Υπό τους ήχους του 7th son of a seventh son και ενώ έχω διασκεδάσει αρκετά με τις δύο τελευταίες σελιδες, καταθέτω κι εγώ την άποψη μου.
Εν πολλοίς συμφωνώ με Mindreader. Ο κωλος αποτελεί στρατηγικό, κομβικό σημείο στη σχέση άνδρα γυναίκας. Η γυναίκα που δίνει κωλο εμπιστεύεται, παραδίδεται, υποτάσσεται. Νομίζω όμως ότι και στο μυαλό του άντρα ο κωλος είναι πιο πολύ θεμα υποταγής και όχι ηδονής. Από προσωπική εμπειρία, την υπέρτατη ηδονή δεν την έχω νιώσει μέσα σε κωλο. Μου την εχει προσφέρει η ατέλειωτη, βελούδινη, μεταξένια πίπα με CIM. Πιστεύω ότι και το CIM είναι τρανή απόδειξη ότι η γυναίκα σε γουστάρει τρέλα, σου παραδίδει τα "κλειδιά" της.
Από την άλλη μεριά, θεωρώ ότι για τη γυναίκα που θα το τολμήσει, ο κωλος είναι πολυυυυυ μεγαλύτερη ηδονή για εκείνη παρά για αυτόν που τη γαμαει. Αρκεί να είναι έτοιμη, αποφασισμένη, προετοιμασμένη και να μην πέσει σε κανένα αδαή. Αν το κάνει σωστά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην της αρέσει. Μετά ξεχνάει ότι έχει μουνι. Μουνι και κωλος γίνονται ένα και το αυτό.
Θα αναφερθώ και σε δύο περιπτώσεις φίλων που είναι φανατικοι του κωλου. Και οι δύο πολύ έμπειροι γαμιαδες. Ο ένας όταν φαντασιώνεται ότι γαμαει κάποια σκέφτεται μόνον τον κωλο. Είναι μανιακός, έχει ψύχωση με αυτό. Ο άλλος μου είπε ότι αν δεν γαμησει τη γυναίκα από κωλο είναι σαν να μην την έχει γαμησει. Βεβαια κάποια στιγμή μου αποκάλυψε ότι έχει γαμησει Και κωλο πουστη. Και του άρεσε πολύ από ότι κατάλαβα. Τα συμπεράσματα δικά σας.