Νέα

Απειλές από ιερόδουλο του στούντιο Πειραιώς 193 μετά από κακή κριτική μου!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rozkrotalias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Γράφω από I phone αγαπητέ και έχει αυτη την ορθογραφία που αν γράφεις γρήγορα την πατάς!!παντως χαχαχα είσαι προβλεψιμος πως ήξερα ότι θα είναι το αμέσως επόμενο που θα σχολιάσει κάποιος!

Εγω ειμαι ο προβλεψιμος τυπισσα?  :grin:
εγω θα σε ειχα βαλει να μου τα κανεις ολα τσαμπα
και θα με ερωτευοσουν κιολας !!!!  :2funny: :2funny:

αααχ θες και εσυ το δασκαλο σου...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.994
Πόντοι
3.475
Ετυμηγορια:
Aς τελειωνουμε λιγο σβελτα με το τρολακι
ΠΟΥΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕ

ΥΓ Τα iphone σας μαραναν

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Εγω ειμαι ο προβλεψιμος τυπισσα?  :grin:
εγω θα σε ειχα βαλει να μου τα κανεις ολα τσαμπα
και θα με ερωτευοσουν κιολας !!!!  :2funny: :2funny:

αααχ θες και εσυ το δασκαλο σου...

Σου πάτησε τον κάλο μόρτη.  ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε δώσε την ετυμηγορία σου για την υπόθεση.
ασε ρε τυπε μην με δειρουν οπως εδειραν στην ταινια κατηγορω τους ανθρωπους τον κουρκουλο :grin:
DVD.06768.jpg

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Γράφω από I phone αγαπητέ και έχει αυτη την ορθογραφία που αν γράφεις γρήγορα την πατάς!!παντως χαχαχα είσαι προβλεψιμος πως ήξερα ότι θα είναι το αμέσως επόμενο που θα σχολιάσει κάποιος!
Ποια ειναι η αποψη σου για την σχεση της δημοσιογραφιας με τους πολιτικους?
Υπαρχει ελευθερη ενημερωση?

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.babble.com/CS/blogs/strollerderby/molly-midyette.jpg[/img[/URL]]

NEEEEEEEEEXT....

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.994
Πόντοι
3.475

Τιποτα για την ΑΟΖ θα μας πεις???

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Ειλικρινα, καπου καπου η καζουρα πρεπει να εχει και οριο, αλλα εν προκειμενω νομιζω πως απαιτειται μια μικρη παραταση για λογους παραδειγματισμου (προς γνωσην και συμμορφωσην των ετερων νταβαδων)

Ουψ, σορρυ... ειναι η συμμορφωσις- την συμμορφωσιν, με Ι. Δεν εχω κανει update το προγραμμα του I phone  :2funny:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Πάντως, δημοσιογράφος και δεν ξέρεις ένα σημείο στήξης να βάζεις...
Σου 'χουνε βάλει την πένα στον κώλο;
Σε μαγνητοφωνούνε όταν σε σκίζουνε;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Είμαι Ελληνίδα ναι και επίσης τυχαίνει να σπούδαζω και δημοσιογραφία οπότε την πατήστε όλοι σας τώρα!! :2funny:
Εννοείται ότι τα λεφτά δεν επιστρέφονται και ειδικά μετά απο τέτοιες συμπεριφορές.διοτι αυτά πάνω στο κοκο έγιναν και δεν παύει να πήγα έστω και για λίγο με κάποιον!δεν παει έτσι αγάπη ...;)
ελληνίδα εν ενεργεία φοιτήτρια δημοσιογραφίας και παράλληλα πόρνη σε studio ... ?

σίγουρα όταν πηγαίνεις στη σχολή σου, κάποιοι θα σ'εχουν αναγνωρίσει, οπότε είναι δύσκολο να είσαι άνετη μ'αυτό και να συνεχίζεις να σπουδάζεις αμέριμνη... εξάλλου οι φωτογραφίες σου είναι αναρτημένες στο web.

δύσκολο μου φαίνεται αυτό το σενάριο.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Λοιπον αυτά ήθελα να πω εγω δεν θα κάτσω να ασχοληθώ τώρα με το αν γράφει νταβατζης η όχι αλλωστε πιο σπάνια να βρεις μορφωμένοι κ με λόγο νταβατζη παρά μορφωμένοι κοπέλα που κάνει αυτή την δουλειά .να στε καλά καλή συνέχεια! Και ποτέ μην λέτε ποτέ για τίποτα όλα μπορούν να συμβούν σε αυτη τη ζωή τελικά
ταδε εφη ζαρατουστρα..

Gabriella_20

Ιερόδουλη
Εγγρ.
24 Μαρ 2012
Like
0
ελληνίδα εν ενεργεία φοιτήτρια δημοσιογραφίας και παράλληλα πόρνη σε studio ... ?

σίγουρα όταν πηγαίνεις στη σχολή σου, κάποιοι θα σ'εχουν αναγνωρίσει, οπότε είναι δύσκολο να είσαι άνετη μ'αυτό και να συνεχίζεις να σπουδάζεις αμέριμνη... εξάλλου οι φωτογραφίες σου είναι αναρτημένες στο web.

δύσκολο μου φαίνεται αυτό το σενάριο.

Ναι νομίζεις τα πιτσιρίκια στην σχολή μου άλλη δουλεια δεν κάνουν από το να πηγαίνουν στο στούντιο!κανεις δεν με έχει αναγνωρίσει όσο ξέρω ως τώρα και οι φωτός που λες δεν δείχνουν πρόσωπο.αυτο είναι μια δουλεια για μένα που επέλεξα να κάνω για κάποιους λόγους και δεν σημαίνει ότι στην κανονική μου ζωή δεν μπορώ να μιλήσω σωστά η ότι δεν έχω επίπεδο..Το άσχημο θα ήταν να κανείς αυτο και να φωναζεις απο μακριά το τι είσαι ..και πόσες ακόμα να ξέρεις το κάνουν και ουτε σου περνάει απο το μυαλό.αυτα ;)

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Ναι νομίζεις τα πιτσιρίκια στην σχολή μου άλλη δουλεια δεν κάνουν από το να πηγαίνουν στο στούντιο!κανεις δεν με έχει αναγνωρίσει όσο ξέρω ως τώρα και οι φωτός που λες δεν δείχνουν πρόσωπο.αυτο είναι μια δουλεια για μένα που επέλεξα να κάνω για κάποιους λόγους και δεν σημαίνει ότι στην κανονική μου ζωή δεν μπορώ να μιλήσω σωστά η ότι δεν έχω επίπεδο..Το άσχημο θα ήταν να κανείς αυτο και να φωναζεις απο μακριά το τι είσαι ..και πόσες ακόμα να ξέρεις το κάνουν και ουτε σου περνάει απο το μυαλό.αυτα ;)

εσυ όντως του έστειλες απειλητικά πμ?

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
2.027
λοιπον τελικα εχει μεγαλη πλακα ...η κοντρα μεταξυ των 2 θα βγει τελικα καλο σε οσους πανε στο εν λογω στουντιο να συνεβρεθουν με την γαβριελα...διαλεξες και ιστορικο ονομα στο χωρο.....
το γραφω αυτο γιατι απο εδω και περα η κοπελα σε οποιον πελατη μπαινει θα κανει παπαδες για να αποδειξει οτι δεν ισχυουν αυτα που γραφτηκαν...αρα οποιος πηγαινει να λεει οτι ειναι μελος απο το σαιτ και να δεν κανει παπαδες να γραφει ασχημη κριτικη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605

δεν πιστεύω γενικότερα ότι είναι χειρότερο να εκδίδεσαι και να "φωνάζεις απο μακριά το τι είσαι" το χειρότερο είναι να εκδίδεσαι και να το παίζεις παρθένα , οπότε θα διαφωνήσω με τα κριτήρια που βάζεις για το "επίπεδο" , όπως επίσης και θα διαφωνήσω με την πεποίθησή σου, ότι είναι δυνατόν να μείνει κρυφό για πολύ ένα τέτοιο, κοινό "μυστικό"...

καλή πρόοδο έυχομαι, και με τις δύο έννοιες , και ανεξαρτήτως παραλήπτη  

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ξέρεις ποιος ήταν ο Ηγούμενος Γαβριήλ;