Γιατι είναι κακό να κανείς [size=20pt]το χόμπι σου επάγγελμα[/size];:-D Δεν σας πειθω ε? Aυτη είναι μαγκια να σε βλέπουν το πρωί και ο τρόπος που μιλάς να τους κάνει να μην το πιστεύουν!!;)
Το χόμπι σου έκανες επάγγελμα ψυχή μου ??
Να σαι καλα
Γιατι είναι κακό να κανείς [size=20pt]το χόμπι σου επάγγελμα[/size];:-D Δεν σας πειθω ε? Aυτη είναι μαγκια να σε βλέπουν το πρωί και ο τρόπος που μιλάς να τους κάνει να μην το πιστεύουν!!;)
Πουτανες δημοσιογραφοι λεμε. Μας πουλανε ψεματα και μας γαμανε καθε μερα.
Το χόμπι σου έκανες επάγγελμα ψυχή μου ??
Να σαι καλα
Κανει μπαμ αγαπητε. Ασε τον νταβατζη τωρα να νομιζει οτι μιλαει σε ανηλικους.Εγω δεν την ξερω την κοπελα, αλλα συνηθως οταν γραφουν ετσι... καποιο λακκο εχει η φαβα
(εννοω... καποιον νταβατζη εχει η φαβα)
ΥΓ call girls με τετοιο στυλακι εχω πετυχει (διαδικτυακα), αλλα studio girl ποτε
αλλα..who knows?
εσεις πειστηκατε??
θες να πεις τυπε οτι ο νταβας σπουδαζει δημοσιογραφια τελικα?Εγω δεν την ξερω την κοπελα, αλλα συνηθως οταν γραφουν ετσι... καποιο λακκο εχει η φαβα
(εννοω... καποιον νταβατζη εχει η φαβα)
αααααααααααααααααα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Πολύ βρώμα η δουλειά.εσεις πειστηκατε??
Καποτε να γραψεις και ενα αρθρο για τις εμπειριες σου στους σκοτεινους δρομους.
Εισαι μεγαλη πουτανα.Γιατι είναι κακό να κανείς το χόμπι σου επάγγελμα;:-D Δεν σας πειθω ε? Aυτη είναι μαγκια να σε βλέπουν το πρωί και ο τρόπος που μιλάς να τους κάνει να μην το πιστεύουν!!;)
τυπε του βαζω ιδεες και εγω.τον σιγονταρω... .κοιτα σε λιγο να δεις τι αρνι θα σου βαλει στην σουβλα.αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχα
ειναι κορυφαιος ο πουστης
Πουτανες δημοσιογραφοι λεμε. Μας πουλανε ψεματα και μας γαμανε καθε μερα.
Κανει μπαμ αγαπητε. Ασε τον νταβατζη τωρα να νομιζει οτι μιλαει σε ανηλικους.
Πάντως πραγματικά κλαίω χαχαχαχα με την ψυχραιμία του φίλου σας αμέσως κάτι του είπα εννοώντας ότι αυτο που θα μπορούσα να κάνω είναι ένας ωραίος αποκλεισμός του απο το site k αυτός αμέσως να πιστέψει τα χειρότερα! Σταματά λέει γιατι φοβάμαι για την σωματική μου ακεραιότητα!!χαχαχα μαμά Βοήθειαααα με κυνηγάνε οι μπράβους του πειραιως ουυυυυυυ!! φίλε μου δεν φταίμε εμείς αν στο σχολείο ήσουν το παιδί της φαπας και τώρα σε κυνηγάνε τα φαντάσματα του παρελθόντος !!!:-D
Γιατι είναι κακό να κανείς το χόμπι σου επάγγελμα;:-D Δεν σας πειθω ε? Aυτη είναι μαγκια να σε βλέπουν το πρωί και ο τρόπος που μιλάς να τους κάνει να μην το πιστεύουν!!;)
Λοιπον αυτά ήθελα να πω εγω δεν θα κάτσω να ασχοληθώ τώρα με το αν γράφει νταβατζης η όχι αλλωστε πιο σπάνια να βρεις μορφωμένοι κ με λόγο νταβατζη παρά μορφωμένοι κοπέλα που κάνει αυτή την δουλειά .να στε καλά καλή συνέχεια! Και ποτέ μην λέτε ποτέ για τίποτα όλα μπορούν να συμβούν σε αυτη τη ζωή τελικά
Εσυ δεν είσαι απλώς μορφωμένοι, είσαι παραμορφωμενοι. Εγώ πάλι είμαι αμώρφωτωσ. Χαιρετίσματα στη Ζήνα (όχι την Πέγκυ, την άλλη στο Σταρ).Λοιπον αυτά ήθελα να πω εγω δεν θα κάτσω να ασχοληθώ τώρα με το αν γράφει νταβατζης η όχι αλλωστε πιο σπάνια να βρεις μορφωμένοι κ με λόγο νταβατζη παρά μορφωμένοι κοπέλα που κάνει αυτή την δουλειά .να στε καλά καλή συνέχεια! Και ποτέ μην λέτε ποτέ για τίποτα όλα μπορούν να συμβούν σε αυτη τη ζωή τελικά
Με το μαλακο τύπισσα απο το αγχος οτι θα σε ανακαλυψουν
άρχισες και τα ορθογραφικα
οχι ρε γκαμπυ μην φευγεις τωρα που γνωριστηκαμεΛοιπον αυτά ήθελα να πω εγω δεν θα κάτσω να ασχοληθώ τώρα με το αν γράφει νταβατζης η όχι αλλωστε πιο σπάνια να βρεις μορφωμένοι κ με λόγο νταβατζη παρά μορφωμένοι κοπέλα που κάνει αυτή την δουλειά .να στε καλά καλή συνέχεια! Και ποτέ μην λέτε ποτέ για τίποτα όλα μπορούν να συμβούν σε αυτη τη ζωή τελικά
πιστευω οτι ηταν ενα στιγμιαιο λαθος τυπεΜε το μαλακο τύπισσα απο το αγχος οτι θα σε ανακαλυψουν
άρχισες και τα ορθογραφικα