Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλα ρε ,ηρεμησα εγω,σταματησα να τσακωνομαι και αρχισατε εσεις?? :grin: :grin: :grin:!!κακια επιρροη ειμαι τελικα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ειναι φορες που ο ανθρωπος το αναστημα του ορθωνει.
Τα πλουτια του διαλαλει, "Εγω ειμ΄ αυτος!" δηλωνει.
Οσο ενα ονειρο τρελο η δοξα του κραταει.
Κι ευθυς ο Χαρος προχωρει "Εγω ειμαι!" ξεσπαθωνει.

Ομαρ Καγιαμ.

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
πολύ ψαγμένος Ryu η σοφία του λόγου του Ομαρ σεβαστή

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ειναι φορες που ο ανθρωπος το αναστημα του ορθωνει.
Τα πλουτια του διαλαλει, "Εγω ειμ΄ αυτος!" δηλωνει.
Οσο ενα ονειρο τρελο η δοξα του κραταει.
Κι ευθυς ο Χαρος προχωρει "Εγω ειμαι!" ξεσπαθωνει.

Ομαρ Καγιαμ.

RESPECT, στον πολυαγαπημένο ποιητή, λόγιο, φιλόσοφο, αστρονόμο Ομάρ Καγιάμ (1048-1131), και στο μέλος Ryu που μας έδωσε την ευκαιρία να θυμηθούμε το σοφότατο "ρουμπάι" :)

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Για αυτούς που έχουν απορίες με τον Παπαδόπουλο το θέμα τράβηξε δυο ημέρες γιατί ενώ οι πολιτική του αντίπαλοι εάν και στην εντατική των σκυλόβριζαν (μεγαλοψυχία) οι ομοϊδεάτες του δεν έπαιρναν θέση και αν και αρκετοί είχαν επιχειρήματα να ανταπαντήσουν , και άφησαν το θέμα και ξεφούσκωσε ,αντίθετα οι φίλοι του κυβερνώντος κόμματος λόγο υπέροχης και ανεβασμένου ηθικού επιμένετε να υπερασπίζεστε το μέλος της παράταξης σας και καλά κάνετε , αλλά αναζωπυρώνετε την πυρκαγιά και όσο βαράτε αυτό το βιολί θα αυξάνετε την προστριβή και από ότι βλέπω θα κρατήσει μέρες και τον ALEXX να προσπαθεί να μας μαζέψει. Καλά θα είναι όλοι να το ξανασκεφτούμε γιατί το κρεβάτι του πόνου είναι για όλους μας το ίδιο ,από όλα τα κόμματα ΚΥΡΙΟΙ .

Έβαλα τα χέρια μου και έβγαλα τα μάτια ,
ΖΑΓΩΡΑΙΟΣ

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Παρακολούθησα για λίγο το θέμα, και με κάνατε να κοκκινίσω! Γιατί κάποιοι υπερασπιστές των ηθών, υπέρμαχοι αξιών και ιδανικών, παρεξηγήθηκαν από τα σχόλια για τον ?προκαθήμενο της εκκλησίας??.να τον χέσω κύριοι. :knuppel:
Όσο άσχημο και αν ακούγεται δε μου καίγεται καρφί. Και εννοώ περισσότερο απ?οσο θα στεναχωριόμουνα για ένα ζητιάνο, ένα πρεζάκια, ένα Κούρδο, ένα Αλβανό κτλ. Αν και για τους παραπάνω θα τους λυπόμουν περισσότερο. Για τον κοιλαρά μεγαλοαπατεώνα που το παίζει αντιπρόσωπος του θεού σας στη γη, εύχομαι να γίνει καλά, γιατί εγώ είμαι πρώτα άνθρωπος, και να σας θυμίσω ότι πολύ πρόσφατα στον τηλεμαραθωνιο αγάπης για τη δημιουργία του ογκολογικού νοσοκομείου για παιδιά, ο αλήτης αυτός βγήκε και πρόσφερε ευχές :think:, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ! Τα χρυσά περιλαίμια τα άμφια και ότι άλλη αηδία φοράνε πάνω τους αυτός και το σινάφι του, θα χορταίνανε χιλιάδες παιδιά στην Αφρική. :headbang:
Αν λοιπόν ο αγιοταλαχ χριστοδουλος τα βρίσκει τώρα μπροστά του όσα έχουν περάσει τόσοι άλλοι άνθρωποι, δεν τρέχει και τίποτα σπουδαίο και ειδικά τώρα που μιλάμε για τον αρχηγό της συμμορίας της εκκλησίας.
Και για όσους βιάζονται να κρίνουν, καρκίνος ξέρω, απο κοντά, τι σημαίνει. Και εις αλλα με υγεια! :zzzzz:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=10pt].... Λίγο ακόμα και θα έβγαινε και θα σχολίαζε και το fame story. ....[/size]

Και σένα σε τι θα σε χάλαγε αυτό?

Την προσωπική σου άποψη ρωτάω, όχι το γιατί "ένας αριεπίσκοπος δεν επιτρέπεται...κλπ".

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
και όσο για το κρεβάτι του πόνου...όχι δεν είναι το ίδιο για όλους.
Φαίνεται. Δεν είναι όμως.

Για άλλους είναι ράντσο, αναμονή και ψέμματα και για άλλους παλατάκι οπότε αει στα γαμίδια οι παλιάνθρωποι γαμώ τη σαπίλα τους γαμώ κι όσο για τις ευχούλες σου Blade να ξέρεις ότι το χαρακίρι θέλει αρχίδια όχι σταυρούς ούτε σταυροφόρους

Επισκέπτης
Προς αυτον που εσβησε το σχολιο μου.
Εχε υπ' οψη σου οτι απο τη στιγμη που καποιος επιλεγει να ειναι δημοσιο προσωπο ειναι εκετεθημενος στην κριτικη οποιουδηποτε. Ειτε αυτος ειναι προσωπο με εξουσια (πχ δημοσιογραφοι, πολιτικοι) ειτε ενας απλος χρηστης του ιντερνετ (πχ εγω). Ποσο μαλλον ο "ακατανομαστος" που ειχε γνωμη περι παντως επιστητου αντι να κοιταει το ποιμνιο του. Οποτε εισαι ακυρος φιλαρακο και η ενεργεια σου δειχνει απλα...καταχρηση εξουσιας.
Οσο για αυτους που γραφουν για στιγμες αδυναμιας.....κρεβατι του πονου κτλ.κτλ.....αυτο κι αν ειναι υποκρισια. Ρε ξερετε ποσοι μπαινουν καθε μερα στα δημοσια νοσοκομεια και δεν τους κοιταει κανενας αν δεν εχουνε λεφτα ? Τουλαχιστον για αυτον θα κανουν τα παντα να τον κρατησουν στη ζωη οι γιατροι. Οποτε μπορειτε να κοιμαστε υσηχοι.

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
το γιουσουφακι τι απεγινε?
δεν ξαναεμφανιστηκε...

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16

Για άλλους είναι ράντσο, αναμονή και ψέμματα και για άλλους παλατάκι οπότε αει στα γαμίδια οι παλιάνθρωποι γαμώ τη σαπίλα τους γαμώ κι όσο για τις ευχούλες σου Blade να ξέρεις ότι το χαρακίρι θέλει αρχίδια όχι σταυρούς ούτε σταυροφόρους

Λοιπόν...
(Για να μη βγάλω το katana).
Δεν είμαι υπερασπιστής του Αρχιεπίσκοπου.
Δεν είμαι καν θρήσκος.
Οι ευχούλες, σου εστάλησαν γιατί έδειξες ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ, για έναν άρρωστο άνθρωπο.
Αν μιλάγαμε για έναν άρρωστο Αλβανό, κι έλεγες τα ίδια, ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.
Όχι επειδή τα είπες για τον Χριστόδουλο, αυτό δεν με πειράζει.
Για τα άλλα που είπες για το κρεββάτι του πόνου, έχεις δίκιο.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ. Αν παμε εμεις με τα ιδια συμπτωματα στο νοσοκομειο θα μας πουν κοιτα ή κανε διαιτα και ΥΠΟΜΟΝΗ ή ελα να σε εγχειρησω το νωριτερο σε ΠΕΝΤΕ μηνες και θα χρειστεις και καποια λεφτα αν δεν σου καλυπτει το ταμειο το ποσο.

Μετα απο ΠΕΝΤΕ-ΕΞΙ-ΕΦΤΑ μηνες αν ζεις ή θα εχεις συνελθει οποτε δεν θα πας να  εγχειριστεις ή θα εισαι τοσο χαλια που οτι φακελακι σου ζητησου θα το δώσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Από ότι κατάλαβα το θέμα δεν είναι μόνος ο μακαριότατος αλλά γενικά το θέμα υγείας , θα ήθελα να θυμίσω ότι από Δευτέρα θα έχουμε μια ακόμα αύξηση των φαρμάκων ευρείας κατανάλωσης , οι αλήτες τώρα που αρρώστησε και ο μακαριότατος θα τον βάλουν σε έξοδα σαν δεν ντρέπονται ,  άντε περάστηκα σε όλους

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Η ζωή ενός οποιοδήποτε ηγέτη-αρχηγού, που ακόμα και η παρουσία του συχνά επηρεάζει πράγματα και καταστάσεις, αξίζει το ίδιο με ενός οποιουδήποτε άλλου τυχαίου ανθρώπου;

Για μένα, χωρίς καμμία αμφιβολία ΟΧΙ.

Ασχέτως αν ο ηγέτης στάθηκε πάντοτε στο ύψος των περιστάσεων.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Η ζωή ενός οποιοδήποτε ηγέτη-αρχηγού, που ακόμα και η παρουσία του συχνά επηρεάζει πράγματα και καταστάσεις, αξίζει το ίδιο με ενός οποιουδήποτε άλλου τυχαίου ανθρώπου;

Εντάξει ρε φίλε, όπως θα είδες πιο πάνω, ήμουν ο πρώτος που τα βαλε με αυτούς που βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν την κακία τους προς τον Χριστόδουλο...ειδικά τώρα, που είναι στην κατάσταση που είναι.
και το ίδιο πιστεύω θα έκανα για κάθε άνθρωπο που είναι στην ίδια φάση.

Αλλά μεταξύ μας....σιγά τον Μαχάτμα Γκάντι...ή έστω τον Ντε Γκώλ....που μετράει η ζωή του παραπάνω.
Ένας άνθρωπος έιναι σαν όλους τους άλλους.
Και σαν άνθρωπο τον υπερασπίστηκα.
Μόνο.
Σιγά τον ηγέτη.

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αλλαξε βλεπω και ο τιτλος του thread...
τελικα οι απειλες πιασαν τοπο...
θλιβερο.

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.622
Πόντοι
216

Καλά είστε με τα συγκαλά σας?!
Θα με βγάλετε από τα ρούχα μου.  :uglystupid:
Συνέλθετε λίγο ρεεεε...
Είναι παραπάνω από εμάς ο κάθε μπουλούκος που τρώει πίνει και μας κάθεται στο σβέρκο χωρίς να τον έχουμε επιλέξει/θέλουμε κλπ. ???
Είπαμε σφίξαν οι ζέστες αλλά όχι κι έτσι.

ps.: Ξέχασα ότι αυτός έχει το κινητό του Δημιουργού και έχει άμεση επικοινωνία, γι αυτό και μετράει παραπάνω από εμάς  :helpplea:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Δείτε τον άνθρωπο Χριστόδουλο....να εύχεστε όλοι οι άνθρωποι να είναι καλά μάγκες...ακόμα και οι εχθροί σας.....και να χτυπάτε κάποιον όταν είναι όρθιος.....αν τρώει,αν πίνει και αν μας κάθεται στο σβέρκο είναι ένα θέμα αλλά αυτή την στιγμή δεν πρέπει να μας απασχολεί...και εγώ δεν συμφωνώ σε πάρα πολλά που λέει κατά καιρούς αλλά δεν θα είναι λόγος να μην του ευχηθώ ''καλή ανάρρωση'' και ''σιδερένιος''....Ο χριστόδουλος μας πείραξε...τόσοι και τόσοι που μας πίνουν το αίμα καθημερινά και για πολλές δεκαετίες δεν μας πειράζει....εξάλλου τον Χριστόδουλο δεν το ψηφίζουμε εμείς...τους άλλους όμως όσο και να φωνάζουμε τους ξαναψηφίζουμε.....

Επισκέπτης
Αγαπητε savalas να ξεκαθαρισω κατ' αρχην οτι δεν βρισκομε εδω για να ανοιξω καμια κοντρα και με κανεναν, ποσο μαλλον με τους εχοντες την εξουσια και τη διαχειριση του site. Ειμαι εδω για να αντλω καποιες πληροφοριες για το σπορ, να δινω επισης οποια πληροφορια μπορω αλλα και να γραφω τη γνωμη μου για καποια θεματα, αφου ολοι αυτο κανουν.
Θα εχεις παρατηρισεις φανταζομε οτι δεν προκαλω και δεν τη λεω σε κανεναν και σεβομε τα μελη του club ασχετα αν διαφωνω με καποιους σε πολλα.
Αν με αυτα που εγραψα εθιξα καποιο προσωπο που εσυ εχεις σε εκτιμηση σου ζητω συγνωμη. Το προσωπο αυτο ομως ειναι δημοσιο προσωπο και εννοειτε οτι οι πραξεις και τα λεγομενα του κρινονται. Επισης στο προσωπο αυτο και κρινεται και ο θεσμος που αντιπροσωπευει.
Τωρα αν δεν ημουν κοσμιος....ε...τι να πω ρε ρε φιλε? Οταν γραφουμε για γαμησια, πουτανες χυσιματα και τραβελια και μας πειραζει η λεξη <<ψοφισει>>, εμενα μου φαινεται λιγακι υποκρισια.
Οσο για το warning πιστεψε με δεκαρα δεν δινω. Το γουσταρω το site αλλα δεν θα τα βαψω και μαυρα αν αυριο καποιος διαχειρηστης με διεγραφε. Πιο πολυ μου την εσπασε που σβηστηκε το σχολιο μου. Μου εκανε ας πουμε σαν προσπαθεια φιμωσης, καπως σαν αυταρχισμος προς το προσωπο μου.
Θα δεχτω οποιαδηποτε απαντηση, σχολιο, κριτικη στα γραφομενα μου απο οποιονδηποτε και φυσικα και απο τον savalas, αλλα δεν θα απαντησω σε κανεναν, οχι γιατι το παιζω υπερανω ή γιατι δεν σας εχω σε εκτιμηση αλλα γιατι δεν σκοπευω να ανοιξω κοντρες με κανεναν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom