Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Φωτιά θα πέσει να μας κάψει.... Μπρρρρρρ!!!

Μόνο στο ίντερνετ θα γίνονταν αυτά... Σε θέμα για τον χοντροπατάτα και ένα μουνί φόρα παρτίδα... :2funny:

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.518
Πόντοι
3.506
Υπαρχουν και λεβεντες παπαδες,που αν χρειαστει,ξερουν και πως να πεθανουν.....

Συνημμένα

• PAPAS.JPG
    PAPAS.JPG
    82,4 KB · Εμφανίσεις: 64

spektor

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
============================================================================================
Οι θαυμαστοί τρόποι του Θεού

Ζήτησα υγεία για να κάνω πιο σπουδαία πράγματα. Μου δόθηκε ασθένεια για να κάνω καλύτερα πράγματα.

Ζήτησα από το Θεό δύναμη για να πετύχω. Μου δόθηκε αδυναμία για να μάθω να υπακούω.

Ζήτησα πλούτη για να ?μια ευτυχισμένος. Μου δόθηκε φτώχεια για να γίνω σοφός.

Ζήτησα θέση και δόξα από τους ανθρώπους. Μου δόθηκε αποτυχία για να καταλάβω την ανάγκη μου για το Θεό.

Ο Θεός πάντοτε κάνει το καλύτερο για μας. Ακόμα κι όταν δεν παίρνουμε αυτό που θέλουμε, μας δίνει εκείνο που χρειαζόμαστε.
========================================================================================

Παντα με μπερδευαν τα Θεολογικα  :think:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
============================================================================================
Οι θαυμαστοί τρόποι του Θεού

Ζήτησα υγεία για να κάνω πιο σπουδαία πράγματα. Μου δόθηκε ασθένεια για να κάνω καλύτερα πράγματα.

Ζήτησα από το Θεό δύναμη για να πετύχω. Μου δόθηκε αδυναμία για να μάθω να υπακούω.

Ζήτησα πλούτη για να ?μια ευτυχισμένος. Μου δόθηκε φτώχεια για να γίνω σοφός.

Ζήτησα θέση και δόξα από τους ανθρώπους. Μου δόθηκε αποτυχία για να καταλάβω την ανάγκη μου για το Θεό.

Ο Θεός πάντοτε κάνει το καλύτερο για μας. Ακόμα κι όταν δεν παίρνουμε αυτό που θέλουμε, μας δίνει εκείνο που χρειαζόμαστε.
========================================================================================

Παντα με μπερδευαν τα Θεολογικα  :think:

Τώρα, αν πω αυτά που θέλω...άσε καλύτερα...και δεν αναφέρομαι στον φίλο spektor, αλλά στα γραφόμενά του...

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
μεσαιωνικές ασθένειες!

αγοράστε ελπίδα σε τιμή ευκαιρίας παιδιά, τρέξτε για το παγγάρι τώρα. Μπορείς κι εσύ να σωθείς αγαπάμε τα πορτοφόλια ολονών, πιστέψτε εσείς κι αλώνίζουμε εμείς. Φίλα μας και τις παντούφλες να πάρεις άφεση

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Πολλά ποσταρίσματα, κάποια υβριστικά, κάποια αξιόλογα και ευπρεπή, αλλά η ΟΥΣΙΑ απέχει... :think:

backdoor

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Πολυτιμοτερο αγαθο απο την ΥΓΕΙΑ δεν υπαρχει..συνηθως οταν την χανεις (και ισχυει για ολα οσα θεωρεις δεδομενα) τοτε τρεχεις και δεν φτανεις...απεναντι στο τελος ολοι ειναι ισοι και οπως λεει και το τραγουδακι..."τουτη η γης που την πατουμε ολοι μεσα θε να μπουμε...." και δεν το πιανω ουτε πολιτικα...ουτε κοινωνικα το θεμα...παρα μονο ανθρωπινα οπως ειναι και η φυση του. STOP.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
κινεζική ρήση

εισαι υγιής = 1
είσαι πλούσιος = 10
είσαι όμορφος =  100
έχεις ωραίο σπίτι = 1000
έχεις όμορφη γυναίκα = 10000
έχει μεγάλο π@@@σο =    100000
έχεις μεγάλη αντοχή  =  1000000

δεν έχεις υγεία = 000000

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Oι "παλιοί" ξέρετε/υποψιάζεστε τι γνώμη έχω για τον αρχιεπίσκοπο.
Στον Κο Παρασκευαϊδη όμως ευχομαι ταχεία ανάρρωση.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
εισαι υγιής = 1
είσαι πλούσιος = 10
είσαι όμορφος =  100
έχεις ωραίο σπίτι = 1000

δε σου σηκώνεται  =  [size=10pt][size=10pt]0[/size][/size] :rockon: :rockon: :rockon:

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Oι "παλιοί" ξέρετε/υποψιάζεστε τι γνώμη έχω για τον αρχιεπίσκοπο.
Στον Κο Παρασκευαϊδη όμως ευχομαι ταχεία ανάρρωση.
Πάντως ο δωδεκαθεϊστής Τσαγκρινός , είχε εκφραστεί με πολύ καλά λόγια για τον Αρχιεπίσκοπο Εθνάρχη.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
εισαι υγιής = 1
είσαι πλούσιος = 10
είσαι όμορφος =  100
έχεις ωραίο σπίτι = 1000

δε σου σηκώνεται  =  [size=10pt][size=10pt]0[/size][/size] :rockon: :rockon: :rockon:

αυτο, χωρις το τελευταιο με τις σηκωμαρες  :grin:, ειναι παλια, σοφη, ιταλικη παροιμια..

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
δε σου σηκώνεται=δεν είσαι υγιής...

ʼρα, μηδέν εις το πηλίκο, one way or another :boobies:

αυτο, χωρις το τελευταιο με τις σηκωμαρες  :grin:, ειναι παλια, σοφη, ιταλικη παροιμια..

και με τις σηκωμάρες, γίνεται σοφότερη :dancing: :rockon:

Επισκέπτης
προσωπικα δεν γνωριζα οτι ο χριστοδουλος εχει προβλημα υγειας!!διαφωνω καθετα με τις αποψεις του και η γνωμη μου ειναι αυτη που εγραψα πιο πισω!!ελπιζω ομως να γινει καλα και οταν αναρωσει να αναρωτηθει ποσα παιδια περιμενουν στην ουρα για αιμοκαθαρση ή για χημειοθεραπειες ενω αυτος εχει τους καλυτερους γιατρους!!ελπιζω μονο να καταλαβει καποια πραγματα μεσα απο την περιπετεια υγειας που εχει!οσον αφορα τον κυριο παπατετοιο τον εχω γραμμενο εκει που δεν πιανει μελανι!την γνωμη μας την λεμε ελευθερα!!ας μαθουν επιτελους να ακουνε και κανεναν αλλον!!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Πάντως ο δωδεκαθεϊστής Τσαγκρινός , είχε εκφραστεί με πολύ καλά λόγια για τον Αρχιεπίσκοπο Εθνάρχη.

Δεν θα συνέχιζα Φίλε Germaon
Μόνο επειδή το γράφεις εσύ.
Αλλά ΙΣΩΣ αν δεν στεκόταν εμπράκτως απέναντι στο δικαίωμα μου να θρησκευομαι κατά τα πάτρια στους ναούς μας, να είχα και γω κάποιον καλό λόγο να πω.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ʼλγεβρα  Βoole  μου θυμίζει  αυτό

Stories