Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ρε Tomito,
Δε θα ήθελα να επέμβω, αλλά όταν το διάβασα δεν κρατήθηκα

Δεν βλέπω που διαφωνουμε φίλε Σταυρο.
Τα ίδια που γράφεις παρακάτω λεώ και εγώ.
Για να το κλείνω τελικά- με "παρέσυρε" ο φίλτατος Enforcer νωρίτερα
Ας εκλάβουμε την "εκκλησία" ως ένα λόμπι.
Αυτό ως σκοπό, όπως όλα τα λόμπι, έχει την διατήρηση και γιατί όχι και την επαυξηση των κεκτημένων και της επιρροής του.
Δεν βλέπω το λόγο να "χτυπάμε" τον ασθενή ηγέτη του.
Να χτυπάμε- με επιχειρήματα πάντα- το κάθε λόμπι αν και εφόσον θεωρούμε ότι έρχετε σε αντίθεση με το λόμπι που "ανήκουμε".
Όλα για την "επιρροή" γίνονται δεν χρειάζεται όμως να γίνουμε σαν τα μούτρα όσων τυχόν "πολεμάμε"
Τι νοήμα εν τέλει έχει αν γίνουμε ίδιοι.

Και πάλι περαστικά στον κο Παρασκευαϊδη

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Η ζωή ενός οποιοδήποτε ηγέτη-αρχηγού, που ακόμα και η παρουσία του συχνά επηρεάζει πράγματα και καταστάσεις, αξίζει το ίδιο με ενός οποιουδήποτε άλλου τυχαίου ανθρώπου;

Για μένα, χωρίς καμμία αμφιβολία ΟΧΙ.

Ασχέτως αν ο ηγέτης στάθηκε πάντοτε στο ύψος των περιστάσεων.
  :idiot:  :idiot:  :idiot:

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ρε μαγκες εγινε θαυμα ο Μακαριοτατος το εξαφανισε ?
Αντε τωρα να δω τους απιστους .............χαχαχ

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Οχι εδω ειναι προσοχη ανοιξε νεο για παραπλανηση
Προσοχη εδω ειναι το original ?????????????

OP
OP
democrat

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
πληρωνε μαλακα φορολογουμενε,
Αεροπλανο εστειλε η κυβερνηση στην Πολη για να μεταφερει τον αγιοταλαχ Bartholomiew στην Αθηνα καινα  επισκεφθει τον αγιοταλαχ Χριστοδουλο στο νοσοκομειο.
Ολα αυτα βεβαια υποκριτικα για λαικη καταναλωση.
Ειναι γνωστο οτι ο ενας συχαινεται τον αλλο.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ελα κακιες τωρα θα αγαπιθουνε ξανα ,μπορει να πανε και κρουαζιερα μαζι θα γινουν οπως πρωτα ? πως ηταν πρωτα ............

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Ξαφνικα επειδη αρρωστησε εγινε ο Χριστοδουλος καλος ανθρωπος.
Κατα τη γνωμη μου προκειται για μεγαλο μαλακα.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Παντος δεν τον βλεπω καλα καθε μερα περνει παραταση στην εντατικη και δεν μου αρεση ? οσο ποιο πολυ μενεις τοσο ασχημα ειναι τα νεα

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παιδες αν εχει προσβληθει το συκωτι η εξελιξη ειναι ραγδαια και η προβλεψη καθολου μα καθολου αισιοδοξη.

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
ωχ! λετε να μας προκυψει διαδοχος κανενας Ζακυνθου Χρυσοστομος?
Θα γελασει και το παρδαλο κατσικι!
Μονο ο Γιωργακης θα πανηγυρισει! (ισως κι η "αγωνιστρια του Πολυτεχνειου που πηγαινε στον αγωνα με αυτοκινητο της Αμερικανικης Πρεσβειας")

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ξαφνικα επειδη αρρωστησε εγινε ο Χριστοδουλος καλος ανθρωπος.
Κατα τη γνωμη μου προκειται για μεγαλο μαλακα.

Δεν εξετάζουμε αν έγιν ε καλός άνθρωπος...Μας ενδιαφέρει που είναι απλά...άνθρωπος...

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ο παχουλός ηλικιωμένος κύριος Παρασκευαίδης αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και σε αυτό , κάθε σόφρων άνθρωπος του εύχεται ότι το καλύτερο στην πορεία της υγείας του.
Από εκεί και πέρα αυτό δεν έχει να κάνει καθόλου με τις κάκιστες επιδόσεις του στον ρόλο του Αρχιεπισκόπου.
Καλό είναι να ξεχωρίζουμε τον θεσμικό ρόλο που τάσσεται να εκπληρώσει κάποιος με το φυσικό πρόσωπο.

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Εγω στο εσβησα.
Συμφωνω στο 1000% σε αυτο που λές, σε μια δημοκρατία η κριτική ειναι για όλους και προς όλους.
Μπορουσες να έλεγες και να πεις οτιδήποτε για τα στραβά ειτε του Χριστόδουλου, ειτε του Χριστοδουλόπουλου ειτε οποιουδήποτε άλλου.
Η ατακα σου ομως ''Eυχομαι να Ψ...ει'' ειναι αρκετά βαριά, ειτε την έλεγες σε τηλεόραση ειτε σε ραδιοφωνο για οποιονδήποτε ανθρωπο το μόνο συγουρο ειναι οτι θα σε κόβανε ,χωρια που θα μπορούσες να είχες και νομικά προβλήματα.
Το νετ ειναι κάπως μια πιο ελευθερη πηγη ενημέρωσης και ανταλλαγης απόψεων σε σχεση με tv και ραδιο αλλα οχι τοσο ελευθερο ωστε να ειναι ξέφραγκο αμπέλι.
Για το οτι σου εδωσα warning μου φαινεται εκ πρώτης οτι ήδη σου εκανε καλό, μιας και κρατας οπως εχεις δικαιωμα να κρατησεις τις απόψεις σου για τον συγκεκριμένο αλλα απλα τις εκφράζεις με ενα πιο κόσμιο τρόπο ;)
Κανε λιγο υπομονη και θα σου φύγει όπως φευγει και απο αλλους.
Για το κατάχρηση εξουσίας, δε θα απαντησω ας το κρίνουν αλλοι

Εντελώς ενημερωτικά λέω ότι η περιύβριση αρχής δια του τύπου εδώ και είκοσι χρόνια δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα.Επειδή αναφέρθηκε πιθανό νομικό κόλλημα.Το να βρίζει κάποιος φυσικό πρόσωπο φυσικά,που μάλιστα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση υγείας ,είναι πρώτα από όλα ηθικό ατόπιμα.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
bixlas εχεις συγγενείς ταγματασφαλίτες?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=10pt]Και πάλι περαστικά στον κο Παρασκευαϊδη[/size]

Τα είπαμε. Δε χρειάζεται να τα λέμε κάθε τρεις και λίγο, καταντάει λιβανιστήρι.

[size=10pt]Δεν βλέπω το λόγο να "χτυπάμε" τον ασθενή ηγέτη του.[/size]

Αυτό είναι σαφές. Αλλά δε τον "χτυπάμε". Το ότι μερικοί θερμοκέφαλοι εδώ μέσα βρίζουν, καταλαβαίνεις ότι καμια ιδιαίτερη αξία δεν έχει. Όταν η συμπεριφορά, οι θέσεις,  η πολιτεία και η εν γένει εικόνα κάποιου δημόσιου προσώπου δε σου αρέσει (και ως προς το Χριστόδουλα και εμένα σαφώς είμαστε αυτή η περίπτωση), δεν κάνεις τίποτα με το να τον βρίζεις. Μάλλον τον ενισχύεις.

[size=10pt]Δεν βλέπω που διαφωνουμε φίλε Σταυρο.
Ας εκλάβουμε την "εκκλησία" ως ένα λόμπι.[/size]

Προ μηνών είχα ποστάρει ένα κείμενο (δικό μου), το οποίο εξηγούσε (νομίζω) ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι σημαίνει (για μένα) θρησκεία, εκκλησία, παπαδαριό, κλπ. Ήταν αρκετά μεγάλο (και άρα κουραστικό ίσως) και γι αυτό δεν το ξαναβάζω εδώ τώρα. Το έχεις διαβάσει?

Δε θα συμφωνήσω με τον όρο σου (λόμπυ). Είναι κάτι διαφορετικό.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Τα είπαμε. Δε χρειάζεται να τα λέμε κάθε τρεις και λίγο, καταντάει λιβανιστήρι.
Αυτό είναι σαφές. Αλλά δε τον "χτυπάμε". Το ότι μερικοί θερμοκέφαλοι εδώ μέσα βρίζουν, καταλαβαίνεις ότι καμια ιδιαίτερη αξία δεν έχει. Όταν η συμπεριφορά, οι θέσεις,  η πολιτεία και η εν γένει εικόνα κάποιου δημόσιου προσώπου δε σου αρέσει (και ως προς το Χριστόδουλα και εμένα σαφώς είμαστε αυτή η περίπτωση), δεν κάνεις τίποτα με το να τον βρίζεις. Μάλλον τον ενισχύεις.
Προ μηνών είχα ποστάρει ένα κείμενο (δικό μου), το οποίο εξηγούσε (νομίζω) ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι σημαίνει (για μένα) θρησκεία, εκκλησία, παπαδαριό, κλπ. Ήταν αρκετά μεγάλο (και άρα κουραστικό ίσως) και γι αυτό δεν το ξαναβάζω εδώ τώρα. Το έχεις διαβάσει?
Δε θα συμφωνήσω με τον όρο σου (λόμπυ). Είναι κάτι διαφορετικό.

1: Ε όχι και λιβανιστήρι φίλε Σταυρο...
2: Συμφωνώ οι θερμοκέφαλοι που τον βρίζουν εν τέλει τον ενισχύουν
3: Δεν θυμαμαι πιθανόν να το διάβασα, ο όρος λόμπυ πάντως χρησιμοποιήθηκε χάριν παραδείγματος

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Παιδια η θρησκεία είναι περίεργο πράμα. Προϋποθέτει να έχεις πίστη και αυτή η πίστη αφενός δεν κλονίζεται εύκολα αφετέρου δεν μπορεί να στη προσβάλλει ο καθένας.
Πριν από μερικά χρόνια (καμιά δεκαριά?) θυμάστε μια εικόνα που είχε έρθει στην Αθήνα και είχε γίνει λαϊκό προσκήνυμα στον Αγ. Παντελεήμονα? Ε, έτυχε να γυρνάμε με τη φίλη μου από έξοδο και για κακή μου τύχη η ουρά ήταν σχετικά μικρή δηλ. έκανε το γύρο της ΜΟΝΟ της μισής εκκλησίας. Μου λέει λοιπόν ευκαιρία να προσκυνήσουμε....τι να κάνω ο άμοιρος.... παρκάρω και στηνόμαστε στην ουρά.
Μετά από καμια ώρα έρχεται η σειρά μας. Εγώ δεν είχα κανένα σκοπό να φιλήσω εικόνες οπότε την αφήνω να πάει πρώτη..... ε ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ! Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να προσεύχεται με τέτοια κατάνυξη. Λες και ήταν ολομόναχη, αυτή και ο Θεός, κυριολεκτικά σα σκηνή από ταινία. Οι άλλοι από πίσω με έσπρωχναν (άντε τέλειωνε!) και εγώ να προσπαθώ με τα δύο χέρια να τους συγκρατήσω για να της δώσω μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω....
Φεύγοντας σκεφτόμουν ότι τελικά υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι που δεν προσποιούνται αλλά πιστεύουν βαθιά .... ότι και να πούμε εμείς δεν ακούνε .... γιαυτό όμως και παρακαλώ λίγο προσοχή στα σχόλια στο thread αυτό. Ο Χριστόδουλος καλώς ή κακώς είναι το σύμβολο της πίστης τους. Και μερικά σχόλια που είναι οριακά (αν τα κρίνεις ψυχρά) μπορεί για αυτούς άνετα να είναι προσβολές ή ύβρεις.

Sorry αν κούρασα, going back to Citytours now....  ;)

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Φίλε εάν ψάξεις τους περισσότερους από εμάς εάν όχι όλους θα δεις ότι πιστεύουν και ίσως περισσότερο από ότι μπορείς να φανταστείς  θρησκεία δεν είναι να μπαίνεις στην εκκλησία και να πλακώνεσαι στους σταυρούς , είναι να είναι καθαρή η ψυχή σου , να αγαπάς τον διπλανό σου , να μην κανείς ότι δεν θέλεις να σου κάνουν ,αλλά θα πρέπει και αυτοί που νομίσου ότι είναι η εκκλησία να είναι σωστοί αλλά μάλλον αυτό δεν γίνετε γιατί η εκκλησία δεν μπορεί να κάνει πολιτική  , για αυτό και υπάρχουν πολύ που αυτό που εκφράζουν δεν είναι μίσος η αντιπάθεια αλλά παράπονο , γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι για την εκκλησία και ο πρώτος κομουνιστής ήταν ο Χριστός .
Οποίος έχει δυο χιτώνες να δόση τον ένα ? άρα ποιος έχει την εύθηνη ?.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom