Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
lambros θα ήθελα να ήξερα ποιος σου έχει κάνει αυτή την πλύση εγκεφάλου,
Είπαμε να είσαι δεξιός, αλλά εσύ...
Και έχεις τεράστιο κόλυμα. Με το που ακούς για για αριστερους και Πασόκους... ούτε ο μητσοτάκης να είσουν.
Είσαι και μικρό παιδί. Να λες του παππού σου να σου λέει παραμύθια, και όχι ιστορίες από τον εμφύλιο.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Κάτι ποστ με ύβρεις εναντίον του Χριστόδολου πήραν πούλο. Τα "καραπουσταριά" του Συνασπισμού θα πάρουν άραγε, τι λέτε;

Έχουμε παρατηρήσει την εμμονή πολλών οπαδών του συνασπισμού κατά της "ομοφοβίας". Οπότε αφού η ομοφυλοφιλία θεωρείται φυσιολογική τι σας πειράζουν οι διάφοροι χαρακτηρισμοί;

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μπά?  Απο που το βγάζεις αυτό?  Έχεις σκεφτεί μήπως ισχύει το ακριβώς αντίθετο?
Είναι μεγάλη θεολογική συζήτηση αυτό!! Μαλλόν αν την ανοίξουμε θα βγούμε εκτός θέματος στο συγκεκριμένο πεδίο...:)

DESAPARECIDO

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
καλημερα παιδια...Αν και  πολεμιος της συμπεριφορας του συγκεκριμενου ( εχει μπερδεψει τους ρολους του, και <<διαβαζε>> επι χουντας), δεν ειναι αντρικιο γενικα να χλευαζουμε καποιον που ειναι στο κρεβατι του πονου..Χτυπιεσαι με καποιον  οταν στεκεται γερα στα ποδια του,γιατι τοτε εχει αξια η λεκτικη και ιδεολογικη κοντρα..Ευχομαι ειλικρινα περαστικα του οπως και σε ολους τους ανθρωπους που ειναι στο κρεβατι λογω ασθενειας..ΔΥΣΤΥΧΩΣ η ευτυχως για μενα, εχω πικρη εμπειρια οποως φανταζομαι και πολλοι συνανθρωποι εδω στο σαιτ...καλημερα και καλη υγεια σε ολους

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλο θα ηταν να αποφευγουμε ευκολα συμπερασματα βγαλμενα απο στερεοτυπα.
οποιος δεν συμφωνει ,κατακρινει τον χριστοδουλα δεν ειναι ντε και καλα αριστερος
οποιος παλι συμφωνει μαζι του δεν ειναι απαραιτητα δεξιος (με την εννοια που δινουν ορισμενοι)
υπαρχουν και ανθρωποι απαλαγμενοι απο ιδεοληψιες και προκαταληψεις που συνηθως ειναι ανενταχτοι.
το ιδιο μπορει να συμβαινει και με αποψεις για πολιτικους οπως ο αλαβανος και αλλοι...
δεν τολμαμε να πουμε κατι αμεσως:δεξιος ο ενας κουκουες ο αλλος,φασιστας ο παραλος....ημαρτον .
επιπλεον διαβαζω οτι ορισμενοι χτυπανε τον αρχιεπισκοπο τωρα που ειναι στο κρεβατι του πονου.
το να κρινεις δεν ειναι χτυπημα.
χτυπηματα σχεδιαζουν μονο οσοι ειναι υποψηφιοι για την θεση του  και μαλλον σε αυτο εδω το φορουμ δεν υπαρχουν τετοιοι

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ο χριστόδουλος έκανε ζημιά στην εκκλησία, εξαφανίζοντας κάθε πνευματικότητα και προωθώντας ένα κοσμικό προφίλ που ταιριάζει περισσότερο σε κόμματα και επιχειρήσεις.

Μερικοί άνθρωποι τιμούν τις θέσεις τους. Μερικές θέσεις, τιμούν τους ανθρώπους που τις έχουν. Ο Χριστόδουλος ανήκει στη δεύτερη κατηγορία.

Λίγο ακόμα και θα έβγαινε και θα σχολίαζε και το fame story.

Χρησιμοποίησε το ποίμνιο και την εκκλησία για να εκπληρώσει προσωπικούς στόχους και πληρώνει βαρύ τίμημα για αυτό.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
O Αρχιεπίσκοπος εκλέχτηκε αν δεν κάνω λάθος.
Κατά συνέπεια η κοσμικότητα και ότι άλλο είναι συλλογική επιλογή.
Όλα τα ποίμνια προς εκμετάλλευση είναι...από τον βοσκό.
Πως λέμε λχ Αρχι-μανδρίτης.

Ας μην ξεχνάμε τέλος πως μπροστά στον θάνατο όλοι μας (σχεδόν) είμαστε ίσοι.

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
όταν κάποιος είναι προκλητικός απαντάμε στην πρόκληση κι όταν πέφτει αυτό εκλαμβάνεται ως ηθική ικανοποίηση. Ένας μεγάλος λόγος είναι μόνο και μόνο η στάση του προς τα βασανιστήρια της χούντας. Κακό σκυλί ψόφο ναχει και δε θα στεναχωρηθούμε καθόλου όπως εσείς.

Δεν είμαι ''καλός άνθρωπος'', έχω άλλες ποιότητες και δεν είμαι υποκριτής.

Όσο για το ότι δεν πάει το μπουρδελιάρης και θρήσκος ε, αυτό πέφτει στο θέμα βαθμού υποκρισίας του καθενός. Μερικοί γουστάρουν να νομίζουν ότι ακολουθουν τον ενάρετο και σεβαστό δρόμο της πίστης με τη λιτή ζωή, μερικοί είναι απλώς ειδωλολάτρες νομίζοντας ότι ακολουθούν μια πίστη, αλλά στην ουσία κάνουν άσωτη ζωή. ʼλλοι ζουν πιο ελεύθεροι δίχως τις παραπάνω συνειδησιακές αναστολές. Όλοι όμως μπροστά σε ένα καθρέφτη κάνουν τη σούμα τους και συμπεραίνουν.

Έχετε την αμυδράν εντύπωσιν ότι οι ''Τζεντάϊ'' που τον περιτριγυρίζουν προσεύχονται για την αναρρωσιν του;
Τσες-Που Μπλου κύριοι, η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.

καταραμένο παπαδαριό...από το Βυζάντιο μέσα στο βούρκο αλλά οι μέρες της αφθονίας τους μετρημένες.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πράγματι, ο χριστόδουλος εκλέχτηκε. Δεν είμαι σίγουρος ότι όσοι τον ψήφισαν ήξεραν τι θα επακολουθήσει.

Και δεν είμαι σίγουρος αν ήταν αμέτοχος προσωπικά τοσο στην εκλογή ειρηναίου όσο και στην υπόθεση βαβύλη.

Αλλα ας πρόσεχαν. Τώρα έχουν στα χέρια τους ένα κομματικό μηχανισμό και εκλογική δύναμη που περιφέρουν και θα πουλήσουν στον πλειοδότη. Καλό μεν για αυτούς, κακό για αυτό που κάποτε αντιπροσώπευε η εκκλησία.

Απο τα ανέκδοτα και το "Σας πάω", στο four seasons και στη διαπλοκή με επιχειρηματίες, στη χλιδή και στις κρουαζιέρες με δικά μας λεφτά.

Καιρός της σποράς, καιρός του θερισμού.

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Πράγματι, ο χριστόδουλος εκλέχτηκε. Δεν είμαι σίγουρος ότι όσοι τον ψήφισαν ήξεραν τι θα επακολουθήσει.

Και δεν είμαι σίγουρος αν ήταν αμέτοχος προσωπικά τοσο στην εκλογή ειρηναίου όσο και στην υπόθεση βαβύλη.

Αλλα ας πρόσεχαν. Τώρα έχουν στα χέρια τους ένα κομματικό μηχανισμό και εκλογική δύναμη που περιφέρουν και θα πουλήσουν στον πλειοδότη. Καλό μεν για αυτούς, κακό για αυτό που κάποτε αντιπροσώπευε η εκκλησία.

Απο τα ανέκδοτα και το "Σας πάω", στο four seasons και στη διαπλοκή με επιχειρηματίες, στη χλιδή και στις κρουαζιέρες με δικά μας λεφτά.

Καιρός της σποράς, καιρός του θερισμού.

σύμπνοια 100% αδελφέ

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
OK..αργώ αλλά καταλαβαίνω σιγά σιγά κάποια άτομα...Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι πιστέψτε με. Αν βγω και πω δημοσίως ότι ο Αρχιεπίσκοπος και όλοι οι ορθόδοξοι που βγαίνουν και τον υποστηρίζουν είναι καραπουσταριά τυο κερατά θα σου αρέσει ηχητικά και αισθητικά; Ποτέ δεν έχω βρίσει χυδαία σε ποστ μου και μην κάνεις ότι δεν καταλβαίνεις. Το -χ.... και κ.... τα ράσα- το καταδικάσαν όλοι οι καλοί χριστιανοί το -καραπουσταριά του συν- και το -χύσιμο στη μάπα του αλαβάνου κ του τσίπρα- οχι; Αργησα αλλα καταλαβα αρκετα...Καλή σας συνέχεια και σε αυτό το θρεντ.

Ας το πω αλλιώς για να το καταλάβεις. Αν έρθει ένας και μου πει "ομοφοβικέ, γουστάρεις μόνο γυναίκες γιατί έτσι, αλλιώς, οπισθοδρομικέ  :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: " ουδόλως θα προσβληθώ. Με τον ίδιο τρόπο, αν θεωρείς την ομοφυλοφιλία φυσιολογική και την άρνησή της ομοφοβία, τότε πως γίνεται να σε πειράζει να σε πουν πούστη;

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Γνώριζαν πολύ καλά.
Εδώ γνωριζόμαστε εδώ στο σαϊτ, αυτοί δεν γνωρίζονται;
Μην ξεχνάμε ότι ήταν υποψηφίος και ο ʼνθιμος...
Το ιερατείο πάντα ήταν χέρι-χέρι με την εκάστοτε εξουσία.
Τώρα αυτή εκλέγεται και λογικό είναι να προσπαθούν να την ποδηγετήσουν με αυτόν τον τρόπο.
Καλά κάνουν, υπερασπίζονται τον θεσμό τους όπως νομίζουν.
Όλοι αυτό κάνουμε

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
κουλάρετε ωρε παληκαρια..

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πολλή ομοφοβία πλάκωσε στην αριστερά!  :dancing:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ακούω ότι ο χριστόδουλος εκλέχτηκε.. από ποιόν ρε παιδιά? και εγώ γιατί δεν ψήφισα?

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
πάντως ο συνυποψήφιος του χριστόδουλος ο ανθιμος (σημερινός παναγριώτατος θεσσαλονίκης) αφησε στο πόδι του στην αλεξανδρούπολη το πνευματικό του παιδί οππς συγνώμη την γκόμενα του ήθελα να πω,στην οποία έδωσε και το όνομα του (ομιλώ έχων γνώση επί του θέματος)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Tomito συμφωνώ με όσα λες

Εκτός από δύο πράγματα

1. Δε νομίζω ότι τα μέλη του σαιτ πραγματικά γνωρίζει ο ένας τον άλλο.

2. Στο ΤΟΥΣ δίπλα από το "υπερασπίζονται τον θεσμό τους όπως νομίζουν".

Ο Ανθιμος είναι ακόμα πιο ακραίος απο το χριστοδουλο και προσωπικός του φίλος. Η υποψηφιότητά του εξυπηρετούσε συγκεκριμένες σκοπιμότητες.

Το ότι ηταν συνυποψήφιος δε σημαίνει απολύτως τίποτε όσον αφορά τη γνώση όσων ψήφισαν όσον αφορά στο τι θα επακολουθούσε.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Μια εικόνα έχουμε σίγουρα τι ρόλο βαράει ο καθένας μας.
ʼνετα θα ψηφίζαμε για κάποια θέση.
Αυτοί συνυπηρετουν τόσα χρόνια. Συνεδριάζουν, γράφουν βιβλία κτλ.
Ο θεσμός δικός τους είναι, όσο και η κοινοβουλευτική δημοκρατία των βουλευτών.
Ακόμα και οι πιο πνευματικοί-λεμε τώρα- απο αυτούς δλδ οι μοναχοί έχουν μακρύ ιστορικό κοσμικότητας.
Αν ψάξετε λχ θα βρείτε αρκετές γυναίκες να έχουν πατήσει στο άβατο του Όρους αλλά ήταν όλες βασίλισσες κτλ.
Τώρα βέβαια δεν τολμούν καθότι τα ΜΜΕ θα τους έκραζαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom