Νέα

Απειλές από ιερόδουλο του στούντιο Πειραιώς 193 μετά από κακή κριτική μου!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rozkrotalias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εγω λέω βασικά να ληξουμε το θέμα εδώ παρακαλώ,κάποιοι να αφήσουν τις υποθέσεις και τα σενάρια και γενικότερα οποίος θέλει είναι καλοδεχούμενος οποίος όχι υπάρχουν κ αλλού πορτοκαλιές ;) και κάτι τελευταίο αυτο με τα απειλητικά πμ δεν ισχύει !σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα ότι θα φάει ξύλο ο φίλος σας αλλα ότι θα έκανα αίτημα γ αποκλεισμό του αν συνέχιζε!αλλα επειδή κατάλαβα τι στυλακι είναι κ ότι άρχιζε να τα κλανει δεν του είπα κάτι συγκεκριμένο κ τον άφησα να φαντάζεστε   :2funny:
Τώρα ας λήξει το θέμα εδώ παρακαλώ. :)

Και οπως θα παίρνω τις στροφεεεες.... εσυ αν θελεις κοιταζε με
Βλεπω αρχισες τις ζεμπεκιες τυπισσα οποτε ερχομαι για λεζαντα  :rockon:

OP
OP
rozkrotalias

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
Αλήθεια είναι αυτό!! Την έφτιαξα την ιερόδουλο και μου τη λέει και από πανω!!!  :)
τωρα χωρις πλακα εγω θα παω...κριτικη δεν ξερω αν θα γραψω (μαλλον οχι)
αλλα σου λεω εμενα εμφανισιακα μου εκανε οταν την ειδα...κωλαρα μπουταρες κλπ...
τωρα πλακα πλακα ο κροταλιας μας μπριζωσε  :grin: :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
το κορυφαιο της τυπισσας

"Δεν ηθελα να τον απειλησω αλλα τον αφησα να φανταζεται
κατι τετοιο"

χαχαχαχα μιλαμε σπαει κοκκαλα αυτη η εξηγηση  :dancing: :dancing:
αυτο αμα πεισει μεχρι και τιγκα στραβωμενο απο καψουρα αγαπουλη
ελλεινιδη εγω θα χασω 100 ευρω στοιχημα!!!!

OP
OP
rozkrotalias

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
Αρκετά από μενα φίλε μου. Ρώτα τους moderators/administrators να σου πούνε.
Την κάνω εγώ μήπως και προλάβω την Αμάντα στο Βοτανικό  :)

αν μπορεις να αποδειξεις οτι εκανε η ιδια κριτικη καντο και θα ειμαι μαζι σου...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εγω παντως τωρα που εμαθα οτι σπουδαζει δημοσιογραφια εχω καβλωσει αγρια.
Διοτι οταν την γαμαω δεν θα γαμαω μια ταπεινη πουτανα, αλλα μια επιδοξη καραπουταναρα πιονι του συστηματος.

Τι γελοιο ειναι να προσπαθουν οι νταβαδες να δινουν back round για τις πουτανες.  :2funny:

Gabriella_20

Ιερόδουλη
Εγγρ.
24 Μαρ 2012
Like
0
Εγω παντως τωρα που εμαθα οτι σπουδαζει δημοσιογραφια εχω καβλωσει αγρια.
Διοτι οταν την γαμαω δεν θα γαμαω μια ταπεινη πουτανα, αλλα μια επιδοξη καραπουταναρα πιονι του συστηματος.

Τι γελοιο ειναι να προσπαθουν οι νταβαδες να δινουν back round για τις πουτανες.  :2funny:

Xαχαχαχαχαχαχα κλαίω ρε συ!!!!!!!! :2funny:
Ε κ πσσσσσττ!!οχι νταβατζης σε παρακαλω image maker!!Εμ τι τώρα!!

Gabriella_20

Ιερόδουλη
Εγγρ.
24 Μαρ 2012
Like
0
Και κάτι άλλο φίλε μου...αν θέλαμε να σε δειρουμε θα σου την έστηναν χωρίς να το περιμένεις δεν θα σου αφηνα αποδεικτικά στοιχεία !!Σιγα μην πηγαίναμε και φυλακή για την παρταρα σου!!! :2funny:

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
μην προσπαθείτε να γελοιοποιησετε ενα τέτοιο θέμα, γιατι στο τέλος γελοιποιηστε εσείς...
Προσπαθειτε έντονα να υποβαθμίσετε το γεγονός.
Βέβαια οι σκεπτόμενοι συναγωνήστες ΠΡΕΠΕΙ να μαυρίσουν τα εν λόγω καταστήματα για παραδειγματισμό και μόνο  

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Περα απο την πλακα στην δημοσιογραφινα.... τετοια πραγματα δεν παθαινεις
αν δεν εισαι και εσυ λιγο περίεργος  :dancing: εκτος και αν πεσεις σε καμια Νικολ
ή Ελλη ή Μαριαννα ή δεν ξερω και εγω τι αλλο.....  :grin:

το καλυτερο ειναι να μην παιρνετε το μερος κανενος. Γιατι δεν ξερετε τι εγινε
και επειδη δεν ειστε και δικαστες.

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
2.027
Και κάτι άλλο φίλε μου...αν θέλαμε να σε δειρουμε θα σου την έστηναν χωρίς να το περιμένεις δεν θα σου αφηνα αποδεικτικά στοιχεία !!Σιγα μην πηγαίναμε και φυλακή για την παρταρα σου!!! :2funny:
πρεπει ομως να ξερεις ...οτι εισαι πιο ευκολη να σου κανει κατι καποιος..ξυλοδαρμο μιας και το ανεφερες... απλα γιατι ξερουν που δουλευεις και στην στηνουν πιο ευκολα μιας και σε ξερουν ...ενω εσυ μονο υποθεσεις μπορεις να κανεις ποιος ειναι εκτος αν ξερεις πραγματικα....αλλα το θεμα ειναι οτι ξερεις που μπορεις να τον βρεις :think: :think:
ολα αυτα τα λεω για να ξερεις τι εχεις να αντιμετωπισεις με τον καθενα που ανοιγεις διαμαχες και στο τελος αυτη που θα φοβασαι θα εισαι εσυ και οχι αυτος...εκτος αν πραγματικα ξερεις ποιος ειναι οπως ανεφερα παραπανω ;) ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
πρεπει ομως να ξερεις ...οτι εισαι πιο ευκολη να σου κανει κατι καποιος..ξυλοδαρμο μιας και το ανεφερες... απλα γιατι ξερουν που δουλευεις και στην στηνουν πιο ευκολα μιας και σε ξερουν ...ενω εσυ μονο υποθεσεις μπορεις να κανεις ποιος ειναι εκτος αν ξερεις πραγματικα....αλλα το θεμα ειναι οτι ξερεις που μπορεις να τον βρεις :think: :think:
ολα αυτα τα λεω για να ξερεις τι εχεις να αντιμετωπισεις με τον καθενα που ανοιγεις διαμαχες και στο τελος αυτη που θα φοβασαι θα εισαι εσυ και οχι αυτος...εκτος αν πραγματικα ξερεις ποιος ειναι οπως ανεφερα παραπανω ;) ;)

Παικτη μαζι σου!!! Θελει μεγαλα αρχιδια να δειρεις γυναικα  :rockon:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Η Ιερόδουλος/Δημοσιογράφος έγραψε 3 μούφα κριτικές (οι μοναδικές που έχει προς το παρόν):
Την πρώτη στο Πειραιώς 193 από ανύπαρκτο μέλος που την έβγαλε ο antisthenis
Τις άλλες δύο μπορείτε να τις δείτε στο Αθηνών 318. Ακόμα και κάποιος με μυαλό πεταλούδας μπορεί να καταλάβει ότι είναι μούφα.
Όλα τα άλλα περισσεύουν!
Φίλε Hristidis προσωπική αντιπαράθεση με ιερόδουλο δεν έχω φτάσει ακόμα στο επίπεδο να έχω  :)
Εγώ απλά να ενημερώσω τα μέλη προσπαθώ γράφοντας τις κριτικές μου. Μην με κρεμάσετε!!!
Τώρα το αν πραγματικά φοβάμαι ότι θα φάω ξύλο από την ιερόδουλο/δημοσιογράφο μετά από τα άθλια-αστεία pm που μου έστειλε επίσης κάποιος με μυαλό πεταλούδας μπρορεί να το καταλάβει  :)

μαν λυπάμαι που στο λέω αλλα η συγκεκριμένη που έγραψες ήταν εκδικητική. Και μου έκανε εντύπωση μιας και είδα οτι είσαι ενεργό μέλος με αρκετές κριτικές οπότε ξέρεις πως γίνεται η δουλεία. Τώρα αν είναι περιληπτικές ή όχι νομίζω οτι εχει ξανασυζητηθεί αυτο το θέμα για τις κριτικές και δεν υπάρχει λόγος να το ξανασυζητάμε. Παρόλα αυτά πιστέυω οτι αν ήσουν λιγότερο προσβλητικός (πχ την χαρακτήρισες "μπάζο" αλλα πέρασες μέσα) τότε οι αντιδράσεις αρκετών θα ήταν διαφορετικές.

παρόλα αυτά, αυτό δεν αναιρεί το γεγόνος οτι η κοπέλα έστειλε τα απειλητικά μηνύματα μιας και η ίδια (αν θεωρήσουμε οτι είναι αυτή) το παραδέχτηκε. Γαβριέλα μια φιλική συμβουλή: εσύ μπορεί να λές οτι τα έστειλες για πλάκα και να σου φαινεται αστείο όλο αυτό, αλλα τέτοιες πλάκες παραείναι χοντρές και άν ο άλλος ήταν τίποτα δικηγόρος ή μπάτσος θα μπορούσε να σε τρέχει για κατι τέτοια (στο λέω τελείως φιλικά).

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και αυτη θα μπορουσε να τον τρεξει για δυσφημηση παικτη.

Παιζονται λεφτα εδω περα δεν ειναι παιξε - γελασε. Ο αλλος μπορει να γραφει
κριτικες για να καμαρωνει και να γινει τιμημενος αλλα η αλλη χανει λεφτα ή κερδιζει
μεσα απο αυτο. 

Μ αρεσει που ειπα οτι δεν ειμαστε δικαστες και τραβαει η κουβεντα  :2funny:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Γαβριέλα, αποδείξεις κόβει το μαγαζάκι σου;
Θέλω τιμολόγιο να το βάλω στα έξοδα της επιχείρησης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom