Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Περαστικά στον άνθρωπο Χριστόδουλο.
Χύνω και κατουρώ τα ράσα και την εκκλησία γενικότερα,υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Θρήσκος είμαι με αυτούς δε τα χω καλά!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Περαστικά στον άνθρωπο Χριστόδουλο.
Χύνω και κατουρώ τα ράσα και την εκκλησία γενικότερα,υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Θρήσκος είμαι με αυτούς δε τα χω καλά!!
εντάξει ρε μεγάλε αλλά όχι και έτσι..και εγώ μαζί σου ε'ιμαι για τους περισσότερους παπάδες---όχι όλους---- και αρκετά θρήσκος είμαι αλλά όχι και τέτοια μπινελίκια....υπερβολή..

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
ʼλλο να είσαι θρησκευόμενος και άλλο εκκλησιαζόμενος. ʼλλο να διάγεις θρησκευτικό, βίο και άλλο εκκλησιαστικό. Οι ίδιοι οι επικεφαλείς της Εκκλησίας, έχουν γυρίσει την πλάτη προκλητικά στα θρησκευτικά διδάγματα και τις εντολές όπως τουλάχιστον έχουν εκφραστεί στα κηρύγματα και στις παραβολές του από τον ίδιο τον Ιησού.

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
εντάξει ρε μεγάλε αλλά όχι και έτσι..και εγώ μαζί σου ε'ιμαι για τους περισσότερους παπάδες---όχι όλους---- και αρκετά θρήσκος είμαι αλλά όχι και τέτοια μπινελίκια....υπερβολή..

και λίγα λέω!!

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
οπως λεμε Κηφισσα παπουτσα κτλ κτλ

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μιλάμε όμως πάντα για τον προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας. Γι' αυτό, δεν είναι ανάγκη να εκφραζόμαστε έτσι.

Συμφωνώ με τον Andras37Athina ...Για τον Αρχιεπίσκοπο, δε θα δηλώσω αν τον πάω ή όχι, πέραν του ότι θαυμάζω την τεράστια Θεολογική και Φιλοσοφική παιδεία του...

Επισκέπτης
Τον ανθρωπο Χριστοδουλο δεν τον γνωριζω.Γνωριζω ομως τον πολιτικο Χριστοδουλο.Και μην πει κανεις οτι ο Χριστοδουλος δεν κανει πολιτικη,η δεν παρεμβαινει τελος παντων στα δημοσια πραγματα με τροπο οχι που απλα δεν του αρμοζει αλλα που ουτε καν δικαιουται θεσμικα.Αυτο που προσπαθει ο πολιτικος (ξαναλεω) Χριστοδουλος ειναι να εκφρασει και να συσπειρωσει γυρω απο την εκκλησια και κυριως το προσωπο του το πλεον αντιδραστικο και μαυρο κομματι της ελληνικης κοινωνιας το οποιο εκφραζεται κυριως αλλα οχι αποκλειστικα μεσω της Ν.Δ..Αυτο το τμημα που για μερικους και προφανως τον ιδιο τον αρχιεπισκοπο ειχε μεινει ορφανο οταν επι Σημιτη ο Καραμανλης ο 2ος το επαιζε κεντρωος και γενικα light ανελαβε ο ιδιος να το εκπροσωπησει και να το εκφρασει δημοσια,διεκδικωντας για τον εαυτο του μια θεση ελεω θεου και ισοβιου υπερ-προεδρου της Δημοκρατιας.Οσο για το δραμα του ανθρωπου Χριστοδουλου δεν με ενδιαφερει αφου δεν τον γνωριζω προσωπικα.Προτιμω την πεπερασμενη ανθρωπια μου (οπως και το σπερμα μου) να την δινω σε αυτους που γουσταρω και αγαπαω.

Επισκέπτης
με ποιο δικαιωμα 10 χρονια τωρα ο χριστοδουλος που ζαλιζει τα αρχιδια
με τις μαλακιες του?αφου δεν ειμαι στην Περσια αλλα ειμαι υποτιθεται στην Ευρωπη That's the Question.
Φίλε τους εχθρούε ή ότι άλλο είναι για σένα ο Χριστόδουλος τους χτυπάς όταν είναι όρθιοι. Και τέλος πάντων επειδή θεωρώ μεγάλη ασέβεια προς την ανθρώπινη υπόσταση να εκφράσω κάποια άλλη άποψη σου εύχομαι να μην αρρωστήσεις ποτέ.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Την οποία απέκτησε "διαβάζοντας" την περίοδο 1967-1974 βεβαίως βεβαίως, γεγονός που τον έκανε να ξεχάσει εκείνα τα χρόνια και να αποποιηθεί το φιλοδικτατορικό παρελθόν του. Η ουσία είναι ότι με αυτά κ με αυτά η εκκλησία έχει οδηγήσει τον κόσμο -ειδικά τους νέους0 να την αποστρέφονται. Για να μη μιλήσω για την ταπεινή και χριστιανική περιουσία της γιατί θα πάθω καναν νταμπλά. Αυτα εν Χριστώ αδελφοί μου. :)

Χιλιοειπωμένα είναι αυτά, για την περίοδο αυτή...Δε στέκομαι εκεί, αλλά στο αποτέλεσμα...

Ως προς το γιατί οι νέοι αποστρέφονται την Εκκλησία, νομίζω πως αποτελεί συνισταμένη τόσο της στάσης της Εκκλησίας, όσο και της ίδιας της Πολιτείας, οι οποίες έχουν ουσιαστικά ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ τους νέους και τα προβλήματά τους και σφιχτά αγκαλιασμένες προχωρούν σε αυτό που ΜΟΝΟ τις ενδιαφέρει, τη διατήρηση δηλαδή των κεκτημένων τους και την καλοπέρασή τους... :think:

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
το προβλημα με τον χριστοδουλο δεν ειναι τι λεει ( που λεει ολο μαλακιες) αλλα οτι τα λεει σαν να ειναι πολιτειακος παραγοντας κ οχι θρησκευτικος..   
δυστυχως οταν εχεις ανακηρυξει καμια θρησκεια ως επισημη του κρατους αυτα γινονται... ο λογος του καθε ιερεα εχει πολιτικη βαρυτητα... τεσπα.. οσο για το αν ειναι αρρωστος λυπαμαι οσο κ για εναν αγνωστο..

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αφού όλοι οι "προοδευτικοί" τύποι εκνευρίζονται τόσο με τα όσα ο Αρχιεπίσκοπος λέει και πράττει, ας μας πουν και γιατί όχι, ας καταρρίψουν τα λεγόμενά του και ας παρουσιάσουν τις όποιες "φιλοχουντικές" και λοιπές πράξεις του.

Ομοίως και για όλον τον υπόλοιπο κλήρο.

Μέχρι τότε, κάτι χονδροειδέστατες εκφράσεις και βρισιές που ήδη διατυπώθηκαν από μερικούς ΗΛΙΘΙΟΥΣ στις προηγούμενες δύο σελίδες και που προσβάλλουν την πίστη και το φρόνημα εκατομμυρίων ανθρώπων δεν μπορούν να προκαλέσουν παρά αηδία και αδιαφορία.

Εξάλλου και τα σκουλίκια κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Ποιος όμως γλύφει εκεί που σέρνονται εκτός από τα ίδια;

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ο Χριστοδουλος  έκανε τις επιλογές τους αντί για αρχιεπίσκοπος όλων των ελλήνων έγινε αντιπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας  , τώρα μάλλον ζητάτε και τα ρέστα από ότι καταλαβαίνω εσείς βρίζατε προχθές των μαλακά του ΠΑΣΟ που πέθαινε και τώρα έχετε να μούτρα  να βρίζετε κιόλας , αλλά από ότι καταλαβαίνω δεν έχετε ίχνος ντροπής , βλέπεις η γαμημένοι η ζωή είναι μια επάνω και μια κάτω , και για τον ανθρώπινο πόνο θα πρέπει όλοι μόνο να λυπόμαστε γιατί κανένας δεν ξέρεις ποιος θα είναι ο επομένως  ??..ΚΥΡΙΟΙ . και είσαστε και Χριστιανοί
Ο χρυσός κανόνας του ευαγγελίου ( εάν πιστεύετε  πουθενά ) λέει να μην κανείς στον άλλο αυτό που δεν θέλει να σου κάνουν ???..

DIMIMO

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αφού όλοι οι "προοδευτικοί" τύποι εκνευρίζονται τόσο με τα όσα ο Αρχιεπίσκοπος λέει και πράττει, ας μας πουν και γιατί όχι, ας καταρρίψουν τα λεγόμενά του και ας παρουσιάσουν τις όποιες "φιλοχουντικές" και λοιπές πράξεις του.

Ομοίως και για όλον τον υπόλοιπο κλήρο.

Μέχρι τότε, κάτι χονδροειδέστατες εκφράσεις και βρισιές που ήδη διατυπώθηκαν από μερικούς ΗΛΙΘΙΟΥΣ στις προηγούμενες δύο σελίδες και που προσβάλλουν την πίστη και το φρόνημα εκατομμυρίων ανθρώπων δεν μπορούν να προκαλέσουν παρά αηδία και αδιαφορία.

Εξάλλου και τα σκουλίκια κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Ποιος όμως γλύφει εκεί που σέρνονται εκτός από τα ίδια;
Χριστιανικότατο το post σου. Μπράβο!! Ακρίβως μέσα στη διδασκαλία του Χριστού.

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Φίλε τους εχθρούε ή ότι άλλο είναι για σένα ο Χριστόδουλος τους χτυπάς όταν είναι όρθιοι. Και τέλος πάντων επειδή θεωρώ μεγάλη ασέβεια προς την ανθρώπινη υπόσταση να εκφράσω κάποια άλλη άποψη σου εύχομαι να μην αρρωστήσεις ποτέ.

+1000

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.622
Πόντοι
216
Πάντως το ερώτημα που πλανάται στον μικρό και αραιό εγκέφαλό μου είναι εάν
τα προβλήματα υγείας του Χριστόδουλου προέρχονται από την πολύ νηστεία και προσευχή.
Η κοιλιακή του χώρα ήτο παχουλή από την ασιτία μάλλον.

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δεν υποδύομαι το χριστιανό DIMIMO.

Την υποκρισία την έχουν κάνει επιστήμη μερικοί άλλοι εδώ μέσα.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Αφήστε ρε παιδιά τον άνθρωπο...είναι και αυτός άνθρωπος...να ευχόσαστε να είναι όλοι οι άνθρωποι καλά...ακόμα και οι εχθροί σας....το να μην θές να μιλάς σε κάποιον είναι δικαίωμά σου...το να θές όμως το κακό του επειδή απλά δεν τον πάς...πρέπει να το ψάξεις....

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και να πεθανει ο Χριστοδουλας, παλι Αρχιεπισκοπος θα γινει ο Θεσσαλονικης Ανθιμος και τοτε ειναι που εσεις οι προοδευτικαριοι θα κλαιτεεεεεε!!!

χαχαχαχαχαααααααα! τον ΜΠΟΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟ!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Και να πεθανει ο Χριστοδουλας, παλι Αρχιεπισκοπος θα γινει ο Θεσσαλονικης Ανθιμος και τοτε ειναι που εσεις οι προοδευτικαριοι θα κλαιτεεεεεε!!!

χαχαχαχαχαααααααα! τον ΜΠΟΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟ!
αμαν........!!!!!ο ανθιμος πριν παει στην θεσαλονικη ητανε στην αλεξανδρουπολη μητροπολιτης....!!της αλεξ/πολης τωρα παλι ανθιμος λεγεται αλλα καμια σχεση με τον ανθιμο θεσ/νικης...!!μιλαμε για μεγαλο καθαρμα μαφιοζο και νονο της νυχτας...!!!εναν τετοι να εχεις βισμα τι αλλο θες...!!ολοι τους εχουνε τρελη δυναμη και εξουσια ασχετα αν μερικοι δεν πολυφενονται στα ΜΜΕ για ευνοητους λογους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom