Νέα

Απεχθάνομαι το πρωκτικό σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Jim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 211
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Videl

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Φίλοι συναγωνιστές,
Ο κώλος αποτελεί το τελευταίο οχυρό μιας γκόμενας πριν την αποδοχή του τριολέ !!!!

Ειναι στρατηγικής σημασίας κατακτηση στη σεξουαλική στρατηγική !!!

Αν δεν παιρνεις κωλο απλά η γυναίκα δεν σε σέβεται αρκετά !!!

Η κατάκτηση του κώλου επαναπροσδιορίζει μια σχεση  αντρα γυναίκα συνολικα σε άλλο επίπεδο.

Μην αμελήτε το κωλο.Περιποηθείτε τον τακτικά και περιοδικά.

Ετσι ειναι, αναζωογονει! :grin:

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
παντός η δικιά μου γνώμη για το πρωκτικό είναι οι το επιζητούν η μικροτσουτσουνι αν είναι δυνατών να υπάρχει το μουνί και να επυζητας τον κωλο μεγάλη αηδία.

Ρε τυπε αν η γκομενα σου έχει ενα μικρο πεταχτο στρογγυλο κωλαράκι, δεν σου μπαινει η ιδέα να της το γαμήσεις :think:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.331
Πόντοι
2.356
Υπό τους ήχους του 7th son of a seventh son και ενώ έχω διασκεδάσει αρκετά με τις δύο τελευταίες σελιδες, καταθέτω κι εγώ την άποψη μου.

Εν πολλοίς συμφωνώ με Mindreader. Ο κωλος αποτελεί στρατηγικό, κομβικό σημείο στη σχέση άνδρα γυναίκας. Η γυναίκα που δίνει κωλο εμπιστεύεται, παραδίδεται, υποτάσσεται. Νομίζω όμως ότι και στο μυαλό του άντρα ο κωλος είναι πιο πολύ θεμα υποταγής και όχι ηδονής. Από προσωπική εμπειρία, την υπέρτατη ηδονή δεν την έχω νιώσει μέσα σε κωλο. Μου την εχει προσφέρει η ατέλειωτη, βελούδινη, μεταξένια πίπα με CIM. Πιστεύω ότι και το CIM είναι τρανή απόδειξη ότι η γυναίκα σε γουστάρει τρέλα, σου παραδίδει τα "κλειδιά" της.

Από την άλλη μεριά, θεωρώ ότι για τη γυναίκα που θα το τολμήσει, ο κωλος είναι πολυυυυυ μεγαλύτερη ηδονή για εκείνη παρά για αυτόν που τη γαμαει. Αρκεί να είναι έτοιμη, αποφασισμένη, προετοιμασμένη και να μην πέσει σε κανένα αδαή. Αν το κάνει σωστά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην της αρέσει. Μετά ξεχνάει ότι έχει μουνι. Μουνι και κωλος γίνονται ένα και το αυτό.

Θα αναφερθώ και σε δύο περιπτώσεις φίλων που είναι φανατικοι του κωλου. Και οι δύο πολύ έμπειροι γαμιαδες. Ο ένας όταν φαντασιώνεται ότι γαμαει κάποια σκέφτεται μόνον τον κωλο. Είναι μανιακός, έχει ψύχωση με αυτό. Ο άλλος μου είπε ότι αν δεν γαμησει τη γυναίκα από κωλο είναι σαν να μην την έχει γαμησει. Βεβαια κάποια στιγμή μου αποκάλυψε ότι έχει γαμησει Και κωλο πουστη. Και του άρεσε πολύ από ότι κατάλαβα. Τα συμπεράσματα δικά σας.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Υπό τους ήχους του 7th son of a seventh son και ενώ έχω διασκεδάσει αρκετά με τις δύο τελευταίες σελιδες, καταθέτω κι εγώ την άποψη μου.

Εν πολλοίς συμφωνώ με Mindreader. Ο κωλος αποτελεί στρατηγικό, κομβικό σημείο στη σχέση άνδρα γυναίκας. Η γυναίκα που δίνει κωλο εμπιστεύεται, παραδίδεται, υποτάσσεται. Νομίζω όμως ότι και στο μυαλό του άντρα ο κωλος είναι πιο πολύ θεμα υποταγής και όχι ηδονής. Από προσωπική εμπειρία, την υπέρτατη ηδονή δεν την έχω νιώσει μέσα σε κωλο. Μου την εχει προσφέρει η ατέλειωτη, βελούδινη, μεταξένια πίπα με CIM. Πιστεύω ότι και το CIM είναι τρανή απόδειξη ότι η γυναίκα σε γουστάρει τρέλα, σου παραδίδει τα "κλειδιά" της.

Από την άλλη μεριά, θεωρώ ότι για τη γυναίκα που θα το τολμήσει, ο κωλος είναι πολυυυυυ μεγαλύτερη ηδονή για εκείνη παρά για αυτόν που τη γαμαει. Αρκεί να είναι έτοιμη, αποφασισμένη, προετοιμασμένη και να μην πέσει σε κανένα αδαή. Αν το κάνει σωστά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην της αρέσει. Μετά ξεχνάει ότι έχει μουνι. Μουνι και κωλος γίνονται ένα και το αυτό.

Θα αναφερθώ και σε δύο περιπτώσεις φίλων που είναι φανατικοι του κωλου. Και οι δύο πολύ έμπειροι γαμιαδες. Ο ένας όταν φαντασιώνεται ότι γαμαει κάποια σκέφτεται μόνον τον κωλο. Είναι μανιακός, έχει ψύχωση με αυτό. Ο άλλος μου είπε ότι αν δεν γαμησει τη γυναίκα από κωλο είναι σαν να μην την έχει γαμησει. Βεβαια κάποια στιγμή μου αποκάλυψε ότι έχει γαμησει Και κωλο πουστη. Και του άρεσε πολύ από ότι κατάλαβα. Τα συμπεράσματα δικά σας.

seventh son
προσκυνω  :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Φίλοι συναγωνιστές,
Ο κώλος αποτελεί το τελευταίο οχυρό μιας γκόμενας πριν την αποδοχή του τριολέ !!!!

Η κατάκτηση του κώλου επαναπροσδιορίζει μια σχεση  αντρα γυναίκα συνολικα σε άλλο επίπεδο.

Ασφαλώς κρίσιμη μάχη για την έκβαση του σεξοπόλεμου συμπληρούμενη από την μάχη της κατάποσης. Αν ο κώλος είναι τo Στάλινγκραντ του σεξ τότε η κατάποση είναι η D-Day.

Εμπρός κωλο-ήρωες!

URL]]

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Συμπληρώνοντας το προγούμενο ποστ μου,και μια και ο προηγούμενος συναγωνιστής αναφερθηκε σε  γνωση τεχνικής !!

"Οσο περισσοτερο κοιτάει ο κωλος τα αστερια τόσο ""ρομαντικότερο" το γαμήσι"

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.331
Πόντοι
2.356
"Αν ο κώλος είναι τo Στάλινγκραντ του σεξ τότε η κατάποση είναι η D-Day".

ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ!
:kneel:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
"Αν ο κώλος είναι τo Στάλινγκραντ του σεξ τότε η κατάποση είναι η D-Day".

ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ!
:kneel:

Συναγωνιστές αμελειτε το τριολέ !!

Πρεπει να συγκληθεί οικουμενική πορνοσυνοδος για να συζητηθούν τα θέματα.

Κυνδινευουμε απο αιρεσεις και διασπασεις !!! :2funny: :2funny:5

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.331
Πόντοι
2.356
Αναφέρεσαι σε τριολε με 2η γυναίκα ή 2ο άντρα, έχει διάφορα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αναφέρεσαι σε τριολε με 2η γυναίκα ή 2ο άντρα, έχει διάφορα.

Με δευτερη γυναίκα ασφαλως και με την εγκριση της πρωτης επισης ασφαλως. Αν στο παιχνίδι παιξεις τη δευτερη σε σχεση με τη πρωτη 70 30 ελα μετα να ξανασυζητησουμε για στρατηγικη και για υποταγη.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

:S :S :S :S :S  :gay: :gay: :gay: :effemine:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
:orchestra:
Βασικα αυτος ειναι ο τζιμινυ απο παλια αλλα εχει μπει με κλωνο να τρολάρει.

Πιο μαλάκας πεθαίνει.

Ούτε κώλο, ούτε μουνί. Καταλάβαμε... Άδειασε την γωνία από το site, ρε Τρόλ!

Part II

Όσο για τον "προικισμένο" συναγωνιστή, μάλλον φίλε έχεις φάει τον παπά/πρόλογο της γκόμενάς σου που φοβάται να τον φάει από τον κώλο... Take a moment to think about it.

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Φίλοι συναγωνιστές,

Σαν τον κωλο δεν έχει.  :kissass2:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Συναγωνιστές αμελειτε το τριολέ !!

Πρεπει να συγκληθεί οικουμενική πορνοσυνοδος για να συζητηθούν τα θέματα.

Κυνδινευουμε απο αιρεσεις και διασπασεις !!! :2funny: :2funny:5

Δεν το αμελούμε, απλά το τριολέ δεν ανήκει στις μάχες για αυτό δεν αναλύθηκε εκεί, είναι η ταπεινωτική συμφωνία συνθηκολόγησης μετά την τελική ήττα. :grin:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δεν έκανα ποτέ και δεν πρόκειται να κάνω πρωκτικό σεξ. Μου προκαλεί σιχασιά γιατί νομίζω ότι πηδάς άντρα. Δεν είμαι ομοφοβικός, αντίθετα σέβομαι τις επιλογές των ανθρώπων και τις υπερασπίζομαι, αλλά μακριά η κωλοτρυπίδα από μένα.

Επίσης όταν βλέπω τσόντα και πάει ο τύπος να πάρει κώλο το προχωρώ μπροστά.

Δεν έχει να κάνει με θέματα υγιεινής κλπ, απλά μου προκαλεί σιχασιά γιατί μου φέρνει στο μυαλό σεξ μεταξύ ανδρών ή ανωμαλίες με τρανς κλπ.

Γίνεται πολύς λόγος για το πρωκτικό (μπλιαχ) σεξ και πάρα πολλοί το υμνολογούν χωρίς να κατανοώ το γιατί.
kαι τι μας νοιαζει εμας ;

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Στα αρχιδια μας!Μη γαμας κωλο τοτε,τι μας το λες?
Οτι γουσταρεις να γαμας κωλο θα ταν θεμα να ανοιξεις νημα,οχι οτι δε γαμας!Ασε εμας που γαμαμε να το απολαμβανουμε...

Ετσι Φιλε Εγραψες.........

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ο άλλος μου είπε ότι αν δεν γαμησει τη γυναίκα από κωλο είναι σαν να μην την έχει γαμησει. Βεβαια κάποια στιγμή μου αποκάλυψε ότι έχει γαμησει Και κωλο πουστη. Και του άρεσε πολύ από ότι κατάλαβα. Τα συμπεράσματα δικά σας.
o καλος ο μυλος ολα τα αλεθει τυπε

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
506
Χωρις κωλο γαμας κατα τα 2/3