goldmember
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τα ξέρω φίλε gabadoο. Όμως οι Τούρκοι έχουν εποδοθεί σε μία πρωτοφανή προπαγάνδα για να σβήσουν τις ρίζες τους (από τα οροπέδια Αλτάι) και για να "περάσουν" σαν γηγενής λαός στην περιοχή μας (και αν είναι δυνατόν και σαν Ευρωπαίοι)! Και κάνουν πολύ καλή δουλειά!
Έχω βρει μαγαζί στην Πλάκα όπου πηγαίνω τακτικά γιατί είναι τίγκα στο τουριστριο-νουνί και μιλάω εκεί και με ανθρώπους από όλο τον κόσμο.
Ρε παιδιά οι 9 από τους 10 Αμερικανούς που τυχαίνει να πιάσουμε κουβέντα μου λένε πόσο σέβονται την Τουρκία για τη μεγάλη ιστορία που έχει! Και με ρωτάνε μάλιστα τι έχουμε εμείς οι Έλληνες με τους Τούρκους (και δεν τους αφήνουμε τους ανθρώπους στην ησυχία τους)!
Όταν τους ρωτάω να μου πούνε ποια είναι η μεγάλη ιστορία της Τουρκίας μου λένε αυτά που λες εσύ gabadoo, για τους Χετταίους - καμία απολύτως σχέση με τους Τούρκους - αλλά ακόμη και για το Βυζάντιο που πιστεύουν ότι είναι Τούρκικο! Εκεί βέβαια εγώ γελάω και τους εξηγώ ότι οι Τούρκοι ήταν βασικά νομάδες στα οροπέδια Altai και μεταναστεύσανε στην περιοχή εδώ, στην οποία δεν είναι γηγενείς! Ότι σαν νομάδες δεν είχαν πολιτισμό και βασικά υιοθέτησαν τον Περσικό, Αραβικό, Βυζαντινό πολιτισμό! Με κοιτάνε καχύποπτα όταν τους τα λέω όλα αυτά, λες και πάω να τους κοροιδέψω με κάποια δική μου Ελληνοκεντρική προπαγάνδα! Είναι απίστευτο τι ζημιά έχει κάνει η Τούρκικη προπαγάνδα, πρέπει να το πάρουμε πολύ σοβαρά υπ' όψη μας αυτό!
Μιλάμε για 9 στους 10 Αμερικάνους - από αυτούς που συναντώ - που έχει επηρεάσει η Τούρκικη προπαγάνδα, όχι για μερικές μόνο περιπτώσεις! Μάλιστα, μου είχαν κάνει εντύπωση πριν κάνα χρόνο κάποια Ευρωπαικά sites στα οποία συζητούσαν ότι οι Ετρούσκοι στην Ιταλία και οι κάτοικοι της Μασσαλίας στην Γαλλία είναι απόγονοι των Τούρκων (με το δικαιολογητικό ότι οι Ευρωπαικοί αυτοί λαοί κατάγονται από τους Ίωνες)! Και οι περισσότεροι Ευρωπαίοι το είχαν χάψει και δεν αντιδρούσε κανένας, να τους πει ότι εκείνη την εποχή δεν υπήρχε καν δείγμα Τούρκου στα παράλια της Ιωνίας!
Θέλει τεράστια προσοχή γιατί η προπαγάνδα επηρεάζει φοβερά τα μυαλά των ανθρώπων και όσο οι δυτικοί αρχίζουν να σέβονται την Τουρκία για την "πλούσια και μεγάλη της ιστορία" και για το "φοβερό της πολιτισμό" τότε αυτά είναι κακά μαντάτα για μας!
αν γνωριζω καλα ανηκουν στην υπομογγολικη κατηγορια των τουρανιδων