Νέα

Απεχθάνομαι το πρωκτικό σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Jim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 211
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Καλά είναι, αλλά όταν ανοίξει το τούρμπο φεύγουν τα λεφτά χωρίς να το καταλάβεις. Βλέπεις ο πουτσος δεν ξέρει τι σημαίνει οικονομική κρίση και θέλει συνέχεια τάισμα  :grin:

ελα ρε εζελ μεγαλε εραστη  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Βασικα αποψε επειδη εφαγα πιστολιασμα απο 2 γκομενες και δεν θελει καμια τελικά να βγουμε η μια μου ειπε ειναι αρρωστη αλλα δεν την πιστευω. Τωρα αρρωστησε? σημερα? χθες μου ειπε θα βγαιναμε.Η αλλη οτι να ναι αναποφασιστη. Τεσπα αποψε λεω να περάσω απο κανενα μασαζακι να περάσω καλα  :zfuck: :zfuck:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Βασικα αποψε επειδη εφαγα πιστολιασμα απο 2 γκομενες και δεν θελει καμια τελικά να βγουμε η μια μου ειπε ειναι αρρωστη αλλα δεν την πιστευω. Τωρα αρρωστησε? σημερα? χθες μου ειπε θα βγαιναμε.Η αλλη οτι να ναι αναποφασιστη. Τεσπα αποψε λεω να περάσω απο κανενα μασαζακι να περάσω καλα  :zfuck: :zfuck:

Ρε Τρόλ. Δεν είναι το ημερολόγιό σου εδώ. Είσαι εκτός θέματος. Μονίμως.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
:hi:γ
Ρε Τρόλ. Δεν είναι το ημερολόγιό σου εδώ. Είσαι εκτός θέματος. Μονίμως.
Και ο βρωμοκαριολης χτες που του εκανα πλακα στο θεμα με το γυμναστηριο και τα συμπληρωματα, επειδη δεν τον επαιρνε, αλλαζε κουβεντα η κατσαριδα και με κατηγορουσε να μην βγαινω εκτος θεματος

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πες μας και για το πρωκτικο την γνωμη σου

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
:hi:γΚαι ο βρωμοκαριολης χτες που του εκανα πλακα στο θεμα με το γυμναστηριο και τα συμπληρωματα, επειδη δεν τον επαιρνε, αλλαζε κουβεντα η κατσαριδα και με κατηγορουσε να μην βγαινω εκτος θεματος

Δεν μπορώ να καταλάβω τί ρόλο παίζει εδώ μέσα. Φακελώνει τους πάντες και παίζει να έχει μπλοκάκι με σημειώσεις ανά nick και ημερομηνία. Ζει μέσα απο τις ιστορίες των άλλων.

Το άτομο είναι προβληματικό.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:hi:γΚαι ο βρωμοκαριολης χτες που του εκανα πλακα στο θεμα με το γυμναστηριο και τα συμπληρωματα, επειδη δεν τον επαιρνε, αλλαζε κουβεντα η κατσαριδα και με κατηγορουσε να μην βγαινω εκτος θεματος

Ο ποιος? δεν καταλαβα γιναμε και φιλαράκια και μιλάς ετσι? αμα ειμασταν απο κοντα θα την έτρωγες την σφαλιάρα.

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
παντός η δικιά μου γνώμη για το πρωκτικό είναι οι το επιζητούν η μικροτσουτσουνι αν είναι δυνατών να υπάρχει το μουνί και να επυζητας τον κωλο μεγάλη αηδία.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Είσαι γυναίκα μήπως; Δεν το προσδιορίζεις στο προφίλ σου.

Το να δώσει κώλο, σημαίνει ότι έχεις πάει στο επόμενο επίπεδο.
Σε γουστάρει, σε εμπιστεύεται και σε σέβεται.
Είσαι ο Άνδρας της. Τελεία. (Σημείωνε Βλώκεμορτ!)

:thumbsup:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Άμα γουστάρεις τη γκόμενα και την φάση και γουστάρει και αυτή, την παίρνεις και από τα αυτιά, τι συζητάμε τώρα;

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Είσαι γυναίκα μήπως; Δεν το προσδιορίζεις στο προφίλ σου.

Το να δώσει κώλο, σημαίνει ότι έχεις πάει στο επόμενο επίπεδο.
Σε γουστάρει, σε εμπιστεύεται και σε σέβεται.
Είσαι ο Άνδρας της. Τελεία. (Σημείωνε Βλώκεμορτ!)
τυπε είμαι άνδρας και προικισμένος δεν χρειάζεται να γαμάω κωλους αν εσύ φοβασε να γαμήσεις μουνί πρόβλημα σου

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Quiz: επισκέπτεται ( ; ) studio, και δεν γαμάει, αλλά του κάνουν χειρομαλάξεις/μασάζ. 9 γράμματα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε είμαι άνδρας και προικισμένος δεν χρειάζεται να γαμάω κωλους αν εσύ φοβασε να γαμήσεις μουνί πρόβλημα σου

Βασικα αυτος ειναι ο τζιμινυ απο παλια αλλα εχει μπει με κλωνο να τρολάρει.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φίλοι συναγωνιστές,
Ο κώλος αποτελεί το τελευταίο οχυρό μιας γκόμενας πριν την αποδοχή του τριολέ !!!!

Ειναι στρατηγικής σημασίας κατακτηση στη σεξουαλική στρατηγική !!!

Αν δεν παιρνεις κωλο απλά η γυναίκα δεν σε σέβεται αρκετά !!!

Η κατάκτηση του κώλου επαναπροσδιορίζει μια σχεση  αντρα γυναίκα συνολικα σε άλλο επίπεδο.

Μην αμελήτε το κωλο.Περιποηθείτε τον τακτικά και περιοδικά.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πολλές σοφες λαικές παροιμίες αναφερονται στη περιοδικότητα της περιποιησης του κώλου οπως για παράδειγμα.

"Του κώλου τα ενιάμερα"" :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom