Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Gimme shelter εννοεί προφανώς ο φίλος ότι δεν επιβάλεται εκ δόγματος. Και άμα συμβαίνουν αυτά , συμβαίνουν κατά παράβαση του δόγματος.

Επισκέπτης
Gimme shelte σε ορισμενα σημεια συμφωνω μαζι σου. Δεν μιλησα ομως για τους λειτουργους του χριστιανισμου, αλλα για τον ιδιο το Χριστιανισμο και τη διδασκαλια του.
Ως προς το θεμα της ιεραποστολης, εχω να σου πω πως και αυτη βασιζεται σε ρηση του Χριστου ΄΄ ΠΟΡΕΥΘΕΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΥΣΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ.......ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ.........ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ΄΄
Το αν η ιεραποστολη δεν εγινε οπως θα το ηθελε ο Χριστος, αυτο ειναι αλλο θεμα και ειναι κριμα επαναλαμβανω να κατηγορουμε το δογμα του χριστιανισμου βλεποντας τα σφαλματα των λειτουργων του.

Επισκέπτης
SKIDOO συμφωνω μαζι σου. Αλλο τι λεει η διδασκαλια και αλλο τι πραττει η εκαστοτε εκκλησια. Αν και στην προηγουμενη αναφορα του φιλου Gimme shelte δεν μιλαμε για ιεραποστολη αλλα για προσηλυτισμο.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Kάθε δέντρο από τους καρπούς του κρίνεται.
Όλοι στην θεωρία είμαστε άσοι, όταν χρειαστεί αυτά να γίνουν πράξη είναι το θέμα.
Τι εννοώ;
Αν δεν ήταν η αναγέννηση και ο διαφωτισμός, είμαι 90% σίγουρος ότι δεν θα θέλατε να ξέρετε τι εστι χριστιανισμός.
Έτσι στρογγυλεμένο από τις δυο αυτές επαναστάσεις του πνευματος όπως τον έχετε μάθει τείνετε να τον εξιδανικευετε.
Γνώμη μου είναι πως ελάχιστα διαφέρει απο το σημερινό σκληροπυρηνικό ισλάμ.
Βέβαια έχουμε ξεφύγει από το θέμα που δεν είναι περι θρησκειών.
Και αυτό δεν έπρεπε να συμβεί.

Σταυρο στο ενδιαφέρον σου ποστ θα επανέλθω αφού το μελετήσω όσο και όπως του αξίζει. δλδ πολύ.

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.526
Πόντοι
216
piko γενικότερα οι ρασοφόροι δεν σου κάθονται καλά στο μάτι. Το ότι είναι καλοζωισμένοι το λές έτσι για να 'χουμε να λέμε.

Όσο για το αν θα πάει στους καλύτερους γιατρούς, τώρα σε έπιασαν οι ευαισθησίες? Ο παπανδρέου, η μερκούρη και ένα σωρό μπαγκλαμάδες που εμπιστεύτηκαν την υγεία τους?

Όχι δεν τα πάω καλά με το παπαδαριό, ελάχιστοι από αυτούς είναι πραγματικά πιστοί.
Η μόνη τους έννοια είναι πως να στα πάρουν από καμμιά κηδεία/μνημόσυνο/βαφτίσι κλπ. ή να πλακωθούν με τον άλλο παπά γιατί χώθηκε στο δικό τους λημέρι.
Το "καλοζωισμένοι" δεν το λέω έτσι "για να έχω να λέω", εδώ στην περιοχή κυκλοφορούν με τα τζιπάκια τους, για να ενισχύσουν την πίστη τους προφανώς (υπάρχουν και πολλά άλλα παραδείγματα, μην το κουράζω). Καλά κάνουνε βέβαια αφού κάποιοι άλλοι χαζοί πάνε και τους τα σκάνε. ʼμα δεν τους τα σκάσουνε βέβαια υπάρχει και η απαλλοτρίωση του παγκαριού.

Όσο για το "μπαγλαμάδες" για ΠαπανδρεοΜερκουροΚαραμανλήδες συμφωνώ, μόνο που από αυτή την χαρωπή ομάδα δε θα εξαιρέσω το Χριστόδουλο.

nikolaos_1979

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καταλαβαίνω να είναι κάποιος άθεος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι περισσότεροι είναι άθεοι και ταυτόχρονα αντιχριστιανοί. Όποιος δε πιστεύει στο Θεό ας μας αφήσει ήσυχους. Εμείς (οι χριστιανοί) έχουμε αρχιεπίσκοπο το Χριστόδουλο και ευχόμαστε να γίνει γρήγορα καλά.

Eμεις δεν εχουμε καμμια διαθεση να ασχολουμαστε με τους χριστιανους. Δυστηχως εσεις ασχολειστε μαζι μας. Ο Χριστοδουλος μπλεκεται και με τη πολιτικη, προσπαθωντας να ασκησει εξουσια που δεν του την εχει δωσει κανεις. Μπλεκεται με τα σχολικα βιβλια, στελνει παπαδες στα σχολεια και σε θεωρει λιγοτερο Ελληνα αν δεν πιστευεις στο χριστουλη. Για αυτα και πολλα αλλα, μου ειναι αντιπαθης και μου ειναι και αδιαφορη η πορεια της υγειας του.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Θα περίμενα εγώ κάποιος που είναι ʼθεος , να μην είναι Αντιχριστιανός μόνο. Δεν έχω δει δηλαδή τους ʼθεους του σάιτ να επιχειρηματολογούν υπέρ της αθεΐας (πλην Σταύρου). Απλά κατηγορούν τον Χριστιανισμό. Δεν κατηγόρησαν ποτέ Ισλάμ, Κομφούκιο, Βούδα κλπ.
Στον Αρχιεπίσκοπό μας , εγώ θα ευχηθώ ταχεία ανάρρωση. Σύντομα πίσω στον άμβωνα για τη μάχη ενάντια στην θολοκουλτού ρα!!!
"Το χέρι που πήγε να αγγίξει την Εκκλησία , ξεράθηκε"  ;)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Και ρε ΦΙΛΕ tomito , δεν είναι κύριος Παρασκευαΐδης. Είναι Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος . Δεν χρειάζεται να είσαι χριστιανός για να τον αποκαλέσεις έτσι. Όπως ένα βουδιστή μοναχό , θα τον αποκαλέσεις πατέρα Τάδε , ή Αδερφέ Τάδε. Έτσι κι εδώ.

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
μαγκες καλημερα,εμενα κατι μου λεει οτι ο αρχιεπισκοπος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ εχει κατι πολλη σοβαρο και πολλη φοβαμαι οτι δεν θα βγει ζωντανος απο αυτην την περιπετεια της υγειας του,μακαρι να βγω ψευτης.περαστικα του παντως.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
μαγκες καλημερα,εμενα κατι μου λεει οτι ο αρχιεπισκοπος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ εχει κατι πολλη σοβαρο και πολλη φοβαμαι οτι δεν θα βγει ζωντανος απο αυτην την περιπετεια της υγειας του,μακαρι να βγω ψευτης.περαστικα του παντως.
Και εγώ το φοβάμαι. Αλλά "Εί ο Θεός μεθ'ημών, ουδείς καθ'ημών" . Φοβάμαι ότι στο ήπαρ έχει την επάρατο!!  :- :-

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και εγώ το φοβάμαι. Αλλά "Εί ο Θεός μεθ'ημών, ουδείς καθ'ημών" . Φοβάμαι ότι στο ήπαρ έχει την επάρατο!!  :- :-

Δεν ξέρω άν έχεις δίκιο.
Μακάρι ο άνθρωπος να γίνει καλά.
Αλλά το γεγονός πως δεν τον βγάζουν απο την Μ.Ε.Θ. τόσες μέρες, είναι ύποπτο...

aeras4u

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Eμεις δεν εχουμε καμμια διαθεση να ασχολουμαστε με τους χριστιανους. Δυστηχως εσεις ασχολειστε μαζι μας. Ο Χριστοδουλος μπλεκεται και με τη πολιτικη, προσπαθωντας να ασκησει εξουσια που δεν του την εχει δωσει κανεις. Μπλεκεται με τα σχολικα βιβλια, στελνει παπαδες στα σχολεια και σε θεωρει λιγοτερο Ελληνα αν δεν πιστευεις στο χριστουλη. Για αυτα και πολλα αλλα, μου ειναι αντιπαθης και μου ειναι και αδιαφορη η πορεια της υγειας του.

Ξεχάσατε την παραλίγο υποχρεωτική εξομολόγηση??

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Χεσμένο σε 'χουμε αν δεν το χεις καταλάβει ήδη.....

εμείς είμαστε εχθροί κι όταν μιλάς να μην χρησιμοποιείς το στόμα σου όπως τον κώλο σου γιατί μπορεί να μπερδευτούμε και να καταλήξεις για συρραφή στο τέλος αγορίνα

Είσαι μόνος που κάνει επίθεση προσωπική οπότε μην αναρωτιέσαι γιατί από δω και μπρος θα εισπράττεις τέτοιες απαντήσεις.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
εμείς είμαστε εχθροί κι όταν μιλάς να μην χρησιμοποιείς το στόμα σου όπως τον κώλο σου γιατί μπορεί να μπερδευτούμε και να καταλήξεις για συρραφή στο τέλος αγορίνα

Είσαι μόνος που κάνει επίθεση προσωπική οπότε μην αναρωτιέσαι γιατί από δω και μπρος θα εισπράττεις τέτοιες απαντήσεις.

Δυστυχώς, με τέτοιου υψηλού επιπέδου ποσταρίσματα που κάνεις, δεν μου αφήνεις περιθώριο να απαντήσω διαφορετικά.
Αναρωτήθηκες γιατί δεν το έκανα αυτό με άλλους ;
Μήπως έφταιγε η ηλιθιότητα που πόσταρες αντί να πεις κάτι που θα μπορούσε ίσως να συζητηθεί ;
Τις μαγκίτσες σου και τις ψιλοαπειλούλες σου στις επιστρέφω.
Όταν αποφασίσεις να ποστάρεις και μια σοβαρή κουβέντα τα ξαναλέμε....
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε τι τσιμπας?
απλα επιβεβαιωνεις την πεποιθηση μου οτι οι χριστιανοι ειναι αρχι-κομπλεξαρες

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ρε φιλε τι τσιμπας?
απλα επιβεβαιωνεις την πεποιθηση μου οτι οι χριστιανοι ειναι αρχι-κομπλεξαρες

Και να φανταστείς ότι ποτέ δεν ήμουν ιδιαίτερα θρησκευόμενος.
Στην Εκκλησία κάθε Πάσχα, άντε και τα Φώτα.
Απλά με ενοχλεί, όταν κάποιος ποστάρει κάτι, έτσι χωρίς να θέλει να πει κατι που αφορά τη συζήτηση...
Πετάμε μια μαλακία....συνήθως μονολεκτική, ή ολιγολεκτική και ....μαζεύουμε αστεράκια.
Και μετά παραξενευόμαστε και τσαντιζόμαστε απο τις απαντήσεις που μαζεύουμε....
Απλά θέλω να βλέπω μια συζήτηση πολιτισμένων ανθρώπων με επιχειρήματα, κακό είναι ;
Πρέπει να διαβάζουμε την κάθε παπαριά του κάθε βαρεμένου ;
Τέλος πάντων, πολύ ασχολήθηκα.
Με τον συγκεκριμένο δεν ξανασχολούμαι, στο τέλος θα νομίζει πως έχω και κάτι προσωπικό μαζί του, (λες και τον ήξερα απο χτές).
Και ....φίλε cosyle....έχεις δίκιο, δεν έπρεπε να τσιμπήσω.
Φαίνεται απο μόνος του τι είναι.

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
πόσταρε κάτι που να έχει σχέση με τον κύριο λόγο ύπαρξης του site και μετά μίλα εξυπνάκια.
Η προσωπική σου κρίση δε με πολυενδιαφέρει ειδικά όταν το επίπεδο πληροφοριών που μπορείς να μοιραστείς είναι επιπέδου κοσμοπόλιταν.

Κράτα λοιπόν τις εξυπνάδες σου νιούμπακα και συμφωνώ δεν αξίζει να μιλάμε εμείς οι δύο.
Το κόβω εδώ.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Θα παρακαλέσω να χαμηλώσουν οι τόνοι...............

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
πόσταρε κάτι που να έχει σχέση με τον κύριο λόγο ύπαρξης του site και μετά μίλα εξυπνάκια.
Η προσωπική σου κρίση δε με πολυενδιαφέρει ειδικά όταν το επίπεδο πληροφοριών που μπορείς να μοιραστείς είναι επιπέδου κοσμοπόλιταν.

Κράτα λοιπόν τις εξυπνάδες σου νιούμπακα και συμφωνώ δεν αξίζει να μιλάμε εμείς οι δύο.
Το κόβω εδώ.

Τους χαρακτηρισμούς σου κράτα τους για τον εαυτό σου...ώ παμπάλαιε μεγα ευεργέτη του σάιτ !
Τη δε θεματολογία του την έχουν καθορίσει οι υπεύθυνοι....και δεν είναι  αυτή που δυστυχώς θα σε βόλευε.
Υπάρχουν πάρα πολλά καταξιωμένα και πολύ παλιότερα από εσένα μέλη, που δεν γράφουν για πουτάνες.
ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ποιός είναι άξιος να είναι εδώ μέσα.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ, και έχουν πολλές φορές αποδείξει πως θέλουν μέσα όποιον μπορεί να μιλήσει πολιτισμένα.
Αντιθέτως πολλά μέλη με συνεισφορά ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ από τη δική σου , (Ποσοτικά και Ποιοτικά), μπαναρίστηκαν, γιατί δεν τηρούσαν βασικούς κανόνες στη συζήτηση τους.
Φαίνεται πως επειδή πόσταρες 10 απόψεις για cg-ct, και 80 ανούσια εώς υβριστικά ποστ, ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ.
Ανατρίχιασα.
Ρίγη συγκίνησης με διαπερνούν.
Σε παραδίδω να σε κρίνουν οι πραγματικά έχοντες αρμοδιότητα, που είναι οι υπεύθυνοι του σάιτ.
Τα υπόλοιπα μέλη έχουν νου και κρίση.
Και τώρα ΤΟ ΚΟΒΩ ΕΓΩ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom