Επισκέπτης
καλα ρε ,ηρεμησα εγω,σταματησα να τσακωνομαι και αρχισατε εσεις?? !!κακια επιρροη ειμαι τελικα
Ειναι φορες που ο ανθρωπος το αναστημα του ορθωνει.
Τα πλουτια του διαλαλει, "Εγω ειμ΄ αυτος!" δηλωνει.
Οσο ενα ονειρο τρελο η δοξα του κραταει.
Κι ευθυς ο Χαρος προχωρει "Εγω ειμαι!" ξεσπαθωνει.
Ομαρ Καγιαμ.
[size=10pt].... Λίγο ακόμα και θα έβγαινε και θα σχολίαζε και το fame story. ....[/size]
και όσο για το κρεβάτι του πόνου...όχι δεν είναι το ίδιο για όλους.
Φαίνεται. Δεν είναι όμως.
Για άλλους είναι ράντσο, αναμονή και ψέμματα και για άλλους παλατάκι οπότε αει στα γαμίδια οι παλιάνθρωποι γαμώ τη σαπίλα τους γαμώ κι όσο για τις ευχούλες σου Blade να ξέρεις ότι το χαρακίρι θέλει αρχίδια όχι σταυρούς ούτε σταυροφόρους
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ. Αν παμε εμεις με τα ιδια συμπτωματα στο νοσοκομειο θα μας πουν κοιτα ή κανε διαιτα και ΥΠΟΜΟΝΗ ή ελα να σε εγχειρησω το νωριτερο σε ΠΕΝΤΕ μηνες και θα χρειστεις και καποια λεφτα αν δεν σου καλυπτει το ταμειο το ποσο.και όσο για το κρεβάτι του πόνου...όχι δεν είναι το ίδιο για όλους.
Φαίνεται. Δεν είναι όμως.
Για άλλους είναι ράντσο, αναμονή και ψέμματα και για άλλους παλατάκι οπότε αει στα γαμίδια οι παλιάνθρωποι γαμώ τη σαπίλα τους γαμώ κι όσο για τις ευχούλες σου Blade να ξέρεις ότι το χαρακίρι θέλει αρχίδια όχι σταυρούς ούτε σταυροφόρους
Η ζωή ενός οποιοδήποτε ηγέτη-αρχηγού, που ακόμα και η παρουσία του συχνά επηρεάζει πράγματα και καταστάσεις, αξίζει το ίδιο με ενός οποιουδήποτε άλλου τυχαίου ανθρώπου;
Για μένα, χωρίς καμμία αμφιβολία ΟΧΙ.
Ασχέτως αν ο ηγέτης στάθηκε πάντοτε στο ύψος των περιστάσεων.
Καλά είστε με τα συγκαλά σας?!Η ζωή ενός οποιοδήποτε ηγέτη-αρχηγού, που ακόμα και η παρουσία του συχνά επηρεάζει πράγματα και καταστάσεις, αξίζει το ίδιο με ενός οποιουδήποτε άλλου τυχαίου ανθρώπου;
Για μένα, χωρίς καμμία αμφιβολία ΟΧΙ.
Ασχέτως αν ο ηγέτης στάθηκε πάντοτε στο ύψος των περιστάσεων.