ειναι Θεανθρωπινο ς οργανισμος. Τα πολιτικα κομματα για παραδειγμα εχουν ζωη μονο λιγων δεκαετιων(οργανισμοι ιδρυθεντες υπ΄ανθρωπων).
    Το Αγιο Πνευμα την ιδρυσε και αυτο τη συντηρει σε λειτουργια μεχρι σημερα .Αυτο επιβεβαιωνε ται και απο την εν πολλοις ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑ ορισμενων λειτουργων της.Αν η ζωη της οφειλοτανε στην αρετη των αρχιερεων της θα ειχε διαλυθει απο την αρχη! Αν ηταν ενας οργανισμος παρομοιος με αυτον των κομματων δεν θα υπηρχε σημερα.Θεια επενεργεια τη διατηρει στη Ζωη!
    Οσο για την Αγια Γραφη, δεν εχω καταφερει να την διαβασω ακομη ολοκληρη.Ελ πιζω να το καταφερω καποτε στο μελλον! [/size] 

1) Συμφωνούμε στο περί πίστης. Αυτό που είπα λίγο πριν (και το ξαναλέω εδώ με άλλα λόγια) είναι ότι όταν αποφάσισα να ασχοληθώ και να δω τι γίνεται με αυτό το θέμα, είπα: «Για να δούμε τώρα, τι είναι αυτό που με καλούν αυτοί να πιστέψω?». Έ, απ όπου και να το έπιασα το θέμα, πάντα στο συμπέρασμα ότι με κοροϊδεύουν κατέληξα.

2) Θα διαφωνήσω στο ότι «είναι ανώφελη η όποια συζήτηση». Να μουγκαθούμε δηλαδή? Απόψεις αλλάζουμε.

3) Τα περί συνόδων δε θα τα σχολιάσω, γιατί δε τα ξέρω. Δε με απασχολούν. Ότι κι αν έγινε, όποτε κι αν έγινε, έγινε απ τους επαγγελματίες του είδους (ιερατείο), με σκοπό να διευθετήσουν θέματα της εξουσίας τους και της σχέσεις της με άλλες μορφές εξουσίας.  ΚΑΝΕΝΑ άγιο πνεύμα, κανένας θεός δε κατέβηκε ποτέ σε τέτοιες συνόδους.

Βεβαίως και η εκκλησία(ες) δεν είναι οργανισμός σαν αυτόν των κομμάτων. Είναι πολύ «χειρότερος».

Αυτά πιστεύω εγώ.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
LeoKnight7
[size=10pt] Απάντηση #326 στις: Χθες στις 17:39:00[/size]
[size=8pt] Αυτά που λέει ο dimitrios είναι απολύτως σωστά και αληθινά.
Καμμία σχέση με τις μικρόψυχες, κακόγουστες και αστοιχείωτες ειρωνείες που με τη σέσουλα έχουν ακουστεί.
Γι αυτό και τόσες χιλιάδες χρόνια κανένας δεν κατάφερε να καταστρέψει την Εκκλησία και ούτε και πρόκειται.
Πολύ δε περισσότερο, το να είναι κανείς σωστός κληρικός δεν είναι απλά τιμή, αλλά ένα από τα δυσκολότερα πράγματα σε αυτόν τον κόσμο.
Δεν είναι τυχαίο που θρησκείες και έθνη έχουν υποκλιθεί, στη σύγχρονη μόνο εποχή, σε έναν Παΐσιο, έναν Πορφύριο και έναν Ιάκωβο.
Μόνο οι εθελοτυφλούντες απαρνούνται τα προφανή και αυταπόδεικτα.
Φυσικά αν δεν υπήρχαν αυτοί, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα. κανείς όμως δεν επιλέγει το γείτονα του. Έτσι,απλά τον ανέχεται, παρά την αμορφωσιά, τις χοντράδες και την εθελότυφλη στάση του. [/size]

Ελπίζω ότι αυτά που γράφω δε τα κατατάσσεις στις «μικρόψυχες, κακόγουστες και αστοιχείωτες ειρωνείες που με τη σέσουλα έχουν ακουστεί.».

Η Εκκλησία δε θα καταστραφεί, όσο υπάρχουν πιστοί. Αυτοί τη συντηρούν. ʼμα πάψουν να υπάρχουν πιστοί (και γίνουν όλοι σαν και μένα), ποιος θα τη συντηρεί? Θα σβήσει από μόνη της!

Τους 3 κυρίους που ανέφερες, δεν έχω και εγώ την τιμή... Δε μας λες μερικά πράματα?

Ποια εννοείς ως «προφανή και αυταπόδεικτα»?

Κάνεις λάθος για το γείτονα. Το γείτονα τον επιλέγεις (αλλάζεις γειτονιά π.χ.). Τους συγγενείς σου δε μπορείς να επιλέξεις!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
gimme_shelter
[size=10pt] Απάντηση #332 στις: Χθες στις 17:54:39[/size]
[size=8pt] Οργανωμένη, σκοταδιστικ ή, αφορολόγητη, άρρηκτα συνδεδεμένη με την εκάστοτε εξουσία, συνώνυμο του τρόμου στους αγροτικούς πληθυσμούς του μεσαίωνα, που εξαιτίας της έχουν καεί και σκοτωθεί στρατιές ανθρώπων από τότε ως τώρα. Επειδή κανείς δε θα πείσει κανέναν ας σταματήσουν ορισμένοι καλοί χριστιανοί να ειρωνεύονται τους μεν και οι άθρησκοι τους δε.  [/size]

Δεν υπάρχει θέμα ειρωνείας.
Συζήτηση κάνουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom