Νέα

Απειλούν να κάψουν την Ελληνόψυχη δασκάλα Χαρά Νικοπούλου

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σουπερ ποντικε...βλεπω χρησιμοποιησες μια απαντηση μου...ελπιζω να μην υπαρχει ιχνος ειρωνειας..
Βλεπω διαθεση να αρπαχτεις...

Το post που εκανες ειναι χαρακτηριστικο της εικονας που προανεφερα.

Η μηπως εχεις αντιρηση?
Over and out για σημερα,επανασυνδεθηκα για να απαντησω στο(γενικα σωστο)σχολιο σου.
ωραιος ο σουπερ ποντικος...χωρις να με ξερει εβαλε μια απαντηση μου...και εβγαλε και πορισμα...ποντικος ειναι βεβαια...ας μπει στη τρυπουλα του
Πσσσσσστ φιλαρακο,να μου απαντας ΠΡΙΝ ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΩ(ειχες μιση ωρα να το κανεις)και οχι αφου χωθω στην τρυπουλα μου,γιατι οι ποντικινες μου εχουν εξοδα και πρεπει να ξυπναω νωρις...

Επειδη ομως θα κλεισω τα 36 σε μερικους μηνες και περιπτωσεις σαν την δικη σου εχω δει αρκετες θα σου απαντησω για να σου λυθει η απορια που εχεις...

Πρωτα απ' ολα δεν εχεις copy-right στα post που κανεις και αν και οποτε χρειαστει θα ξαναχρησιμοποιησω και αυτο και οποιοδηποτε αλλο,μπορεις να κανεις και εσυ το ιδιο με τα δικα μου βεβαιως.

Δυτερον το πορισμα που εβγαλα για το post που σου"υπεκλεψα"δεν αμφισβητηθηκε απο κανεναν-ουτε και απο σενα-ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ λοιπον τι εγραφες γιατι τα γραφτα μενουν,μην κλαιγεσαι τωρα σαν μωρη παρθενα.

Αυτα για να μην νομιζεις οτι ειμαι κανας μαλακας δηλαδη,οχι τιποτε αλλο.
 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.483
Like
11
Πόντοι
166
Ότι και να λέμε υπάρχουν άνθρωποι που εκμεταλλευόμενοι τις συνθήκες του μέσου, βγάζουν μία συμπεριφορά απωθημένη ή μη(λίλα κλπ). Εγώ δε θέλω να μη γράφει γιατί από τότε που σταμάτησα να τον παίρνω σοβαρά έχω ρίχνω τρελλό γέλιο
 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Μηνύματα
9.043
Like
6
Πόντοι
66
στην αρχή τα πηγαίναμε καλά.
έχει μόρφωση, ξέρει καλά ελληνικά και μπορεί να συντάξει μια πλήρη πρόταση.
Ομως
1.
έχει μηδενικό χιούμορ.
2.
έχει πολλά χουντικά σύνδρομα (όχι αδικαιολόγητα)
3.
έχει εμμονές
4.
όταν στριμώχνεται έχει επιλεκτική μνήμη και λέει ψέμματα
5.
δεν έχει μάθει να ζητάει συγγνώμη και να παραδέχεται τα λάθη του.

Ειλικρινά έχω συναντήσει κομμουνιστές με ακροδεξιά νοοτροπία.
Δηλώνει αριστερός, αλλά μάλλον αντιπροσωπεύει (δε με ενδιαφέρει για ποιό λόγο) ένα κομμάτι της Αριστεράς που το σιχαίνομαι.
Ο στρέιτ αν και καθαρός δεξιός, είναι πιο συζητήσιμος, δεν ειρωνεύεται σε σημείο αρρώστιας και μπορείς να κάνεις μαζί του διάλογο πολλές φορές εποικοδομητικό.
Μέχρι να συνδιαλλεχθώ με τον φέθρυ, θεωρούσα ότι μόνο με δεξιούς μπορώ να γίνω έξαλλος από την εθελοτυφλία που τους δέρνει.

Εχω παραδεχθεί ότι είμαι αθυρόστομος, ενίοτε επιθετικός, αλλά ποτέ δε θα αρνηθώ κάτι που είναι προφανής αλήθεια. Δεν υπάρχει αλτερ έγκο μου γιατί μπορώ ταυτόχρονα να είμαι άγγελος και δαίμονας, συντηρητικός και προοδευτικός, ακραίος και μετριπαθής, ήπιος και άγριος, άξεστος και ευγενής.
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου πάντως ήμουν πάντα δίκαιος και ποτέ δεν κατάφερα να ενταχθώ σε κλίκες, ή μοντέλα μασωνικά. Αυτό το πλήρωσα πολλές φορές στη ζωή μου, παρά ταύτα θεωρώ ότι διατήρησα την παιδική μου γνησιότητα που με κρατά σε ισορροπία σε αυτή την ανισόρροπη χώρα.

Βλέπω οτι με την απουσία μου (διότι, αν κατάλαβα καλά, δεν "συγχωρείται" ούτε διήμερη καλοκαιρινή απουσία αν είναι να στα χώσουν οι γνωστοί) πως άρχισες τα ίδια:

Μια ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ λοιπόν απάντηση απο μένα.
Αν ήσουν αρσενικός που σέβεται τα παντελόνια του, θα σταματούσες να ασχολείσαι με μένα.
Κάτι που ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ βέβαια ως τώρα.
Είναι η πολλοστή φορά που προσπαθείς να δημιουργήσεις κλίμα εις βάρος μου.
Μη βγάζοντας τσιμουδιά όμως για το γεγονός οτι ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ είσαι ακόμα στο σάιτ, μετά το ανεξήγητο ξεμιουτάρισμά σου εντός 12 ωρών για τη φράση "γαμώ τη μήτρα που σε πέταγε" που εξεστόμισες εναντίον μου.
Δεν θα κουραστώ να το λέω μέχρι να ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ τουλάχιστον γι' αυτό. Και εδώ επικαλούμαι αυτό που έγραψες (με τη γνωστή "μετριοφροσύνη" σου) για το οτι "ήσουνα πάντα δίκαιος, αλλά και για την "παιδική σου γνησιότητα.
Λες και αυτό ισχύει μόνο και μόνο επειδή εσύ το λες, ενώ όλοι άλλοι είναι περίπου σαν να κατούρησαν στο πηγάδι.

Τη φράση αυτή την εξεστόμισες και προ μηνός περίπου.
Τότε, είχα αντιδράσει κι εγώ ανάλογα, με αποτέλεσμα να κιτρινιστούμε (δικαίως) και οι δύο.
Δεν αντιδράσαμε όμως το ίδιο αξιοπρεπώς.
Εγώ το δέχτηκα αδιαμαρτύρητα.
Εσύ, με κομιστή τον άθλιο Απόλυτο (δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι), έστειλες ...διάγγελμα προς το λαό του φόρουμ, όπου έλεγες του κόσμου τα ψέματα, οτι δεν μπορείς να είσαι π.χ. σε ένα σάιτ που ανέχεται υπερασπιστές παιδεραστών (με αφορμή τη σταθερή μου διαφωνία με την θανατική ποινή) και υβριστές νεκρών (εννοώντας τη συζήτηση για την επέτειο της δολοφονίας του Σολωμού, όπου εξέφρασα μια άποψη, όχι βέβαια υβριστική για το νεκρό, αλλά όχι και με τον politically correct τρόπο που η πλειονότητα δέχεται εδώ στο φόρουμ).
[Με την ευκαιρία, εσύ ποιος είσαι που θα μου λες τι και πότε και θα γράφω; Ο "γαμάω" του σάιτ;]
Κάποια στιγμή, ξαναμπήκες στο φόρουμ, "λύνοντας τη σιωπή σου", όπως έλεγες τότε, μη αντιλαμβανόμενος φυσικά του φαιδρού μιας τέτοιας δήλωσης α-λα Νίκος Ξανθόπουλος.
Και ξανάρχισες τις κολλεγιές με τους γνωστούς, με προφανή -και μόνο σκοπό- το να με μειώσεις.

Επί της ουσίας τώρα σ' αυτά που γράφεις:
Άσε τα πούστικα με τα δήθεν κομπλιμέντα για τα καλά μου ελληνικά, που "δεν συνάδουν όμως κλπ" με το χαρακτήρα μου που δεν αντέχεις.
Και δεν τον αντέχεις διότι είμαι ο μόνος που πήρα χαμπάρι τι κάνεις τόσο καιρό στο σάιτ, και το έγραψα κιόλας:
Δια της οδού "κολακεύω τους πάντες", εξασφαλίζεις τα νώτα σου, συνηθέστατα κάνοντας πρόσκαιρες φιλίες με άτομα απο τις αγέλες που κυκλοφορούν σε αφθονία.
Γιατί ξέρεις πως, επειδή είσαι πιο έξυπνος απ' αυτούς, εύκολα μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις ως μπουλντόγκ σου σε περίπτωση που κάποιος που σου την πει.
Το είδαμε άπειρες φορές.

Ξέρεις πολύ καλά πως τα -όποια- πολιτικά μου φρονήματα δεν είναι πρόβλημα για να κάνουμε έναν κανονικό και πολιτισμένο διάλογο.
Δεν συνδιαλέγομαι μόνο με ανθρώπους που είναι αριστεροί σαν και μένα, αρκεί φυσικά να μην έχουν τον άρρωστο αντικομμουνισμό του παρελθόντος ή την τυφλαμάρα του σημερινού εθνικισμού, όπου όποιος δεν είναι ελληνάρας είναι και προδότης.
Το κακό είναι πως εσύ δεν έχεις ΚΑΘΟΛΟΥ φρονήματα.
Και το βροντοφωνάζεις.
Δεν θα με πείραζε να ήσουνα οτιδήποτε στη γκάμα απο την ακροδεξιά μέχρι την αναρχία, αρκεί να είχες κάποια συνέπεια στα γραφόμενά σου.
Εσύ όμως διεκδικείς το "δικαίωμά σου" να είσαι πότε χουντικός, πότε αριστεριστής, πότε άχρωμος δημοκράτης.
Αλλά ΠΑΝΤΑ λαϊκιστής και κολακεύοντας το πόπολο.
Μπορείς να μου παραθέσεις κάποια στιγμή σου στο σάίτ που να ήσουνα ΜΟΝΟΣ (ή έστω και απλή μειονότητα) ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ; (το όποιο ρεύμα)

Σιγά μη δεν αντέχεις τις αριστερές μου ιδέες, λοιπόν.
Εκείνο που δεν αντέχεις είναι που σου τη λέω γι' αυτή σου την ασυνέπεια (που για την ακρίβεια, δεν είναι κιόλας ασυνέπεια, αλλά προσεκτικά διαλεγμένο χύμα, ώστε να κολλάει με όλους και με όλα).

Για να τελειώνουμε λοιπόν:
ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ για την απαράδεκτη βρισιά (εκτός αν θες να πάρεις και βραβείο γι' αυτήν), ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ και ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
Το λέω για το καλό το δικό σου, το δικό μου και του φόρουμ.
 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Μηνύματα
9.043
Like
6
Πόντοι
66
Δεν ξέρω πόσο καιρό μπαίνεις στο site Υπερποντικέ αλλά το φαινόμενο Φέθρυ δεν είναι... καινοφανές...
Τουλάχιστον άλλα τρία νικ (πέτρος πελεκάνος, χρυς, θεόφιλος) είχαν την αυτή ακριβώς πορεία που έχει σήμερα ο Φέθρυ...
Είχαν φτάσει σε τέτοιο σημείο που και κάτι σωστό να έγραφαν, οι υπόλοιποι τους έκραζαν ούτως ή άλλως...Είχαν βλέπεις γράψει τόσες μαλακίες και είχαν τσακωθεί ακόμη και με παλικάρια που τους έβλεπαν με συμπάθεια που στο τέλος κάθε προσπάθεια ακόμη και απλού διαλόγου γαμούσε τα αντίστοιχα θρεντ...
Δεν ισχυρίζομαι ότι ο Φέθρυ είναι το αυτό πρόσωπο με τα παραπάνω νικς...Παρόλο που η ομοιότητα των απόψεων και κυρίως της μεθοδολογίας είναι ... εξοργιστική...

Αλλά από τη στιγμή που δεν αλλάζει τακτική και μεθοδολογία (μερικές σελίδες πιο πάνω αναλύω πώς συνδιαλέγεται και καταφέρνει να τα κάνει όλα πουτάνα), ας εκμεταλλευτεί τουλάχιστον ένα από τα πλεονεκτήματα του διαδικτύου: Τη δυνατότητα να ξαναρχίσεις από το μηδέν, αλλάζοντας απλά το νικ σου...
Έχει γίνει ουκ ολίγες φορές σε αυτό το σάιτ...

Εσύ ποιος είσαι ρε παλικάρι που θα μου πεις πότε (και αν πρέπει) ν' αλλάξω νικ;

Και είναι μάλλον γυναικουλίστικο να επικαλείσαι ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ τρία νικ νέιμς που προϋπήρξαν στο φόρουμ εφόσον ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, όπως λες.
Αν έχεις να μου προσάψεις κάτι "επιλήψιμο", πέστο σαν άντρας.
Αν δεν έχεις, βγάλε το σκασμό.

Όσο για το τι είναι εξοργιστικό και τι δεν είναι σ' αυτό το ρημάδι το φόρουμ που όλοι συμμετέχουμε, κράτα και μικρό καλάθι για το αν είσαι εσύ ο μοναδικός αρμόδιος να το κρίνεις.

Εγώ θεωρώ ας πούμε εξοργιστικότατο να μην απαντάς καθόλου σε κάποια ερωτήματα που σου έθεσα, μερικές σελίδες πιο πίσω, όταν έβαλες κι εσύ -μαζί με τον όχλο, που κατά τα άλλα "σιχαίνεσαι"- το λιθαράκι σου στην προσπάθεια απαξίωσής μου.
Όταν με θεώρησες "τσιράκι της Κουμουνδούρου" και σου το γύρισα περί τη Ρηγίλλης, για να μην έχεις να λες οτι δεν καταλαβαίνεις κιόλας για τι μιλάω.

Άντε μπράβο με τον καθένα "υπεράνω" εδώ μέσα.
 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Μηνύματα
9.043
Like
6
Πόντοι
66
Ασπρούλη, σε παρακαλώ μη μπαίνεις στη μέση.
ΔΕΝ μου έχεις κάνει κάτι και ΔΕΝ σου έχω κάνει κάτι, σωστά;
 

Επισκέπτης
Ασπρούλη, σε παρακαλώ μη μπαίνεις στη μέση.
ΔΕΝ μου έχεις κάνει κάτι και ΔΕΝ σου έχω κάνει κάτι, σωστά;

Δεν εχω καμια ορεξη για ομηρικους καβγαδες απλα λεω οτι οσο να ναι με διασκεδαζει αρκετα ολη αυτη η αντιπαραθεση που γινεται καθημερινα σε πολλα θρεντς  ;)

 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Μηνύματα
9.043
Like
6
Πόντοι
66
Δεν εχω καμια ορεξη για ομηρικους καβγαδες απλα λεω οτι οσο να ναι με διασκεδαζει αρκετα ολη αυτη η αντιπαραθεση που γινεται καθημερινα σε πολλα θρεντς  ;)

Ωραία λοιπόν, σε διασκεδάζει, το έγραψες.
Τώρα λοιπόν κάνε σε παρακαλώ στην άκρη μπας και φιλοτιμηθούν να απαντήσουν μερικοί.
 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Μηνύματα
9.043
Like
6
Πόντοι
66
Τι κανε στην ακρη?Γκετο σου ειναι το παρον θρεντ?
Τις αντιπαραθεσεις σας και τις διαφορες σας λυστε τις ειτε μεσω πμ ειτε μεσω γραμματος..δε ξερω..ακου κανε στην ακρη.. :headbang:

Το "κάνε στην άκρη" γράφτηκε με την έννοια του "μη σπαμάρεις" -έστω και καλοπροαίρετα- και απορώ που δεν το καταλαβαίνεις.
 

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Μηνύματα
10.664
Like
2
Πόντοι
166
Ωραία λοιπόν, σε διασκεδάζει, το έγραψες.
Τώρα λοιπόν κάνε σε παρακαλώ στην άκρη μπας και φιλοτιμηθούν να απαντήσουν μερικοί.

 Καλησπερα και απο μενα
 Χρωσταω μια απαντηση στον Φεθρυ απο προχτες
 Ηταν απαραδεκτη η βρισια του περσονα προς τον Φεθρυ
 Προσωπικα δεν βριζω μεσω πληκτρολογιου ποτε.Παντα....live οταν χρειαζεται
 Και φυσικα δεν μου αρεσουν τετοιες εκφρασεις τετοιου ειδους
 Και προσπαθω παρα πολυ να μην απαντω σε τετοιες
 Απο μακρια και μεσω πληκτρων ολοι εινα θαραλλεοι,φατσα-καρτα ειναι που χανεται το θαρρος
 Την ανταπαντηση του Φεθρυ δεν την θυμαμαι
 Αυτα


 Φεθρυ,για να παρω και εγω την απαντηση μου,μηπως εψαξες το θεμα με την δασκαλα;
 Για να επανελθουμε και στο θεμα
 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Μηνύματα
9.043
Like
6
Πόντοι
66
  Καλησπερα και απο μενα
  Χρωσταω μια απαντηση στον Φεθρυ απο προχτες
  Ηταν απαραδεκτη η βρισια του περσονα προς τον Φεθρυ
  Προσωπικα δεν βριζω μεσω πληκτρολογιου ποτε.Παντα....live οταν χρειαζεται
  Και φυσικα δεν μου αρεσουν τετοιες εκφρασεις τετοιου ειδους
  Και προσπαθω παρα πολυ να μην απαντω σε τετοιες
  Απο μακρια και μεσω πληκτρων ολοι εινα θαραλλεοι,φατσα-καρτα ειναι που χανεται το θαρρος
  Την ανταπαντηση του Φεθρυ δεν την θυμαμαι
  Αυτα


  Φεθρυ,για να παρω και εγω την απαντηση μου,μηπως εψαξες το θεμα με την δασκαλα;
  Για να επανελθουμε και στο θεμα

Δεν το έψαξα.
Γιατί έλειπα δυο μέρες.
Ψάξιμο πάντως δεν σημαίνει να παραδεχθώ οτι όντως κάτι συμβαίνει με τη δασκάλα εκεί στα βορειοανατολικά.
Το ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ (όπως και τις γενικότερες παραμέτρους) είναι που με ενδιαφέρει.
Και αυτό θέλει μέρες.
Ελπίζω να σε κάλυψα.

Και ΔΕΝ υπήρξε απάντησή μου στην αήθη βρισιά του περσόνα, τη δεύτερη φορά που την εξεστόμισε τουλάχιστον.
Την πρώτη, είχα απαντήσει ανάλογα.
Και μιουταριστήκαμε -δικαίως- και οι δύο.
Μόνο που εγώ δεν κλάφτηκα γι' αυτό, ούτε συνέτασσα ...διαγγέλματα προς το λαό του μπουρδέλα κομ.
Οϋτε βεβαίως θα επαιρόμουνα που έβρισα τη μητέρα κάποιου και μένω ατιμώρητος, αντί να ζητήσω συγγνώμη.
Για το φάτσα κάρτα που λες, φυσικά και συμφωνώ.
 

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
10.311
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Περιμένω μια παράθεση με ποστ μου σχετικά με εξωγήϊνους και λυκάνθρωπους εν τω μεταξύ.
Έτσι για να μην λεμε ότι θέλουμε
 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
13.679
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Βλέπω οτι με την απουσία μου (διότι, αν κατάλαβα καλά, δεν "συγχωρείται" ούτε διήμερη καλοκαιρινή απουσία αν είναι να στα χώσουν οι γνωστοί) πως άρχισες τα ίδια:

Ενδιάφέρουσα άποψη...
Θα πρέπει κάποιος να περιμένει να είσαι on line για να απαντήσεις;
Και εν μέσω θέρους, μόνο 24 ώρες κατάφερες να λείψεις;

Να σου θυμίσω ότι το site δεν είναι ούτε στρατός ούτε εργασία να έχεις την αγωνία να γυρίσεις από την 24ωρη άδεια, έστω και χωρίς διανυκτέρευση...

Μιας και είναι καλοκαίρι, πήγαινε για κανά μπάνιο, ρίξε κανά πούτσο, άραξε στον ήλιο, ακόμη και σε αντιρατσιστικό κάμπινγκ...Εκτιμώ ότι οι αντμινς και οι μοντς θα σου υπογράψουν το αδειόχαρτο και το site δεν θα καταρρεύσει αν λείψεις κάποιες μέρες, όσο και για κάποιον ακατανόητο λόγο πιστεύεις ότι η ιστοσελίδα είναι κάτι σε πραγματική ζωή...

Όσο για το παραλήρημά σου εις βάρος μου, δεν έχω κάτι να πω...Αλλά λύσε μου μονάχα την απορία: Έχεις καμια σχέση με τα νικς που ανέφερα;
Αυτό μόνο πες μου και τέλος...


 

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Μηνύματα
10.664
Like
2
Πόντοι
166
Δεν το έψαξα.
Γιατί έλειπα δυο μέρες.
Ψάξιμο πάντως δεν σημαίνει να παραδεχθώ οτι όντως κάτι συμβαίνει με τη δασκάλα εκεί στα βορειοανατολικά.
Το ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ (όπως και τις γενικότερες παραμέτρους) είναι που με ενδιαφέρει.
Και αυτό θέλει μέρες.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
 

 Μα φυσικα ψαξιμο δεν σημαινει παραδοχη οτι οντως κατι συμβαινει...ετσι
 απλα...
 Αναμενω λοιπον την δικη σου αποψη για το ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ νομιζεις(οπως ολοι
 μας νομιζουμε εφοσον δεν γνωριζουμε προσωπικα καποιον απο τους
 πρωταγωνιστες της υποθεσης...μην ξεχναμε αυτη την παραμετρο)
 Θα με καλυψεις οταν θα εχεις ιδια αποψη του θεματος(εκ των οσων
 γραφονται φυσικα..)
 
 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Μηνύματα
9.043
Like
6
Πόντοι
66
Περιμένω μια παράθεση με ποστ μου σχετικά με εξωγήϊνους και λυκάνθρωπους εν τω μεταξύ.
Έτσι για να μην λεμε ότι θέλουμε

Ξέρεις πολύ καλά οτι εννοούσα περιοδικά που ανήκουν στον ευρύ χώρο της -τύπου Λιακόπουλου ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ- "επιστημονικής φαντασίας" και που φέρνουν γέλια ακόμα και στον str81977.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ λοιπόν, αλλά θα περίμενα να καταλάβεις τον προφανή ειρωνικό (και μη κυριολεκτικό, αν και η γνώμη μου γι αυτά τα έντυπα παραμένει σταθερή) τρόπο μου.

Τώρα που σου απάντησα, γίνεται να μου απαντήσεις κι εσύ σε κάτι απ' όλα αυτά που ρώτησα και απαξιείς;
Όπως και τη γνώμη σου για το βρίσιμο της μητέρας μου απο τον περσόνα.
Ευχαριστώ.
 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Μηνύματα
9.043
Like
6
Πόντοι
66
 

  Μα φυσικα ψαξιμο δεν σημαινει παραδοχη οτι οντως κατι συμβαινει...ετσι
  απλα...
  Αναμενω λοιπον την δικη σου αποψη για το ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ νομιζεις(οπως ολοι
  μας νομιζουμε εφοσον δεν γνωριζουμε προσωπικα καποιον απο τους
  πρωταγωνιστες της υποθεσης...μην ξεχναμε αυτη την παραμετρο)
  Θα με καλυψεις οταν θα εχεις ιδια αποψη του θεματος(εκ των οσων
  γραφονται φυσικα..)
 

Ωραία αντίληψη περί διαλόγου έχεις τελικά:
"Θα καλυφθώ μόνον όταν συμφωνήσεις μαζί μου", λες και είσαι κάτοχος της μίας και μοναδικής αλήθειας (το κακό είναι οτι το πιστεύεις όμως, κατά τα φαινόμενα).

Ή μήπως λέγεται υστερία αυτή η επιμονή;
Εκτός αν ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ να έχω την όποια άλλη άποψη εκτός απο αυτήν που μου ...επιτρέπεις.
 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Μηνύματα
9.043
Like
6
Πόντοι
66
Ενδιάφέρουσα άποψη...
Θα πρέπει κάποιος να περιμένει να είσαι on line για να απαντήσεις;
Και εν μέσω θέρους, μόνο 24 ώρες κατάφερες να λείψεις;

Να σου θυμίσω ότι το site δεν είναι ούτε στρατός ούτε εργασία να έχεις την αγωνία να γυρίσεις από την 24ωρη άδεια, έστω και χωρίς διανυκτέρευση...

Μιας και είναι καλοκαίρι, πήγαινε για κανά μπάνιο, ρίξε κανά πούτσο, άραξε στον ήλιο, ακόμη και σε αντιρατσιστικό κάμπινγκ...Εκτιμώ ότι οι αντμινς και οι μοντς θα σου υπογράψουν το αδειόχαρτο και το site δεν θα καταρρεύσει αν λείψεις κάποιες μέρες, όσο και για κάποιον ακατανόητο λόγο πιστεύεις ότι η ιστοσελίδα είναι κάτι σε πραγματική ζωή...

Όσο για το παραλήρημά σου εις βάρος μου, δεν έχω κάτι να πω...Αλλά λύσε μου μονάχα την απορία: Έχεις καμια σχέση με τα νικς που ανέφερα;
Αυτό μόνο πες μου και τέλος...

Μόνο τόσο κατάφερα να λείψω τώρα, θα φύγω όμως για περισσότερες μέρες, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.
Εσύ στα θερινά σεμινάρια της Νέας Δημοκρατίας θα τη βγάλεις;

Όσο για το ερώτημά σου (το οποίο, επιμένω, διατυπώνεις με ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ), οι αρμόδιοι να σου απαντήσουν είναι οι Αντμινιστρέϊτορς και οι Μοντς. Γιατί δεν τους ρωτάς;

Και είναι τουλάχιστον περίεργο να με ξαναρωτάς, ως φιλόδοξος Ηρακλής Πουαρώ, για κάτι που με είχες ξαναρωτήσει πριν μήνες και είχα ξανααπαντήσει.

Εκτιμώ δε το ενδιαφέρον σου για τη ζωή μου.
Θες να πάμε μαζί Ταϋλάνδη;
Χωρίς τις γυναίκες μας, φυσικά.
 

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
10.311
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ξέρεις πολύ καλά οτι εννοούσα περιοδικά που ανήκουν στον ευρύ χώρο της -τύπου Λιακόπουλου ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ- "επιστημονικής φαντασίας" και που φέρνουν γέλια ακόμα και στον str81977.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ λοιπόν, αλλά θα περίμενα να καταλάβεις τον προφανή ειρωνικό (και μη κυριολεκτικό, αν και η γνώμη μου γι αυτά τα έντυπα παραμένει σταθερή) τρόπο μου.

Τώρα που σου απάντησα, γίνεται να μου απαντήσεις κι εσύ σε κάτι απ' όλα αυτά που ρώτησα και απαξιείς;
Όπως και τη γνώμη σου για το βρίσιμο της μητέρας μου απο τον περσόνα.
Ευχαριστώ.

Οτι έγραψα για ένα περιοδικό δεν σημαίνει τπτ. όπως έγραψα και σε εκείνο το νήμα το περιοδικό βρίθει γεωπολιτικών αναλύσεων.
Ότι έχεις επιλεκτικη μνήμη το έχουμε καταλάβει όλοι. Το τι σου φέρνει κάθε περιοδικο στο μυαλό μου είναι παντελώς αδιάφορο όπως και σε πολλους από εμάς,
οπότε κατα συνέπεια δεν σημαίνει ότι μπορείς να ξερνάς παραπληφόρηση βαφτίζωντας το ειρωνεία εκ των υστέρων.
Τα ποστ μου ειναι εκεί για όποιον ενδιαφέρεται δεν έχω βρίσει ποτέ κανέναν σε αντίθεση με σένα που με έχεις αποκαλέσει επανηλλειμένα μαλάκα.
(κατα συνέπεια καταδικάζω ΚΑΘΕ ύβρι από οποιον και αν προέρχεται)
Οι μοντ που έχουν σβήσει τα σπαμαριστικά σου μυνήματα το ξέρουν καλά.
Ακόμη και τώρα αρνείσαι να μπεις στην ουσία της κουβέντας επικαλούμενος διαρκώς προφάσεις. Δεν ξερω, δεν διάβασα, δεν είδα δεν μου κάνει η πηγη κτλ.
Ο λόγος είναι προφανής.
Επιθυμείς να απαξιώσεις τα πολιτικα νήματα που έχουν ένα πατριωτικό άρωμα.
Συνέχισε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε καταλάβει τι ρόλό βαράς.
 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
13.679
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μόνο τόσο κατάφερα να λείψω τώρα, θα φύγω όμως για περισσότερες μέρες, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.
Εσύ στα θερινά σεμινάρια της Νέας Δημοκρατίας θα τη βγάλεις;

Όσο για το ερώτημά σου (το οποίο, επιμένω, διατυπώνεις με ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ), οι αρμόδιοι να σου απαντήσουν είναι οι Αντμινιστρέϊτορς και οι Μοντς. Γιατί δεν τους ρωτάς;

Ευτυχώς που υπάρχουν και καθαρόαιμα αρσενικά σαν εσένα να μαθαίνουμε και εμείς οι γυναικωτοί ανδρικούς τρόπους...

Όσο για το γιατί δεν ρωτάω τους αντμινς και τους μοντς, η απάντηση είναι διπλή:
α) Διότι έχουν σοβαρότερα πράγματα να κάνουν και
β) Διότι θέλω να σε ακούσω να το λες εσύ!
Επαναλαμβάνω λοιπόν την ερώτηση, με όση τεστοστερόνη μου έχει απομείνει: Ήσουν ποτέ κάποιο από αυτά τα νικ, ναι ή ου;
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom