O Fethry θα ηταν το"ιδανικο"alter ego σου αν δεν ειχατε πλακωθει τοσο ασχημα.
Η εικονα που υπαρχει ειναι ο παπιας εναντιον ολων,και ολοι να του επιτιθενται επιμονα,προσωπικα,ανορθολογικα.
Κριμα,για μενα ειναι πολυ χρησιμη η"εριστικη"παρουσια του και η"αιρετικη"εως και(χωρις εισαγωγικα)προκλητικη μερικες φορες επιχειρηματολογια του.
στην αρχή τα πηγαίναμε καλά.
έχει μόρφωση, ξέρει καλά ελληνικά και μπορεί να συντάξει μια πλήρη πρόταση.
Ομως
1.
έχει μηδενικό χιούμορ.
2.
έχει πολλά χουντικά σύνδρομα (όχι αδικαιολόγητα)
3.
έχει εμμονές
4.
όταν στριμώχνεται έχει επιλεκτική μνήμη και λέει ψέμματα
5.
δεν έχει μάθει να ζητάει συγγνώμη και να παραδέχεται τα λάθη του.
Ειλικρινά έχω συναντήσει κομμουνιστές με ακροδεξιά νοοτροπία.
Δηλώνει αριστερός, αλλά μάλλον αντιπροσωπεύει (δε με ενδιαφέρει για ποιό λόγο) ένα κομμάτι της Αριστεράς που το σιχαίνομαι.
Ο στρέιτ αν και καθαρός δεξιός, είναι πιο συζητήσιμος, δεν ειρωνεύεται σε σημείο αρρώστιας και μπορείς να κάνεις μαζί του διάλογο πολλές φορές εποικοδομητικό.
Μέχρι να συνδιαλλεχθώ με τον φέθρυ, θεωρούσα ότι μόνο με δεξιούς μπορώ να γίνω έξαλλος από την εθελοτυφλία που τους δέρνει.
Εχω παραδεχθεί ότι είμαι αθυρόστομος, ενίοτε επιθετικός, αλλά ποτέ δε θα αρνηθώ κάτι που είναι προφανής αλήθεια. Δεν υπάρχει αλτερ έγκο μου γιατί μπορώ ταυτόχρονα να είμαι άγγελος και δαίμονας, συντηρητικός και προοδευτικός, ακραίος και μετριπαθής, ήπιος και άγριος, άξεστος και ευγενής.
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου πάντως ήμουν πάντα δίκαιος και ποτέ δεν κατάφερα να ενταχθώ σε κλίκες, ή μοντέλα μασωνικά. Αυτό το πλήρωσα πολλές φορές στη ζωή μου, παρά ταύτα θεωρώ ότι διατήρησα την παιδική μου γνησιότητα που με κρατά σε ισορροπία σε αυτή την ανισόρροπη χώρα.