Επισκέπτης
μπραβο ΑΣΠΙΡΙΝΗ !!!
ΜΑΖΙ ΣΟΥ
ΜΑΖΙ ΣΟΥ
piko γενικότερα οι ρασοφόροι δεν σου κάθονται καλά στο μάτι. Το ότι είναι καλοζωισμένοι το λές έτσι για να 'χουμε να λέμε.
Όσο για το αν θα πάει στους καλύτερους γιατρούς, τώρα σε έπιασαν οι ευαισθησίες? Ο παπανδρέου, η μερκούρη και ένα σωρό μπαγκλαμάδες που εμπιστεύτηκαν την υγεία τους?
Καταλαβαίνω να είναι κάποιος άθεος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι περισσότεροι είναι άθεοι και ταυτόχρονα αντιχριστιανοί. Όποιος δε πιστεύει στο Θεό ας μας αφήσει ήσυχους. Εμείς (οι χριστιανοί) έχουμε αρχιεπίσκοπο το Χριστόδουλο και ευχόμαστε να γίνει γρήγορα καλά.
Και εγώ το φοβάμαι. Αλλά "Εί ο Θεός μεθ'ημών, ουδείς καθ'ημών" . Φοβάμαι ότι στο ήπαρ έχει την επάρατο!! :- :-μαγκες καλημερα,εμενα κατι μου λεει οτι ο αρχιεπισκοπος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ εχει κατι πολλη σοβαρο και πολλη φοβαμαι οτι δεν θα βγει ζωντανος απο αυτην την περιπετεια της υγειας του,μακαρι να βγω ψευτης.περαστικα του παντως.
Και εγώ το φοβάμαι. Αλλά "Εί ο Θεός μεθ'ημών, ουδείς καθ'ημών" . Φοβάμαι ότι στο ήπαρ έχει την επάρατο!! :- :-
Eμεις δεν εχουμε καμμια διαθεση να ασχολουμαστε με τους χριστιανους. Δυστηχως εσεις ασχολειστε μαζι μας. Ο Χριστοδουλος μπλεκεται και με τη πολιτικη, προσπαθωντας να ασκησει εξουσια που δεν του την εχει δωσει κανεις. Μπλεκεται με τα σχολικα βιβλια, στελνει παπαδες στα σχολεια και σε θεωρει λιγοτερο Ελληνα αν δεν πιστευεις στο χριστουλη. Για αυτα και πολλα αλλα, μου ειναι αντιπαθης και μου ειναι και αδιαφορη η πορεια της υγειας του.
Χεσμένο σε 'χουμε αν δεν το χεις καταλάβει ήδη.....
εμείς είμαστε εχθροί κι όταν μιλάς να μην χρησιμοποιείς το στόμα σου όπως τον κώλο σου γιατί μπορεί να μπερδευτούμε και να καταλήξεις για συρραφή στο τέλος αγορίνα
Είσαι μόνος που κάνει επίθεση προσωπική οπότε μην αναρωτιέσαι γιατί από δω και μπρος θα εισπράττεις τέτοιες απαντήσεις.
ρε φιλε τι τσιμπας?
απλα επιβεβαιωνεις την πεποιθηση μου οτι οι χριστιανοι ειναι αρχι-κομπλεξαρες
πόσταρε κάτι που να έχει σχέση με τον κύριο λόγο ύπαρξης του site και μετά μίλα εξυπνάκια.
Η προσωπική σου κρίση δε με πολυενδιαφέρει ειδικά όταν το επίπεδο πληροφοριών που μπορείς να μοιραστείς είναι επιπέδου κοσμοπόλιταν.
Κράτα λοιπόν τις εξυπνάδες σου νιούμπακα και συμφωνώ δεν αξίζει να μιλάμε εμείς οι δύο.
Το κόβω εδώ.