Νέα

Απειλές από ιερόδουλο του στούντιο Πειραιώς 193 μετά από κακή κριτική μου!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rozkrotalias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
74
Πόντοι
16
Η παρακάτω ιστορία είναι απίστευτη και όμως αληθινή!:
Πριν λίγες μέρες ανέβηκε μία κριτική μου για μία ιερόδουλο που δουλεύει στα στούντιο της αλυσίδας Πειραιώς 193/Αθηνών 318 και ονομάζεται Γαβριέλα.
Η κριτικη μου ήταν η παρακάτω:
"Η γκόμενα είναι τρελό μπάζο και είναι απλά άθλια στο πήδημα.  Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο. Καλύτερα να την παίξετε και να γλιτώσετε τα 50 ευρουδάκια σας.
Ο φιλαράκος Nasos 82a που έγραψε τη προηγούμενη κριτική είναι ανύπαρκτος (όπως θα δείτε από την ημερομηνία εγγραφής, ημερομηνία κριτικής κλπ"

O antisthenis όμως μου την κατέβασε επειδή όπως μου είπε ήταν πολύ σύντομη και θα έπρεπε να την ξαναγράψω (είχε ένα δίκιο ομολογουμένως).
Επίσης είδα και κάτι άλλες δικές της μούφα κριτικές, που είχε προφανώς γράψει η ίδια η ιερόδουλος, στο Αθηνών 318 και τις σχολίασα από κάτω για να μην την πατήσει κανένας άλλος όπως την πάτησα εγώ.

Μετά από λίγη ώρα λοιπόν άρχισα να λαμβάνω σειρά από pm από την Γαβριέλα όπως αυτό:
"Να σε ρωτήσω πόσο κόμπλεξ πρέπει να έχεις μέσα σου για να ασχολείσαι!Αλλα από μαλακες σαν εσένα και πουτανας γιους τι περιμένεις!λοιπον τώρα το κόβεις εδώ γιατί οποίος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες και αν το συνεχίσεις και γράφεις όπου βρεις κριτικη μου πιπές άνετα σε βάζουμε στη θέση σου μπαζακι!αντε τώρα κανε μια τσαρκα να νιώσεις λίγο γιατί μάλλον τα γκομενακια έτσι όπως είσαι δεν σου κάθονται αν δεν σκασεις χρήμα!"

και μετά αυτό:
"oxi poutanies sthn poutana Kai mn synexizeis na prosvaleis tous pelates mou gt tha exeis asxima ksemperdemata"

Ακολούθησαν και άλλα αντίστοιχα pm!!

Όπως καταλαβαίνετε η Γαβριέλλα και το στούντιο με απειλούνε!
Είπαμε να κάνουμε την πλάκα μας εδώ μέσα αλλά μου φαίνεται ορισμένοι έχουν ξεφύγει.
Τι με συμβουλεύετε να κάνω?? Σκέφτομαι να πάω στην άστυνομία και να κάνω μία καταγγελία. Μάλλον βέβαια δεν θα βγει τίποτα αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Ροζ κροταλία τα ίδια έκανε και η Κέλλυ εδώ μέσα.Εβριζε συναγωνιστές πού την έκριναν.
Εφαγε μια διαγραφή πέντε ημερών και ξαναμπήκε.Ολα τα μπουρδέλλα έχουν τούς ανθρώπους τους εδώ μέσα.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
τελικα αντεστραφησαν οι ρολοι;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.004
Πόντοι
22.785
Πολλές άβάσιμες, άναξιόπιστες καί παράλογες κριτικές
κατά καιρούς δημιουργούν φαντασιοκοπία όρισμένων.

Η φαντασιοκοπία άποτελεί το πιό λαμπρό παράδειγμα πλάνης,
διότι βρίσκει άπήχηση, σέ φανατικούς πιστούς, καί ύπηρέτες.........

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.700
Πόντοι
4.125
Φιλαράκο μην μασάς. Σου κάνουνε πλάκα για να τσιμπήσεις και να τα κάνεις πάνω σου. Μάλλον σε κόψανε για βουτηρομπεμπέ και μαμόθρεφτο θρεφτάρι που του αρέσουν τα εύκολα και του αρέσει να περνάει καλά. Πρέπει να ξέρεις φίλε οτι επιβάλεται να είσαι χαλίβδινος ατσαλάκοτος και επιβλητικός για να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων όπως τα κελέυσματα των καιρών επιτάσουν. Άλλωστε πρέπει πάντα να θυμάσαι... το μου_ι και το πριόνι όποιος δεν το ξέρει δρώνει. και εσύ είσαι πολύ ιδρωμένος.. Μέχρι έδω μυρίζεις ιδρωτίλα.!!!!

StrangeKindOfHuman

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2012
Κριτικές
111
Like
531
Πόντοι
1.211
Η παρακάτω ιστορία είναι απίστευτη και όμως αληθινή!:
Πριν λίγες μέρες ανέβηκε μία κριτική μου για μία ιερόδουλο που δουλεύει στα στούντιο της αλυσίδας Πειραιώς 193/Αθηνών 318 και ονομάζεται Γαβριέλα [...] Τι με συμβουλεύετε να κάνω??
Να κεράσεις τον GrindCoreFucker (γιατί από μόνος του δεν θα πληρώσει σε studio) και να τον αμολήσεις να της το κάνει μπουρδέλο... Βασική προϋπόθεσή είναι η προετοιμασία με ρακόμελα στου Ψυρρή. Απο κει και πέρα ξέρει αυτός... Το έχει ξανακάνει.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Όλα αυτά που γράφετε εδώ μέσα είναι μαλακίες. Το μόνο σωστό καί άξιο προσοχής είναι αυτό που γράφει ο κύριος prokopis _proikism;eno : " Το μουνί καί το πριόνι όποιος δεν τα ξέρει ιδρώνει " SERAPIS.

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Δεν σεβονται τιποτα αφου ειμαστε κοροιδα που τους δινουμε μεροκαματο.θα καταλαβει μονο οταν φαει μαυρο απο ολους

OP
OP
rozkrotalias

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
Εγώ πάντως πήρα το μάθημα μου: όχι ξανά κακή κριτική σε κοπέλα που δουλεύει στο Περαιώς 193/Αθηνών318/Κηφισού30  >:( >:( 

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rockon:
απειλες κατα τησ ζωής και της αξιοπρέπειας ,πρέπει να έχουν ανάλογη μεταχείρηση .

o koς Σφακιανάκης και η ομάδα του έχουν αποδείξει ότι μπορούν να βάζουν στη θέση τους κάθε λαμόγιο !
η url. <cyber crime unit>  ccu@ath.forthnet.gr

αίντε με τον κάθε μαλάκα  ;)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.940
Πόντοι
34.267
:pipa1:
Όλα αυτά που γράφετε εδώ μέσα είναι μαλακίες. Το μόνο σωστό καί άξιο προσοχής είναι αυτό που γράφει ο κύριος prokopis _proikism;eno : " Το μουνί καί το πριόνι όποιος δεν τα ξέρει ιδρώνει " SERAPIS.
Αγαπητέ μαζευτείτε.... Ο κάθε ένας, έχουμε την άποψή μας χωρίς να εμποδίζουμε τον άλλο να εκφράσει και τη δική του. Μπορείς να διαφωνείς, αλλά δε σου δίνεται το δικαίωμα να χαρακτηρίζεις μαλακίες τα γραφόμενά μας. Η ανωνυμία δεν καταργεί τον σεβασμό. :cool2:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εγώ πάντως πήρα το μάθημα μου: όχι ξανά κακή κριτική σε κοπέλα που δουλεύει στο Περαιώς 193/Αθηνών318/Κηφισού30  >:( >:( 
Λαθος....

Να κανεις κριτικη συμφωνα με τα οσα ειδες, καλη, η κακη, δεν εχει σημασια, αλλα να μην εισαι επιμονος
Δεν εχει κανεις το δικαιωμα να σε φιμωσει και ουτε θα το επιτρεψεις αυτο σε κανεναν.

Εγγρ.
2 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ πάντως πήρα το μάθημα μου: όχι ξανά κακή κριτική σε κοπέλα που δουλεύει στο Περαιώς 193/Αθηνών318/Κηφισού30  >:( >:( 

Πάντως για να λέμε την αλήθεια σου απάντησε η κοπέλα για το τι ακριβώς έγινε στο δωμάτιο

www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:30538/]http://www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:30538/[/url]

OP
OP
rozkrotalias

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
Εγγρ.
2 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
για να λέμε την αλήθεια μάλλον η κοπέλα με μπερδεύει με κάποιον άλλον  :)

Και γιατί δεν λές τι ακριβώς έγινε στη δικιά σου περίπτωση;Το ''ήταν μπάζο'' δεν μπορώ να το δεχτώ όχι για την συγκεκριμένη για καμμία κοπέλα γιατί κανείς δε σου σου ΄βαζει το πιστόλι στο κρόταφο άμα δε σου αρέσει.
Γράψε τότε αναλυτική κριτική,όπως όλος ο κόσμος για να σχολιάσουμε γιατί μου φαίνεται παράλογο να ανέβασες κριτική μίας πρότασης και να ξεκίνησαν οι απειλές.Κάτι αλλο πρέπει να μεσολάβησε,δε μπορεί..

OP
OP
rozkrotalias

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
Τίποτα απολύτως δεν έγινε.  Απλά η ιερόδουλος Γαβριέλα ήταν έπιπλο στο κρεβάτι και η αλήθεια είναι ότι δεν την είδα καλά στο σαλόνι και ξεγελάστηκα και από τις μούφα κριτικές που είχα διαβάσει.
Αλλά στο κάτω κάτω αυτό δεν έχει σημασία γιατί και μία ολόκληρη σελίδα να έγραφα πάλι θα μπορoύσε κανείς να πει ότι λέω ψέματα και βγάζω ιστορίες.
Για αυτό κατά τη γνώμη μου το σημαντικότερο όταν διαβάζουμε  κριτικές είναι να βλέπουμε ποιος τις έχει γράψει.  Από κει και πέρα είναι και υποκειμενικά τα πράγματα και ο καθένας κρίνει μόνος του

p.s.: πολύ σωστό το quote της υπογραφής σου

Και γιατί δεν λές τι ακριβώς έγινε στη δικιά σου περίπτωση;Το ''ήταν μπάζο'' δεν μπορώ να το δεχτώ όχι για την συγκεκριμένη για καμμία κοπέλα γιατί κανείς δε σου σου ΄βαζει το πιστόλι στο κρόταφο άμα δε σου αρέσει.
Γράψε τότε αναλυτική κριτική,όπως όλος ο κόσμος για να σχολιάσουμε γιατί μου φαίνεται παράλογο να ανέβασες κριτική μίας πρότασης και να ξεκίνησαν οι απειλές.Κάτι αλλο πρέπει να μεσολάβησε,δε μπορεί..

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
209
Πόντοι
3.983
Να μην πας στην αστυνομια διοτι ενας διεφθαρμενος να βρεθει θα ξερουν τα πρωσοπικα σου δεδομενα
χωρις εσυ να ξερεις τιποτα για αυτους τωρα πιστευω δεν σε ξερουν ουτε φυσιογνωμικα οποτε εισε οκ
μην ξαναπατησεις στο συγκεκριμενο μαγαζι,καλα εκανες που εγραψες κριτικη για να μην την παθουν
και αλλοι να μαθουν να σεβονται τον πελατη και τα χρηματα του ειδικα αυτη την εποχη εαν δεν τους αρεσει
να πανε σπιτια τους και να μην δυσφημουν τους υπολυπους επαγγελματιες που σεβονται το λειτουργημα τους
οσο αναφορα τα pm γραψε τους οτι δεν θα μας βουλωσουν και το στομα επειδη ετσι θελουν να πανε να γαμηθουν
αρκετα μας εχει φιμωσει το ολο συστημα Σταματησε το εκει δεν προκειτε να βρεις ακρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom