Νέα

Απειλές από ιερόδουλο του στούντιο Πειραιώς 193 μετά από κακή κριτική μου!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rozkrotalias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Gabriella_20

Ιερόδουλη
Εγγρ.
24 Μαρ 2012
Like
0
η απανταει καποιος εκ μερους της...

η ειναι ελληνιδα..

μεταφραστης στο γοογλε με τοση σαφηνεια δεν υπαρχει  ;)

Ο νταβατζης της απαντάει με διδακτορικό στην φιλολογία !!Λαμπρος calling!!xaxaxaxa

Gabriella_20

Ιερόδουλη
Εγγρ.
24 Μαρ 2012
Like
0
δεν ειναι καλο παντως να κοροιδευεις και να ειρωνευεσαι τους πελάτες σου..

εντελως φιλικα  ;)
Δεν θα θεώρησω αυτο το άτομο σε καμία περίπτωση πελάτη μου αλλα μια άσχημη εμπειρία στους δυο μήνες που κάνω αυτή την δουλειά .εντελως φιλικά .Στους πελάτες μου αρμόζει άλλη αντιμετώπιση και έχω άλλη σχέση μαζί τους!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δεν θα θεώρησω αυτο το άτομο σε καμία περίπτωση πελάτη μου αλλα μια άσχημη εμπειρία στους δυο μήνες που κάνω αυτή την δουλειά .εντελως φιλικά .Στους πελάτες μου αρμόζει άλλη αντιμετώπιση και έχω άλλη σχέση μαζί τους!
κοιτα..

εμενα δεν μου πεφτει λογος... αλλα στο ξαναλω η αληθεια ειναι καπου στην μεση..  ;)

και εσυ καποιο λαθακη θα κανες

και αυτος την εχει χεσμενη την φολια του  ;)

οποτε.. το θεμα εχει ληξει... εφοσονε εσυ εχεςι σταθερους πελατες

μην σε ενδιαφερει τι κανουν 1-2 και τι λενε

υπαρχουν και αυτοι...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Είμαι Ελληνίδα ναι και επίσης τυχαίνει να σπούδαζω και δημοσιογραφία οπότε την πατήστε όλοι σας τώρα!! :2funny:
Εννοείται ότι τα λεφτά δεν επιστρέφονται και ειδικά μετά απο τέτοιες συμπεριφορές.διοτι αυτά πάνω στο κοκο έγιναν και δεν παύει να πήγα έστω και για λίγο με κάποιον!δεν παει έτσι αγάπη ...;)
Αυτό δεν έχετε μάθει σε αυτή την μπουρδελοχώρα...1 ικανοποιημένος πελάτης = 10 ικανοποιημένοι πελάτες.
1 ανικανοποίητος πελάτης = 100 ανικανοποίητοι πελάτες.

Αλλά βέβαια, εγώ είμαι υποχρεωμένος σαν πελάτης να τελειώσω στα 6.59"...σαν να είμαι ρομπότ...

Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Και τα λέω ατυτά, γιατί έχω πολλά παραδείγματα...

Gabriella_20

Ιερόδουλη
Εγγρ.
24 Μαρ 2012
Like
0
Αυτό δεν έχετε μάθει σε αυτή την μπουρδελοχώρα...1 ικανοποιημένος πελάτης = 10 ικανοποιημένοι πελάτες.
1 ανικανοποίητος πελάτης = 100 ανικανοποίητοι πελάτες.

Αλλά βέβαια, εγώ είμαι υποχρεωμένος σαν πελάτης να τελειώσω στα 6.59"...σαν να είμαι ρομπότ...

Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ

Δηλαδή με λίγα λόγια υποστηρίζεις τέτοιες συμπεριφορές που απειλούν και δεν σέβονται υ
Την δουλειά σου και τους κανονισμούς;όταν λέμε απλό εννοούμε απλο όταν λέμε φουλ εννοούμε φουλ!δεν μπορώ εγώ και η κάθε μια κοπέλα να κάνει ότι της πει ο καθένας ενώ υπάρχουν κανονισμοι.οταν αγοράζεις πχ μια μπλουζά δεν μπορεις να απαιτήσεις να πάρεις τζάμπα και το τζιν επειδή ταιριάζουν πρέπει να πληρώσεις για αυτο!αυτο ισχύει και σε μας λοιπον καλώς η κακώς

Gabriella_20

Ιερόδουλη
Εγγρ.
24 Μαρ 2012
Like
0
κοιτα..

εμενα δεν μου πεφτει λογος... αλλα στο ξαναλω η αληθεια ειναι καπου στην μεση..  ;)

και εσυ καποιο λαθακη θα κανες

και αυτος την εχει χεσμενη την φολια του  ;)

οποτε.. το θεμα εχει ληξει... εφοσονε εσυ εχεςι σταθερους πελατες

μην σε ενδιαφερει τι κανουν 1-2 και τι λενε

υπαρχουν και αυτοι...

Ναι έκανα και εγω τα λαθακια μου..φάνηκα μουναρα στο σαλόνι ενώ είμαι μέσα τρελο μπάζο και δεν έκανα φουλ σχεδόν τζάμπα έτσι για να γουστάρουμε !!;)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Είμαι Ελληνίδα ναι και επίσης τυχαίνει να σπούδαζω και δημοσιογραφία οπότε την πατήστε όλοι σας τώρα!! :2funny:
Εννοείται ότι τα λεφτά δεν επιστρέφονται και ειδικά μετά απο τέτοιες συμπεριφορές.διοτι αυτά πάνω στο κοκο έγιναν και δεν παύει να πήγα έστω και για λίγο με κάποιον!δεν παει έτσι αγάπη ...;)
στην σχολη του μαλλελη σπουδαζεις η ψηνεσαι να μπεις στο team του τρανταφυλλοπουλου?

Gabriella_20

Ιερόδουλη
Εγγρ.
24 Μαρ 2012
Like
0
Δεν ξέρω είμαι διχασμένη ακόμα ..θα σου πω σε 3 χρόνια που θα τελειώσω την σχολή με το καλο! :)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν ξέρω είμαι διχασμένη ακόμα ..θα σου πω σε 3 χρόνια που θα τελειώσω την σχολή με το καλο! :)
το πρωι δημοσιογραφος το βραδυ πορνη και ετσι γκαμπυ?
σωστα ξηγιεσαι :rockon:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Δεν με πείθεις...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αααααααααααααααααα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και μετα θα βλεπουμε κατι θεματα τυπε: γνωστη δημοσιογραφος πιαστηκε να παιρνει λεφτα για σεξ
ετσι κανει θεματα η εσπρεσο :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Καποτε να γραψεις και ενα αρθρο για τις εμπειριες σου στους σκοτεινους δρομους.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Θα σας πήγαινε ωραία μια συμμετοχή εδω....  :rockon:

ORKOS+TRIKALINOI.png

Gabriella_20

Ιερόδουλη
Εγγρ.
24 Μαρ 2012
Like
0
Γιατι είναι κακό να κανείς το χόμπι σου επάγγελμα;:-D Δεν σας πειθω ε? Aυτη είναι μαγκια να σε βλέπουν το πρωί και ο τρόπος που μιλάς να τους κάνει να μην το πιστεύουν!!;)

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Ο ένας θέλει φουλ πρόγραμμα στο τσάμπα και δέχεται απειλές, η άλλη το πρωί Τρέμη και το βράδυ τρέμει... Ρε τι γίνεται ρε που λέει κι ο Αυλωνίτης.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γιατι είναι κακό να κανείς το χόμπι σου επάγγελμα;:-D Δεν σας πειθω ε? Aυτη είναι μαγκια να σε βλέπουν το πρωί και ο τρόπος που μιλάς να τους κάνει να μην το πιστεύουν!!;)
γκαμπυ με τι ρεπορταζ θα ηθελες να ασχοληθεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom