που πας ρε μεινεαε φεθρυ βαρεθηκα τις μπουρδες σας...ολονων...αντε ριξτε κανα πηδο να ηρεμησετε,βγαινω..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απειλούν να κάψουν την Ελληνόψυχη δασκάλα Χαρά Νικοπούλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 42K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ααααααααα σαν υποσχεση μου μοιαζει.... ;) ;) ;) ;) ;)ελα εσυ και θα δεις...
Σιγα ρε υπερανω που βγαζεις συνεχεια λογους και δεν μπορεις να δεχτεις την αλλη αποψη επειδη δεν συμφωνει με την δικια σου....προκαλει ο ενας τον αλλον...την βρισκουν οσο και να μην θελω γινωμαι ιδιος και εγω ...εδω μεσα..
με το στομα εισαι και καλα.....
οχι φιλε χρηστιδη δεν μενω εσυ ειδικα με τσαντισες....πολιτικα δεν με νοιαζει να βριστουμε οσο θελετε...αλλα για την ΑΕΚ τσαντιζωμαι πραγματικα,αν με θελετε εστω εδω για πλακα μην με τσαντιζετε ποδοσφαιρικα
Ρε Εκτορα για τις ομαδες τσαντιζεσαι?
οι spice twins.....οι απολυτες καβλες!!!!!!1Χρηστίδη παραβλεπω το γεγονος οτι εισαι γαυρος και με αφετηρια την απολυτη ταυτιση των λοιπων αποψεων παιρνω το θαρρο να σχολιασω: τι μωρα ειναι αυτα στο αβαταρ!!!
μα ειναι δυνατον να γραφεις τοσο καιρο και να μην ξερεις τι ομαδα ειμαι ενω εχω τσακωθει με οποιον μιλαει ελληνικα?????εγω δεν κοροιδευω χρηστιδη...αστο..
πρωτο φιλε μου ο καθενας εχει τις αδυναμιες του...και εγω την ΑΕΚ
Σορρυ που θα σε στεναχωρησω αλλα ειμαι γαυρος...
δεν δυσκολευτηκα παντωςοχι ρε χρηστιδη δεν ηξερα...εχεις και αυτο το νικ...με γελασες
ελα στο αλλο και απαντα σε αυτο που σε ρωτησα.σου χρωσταω καψωνι...γιατι με τσαντισες χοντρα...αλλα επειδη οι ΑΕΚΑΡΕΣ ειμαστε σωστοι σε συγχορω αλλα το καψωνι την πεμτη αγωνιστικη θα το φας