Βλέπω οτι με την απουσία μου (διότι, αν κατάλαβα καλά, δεν "συγχωρείται" ούτε διήμερη καλοκαιρινή απουσία αν είναι να στα χώσουν οι γνωστοί) πως άρχισες τα ίδια:
Μια ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ λοιπόν απάντηση απο μένα.
Αν ήσουν αρσενικός που σέβεται τα παντελόνια του, θα σταματούσες να ασχολείσαι με μένα.
Κάτι που ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ βέβαια ως τώρα.
Είναι η πολλοστή φορά που προσπαθείς να δημιουργήσεις κλίμα εις βάρος μου.
Μη βγάζοντας τσιμουδιά όμως για το γεγονός οτι ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ είσαι ακόμα στο σάιτ, μετά το ανεξήγητο ξεμιουτάρισμά σου εντός 12 ωρών για τη φράση "γαμώ τη μήτρα που σε πέταγε" που εξεστόμισες εναντίον μου.
Δεν θα κουραστώ να το λέω μέχρι να ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ τουλάχιστον γι' αυτό. Και εδώ επικαλούμαι αυτό που έγραψες (με τη γνωστή "μετριοφροσύνη" σου) για το οτι "ήσουνα πάντα δίκαιος, αλλά και για την "παιδική σου γνησιότητα.
Λες και αυτό ισχύει μόνο και μόνο επειδή εσύ το λες, ενώ όλοι άλλοι είναι περίπου σαν να κατούρησαν στο πηγάδι.
Τη φράση αυτή την εξεστόμισες και προ μηνός περίπου.
Τότε, είχα αντιδράσει κι εγώ ανάλογα, με αποτέλεσμα να κιτρινιστούμε (δικαίως) και οι δύο.
Δεν αντιδράσαμε όμως το ίδιο αξιοπρεπώς.
Εγώ το δέχτηκα αδιαμαρτύρητα.
Εσύ, με κομιστή τον άθλιο Απόλυτο (δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι), έστειλες ...διάγγελμα προς το λαό του φόρουμ, όπου έλεγες του κόσμου τα ψέματα, οτι δεν μπορείς να είσαι π.χ. σε ένα σάιτ που ανέχεται υπερασπιστές παιδεραστών (με αφορμή τη σταθερή μου διαφωνία με την θανατική ποινή) και υβριστές νεκρών (εννοώντας τη συζήτηση για την επέτειο της δολοφονίας του Σολωμού, όπου εξέφρασα μια άποψη, όχι βέβαια υβριστική για το νεκρό, αλλά όχι και με τον politically correct τρόπο που η πλειονότητα δέχεται εδώ στο φόρουμ).
[Με την ευκαιρία, εσύ ποιος είσαι που θα μου λες τι και πότε και θα γράφω; Ο "γαμάω" του σάιτ;]
Κάποια στιγμή, ξαναμπήκες στο φόρουμ, "λύνοντας τη σιωπή σου", όπως έλεγες τότε, μη αντιλαμβανόμενος φυσικά του φαιδρού μιας τέτοιας δήλωσης α-λα Νίκος Ξανθόπουλος.
Και ξανάρχισες τις κολλεγιές με τους γνωστούς, με προφανή -και μόνο σκοπό- το να με μειώσεις.
Επί της ουσίας τώρα σ' αυτά που γράφεις:
Άσε τα πούστικα με τα δήθεν κομπλιμέντα για τα καλά μου ελληνικά, που "δεν συνάδουν όμως κλπ" με το χαρακτήρα μου που δεν αντέχεις.
Και δεν τον αντέχεις διότι είμαι ο μόνος που πήρα χαμπάρι τι κάνεις τόσο καιρό στο σάιτ, και το έγραψα κιόλας:
Δια της οδού "κολακεύω τους πάντες", εξασφαλίζεις τα νώτα σου, συνηθέστατα κάνοντας πρόσκαιρες φιλίες με άτομα απο τις αγέλες που κυκλοφορούν σε αφθονία.
Γιατί ξέρεις πως, επειδή είσαι πιο έξυπνος απ' αυτούς, εύκολα μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις ως μπουλντόγκ σου σε περίπτωση που κάποιος που σου την πει.
Το είδαμε άπειρες φορές.
Ξέρεις πολύ καλά πως τα -όποια- πολιτικά μου φρονήματα δεν είναι πρόβλημα για να κάνουμε έναν κανονικό και πολιτισμένο διάλογο.
Δεν συνδιαλέγομαι μόνο με ανθρώπους που είναι αριστεροί σαν και μένα, αρκεί φυσικά να μην έχουν τον άρρωστο αντικομμουνισμό του παρελθόντος ή την τυφλαμάρα του σημερινού εθνικισμού, όπου όποιος δεν είναι ελληνάρας είναι και προδότης.
Το κακό είναι πως εσύ δεν έχεις ΚΑΘΟΛΟΥ φρονήματα.
Και το βροντοφωνάζεις.
Δεν θα με πείραζε να ήσουνα οτιδήποτε στη γκάμα απο την ακροδεξιά μέχρι την αναρχία, αρκεί να είχες κάποια συνέπεια στα γραφόμενά σου.
Εσύ όμως διεκδικείς το "δικαίωμά σου" να είσαι πότε χουντικός, πότε αριστεριστής, πότε άχρωμος δημοκράτης.
Αλλά ΠΑΝΤΑ λαϊκιστής και κολακεύοντας το πόπολο.
Μπορείς να μου παραθέσεις κάποια στιγμή σου στο σάίτ που να ήσουνα ΜΟΝΟΣ (ή έστω και απλή μειονότητα) ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ; (το όποιο ρεύμα)
Σιγά μη δεν αντέχεις τις αριστερές μου ιδέες, λοιπόν.
Εκείνο που δεν αντέχεις είναι που σου τη λέω γι' αυτή σου την ασυνέπεια (που για την ακρίβεια, δεν είναι κιόλας ασυνέπεια, αλλά προσεκτικά διαλεγμένο χύμα, ώστε να κολλάει με όλους και με όλα).
Για να τελειώνουμε λοιπόν:
ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ για την απαράδεκτη βρισιά (εκτός αν θες να πάρεις και βραβείο γι' αυτήν), ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ και ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
Το λέω για το καλό το δικό σου, το δικό μου και του φόρουμ.