Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
tomito
[size=10pt]  Απάντηση #270 στις: Χθες στις 07:02:51[/size]
[size=8pt]  Σταυρο στο ενδιαφέρον σου ποστ θα επανέλθω αφού το μελετήσω όσο και όπως του αξίζει. δλδ πολύ. [/size]

Tomito,
Είμαι όλος αυτιά
(όχι ο Γιώργος Αυτιάς).

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66

germaon
[size=10pt]  Απάντηση #273 στις: Χθες στις 09:56:32[/size]
[size=8pt]  Θα περίμενα εγώ κάποιος που είναι ʼθεος , να μην είναι Αντιχριστιανός μόνο. Δεν έχω δει δηλαδή τους ʼθεους του σάιτ να επιχειρηματολογούν υπέρ της αθεΐας (πλην Σταύρου). Απλά κατηγορούν τον Χριστιανισμό. Δεν κατηγόρησαν ποτέ Ισλάμ, Κομφούκιο, Βούδα κλπ.
Στον Αρχιεπίσκοπό μας , εγώ θα ευχηθώ ταχεία ανάρρωση. Σύντομα πίσω στον άμβωνα για τη μάχη ενάντια στην θολοκουλτούρα!!! [/size]

Ευχαριστώ για την εξαίρεση.
Η απορία σου πάντως έχει μια απλή εξήγηση:
Όσοι γράφουν εδώ, εδώ ζουν. Στη χώρα όπου «επικρατούσα» θρησκεία είναι αυτή του Χριστόδουλου. Το τι γίνεται εδώ βλέπουν, ράσα βλέπουν, δε βλέπουν κελεμπίες βουδιστών. ʼρα αυτόματα, η αντίδραση τους (και η δική μου) προς την «επικρατούσα» διοχετεύεται, όχι προς τους άλλους.
Να είσαι σίγουρος πάντως, ότι στη βάση της θεωρίας, εγώ δε κάνω κανένα διαχωρισμό...
Όλοι ίδιοι είναι, οι μπαγάσηδες!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
  [size=8pt] 
germaon
[size=10pt]  Απάντηση #274 στις: Χθες στις 10:08:31[/size]
Και ρε ΦΙΛΕ tomito , δεν είναι κύριος Παρασκευαΐδης. Είναι Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος . Δεν χρειάζεται να είσαι χριστιανός για να τον αποκαλέσεις έτσι. Όπως ένα βουδιστή μοναχό , θα τον αποκαλέσεις πατέρα Τάδε , ή Αδερφέ Τάδε. Έτσι κι εδώ. [/size]

Germaon,

ΕΙΝΑΙ κύριος Παρασκευαϊδης.
Ή μάλλον είναι ΚΑΙ κ. Παρασκευαϊδης.
ʼσε το Βουδιστή μοναχό, και τα παραδείγματά σου από το χώρο. (Αλλά και γι αυτόν τα ίδια που θα σου πω εδώ ισχύουν)
Ο φαντάρος, ο λοχίας, ο λοχαγός, πώς θα αποκαλέσει το στρατηγό?
«Στρατηγέ», βεβαίως.
Ο πολίτης έχει κανένα λόγο να τον πει «στρατηγό»?
«Κύριε Βλαχογιάννη» θα του πει, και αυτό είναι. Ποιος μου επιβάλλει να τον αποκαλέσω με το βαθμό του, σε μια ιεραρχία η οποία ΔΕ ΜΕ ΑΦΟΡΑ?
Δικαιούται ο στρατηγός να παρεξηγηθεί, επειδή δε τον είπα «στρατηγό»?
Δε νομίζω...

Είναι προφανές, ότι εσένα (προσωπικά) η ιεραρχία της εκκλησίας σε αφορά.
Τον κ. Παρακευαϊδη μπορείς να τον αποκαλείς και αρχιεπίσκοπο, και «θείο», και «ξάδερφο» και «αγάπη μου», αν αυτό σε βολεύει. Κανένας δε θα σου ζητήσει τα ρέστα γι αυτό. Την προσφώνηση τη διαλέγεις ΕΣΥ, με βάση τη σχέση που έχεις μαζί του.
Το πως όμως τον αποκαλώ ΕΓΩ, ή ο tomito, δε σε αφορά, άπαξ και δεν τον βρίζω ή τον προσβάλω.

Κράτα τα αισθήματά σου και το σεβασμό σου για πάρτη σου, και ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ  να τα επιβάλεις και στους άλλους!

Προσυλητιστή!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
taz1975
[size=10pt]Απάντηση #275 στις: Χθες στις 10:16:30 [/size]
[size=8pt]  μαγκες καλημερα,εμενα κατι μου λεει οτι ο αρχιεπισκοπος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ εχει κατι πολλη σοβαρο και πολλη φοβαμαι οτι δεν θα βγει ζωντανος απο αυτην την περιπετεια της υγειας του,μακαρι να βγω ψευτης.περαστικα του παντως.  [/size]

Να πω τι έχω καταλάβει εγώ από αυτή την ιστορία:

Είχε ενοχλήσεις «γαστρεντερικού» τύπου, και μπήκε στο νοσοκομείο γι αυτό.
Πρέπει να του έκαναν ορθοσκόπηση όπου είδαν «στένωση του παχέος», και αποφάσισαν να τον χειρουργήσουν αμέσως.
Εδώ να πω ότι μάλλον τα είχε παρατήσει ο τύπος... Ο καρκίνος του παχέος εντέρου θεραπεύεται άμεσα και εύκολα (με αφαίρεση του κομματιού που έχει προσβληθεί), αρκεί βέβαια να μην τον αφήσεις να επεκταθεί σε όλη την περιοχή.
Φαίνεται ότι ο προκαθήμενος παρ? ότι είχε ενοχλήσεις, δεν πήγαινε στο γιατρό. Αν πήγαινε, θα το είχαν βρει νωρίτερα.
Όταν έφτασε το πράμα στο απροχώρητο πήγε, αλλά ποιος ξέρει τι άλλο έχει προσβληθεί.

Όταν τον άνοιξαν έστειλαν για βιοψία και ήπαρ... Προφανώς κάτι είδαν και εκεί. Αν ο καρκίνος έχει φτάσει στο ήπαρ, τότε τα πράματα είναι πράγματι σκούρα. Ο καρκίνος του ήπατος δεν θεραπεύεται (μέχρι σήμερα).

Αυτά είναι τα λογικά συμπεράσματα που μπορεί να βγάλει κανείς με βάση τις μέχρι σήμερα ΕΠΙΣΗΜΕΣ πληροφορίες (ιατρικά ανακοινωθέντα).

Μακάρι να τη γλυτώσει ο άνθρωπος. Αν όμως δε τη γλυτώσει, θα έχει φάει το κεφάλι του μόνος του, ΜΗ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ για έγκαιρη διάγνωση.

Θα καλυτερέψει τώρα, έστω και πρόσκαιρα. Και θα βγει κι απ το νοσοκομείο.
Περιμένω με πολύ ενδιαφέρον να ακούσω τι θα πει την πρώτη φορά που θα μιλήσει στα μικρόφωνα. Εκατομμύρια άνθρωποι ακούνε τι λέει.
Θα πει τίποτα για την έγκαιρη πρόληψη και τη σημασία της («παιδιά εγώ την πάτησα, γιατί δε ψάχτηκα ? μη κάνετε το ίδιο λάθος και σεις»), ή θα πει ανοησίες για τη δύναμη της πίστης? Μπας και σώσει κανέναν άλλον άνθρωπο δηλαδή...

Θα δούμε.

nikolaos_1979

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Το πως αποκαλουμε το Χριστοδουλο, η αν δεν τον γουσταρουμε, η αν καποιος εδω μεσα τον εβρισε, δεν ειναι στην τελικη αυτο που εχει σημασια. Παντα θα υπαρχει ενας Χριστοδουλος, ενας Παπας η ενας Ιμαμης οπου υπαρχουν και ανθρωποι οργανωμενοι σε κοινωνιες. Το προβλημα ξεκινα, οταν αυτοι οι ανθρωποι εκμεταλλευονται την πιστη καποιων ανθρωπων για να εχουν επιρροη και σε ζητηματα που δεν ειναι αρμοδιοι. Παραδειγμα, οι παρεμβασεις στην πολιτικη, στη παιδεια, οι εκβιασμοι πολιτικων (πχ με το θεμα των ταυτοτητων), το να αποκαλεις γραικυλους οσους δεν πιστευουν στο θεο, και αλλα πολλα, ειναι πραγματα αδιανοητα σε σοβαρες κοινωνιες.

Εγω δεν εχω προβλημα η Εκκλησια να εχει επιχειρησεις, ουτε αν καποιοι πλουτιζουν μεσω των μυστηριων. Ας ανοιξουν και οικους ανοχης. Αρκει αυτο που κανουν να ειναι νομιμο και να μην μπλεκονται στα ποδια της καθε κυβερνησης. Στο κατω κατω ας μας κυβερνησουν αυτοι που ψηφιζουμε και οχι ο καθε Χριστοδουλος και Ανθιμος που ψηφιζονται μεταξυ τους.   

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Να πω τι έχω καταλάβει εγώ από αυτή την ιστορία:

Είχε ενοχλήσεις «γαστρεντερικού» τύπου, και μπήκε στο νοσοκομείο γι αυτό.
Πρέπει να του έκαναν ορθοσκόπηση όπου είδαν «στένωση του παχέος», και αποφάσισαν να τον χειρουργήσουν αμέσως.
Εδώ να πω ότι μάλλον τα είχε παρατήσει ο τύπος... Ο καρκίνος του παχέος εντέρου θεραπεύεται άμεσα και εύκολα (με αφαίρεση του κομματιού που έχει προσβληθεί), αρκεί βέβαια να μην τον αφήσεις να επεκταθεί σε όλη την περιοχή.
Φαίνεται ότι ο προκαθήμενος παρ? ότι είχε ενοχλήσεις, δεν πήγαινε στο γιατρό. Αν πήγαινε, θα το είχαν βρει νωρίτερα.
Όταν έφτασε το πράμα στο απροχώρητο πήγε, αλλά ποιος ξέρει τι άλλο έχει προσβληθεί.

Όταν τον άνοιξαν έστειλαν για βιοψία και ήπαρ... Προφανώς κάτι είδαν και εκεί. Αν ο καρκίνος έχει φτάσει στο ήπαρ, τότε τα πράματα είναι πράγματι σκούρα. Ο καρκίνος του ήπατος δεν θεραπεύεται (μέχρι σήμερα).

Αυτά είναι τα λογικά συμπεράσματα που μπορεί να βγάλει κανείς με βάση τις μέχρι σήμερα ΕΠΙΣΗΜΕΣ πληροφορίες (ιατρικά ανακοινωθέντα).

Μακάρι να τη γλυτώσει ο άνθρωπος. Αν όμως δε τη γλυτώσει, θα έχει φάει το κεφάλι του μόνος του, ΜΗ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ για έγκαιρη διάγνωση.

Θα καλυτερέψει τώρα, έστω και πρόσκαιρα. Και θα βγει κι απ το νοσοκομείο.
Περιμένω με πολύ ενδιαφέρον να ακούσω τι θα πει την πρώτη φορά που θα μιλήσει στα μικρόφωνα. Εκατομμύρια άνθρωποι ακούνε τι λέει.
Θα πει τίποτα για την έγκαιρη πρόληψη και τη σημασία της («παιδιά εγώ την πάτησα, γιατί δε ψάχτηκα ? μη κάνετε το ίδιο λάθος και σεις»), ή θα πει ανοησίες για τη δύναμη της πίστης? Μπας και σώσει κανέναν άλλον άνθρωπο δηλαδή...

Θα δούμε.

Γενικά είναι δείγμα της όχι και τόσο καλής πορείας, η παραμονή τόσες μέρες στην Μ.Ε.Θ.
Και γω πιστεύω πως τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απο ότι αρχικά περίμεναν όλοι, και τώρα κοιτάνε πως θα τα μαζέψουν....
Αν όντως το άφησε ο ίδιος μέχρι την τελευταία στιγμή, ας παραδειγματιστούν οι υπόλοιποι.
Η έγκαιρη διάγνωση παίζει τεράστιο ρόλο στην θεραπεία όλων των μορφών καρκίνου.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Κράτα τα αισθήματά σου και το σεβασμό σου για πάρτη σου, και ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ  να τα επιβάλεις και στους άλλους!

Προσυλητιστή!
Σταύρο
Καταρχήν δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάχτηκες και γιατί χρησιμοποίησες και προσωπικούς χαρακτηρισμούς για μένα. Συζήτηση κάνουμε. Τέλος πάντων. Εγώ  προσεύχομαι για σένα
Στο θέμα μας. Σχετικά με τους άθεους . Εμένα προσωπικά όλοι οι φίλοι μου άθεοι όχι μόνο δεν στρέφονται κατά των άλλων θρησκειών αλλά αντιθέτως, με έχουν επιεικώς ζαλίσει , να μου λένε «Τί ωραία και παρεξηγημένη θρησκεία είναι το Ισλάμ, διδάσκει την αγάπη...» και «Τί ωραία που διδάσκει ο Κομφούκιος» και «Και στον Βουδισμό γίνονται θαύματα»
Απίστευτο , ε? Κοροϊδεύουν τους Χριστιανούς  που πιστεύουν σε θαύματα αλλά αντιθέτως εκείνοι πιστεύουν σε οποιοδήποτε  άλλο θαύμα  δεν προέρχεται από τον Χριστιανισμό . Και δεν νομίζω να είμαι μόνος. Φαντάζομαι τώρα που το είπα , πολλοί από εσάς θα θυμηθήκατε ανάλογα παραδείγματα άθεων που έχετε γνωρίσει.

Προσωπικά εγώ , έναν Στρατηγό θα τον αποκαλέσω «Στρατηγό» από σεβασμό στην στολή του Έλληνα Αξιωματικού που φέρει. Αν θες να τον αποκαλέσεις Κύριο Τάδε , τί να σου πω...
Θα μου ηχούσε περίεργα να αποκαλέσω ένα Βουδιστή μοναχό, «Κύριε Τσου Γιαν Μινγκ» . Θα τον αποκαλέσω «Αδερφέ Μινγκ». Όπως το πάρει κανείς.
Πάντως στα ατέλειωτα πάνελ με καβγάδες για τις θρησκείες ,που συνήθως καλούνται ένας ιερέας και ή η κυρία Τζάνη ή ο κύριος Καλόπουλος , τόσο η Τζάνη όσο και ο Καλόπουλος τον ιερέα τον αποκαλούν «Πατέρα Τάδε». Και ξέρεις τί μίσος έχουν αυτοί για τη θρησκεία. Τέλος πάντων . Όπως νιώθει ο καθένας. όλοι κρινόμαστε από αυτούς που ακούν και διαβάζουν
Αυτά

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε συ, μάλλον πλάκα κάνει ο stavros....ε ;

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Δεν νομίζω . Τουλάχιστον εγώ εξέλαβα ότι τα πήρε. Ειρήνη υμίν!!

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
Σημερα τον Χριστοδουλο τον επεσκεφτη ΚΑΙ ο Αλεκος Αλαβανος...
Ειμαι σιγουρος οτι εφεξης θα τον επιστεπτεται καθημερινα για να σιγουρευτει οτι θα ..... και για να βγαλει συγχαρητηρια ανακοινωση ο Συνασπισμος!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα!

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Αυτο κι ανε ειναι ...ΕΙΔΗΣΗ !!!!! Εκει που φτυνουμε , τωρα γλυφουμε  :jerking: :jerking:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Σώπα ρε συ, ποια ειναι η είδηση; Ενα άνθρωπο άρρωστο επισκέφτηκε κάποιος αρχηγός κόμματος.

Αλλο το τυπικό, άλλο το γλύψιμο.

Γλυψίματα και δολοπλοκίες έχουν ήδη ξεκινήσει για τη διαδοχή. Αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον.

Επισκέπτης
stavros 51 , ειμαι νεος χρηστης και δεν γνωριζω να κανω copy. Παντως θελω να ξερεις πως δεν αναφερομαι σε καποια συγκεκριμενη θεση σου αλλα στη γενικοτερη δομη των απαντησεων σου. Τα παντα ξεκινουν απο την  ΠΙΣΤΗ . Οταν δεν υπαρχει , ειναι ανωφελη η οποια συζητηση και σε τιμα το γεγονος οτι  εχεις απο την αρχη ξεκαθαρισει οτι δεν πιστευεις.
    Ως προς τα των Συνοδων, μονο η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ, ειναι ΑΛΑΘΗΤΗ.ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ. Και οικουμενικη απο το σχισμα του 1054 μ.Χ δεν εχει ξανασυγκληθει.
    Το οτι η Εκκλησια εχει ζωη 2000 ετων, οφειλεται στο οτι ειναι Θεανθρωπινος οργανισμος. Τα πολιτικα κομματα για παραδειγμα εχουν ζωη μονο λιγων δεκαετιων(οργανισμοι ιδρυθεντες υπ΄ανθρωπων).
    Το Αγιο Πνευμα την ιδρυσε και αυτο τη συντηρει σε λειτουργια μεχρι σημερα .Αυτο επιβεβαιωνεται και απο την εν πολλοις ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑ ορισμενων λειτουργων της.Αν η ζωη της οφειλοτανε στην αρετη των αρχιερεων της θα ειχε διαλυθει απο την αρχη! Αν ηταν ενας οργανισμος παρομοιος με αυτον των κομματων δεν θα υπηρχε σημερα.Θεια επενεργεια τη διατηρει στη Ζωη!
   Οσο για την Αγια Γραφη, δεν εχω καταφερει να την διαβασω ακομη ολοκληρη.Ελπιζω να το καταφερω καποτε στο μελλον!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Δημήτριε χίλια επέτρεψέ μου να σου πω ότι τα κόμματα και οι πολιτικοί σχηματισμοί προϋπήρχαν της εκκλησίας

Δε θέλω να σχολιάσω το υπόλοιπο του ποστ σου αλλά όσα λες είναι λίγο...κάπως. Μιας και δεν ασχολούμαι με το θέμα θρησκεία και έχω άγνοια επι του θέματος, αυτά είναι προσωπικές σου απόψεις ή επίσημες;

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.422
Πόντοι
12.056
2000 xιλιαδες χρονια???Καλο μαγαζι τοτε... ;) ;) ;)
Και ολα αφορολογητα...χεχεχεχεχε
Τα δικα τους δικα τους..και τα δικα μας δικα τους...Εχει κανενας αντιρηση???

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
stavros 51 , ειμαι νεος χρηστης και δεν γνωριζω να κανω copy. Παντως θελω να ξερεις πως δεν αναφερομαι σε καποια συγκεκριμενη θεση σου αλλα στη γενικοτερη δομη των απαντησεων σου. Τα παντα ξεκινουν απο την  ΠΙΣΤΗ . Οταν δεν υπαρχει , ειναι ανωφελη η οποια συζητηση και σε τιμα το γεγονος οτι  εχεις απο την αρχη ξεκαθαρισει οτι δεν πιστευεις.
    Ως προς τα των Συνοδων, μονο η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ, ειναι ΑΛΑΘΗΤΗ.ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ. Και οικουμενικη απο το σχισμα του 1054 μ.Χ δεν εχει ξανασυγκληθει.
    Το οτι η Εκκλησια εχει ζωη 2000 ετων, οφειλεται στο οτι ειναι Θεανθρωπινος οργανισμος. Τα πολιτικα κομματα για παραδειγμα εχουν ζωη μονο λιγων δεκαετιων(οργανισμοι ιδρυθεντες υπ΄ανθρωπων).
    Το Αγιο Πνευμα την ιδρυσε και αυτο τη συντηρει σε λειτουργια μεχρι σημερα .Αυτο επιβεβαιωνεται και απο την εν πολλοις ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑ ορισμενων λειτουργων της.Αν η ζωη της οφειλοτανε στην αρετη των αρχιερεων της θα ειχε διαλυθει απο την αρχη! Αν ηταν ενας οργανισμος παρομοιος με αυτον των κομματων δεν θα υπηρχε σημερα.Θεια επενεργεια τη διατηρει στη Ζωη!
   Οσο για την Αγια Γραφη, δεν εχω καταφερει να την διαβασω ακομη ολοκληρη.Ελπιζω να το καταφερω καποτε στο μελλον!
χωρις ιχνος ειρωνιας θα σου πω τα παρακατω....
η εκκλησια (η οι εκφραστες της αν θες..) εχει κανει/παρακινησει για εγκληματα...(σταυροφοριες.....)
οι δωδεκαθειστες υπαρχουν περισσοτερα χρονια....σημαινει κατι αυτο..?

υ.γ. εγω ειμαι αθρησκος και η εκκλησια με εκανε αθρησκο...οταν διαβασα την γραφη και ειδα οτι ο λογος του χριστου δεν εκφραζετε στο ελαχιστο απο τον κληρο.....

υ.γ.2 θα παρακαλεσω να μην ειρωνευτουν τα υπολοιπα παιδια τον δημητρη!!!

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αυτά που λέει ο dimitrios είναι απολύτως σωστά και αληθινά.

Καμμία σχέση με τις μικρόψυχες, κακόγουστες καια στοιχείωτες ειρωνείες που με τη σέσουλα έχουν ακουστεί.

Γι αυτό και τόσες χιλιάδες χρόνια κανένας δεν κατάφερε να καταστρέψει την Εκκλησία και ούτε και πρόκειται.

Πολύ δε περισσότερο, το να είναι κανείς σωστός κληρικός δεν είναι απλά τιμή, αλλά ένα από τα δυσκολότερα πράγματα σε αυτόν τον κόσμο.

Δεν είναι τυχαίο που θρησκείες και έθνη έχουν υποκλιθεί, στη σύγχρονη μόνο εποχή, σε έναν Παΐσιο, έναν Πορφύριο και έναν Ιάκωβο.

Μόνο οι εθελοτυφλούντες απαρνούνται τα προφανή και αυταπόδεικτα.

Φυσικά αν δεν υπήρχαν αυτοί, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα. κανείς όμως δεν επιλέγει το γείτονα του. Έτσι,α πλά τον ανέχεται, παρά την αμορφωσιά, τις χοντράδες και την εθελότυφλη στάση του.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Αυτά που λέει ο dimitrios είναι απολύτως σωστά και αληθινά.

Καμμία σχέση με τις μικρόψυχες, κακόγουστες καια στοιχείωτες ειρωνείες που με τη σέσουλα έχουν ακουστεί.

Γι αυτό και τόσες χιλιάδες χρόνια κανένας δεν κατάφερε να καταστρέψει την Εκκλησία και ούτε και πρόκειται.

Πολύ δε περισσότερο, το να είναι κανείς σωστός κληρικός δεν είναι απλά τιμή, αλλά ένα από τα δυσκολότερα πράγματα σε αυτόν τον κόσμο.

Δεν είναι τυχαίο που θρησκείες και έθνη έχουν υποκλιθεί, στη σύγχρονη μόνο εποχή, σε έναν Παΐσιο, έναν Πορφύριο και έναν Ιάκωβο.

Μόνο οι εθελοτυφλούντες απαρνούνται τα προφανή και αυταπόδεικτα.

Φυσικά αν δεν υπήρχαν αυτοί, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα. κανείς όμως δεν επιλέγει το γείτονα του. Έτσι,α πλά τον ανέχεται, παρά την αμορφωσιά, τις χοντράδες και την εθελότυφλη στάση του.
μα αυτο ακριβος λεω.....η εκκλησια δυστυχος δεν εκφραζετε απο τους π Παΐσιο, Πορφύριο  Ιάκωβο.......αλλα απο απατεωνες ρασοφορους....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
stavros 51 , ειμαι νεος χρηστης και δεν γνωριζω να κανω copy. Παντως θελω να ξερεις πως δεν αναφερομαι σε καποια συγκεκριμενη θεση σου αλλα στη γενικοτερη δομη των απαντησεων σου. Τα παντα ξεκινουν απο την  ΠΙΣΤΗ . Οταν δεν υπαρχει , ειναι ανωφελη η οποια συζητηση και σε τιμα το γεγονος οτι  εχεις απο την αρχη ξεκαθαρισει οτι δεν πιστευεις.

+ 1000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom