tomito
[size=10pt] Απάντηση #270 στις: Χθες στις 07:02:51[/size]
[size=8pt] Σταυρο στο ενδιαφέρον σου ποστ θα επανέλθω αφού το μελετήσω όσο και όπως του αξίζει. δλδ πολύ. [/size]
Tomito,
Είμαι όλος αυτιά
(όχι ο Γιώργος Αυτιάς).
tomito
[size=10pt] Απάντηση #270 στις: Χθες στις 07:02:51[/size]
[size=8pt] Σταυρο στο ενδιαφέρον σου ποστ θα επανέλθω αφού το μελετήσω όσο και όπως του αξίζει. δλδ πολύ. [/size]
germaon
[size=10pt] Απάντηση #273 στις: Χθες στις 09:56:32[/size]
[size=8pt] Θα περίμενα εγώ κάποιος που είναι ʼθεος , να μην είναι Αντιχριστιανός μόνο. Δεν έχω δει δηλαδή τους ʼθεους του σάιτ να επιχειρηματολογούν υπέρ της αθεΐας (πλην Σταύρου). Απλά κατηγορούν τον Χριστιανισμό. Δεν κατηγόρησαν ποτέ Ισλάμ, Κομφούκιο, Βούδα κλπ.
Στον Αρχιεπίσκοπό μας , εγώ θα ευχηθώ ταχεία ανάρρωση. Σύντομα πίσω στον άμβωνα για τη μάχη ενάντια στην θολοκουλτούρα!!! [/size]
[size=8pt]
germaon
[size=10pt] Απάντηση #274 στις: Χθες στις 10:08:31[/size]
Και ρε ΦΙΛΕ tomito , δεν είναι κύριος Παρασκευαΐδης. Είναι Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος . Δεν χρειάζεται να είσαι χριστιανός για να τον αποκαλέσεις έτσι. Όπως ένα βουδιστή μοναχό , θα τον αποκαλέσεις πατέρα Τάδε , ή Αδερφέ Τάδε. Έτσι κι εδώ. [/size]
taz1975
[size=10pt]Απάντηση #275 στις: Χθες στις 10:16:30 [/size]
[size=8pt] μαγκες καλημερα,εμενα κατι μου λεει οτι ο αρχιεπισκοπος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ εχει κατι πολλη σοβαρο και πολλη φοβαμαι οτι δεν θα βγει ζωντανος απο αυτην την περιπετεια της υγειας του,μακαρι να βγω ψευτης.περαστικα του παντως. [/size]
Να πω τι έχω καταλάβει εγώ από αυτή την ιστορία:
Είχε ενοχλήσεις «γαστρεντερικού» τύπου, και μπήκε στο νοσοκομείο γι αυτό.
Πρέπει να του έκαναν ορθοσκόπηση όπου είδαν «στένωση του παχέος», και αποφάσισαν να τον χειρουργήσουν αμέσως.
Εδώ να πω ότι μάλλον τα είχε παρατήσει ο τύπος... Ο καρκίνος του παχέος εντέρου θεραπεύεται άμεσα και εύκολα (με αφαίρεση του κομματιού που έχει προσβληθεί), αρκεί βέβαια να μην τον αφήσεις να επεκταθεί σε όλη την περιοχή.
Φαίνεται ότι ο προκαθήμενος παρ? ότι είχε ενοχλήσεις, δεν πήγαινε στο γιατρό. Αν πήγαινε, θα το είχαν βρει νωρίτερα.
Όταν έφτασε το πράμα στο απροχώρητο πήγε, αλλά ποιος ξέρει τι άλλο έχει προσβληθεί.
Όταν τον άνοιξαν έστειλαν για βιοψία και ήπαρ... Προφανώς κάτι είδαν και εκεί. Αν ο καρκίνος έχει φτάσει στο ήπαρ, τότε τα πράματα είναι πράγματι σκούρα. Ο καρκίνος του ήπατος δεν θεραπεύεται (μέχρι σήμερα).
Αυτά είναι τα λογικά συμπεράσματα που μπορεί να βγάλει κανείς με βάση τις μέχρι σήμερα ΕΠΙΣΗΜΕΣ πληροφορίες (ιατρικά ανακοινωθέντα).
Μακάρι να τη γλυτώσει ο άνθρωπος. Αν όμως δε τη γλυτώσει, θα έχει φάει το κεφάλι του μόνος του, ΜΗ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ για έγκαιρη διάγνωση.
Θα καλυτερέψει τώρα, έστω και πρόσκαιρα. Και θα βγει κι απ το νοσοκομείο.
Περιμένω με πολύ ενδιαφέρον να ακούσω τι θα πει την πρώτη φορά που θα μιλήσει στα μικρόφωνα. Εκατομμύρια άνθρωποι ακούνε τι λέει.
Θα πει τίποτα για την έγκαιρη πρόληψη και τη σημασία της («παιδιά εγώ την πάτησα, γιατί δε ψάχτηκα ? μη κάνετε το ίδιο λάθος και σεις»), ή θα πει ανοησίες για τη δύναμη της πίστης? Μπας και σώσει κανέναν άλλον άνθρωπο δηλαδή...
Θα δούμε.
ΣταύροΚράτα τα αισθήματά σου και το σεβασμό σου για πάρτη σου, και ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ να τα επιβάλεις και στους άλλους!
Προσυλητιστή!
χωρις ιχνος ειρωνιας θα σου πω τα παρακατω....stavros 51 , ειμαι νεος χρηστης και δεν γνωριζω να κανω copy. Παντως θελω να ξερεις πως δεν αναφερομαι σε καποια συγκεκριμενη θεση σου αλλα στη γενικοτερη δομη των απαντησεων σου. Τα παντα ξεκινουν απο την ΠΙΣΤΗ . Οταν δεν υπαρχει , ειναι ανωφελη η οποια συζητηση και σε τιμα το γεγονος οτι εχεις απο την αρχη ξεκαθαρισει οτι δεν πιστευεις.
Ως προς τα των Συνοδων, μονο η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ, ειναι ΑΛΑΘΗΤΗ.ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ. Και οικουμενικη απο το σχισμα του 1054 μ.Χ δεν εχει ξανασυγκληθει.
Το οτι η Εκκλησια εχει ζωη 2000 ετων, οφειλεται στο οτι ειναι Θεανθρωπινος οργανισμος. Τα πολιτικα κομματα για παραδειγμα εχουν ζωη μονο λιγων δεκαετιων(οργανισμοι ιδρυθεντες υπ΄ανθρωπων).
Το Αγιο Πνευμα την ιδρυσε και αυτο τη συντηρει σε λειτουργια μεχρι σημερα .Αυτο επιβεβαιωνεται και απο την εν πολλοις ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑ ορισμενων λειτουργων της.Αν η ζωη της οφειλοτανε στην αρετη των αρχιερεων της θα ειχε διαλυθει απο την αρχη! Αν ηταν ενας οργανισμος παρομοιος με αυτον των κομματων δεν θα υπηρχε σημερα.Θεια επενεργεια τη διατηρει στη Ζωη!
Οσο για την Αγια Γραφη, δεν εχω καταφερει να την διαβασω ακομη ολοκληρη.Ελπιζω να το καταφερω καποτε στο μελλον!
μα αυτο ακριβος λεω.....η εκκλησια δυστυχος δεν εκφραζετε απο τους π Παΐσιο, Πορφύριο Ιάκωβο.......αλλα απο απατεωνες ρασοφορους....Αυτά που λέει ο dimitrios είναι απολύτως σωστά και αληθινά.
Καμμία σχέση με τις μικρόψυχες, κακόγουστες καια στοιχείωτες ειρωνείες που με τη σέσουλα έχουν ακουστεί.
Γι αυτό και τόσες χιλιάδες χρόνια κανένας δεν κατάφερε να καταστρέψει την Εκκλησία και ούτε και πρόκειται.
Πολύ δε περισσότερο, το να είναι κανείς σωστός κληρικός δεν είναι απλά τιμή, αλλά ένα από τα δυσκολότερα πράγματα σε αυτόν τον κόσμο.
Δεν είναι τυχαίο που θρησκείες και έθνη έχουν υποκλιθεί, στη σύγχρονη μόνο εποχή, σε έναν Παΐσιο, έναν Πορφύριο και έναν Ιάκωβο.
Μόνο οι εθελοτυφλούντες απαρνούνται τα προφανή και αυταπόδεικτα.
Φυσικά αν δεν υπήρχαν αυτοί, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα. κανείς όμως δεν επιλέγει το γείτονα του. Έτσι,α πλά τον ανέχεται, παρά την αμορφωσιά, τις χοντράδες και την εθελότυφλη στάση του.
stavros 51 , ειμαι νεος χρηστης και δεν γνωριζω να κανω copy. Παντως θελω να ξερεις πως δεν αναφερομαι σε καποια συγκεκριμενη θεση σου αλλα στη γενικοτερη δομη των απαντησεων σου. Τα παντα ξεκινουν απο την ΠΙΣΤΗ . Οταν δεν υπαρχει , ειναι ανωφελη η οποια συζητηση και σε τιμα το γεγονος οτι εχεις απο την αρχη ξεκαθαρισει οτι δεν πιστευεις.
Ως προς τα των Συνοδων, μονο η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ, ειναι ΑΛΑΘΗΤΗ.ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ. Και οικουμενικη απο το σχισμα του 1054 μ.Χ δεν εχει ξανασυγκληθει.
Το οτι η Εκκλησια εχει ζωη 2000 ετων, οφειλεται στο οτι ειναι Θεανθρωπινος οργανισμος. Τα πολιτικα κομματα για παραδειγμα εχουν ζωη μονο λιγων δεκαετιων(οργανισμοι ιδρυθεντες υπ΄ανθρωπων).
Το Αγιο Πνευμα την ιδρυσε και αυτο τη συντηρει σε λειτουργια μεχρι σημερα .Αυτο επιβεβαιωνεται και απο την εν πολλοις ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑ ορισμενων λειτουργων της.Αν η ζωη της οφειλοτανε στην αρετη των αρχιερεων της θα ειχε διαλυθει απο την αρχη! Αν ηταν ενας οργανισμος παρομοιος με αυτον των κομματων δεν θα υπηρχε σημερα.Θεια επενεργεια τη διατηρει στη Ζωη!
Οσο για την Αγια Γραφη, δεν εχω καταφερει να την διαβασω ακομη ολοκληρη.Ελπιζω να το καταφερω καποτε στο μελλον!