Νέα

Απειλές από ιερόδουλο του στούντιο Πειραιώς 193 μετά από κακή κριτική μου!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rozkrotalias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Σποδείξεις κόβετε στο μαγαζί;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
22
Πόντοι
5.825
Γεια σας παιδιά τώρα ήρθε η ώρα να ακούσετε και την δική μου προσέγγιση στο θέμα όπως πολύ περιμενατε.το σκηνικό είχε ως εξής ήρθα αντιμέτωπη με έναν πολύ δύσκολο πελάτη που δεν σεβόταν και προφανώς δεν κατάλαβε τα προγράμματα έξω που του είπε η υπηρεσία πως έχουν και ζητούσε με το απλό προφραμμα να κάνει και έξτρα χωρίς να πληρώσει. Όσοι επίσκεπτεστε συχνά τέτοιους χώρους γνωρίζετε τι κανονισμοί υπάρχουν.με λίγα λόγια ήταν πολύ επίμονος  και ειρωνικος και δεν με άφηνε να κάνω σωστά την δουλειά μου και σε μια στιγμή έχοντας αγανακτήσει σηκώθηκα να φύγω.τοτε το τιμημένο μέλος του bou μας απείλησε ότι θα μας εκδικηθεί με σούπερ κακιά κριτικη έχοντας το προνόμιο του τοπ μέλους άρα θα γινόταν και πιστευτος.στα καπακια λοιπον βλέπω μια ελειπεστατη χωρίς επιχειρήματα κριτικη και λέω εδώ είμαστε το είπε και το έκανε.ουτε ανάλυση ουτε τίποτα ποιος άλλος θα μπορούσε να το κάνει αφού εγώ πάντα ρωτάω τους πελάτες μου αν έχουν μείνει ευχαριστημένοι και ευτυχώς πάντα εισπράττω θετικά σχόλια. Έπειτα κάτω από καλές κριτικές μου τα ίδια σχόλια.συγνωμη κιόλας που οι δυο αυτοί που έγραψαν τα καλά λόγια δεν έτυχε να είναι τοπ μέλη του bou!δεν το ξέραμε ότι πρέπει να γράφουν αυτοί μόνο!κ έπειτα απο δική μου πρωτοβουλία και δίχως κανένα νταβατζη όπως αναφέρθηκε του έγραψα σε πμ να μην ασχολείται και μια φράση οποίος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες και κάτι αλλά τέτοια χαριτωμένα εννοώντας όχι φυσικά ότι θα φάει ξύλο έλεος που ζουμε!!αλλωστε αν ήθελα αυτο να γίνει θα γινόταν χωρίς προειδοποίηση αλλά ότι θα προχωρήσω σε αίτημα για αποκλεισμό αυτού του μέλος!αλλα σαν χεστης και μαμακιας που είναι εκει πήγε το μυαλό του και τα κλάσε ο μπουλης!!χαχαχα κλαιωωωωωω!!Και κάτι άλλο σέβομαι έναν προς έναν όποιον μας κάνει την τιμή και περνάει μαζί μου και φρόντιζω πάντα να φεύγουν όλοι ευχαριστημένοι γιατι τιμαω τα λεφτά που βγάζω και σίγουρα σε αυτή την δουλειά για να συνεχίσεις δεν σε συμφέρει να ξεπετας κανέναν..Δέχομαι λοιπον όλες τις κριτικές σας καλές η κακές θα ήθελα όμως να είναι τεκμηριωμένες για να βλέπουμε κ εμείς το λάθος!γιατι αλλιώς θα βάλω τους μπράβους και τον νταβατζη μου να σας βρει και να σας κάνει μαύρους στο ξυλοοοο!!χαχαχαχα φιλια

η γαβριέλα πάντως χλωμό το κόβω να είσαι... έχεις χιούμορ πάντως...

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Γκαμπριέλα, προσπαθώντας να δούμε τα πράγματα αντικειμενικά έχω να πω τα εξής.Καταρχήν, δεν μπορείς να είσαι σίγουρη ποιος πελάτης ήταν αυτός που πέρασες άσχημα και ποιος είναι αυτός που έγραψε την κριτική. Ο συγκεκριμένος πελάτης, μπορεί να είναι σίγουρος, εσύ όχι. Τώρα, ένα λάθος που κάνουν πολλές ιερόδουλες είναι ότι θεωρούν ότι οι πελάτες είναι ρομπότ.Μπαίνουν στο δωμάτιο, τους σηκώνεται και τελειώνουν στο 5λεπτο.Δεν λειτουργούν όλοι οι άντρες έτσι.Ούτε όλοι οι πελάτες πάνε εκεί για να τον βάλουν απλά σε μία τρύπα.Δεν είναι ωραίο να νιώθει ο πελάτης ότι η κοπέλα κάνει αγγαρεία. Φυσικά δεν ήμουν μέσα στο δωμάτιο για να ξέρω τι έγινε. Μπορεί όπως λες κι ο πελάτης να είχε παράλογες απαιτήσεις και να μην φέρθηκε σωστά σε μια γυναίκα πρώτα απ'όλα, και μετά ιερόδουλη. Τώρα για τα μηνύματα που λέει ο πελάτης, επειδή ακούγονται διάφορα για τα κυκλώματα της πορνείας κι όλα αυτά, δεν είναι κι ό,τι πιο ωραίο να έχεις να κάνεις με τέτοια πράγματα όπου παίζονται πάρα πολλά χρήματα. Πολλοί στη θέση του θα φοβόντουσαν κάπως γιατί κανείς δεν θέλει μπλεξίματα με τέτοιους χώρους. Είτε στούντιο όμως, είτε απλό μπουρδέλο, τα χρήματα που αφήνει ο καθένας τα 'χει βγάλει με κόπο. Πρέπει να δείχνετε λίγο παραπάνω ότι τα σέβεστε και να μην κοιτάτε να ξεπετάτε τον πελάτη. Γενικά μιλάω. Εξάλλου, μπορεί να είναι δύσκολη ψυχολογικά και σωματικά η δουλειά σας, αλλά άλλο τόσο γρήγορα και πολλά είναι τα χρήματα. Δεν λέω ότι είσαι ξεπέτα, γιατί δεν σε ξέρω, αλλά ακούμε πολλές φορές για ξεπέτες και αγγαρείες. Θα μου πεις ότι και η γυναίκα δεν είναι ρομπότ, μπορεί να μην είναι στις καλές της μία μέρα. Σύμφωνοι, αλλά τα 50άρικα είναι όλα ίδια. Δεν μπορεί ο άλλος να πει, έλα μωρέ, την επόμενη φορά ίσως είναι καλύτερα η κοπέλα.Δυστυχώς. Τέλοσπάντων...μια που σπουδάζεις κιόλας, πιστεύω ότι λίγο πιο συμβιβαστικά τα πράγματα θα μπορούσες να τα χειριστείς. Εξάλλου έχεις το πάνω χέρι, γιατί ο πελάτης είναι στο χώρο σου, δεν είναι στο χώρο του....Ευχαριστώ

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
αρεκτα το κουρασαμε,black list η journalist  :jerking: και τελος  :birdman:
τα λεφτα μας αλλου που θα πιάνουν και τοπο  ;)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
αρεκτα το κουρασαμε,black list η journalist  :jerking: και τελος  :birdman:
τα λεφτα μας αλλου που θα πιάνουν και τοπο  ;)
Γιατί το λες αυτό ρε τύπε?
Οι 2 κλώνοι της εγραψαν στις κριτικες τους οτι περασαν καλα, εγω αυτους εμπιστευομαι  :rockon: :rockon:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Γιατί το λες αυτό ρε τύπε?
Οι 2 κλώνοι της εγραψαν στις κριτικες τους οτι περασαν καλα, εγω αυτους εμπιστευομαι  :rockon: :rockon:

λες ε?δεν εχεις και αδικο.ποτε δουλευει να παω και εγω να περασω καλα..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
λοιπον....μιλαω....
γκανστεζ το γαμησες...
παρακατω...
κροταλια το ΠΑΡΑγαμησες.....
δεν σε ξερω δεν με ξερεις δεν ξερω την γαβριελλα...
δεν υπαρχει κριτικη του στυλ ''ειναι μπαζο ,πεταμενα λεφτα ,μακρυα να γλιτωσετε''
απλα Δ Ε Ν  Υ Π Α Ρ Χ ΕΙ...τελος με αυτο πιστευω συμφωνουμε ολοι...
εκανες ενα ονομα (σε σενα μιλαω κροταλια) μεκριτικες καλες η κακες και τωρα ερχεσαι να πεις χωρις αλλο λογο μακρυα και μπαζο...αυτο αφου συμφωνουμε οτι δεν ειναι κριτικη ας αναλυσουμε τι ειναι...
πιο πολυ που μου κανει για εκδικηση ενος ''τιμημενου'' που οι απαιτησεις του δεν εγιναν δεκτες απο την ιεροδουλη και τωρα κανει πραξεις τις απειλες του...
αυτο το οπλο εχει αυτο χρησιμοποιει...
και βεβαια αυτο θα ηταν πολυ περισσοτερο αιτια για την συγκεκριμενη σελιδα να τραβηξει το δικο σου αυτι παρα της κοπελλας (οπως εκανε ελαφρα τη καρδια ο γκανστεζ)
περισσοτερο προβλημα ειναι για την σελιδα ο κροταλιας η ο χρηστιδης η ο Α η ο Β που προσπαθουν να εκμεταλλευτουν το ''ονομα'' που εχτισαν μεσω της σελιδας παρα η οποια ιεροδουλη,,,
δεν με ενδιαφερει αν ειναι δημοσιογραφος (που προσωπικα μου φαινεται χλωμο)η οχι , δεν την ξερω δεν με ξερει το ξανατονιζω...
την εχω δει σε τσαρκα δεν περασα γιατι δεν ειχα χρονο ,μου εκανε σαν σωματοτυπος (νταρντανα) , μου φανηκε αξιογαμητη και σε καμμια περιπτωση μπαζο...
κροταλια το οτι εκδικεισαι ειναι ολοφανερο...το οτι για καποιο λογο συγκουστηκες μαζι της και την ''χτυπας'' μεσω της ''κριτικης'' αλλα και του θρεντ που ανοιξες ειναι επισης ολοφανερο...
ειναι τοσο φανερο που αν δεν εισαι ηλιθιος δεν μπορεις να πιστεψεις με τιποτα αυτα που ισχυριζεσαι...κανει μπαμ οτι θες να κανεις κακο στην συγκεκριμενη που τολμησε να μην μασησει στο συγκεκριμενο ''τιμημενο μελος''
και αυτος ακριβως για μενα ειναι και ο κινδυνος για την σελιδα...
στην πλατη της χτιζονται ονοματα που εχουν συγκεκριμενες απαιτησεις και σκοπους...
γνωστο και πολυσυζητημενο θεμα...
και σε ρωταω (σε εχουν ρωτησει και αλλοι και δεν απαντησες)
αφου ηταν μπαζο (και μπαζο λεμε καποιον βασει αμφανισης και οχι βασει συμπεριφορας ) ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΕΣ;;
μπορεις να μας πεις;;
ρητορικη ερωτηση...
μπαζο ''εγινε'' μετα αφου για καποιον λογο (φυσικα και δεν ξερω ποιο) δεν τα βρηκατε...
μην γινω κουραστικος...για οποιον βλεπει καθαρα και αντικειμενικα τα πραγματα ειναι ολοφαβερο πως η καταγγελια σου εχει κενα...δεν λεει ολη την αληθεια...
και ΞΑΝΑΛΕΩ καλο θα ειναι για την σελιδα να εχει περισσοτερο το νου της στα ''εγκριτα'' μελη και οχι σε καποιον περιεργο που ετσι κιαλλοιως ελαχιστα μπορει να επηρεασει και ευκολα να χαρακτηριστει παπαγαλος .νταβας ,κλωνος κλπ...
Υ.Γ. ας μην ειμαστε (ολοι μας) τοσο ευκολοπιστοι και ας μην βιαζομαστε να χαρακτηριζουμε και να κρινουμε...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
γκανστεζ το γαμησες...
και βεβαια αυτο θα ηταν πολυ περισσοτερο αιτια για την συγκεκριμενη σελιδα να τραβηξει το δικο σου αυτι παρα της κοπελλας (οπως εκανε ελαφρα τη καρδια ο γκανστεζ

σωπα ρε παιχτη.τι μας λες τωρα..η κοπελα τον απειλούσε με πμ.τι ηθελες να κανω.να της πω μπραβο στειλε και αλλα σε αλλους αμα σου γραψουν κακη κριτικη?

δεν υπαρχει κριτικη του στυλ ''ειναι μπαζο ,πεταμενα λεφτα ,μακρυα να γλιτωσετε''

μπα?να σου στελνουμε τις κριτικες μας να μας τις διορθώνεις αμα ειναι.

χαλαρωσε λιγο μαν.φιλικα στο λεω

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
σωπα ρε παιχτη.τι μας λες τωρα..η κοπελα τον απειλούσε με πμ.τι ηθελες να κανω.να της πω μπραβο στειλε και αλλα σε αλλους αμα σου γραψουν κακη κριτικη?

μπα?να σου στελνουμε τις κριτικες μας να μας τις διορθώνεις αμα ειναι.

χαλαρωσε λιγο μαν.φιλικα στο λεω
γαμησε την την κοπελλα...το μελος πως το βλεπεις;;δεν εκμεταλευεται την δυναμη που εχει απο την σελιδα;;
μην ειρωνευεσαι...δεν υπαρχει λογος...
εσυ θεωρεις κριτικη το ''ειναι  μπαζο ,πεταμενα λεφτα,μακρυα'';;
σε ρωταω ειναι αυτο κριτικη;;γιατι ρε μαγκα μακρυα;;;γιατι πεταμενα λεφτα;;(εννοω γραψε μας τι εκανε και τι ειπε για να τα πεις αυτα) και αφου ειναι μπαζο (εμφανισιακα) εσυ γιατι μπηκες;;
χαλαρος ειμαι μαν μην τρελλαινεσαι  :sunglasses:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
οσο αφορα τα πι εμ ειναι 100% κατακριτεα απο την μερια της κοπελλας...εννοειται αυτο...
πιο τιμιο εξ'αρχης να εμπαινε δημοσια και να ελεγε αυτα που ειπε...
εννοειται οτι στο θεμε των πι μι συμφωνω..

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
γαμησε την την κοπελλα...το μελος πως το βλεπεις;;δεν εκμεταλευεται την δυναμη που εχει απο την σελιδα;;
μην ειρωνευεσαι...δεν υπαρχει λογος...
εσυ θεωρεις κριτικη το ''ειναι  μπαζο ,πεταμενα λεφτα,μακρυα'';;
σε ρωταω ειναι αυτο κριτικη;;γιατι ρε μαγκα μακρυα;;;γιατι πεταμενα λεφτα;;(εννοω γραψε μας τι εκανε και τι ειπε για να τα πεις αυτα) και αφου ειναι μπαζο (εμφανισιακα) εσυ γιατι μπηκες;;
χαλαρος ειμαι μαν μην τρελλαινεσαι  :sunglasses:

το μπαζο δεν θυμαμαι αν το εγραψε.αν οντως το εκανε.ναι ειναι μαλακας που μπηκε.τα αλλα ομως αφου πηγε μαζι της (μακρυα/πεταμενα λεφτα) φυσικα και ειναι κριτικη.οχι?  :sunglasses:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
το μπαζο δεν θυμαμαι αν το εγραψε.αν οντως το εκανε.ναι ειναι μαλακας που μπηκε.τα αλλα ομως αφου πηγε μαζι της (μακρυα/πεταμενα λεφτα) φυσικα και ειναι κριτικη.οχι?  :sunglasses:
φυσικα και οχι...κριτικη σημαινει περιγραφω την φαση που συμμετειχα και αν θελω κστο τελος καταληγω και σε ενα συμπερασμα αν παλι οχι το αφηνω στη κριση αυτων που διαβαζουν...
το να μην αιτιολογησω γιατι λεω αυτα  που λεω αλλα να λειτουργω σαν καθοδηγητης του στυλ ''μακρυα πεταμενα λεφτα'' η σε αντιθετη περιπτωση '' θεα τρεξτε με τρελλα κλπ''  δεν ειναι σε καμμια περιπτωση κριτικη...

Gabriella_20

Ιερόδουλη
Εγγρ.
24 Μαρ 2012
Like
0
Εγω λέω βασικά να ληξουμε το θέμα εδώ παρακαλώ,κάποιοι να αφήσουν τις υποθέσεις και τα σενάρια και γενικότερα οποίος θέλει είναι καλοδεχούμενος οποίος όχι υπάρχουν κ αλλού πορτοκαλιές ;) και κάτι τελευταίο αυτο με τα απειλητικά πμ δεν ισχύει !σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα ότι θα φάει ξύλο ο φίλος σας αλλα ότι θα έκανα αίτημα γ αποκλεισμό του αν συνέχιζε!αλλα επειδή κατάλαβα τι στυλακι είναι κ ότι άρχιζε να τα κλανει δεν του είπα κάτι συγκεκριμένο κ τον άφησα να φαντάζεστε   :2funny:
Τώρα ας λήξει το θέμα εδώ παρακαλώ. :)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
στο ξαναλεω τυπε...αυτος που ειναι ''εγκριτος'' ειναι και ο πιο επικινδυνος να προσπαθησει να εκμεταλλευτει αυτη ακριβως την ''δυναμη'' που γνωριζει καλα (μιας και οι κοπελλες ΟΛΕΣ ΨΟΦΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ) εχει....
ενας ασχετος ,καινουριο μελος με λιγες κριτικες δεν ειναι τοσο επικινδυνο να κανει κατι τετοι μιας και λιγι και λιγους θα επηρεασει!!!
δεν εχω τιποτα με τον κροταλια ...το αντιθετο εχω διαβασει αρκετες κριτικες του...αλλα αυτο συμπερανα και αυτο λεω...χωρις να θελω ουτε να προσβαλλω ουτε να κατηγορησω
εξαλλου το θεμα το εθεσε ο ιδιος σε δημοσια συζητηση και εγω οπως εχω δικαιωμα λεω την αποψη μου...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
φυσικα και οχι...κριτικη σημαινει περιγραφω την φαση που συμμετειχα και αν θελω κστο τελος καταληγω και σε ενα συμπερασμα αν παλι οχι το αφηνω στη κριση αυτων που διαβαζουν...
το να μην αιτιολογησω γιατι λεω αυτα  που λεω αλλα να λειτουργω σαν καθοδηγητης του στυλ ''μακρυα πεταμενα λεφτα'' η σε αντιθετη περιπτωση '' θεα τρεξτε με τρελλα κλπ''  δεν ειναι σε καμμια περιπτωση κριτικη...

αυτο ειναι υποκειμενικό που λες.στην δικη σου λογικη και ειναι ετσι οπως τα λες και καλα κανεις.σε αλλους ομως οχι.απλα δεν περασαν καλα λενε ενα μακρια μην πατε και φυσικα αυτος που την διαβαζει κρινει αναλογος.αλλος θεωρει κριτικη να πει απλα οτι δεν περασε καλα και τελος.εσυ δεν το βρισκεις σωστο.οκ απο μενα.αλλα οχι οτι αυτο που θεωρεις εσυ σωστη κριτικη πρεπει να το θεωρουν ολοι σωστο...αυτο λεω.απλα εχεις μια διαφορετικη αποψη για το πια ειναι μια ολοκληρωμενη κριτικη.το νομισμα εχει 2 οψεις την δικια σου και του αλλου που απλα λεει να μην πατε/μακρια κτλ...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Εγω λέω βασικά να ληξουμε το θέμα εδώ παρακαλώ,κάποιοι να αφήσουν τις υποθέσεις και τα σενάρια και γενικότερα οποίος θέλει είναι καλοδεχούμενος οποίος όχι υπάρχουν κ αλλού πορτοκαλιές ;) και κάτι τελευταίο αυτο με τα απειλητικά πμ δεν ισχύει !σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα ότι θα φάει ξύλο ο φίλος σας αλλα ότι θα έκανα αίτημα γ αποκλεισμό του αν συνέχιζε!αλλα επειδή κατάλαβα τι στυλακι είναι κ ότι άρχιζε να τα κλανει δεν του είπα κάτι συγκεκριμένο κ τον άφησα να φαντάζεστε   :2funny:
Τώρα ας λήξει το θέμα εδώ παρακαλώ. :)
ακου κοπελλια (ελπιζω να εισαι εσυ  :grin: )
για μενα το θεμα δεν εχει να κανει προσωπικα με σενα...
εχει να κανει γενικα με την σελιδα...καταλαβαινω οτι ειναι παρα πολυ δυσκολο να ελεγχθουν οι προθεσεις του καθενος που γραφει και μια κριτικη (εως και αδυνατον) αλλα καλο ειναι να υπαρχει σε ολα ενα μετρο...
καλο αυτο που εκανε ο αντι με την δυνατοτητα βαθμολογησης των νεων μελων μεχρι ενα βαθμο αλλα δυστυχως το προβλημα ειναι περισσοτερο στα παλια μελη...εκει ειναι λιγο πιο περιπλοκο με καποιον που εχει χτισει ενα ονομα να  προσπαθησει να εκμεταλλευτει μια κριτικη και τις καταστασεις προς οφελος του
ειναι περιπλοκο το θεμα με τις κριτικες...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
αυτο ειναι υποκειμενικό που λες.στην δικη σου λογικη και ειναι ετσι οπως τα λες και καλα κανεις.σε αλλους ομως οχι.απλα δεν περασαν καλα λενε ενα μακρια μην πατε και φυσικα αυτος που την διαβαζει κρινει αναλογος.αλλος θεωρει κριτικη να πει απλα οτι δεν περασε καλα και τελος.εσυ δεν το βρισκεις σωστο.οκ απο μενα.αλλα οχι οτι αυτο που θεωρεις εσυ σωστη κριτικη πρεπει να το θεωρουν ολοι σωστο...αυτο λεω.απλα εχεις μια διαφορετικη αποψη για το πια ειναι μια ολοκληρωμενη κριτικη.το νομισμα εχει 2 οψεις την δικια σου και του αλλου που απλα λεει να μην πατε/μακρια κτλ...
οκ...δεκτο δεν επιμενω απλα πιστευω πως κριτικη δεν ειναι ενα απλο συμπερασμα αλλα μια μεγαλυτερη εμβαθυνση στο θεμα...
και εγω εγραφα παλιοτερα κριτικες και προσπαθουσα να δωσω στην κοινοτητα να καταλαβει ακριβως το τι παιχτηκε στο δωματιο θεωρωντας οτι ετσι ''προσφερω'' και οχι λεγοντας ενα απλο μακρυα η κοντα αντιστροφα...

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ακου κοπελλια (ελπιζω να εισαι εσυ  :grin: )
για μενα το θεμα δεν εχει να κανει προσωπικα με σενα...
εχει να κανει γενικα με την σελιδα...καταλαβαινω οτι ειναι παρα πολυ δυσκολο να ελεγχθουν οι προθεσεις του καθενος που γραφει και μια κριτικη (εως και αδυνατον) αλλα καλο ειναι να υπαρχει σε ολα ενα μετρο...
καλο αυτο που εκανε ο αντι με την δυνατοτητα βαθμολογησης των νεων μελων μεχρι ενα βαθμο αλλα δυστυχως το προβλημα ειναι περισσοτερο στα παλια μελη...εκει ειναι λιγο πιο περιπλοκο με καποιον που εχει χτισει ενα ονομα να  προσπαθησει να εκμεταλλευτει μια κριτικη και τις καταστασεις προς οφελος του
ειναι περιπλοκο το θεμα με τις κριτικες...
[size=20pt]39[/size] ολο λαθισ κανισσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom