Υστερα από τα απαραδεκτα και αηθη σχολια που καταγραφηκαν εδώ
σχετικα με τον Προκαθημενο της Εκκλησιας (και που φυσικα προωθηθηκαν αυτουσια στα αρμοδια οργανα στην ηλεκτρονικη τους μορφη) με την πληρη ανοχη της διαχείρισης και του moderation, σας ενημερώνω και επισημως ότι είναι αυτονοητο ότι τοσο οι εκπροσωποι ?administrators και moderators- της παρουσας ιστοσελιδας οσο και τα μελη που εκφραστηκαν με χυδαιο τροπο εναντιον του Αρχιεπισκοπου Χριστοδουλου θα οδηγηθουν στη δικαιοσυνη κατοπιν εισαγγελικης εντολης αφου διενεργηθει η απαραιτητη ερευνα και θα υποστουν ο,τι προβλεπει η ελληνικη νομοθεσια. Η παρουσα ιστοσελιδα είναι αυτονοητο ότι θα παψει να υφισταται πλεον.
Ευχαριστω για τη συντομη φιλοξενια,
Ιωαννης Παπαδογιαννης
Αγαπητέ κύριε
Προσπάθησα να βρώ το πόστ σας για να σας απαντήσω.
Τουλάχιστον αυτό που θεωρώ σωστό.
Απο ότι βλέπω ,το θέμα μεταφέρθηκε από τους υπεύθυνους του σάιτ, μέσα στο ίδιο το θέμα για τον Αρχιεπίσκοπο.
Νομίζω σωστή κίνηση, δεν υπήρχε λόγος για δύο ξεχωριστά θέματα.
Επί της ουσίας:
Πιστεύω πως δικαίως είσαστε εξοργισμένος.
Το να χλεβάζεται και να υβρίζεται ένας άνθρωπος , ότι κι άν έχουμε να του προσάψουμε, την στιγμή που αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα υγέιας, είναι το λιγότερο
μικρόψυχο.... και φανερώνει το επίπεδο σκέψης των όποιων ακολούθησαν αυτήν την τακτική.
Ήταν όμως λίγοι.
Οι περισσότεροι εκφράσαμε τη συμπάθεια μας και τις ευχές μας για την υγεία του κ. Χριστόδουλου.
Και διαφωνήσαμε ανοιχτά, με τους λίγους που προέβησαν σε υβριστικά - ειρωνικά σχόλια.
Πρέπει να καταλάβετε, πως εδώ είναι ένα φόρουμ ανοιχτό, που ο καθένας μπορεί να πεί την άποψη του.
Το ίδιο πάνω - κάτω, που θα συνέβαινε και σε ένα καφενείο....μια ανοιχτή συζήτηση.
Τι θα κάνατε σε μια τέτοια περίπτωση ;
Θα πιάνατε όλους τους θαμώνες και γραμμή στον εισαγγελέα ;
Νομίζω πως δικάιως είστε αγανακτησμένος, η αντίδραση σας όμως είναι υπερβολική.
Και κακώς στρέφεστε εναντίον του σάιτ, δηλαδή του καφενείου στην περίπτωση μας.
Και λάβετε υπόψη σας, πως και αν ακόμα το σάιτ θέλει να περιορίσει τα αρνητικά σχόλια κάποιων, αυτό απαιτεί και την εργασία κάποιων υπευθύνων, και σίγουρα κάποιον χρόνο.
Δεν μπορεί να γίνει αυτοστιγμή...ιδίως σε ένα θέμα που στέλνονται δεκάδες απαντήσεις μελών , σε πολύ μικρό χρόνο.
Θα σας πρότεινα να κρατήσετε από όλα τα παραπάνω την ουσία :
Η πλειονότητα των συμμετεχόντων στη συζήτηση, εξέφρασε σαφώς θετικά σχόλια για την αποκατάσταση της υγείας του κ. Αρχιεπισκόπου.
Δυστυχώς το σάιτ δεν είναι τίποτε άλλο από μια ουσιαστικά μικρογραφία της κοινωνίας μας.
Και στην κοινωνία μας υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι δεν συμπαθούν τον κ. Χριστόδουλο, και από ότι φαίνεται δεν διαθέτουν και ευαισθησία για έναν άρρωστο συνάνθρωπο τους.
Είναι όμως άδικο να καταφέρεστε γι αυτό το φαινόμενο, εναντίον της ιστοσελίδας, που όπως είδατε, φιλοξένησε και τη δική σας άποψη.
Την κίνηση σας αυτή , που καταλαβαίνω τα αίτια της, και που δικάιως προήλθε απο αγανάκτηση, νομίζω πως πρέπει να την ξανασκεφτήτε.
Είμαι βέβαιος πως ούτε ο κ. Χριστόδουλος, δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο....
Την φίμωση δηλαδή των πολιτών ,και την αδυναμία να εκφράσουν αυτοί την άποψη τους....
Ακόμη κι αν η άποψη αυτή δεν μας αρέσει πάντα.
Φιλικά,
Και με τις ευχές μου (και σίγουρα και των περισσοτέρων μέλών της παρούσας ιστοσελίδας),
για γρήγορη και πλήρη ανάρρωση του κ. Αρχιεπίσκοπου, απο το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.