Νέα

Απειλές από ιερόδουλο του στούντιο Πειραιώς 193 μετά από κακή κριτική μου!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rozkrotalias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

:jerking:
Εσύ ρε ψεύτη θα έλεγες να πάθουν καρκίνο κτλ. Όπως το έχεις ευχηθεί για άλλους.
Άντε με το κάθε γαμηδι που το παίζει καλός άνθρωπος.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Στην τρόϊκα τόπες?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:jerking:
Εσύ ρε ψεύτη θα έλεγες να πάθουν καρκίνο κτλ. Όπως το έχεις ευχηθεί για άλλους.
Άντε με το κάθε γαμηδι που το παίζει καλός άνθρωπος.
Καλα εσυ εισαι μαλακας ολκης δεν χωραει πλεον αμφιβολια γιαυτο
Αλλα να εισαι και ανανδρος ψευταρας δεν το φανταζομουν ποτε.....
Οχι πως περιμενα και κατι καλυτερο απο κομπλεξικα ατομα σαν του λογου σου.

Τα μονα ατομα που ευχηθηκα και ευχομαι ακομη ΟΛΟΨΥΧΑ να βγαλουν τον καρκινο στην χειροτερη μορφη του, ειναι τα τομαρια που μαγαρισαν την οικια μου και οικιοποιηθηκαν τους κοπους μου,
αδιαφορωντας για τον κοπο και τις οποιες θυσιες εκανα, μαζι με την μητερα μου για αυτα που μου ΕΚΛΕΨΑΝ

Αν σου τυχει κατι αναλογο που το απευχομαι γιατι ο κοπος του καθενος ειναι ιερος ....
Εσυ πες..... δεν πειραζει μωρε, θα φαει καποιος πεινασμενος τεμπελης ρεμπελος  :jerking:

OP
OP
rozkrotalias

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
κάνεις λάθος axaxouxa. εγώ μία κριτική έβαλα και ενημέρωσα για τις άλλες μούφα κριτικές. Το ότι την αποκάλεσα "μπάζο" δεν είναι και τόσο φοβερό νομίζω.

Αποψη μου χωρις να υποστηριζω κανεναν....

Χρησιμοποιησες πολυ ασχημες εκφρασεις, ειδικα η εκφραση..... Τρελο μπαζο ....
Φυσικα η απαντηση ηταν αναλογη συνοδευομενη και απο απειλες εφοσον εσυ ησουν επιμονος

Και οι δυο πλευρες ηταν λαθος στους χειρισμους κατα την αποψη μου.

Απο την αλλη, θα μπορουσες να γραψεις ΜΙΑ κριτικη και τελος.....
Το να το πηγαινεις συνεχως κοντρα το ολο σκηνικο υποδηλωνει προσωπικο επιπεδο.

Γνωμη μου...

Κοινοποιησε το θεμα που προεκυψε και μην ασχοληθεις αλλο ....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
κάνεις λάθος axaxouxa. εγώ μία κριτική έβαλα και ενημέρωσα για τις άλλες μούφα κριτικές. Το ότι την αποκάλεσα "μπάζο" δεν είναι και τόσο φοβερό νομίζω.
Μην ασχοληθεις αλλο φιλε μου .....  ;)

Αρκει που το κοινοποιησες.  :sunglasses:

Ας δρασουν και αλλοι τωρα....

OP
OP
rozkrotalias

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
σωστός mysterious. αυτό ακριβώς κάνω. ας περιμένουμε λοιπόν να βγει η κοπέλα να μας πει τη γνώμη της...

Παίχτη κοινοποίησε όλα τα pm. Η ενημέρωση στο bou είναι αυτοσκοπός.

Εκτός αυτού, δίνεται μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία στην κοπέλα, να εκφράσει δημόσια και την δική της άποψη.

Οποιαδήποτε όμως αντιπαράθεση που ξεφεύγει από τα όρια του επιτρεπτού, με βρίσκει δια ροπάλου ( :knuppel:) αντίθετο. Να αποφεύγουμε τις ακρότητες, αλλά να μην σωπαίνουμε στην οποιαδήποτε απειλή. Αλλιώς να το κλείσουμε και να μη βγάζουμε άχνα!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Η παρακάτω ιστορία είναι απίστευτη και όμως αληθινή!:
Πριν λίγες μέρες ανέβηκε μία κριτική μου για μία ιερόδουλο που δουλεύει στα στούντιο της αλυσίδας Πειραιώς 193/Αθηνών 318 και ονομάζεται Γαβριέλα.
Η κριτικη μου ήταν η παρακάτω:
"Η γκόμενα είναι τρελό μπάζο και είναι απλά άθλια στο πήδημα.  Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο. Καλύτερα να την παίξετε και να γλιτώσετε τα 50 ευρουδάκια σας.
Ο φιλαράκος Nasos 82a που έγραψε τη προηγούμενη κριτική είναι ανύπαρκτος (όπως θα δείτε από την ημερομηνία εγγραφής, ημερομηνία κριτικής κλπ"

O antisthenis όμως μου την κατέβασε επειδή όπως μου είπε ήταν πολύ σύντομη και θα έπρεπε να την ξαναγράψω (είχε ένα δίκιο ομολογουμένως).
Επίσης είδα και κάτι άλλες δικές της μούφα κριτικές, που είχε προφανώς γράψει η ίδια η ιερόδουλος, στο Αθηνών 318 και τις σχολίασα από κάτω για να μην την πατήσει κανένας άλλος όπως την πάτησα εγώ.

Μετά από λίγη ώρα λοιπόν άρχισα να λαμβάνω σειρά από pm από την Γαβριέλα όπως αυτό:
"Να σε ρωτήσω πόσο κόμπλεξ πρέπει να έχεις μέσα σου για να ασχολείσαι!Αλλα από μαλακες σαν εσένα και πουτανας γιους τι περιμένεις!λοιπον τώρα το κόβεις εδώ γιατί οποίος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες και αν το συνεχίσεις και γράφεις όπου βρεις κριτικη μου πιπές άνετα σε βάζουμε στη θέση σου μπαζακι!αντε τώρα κανε μια τσαρκα να νιώσεις λίγο γιατί μάλλον τα γκομενακια έτσι όπως είσαι δεν σου κάθονται αν δεν σκασεις χρήμα!"

και μετά αυτό:
"oxi poutanies sthn poutana Kai mn synexizeis na prosvaleis tous pelates mou gt tha exeis asxima ksemperdemata"

Ακολούθησαν και άλλα αντίστοιχα pm!!

Όπως καταλαβαίνετε η Γαβριέλλα και το στούντιο με απειλούνε!
Είπαμε να κάνουμε την πλάκα μας εδώ μέσα αλλά μου φαίνεται ορισμένοι έχουν ξεφύγει.
Τι με συμβουλεύετε να κάνω?? Σκέφτομαι να πάω στην άστυνομία και να κάνω μία καταγγελία. Μάλλον βέβαια δεν θα βγει τίποτα αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

η κριτική είναι μεν σύντομη , χωρίς να εξηγείς επαρκώς , τι ακριβώς έγινε ώστε να μπορεί να κρίνει ο αναγνώστης, παρά μόνο,  χρησιμοποιείς χαρακτηρισμούς

όπως και νά χει το πράγμα, και ανεξάρτητα απο  το συγκεκριμένο περιστατικό που δεν ξέρουμε ακριβώς ποιά είναι η αλήθεια
οι απειλές γενικά είναι απαράδεκτες , αλοίμονο αν όποτε γράφουμε κακές κριτικές να δεχόμαστε απειλές

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
η κριτική είναι μεν σύντομη , χωρίς να εξηγείς επαρκώς , τι ακριβώς έγινε ώστε να μπορεί να κρίνει ο αναγνώστης, παρά μόνο,  χρησιμοποιείς χαρακτηρισμούς

πάντως ο φίλος ρόζ κροταλίας έχει πολλές κριτικές, άρα δεν είναι "χτεσινός".

lolos666

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Like
36
Πόντοι
1
Πρόσεχε γιατί έτσι και σε πιάσει θα σε γαμήσει τσάμπα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

kellaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
1
σωστός mysterious. αυτό ακριβώς κάνω. ας περιμένουμε λοιπόν να βγει η κοπέλα να μας πει τη γνώμη της...

βγηκα :sunglasses:

θα σας σκοτωσω ολους :sunglasses:

περα απο την πλακα

ο υπευθηνος του μαγαζιου πρεπει να βγει και να παντησει για ολα αυτα

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006