Νέα

Απαράδεκτη φωτογραφία με νεοσύλλεκτους

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα cretan_nudist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.499
Κριτικές
22
Like
364
Πόντοι
5.795
Ναι σίγουρα συμφωνώ, αυτό συνέβαινε, συμβαίνει και θα συμβαίνει παντού και πάντα.Για μένα δε πιστεύω ότι είναι εχθροί μια μικρή μειοψηφία μπάσταρδων, δες το και ιστορικα. Ας το δούμε ομως πιο γενικά, η Αλβανία δεν μπορεί να κλάσει μια αν μας κάνει πόλεμο, είναι πολύ ανίσχυρη σε όλους τους τομείς. Εκτος και εάν κάνει καμια μαλακια πάλι η Αμέρικα, τώρα έχουν Τράμπ δεν ξέρω τι θα συμβεί εάν χτυπα ξύλο έρθει η ώρα για κάτι τέτοιο.
Πάντως στην Επανάσταση οι Αλβανοί ήταν από τις κυριες δυνάμεις. Σχεδόν όλοι οι ήρωες του 21 είχαν Aλβανική καταγωγή. Οι Αλβανοί γενικά ζούνε σε όλη την Ελλάδα από τον 16-17 αιώνα, όχι τα τελευταία 20-30 χρονια. Ξέρεις ποσα Αρβανίτικα χωρια υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα? Ποσα μέρη έχουν Αλβανικό όνομα και τα λέμε χωρίς να ξέρουμε? Εδώ καλά καλά δε ξέρει πολύς κόσμος από που κρατάει το επώνυμο τους, τι μου λες τώρα.

Εγώ έχω να πω ότι για την ώρα η Αττική έχει τεράστιο πρόβλημα με λαθρομετανάστες παντός εθνικότητας! Πρέπει να καθαρίσει η Αττική, στην επαρχία τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Αλλα αντε πες καθαρίσαμε με τους ξένους, άντε και με το χρέος, εσύ πιστεύεις ότι θα αλλάξει κάτι? Μπουρδέλο θα ξαναγίνουν όλα! Όσο υπάρχει η έλλειψη παιδείας, νοοτροπίας και η συνήθεια του βύσματος που είναι βαθιά ριζωμένη, πάντα μπουρδέλο θα γίνονται όλα (την μόρφωση για την ώρα γάμα τη)!
σχεδόν ολοι οι ήρωες του 21 κολοκοτρώνης καραισκάκης κλπ είχαν αλβανική καταγωγή.???
σαν δεν ντρέπεσε ρε κολοαλβανέ.
γιατί δεν ρωτάς κανένα αρβανίτη απο το κορωπί ρε κολοαλβανέ τι σχέση έχει με τους αλβανούς της αλβανίας να σου βγάλει τα έντερα???
δεν μπορεί να τα βάλει η αλβανία με εμάς με αλβανούς φαντάρους στον ελληνικό στρατό και με την τουρκία μαζί??
είσαι και αλβανός και ανιστόριτος και ανθέλληνας και μαλάκας.
ουσιαστικά για το εκτελεστικό απόσπασμα.
ζητω η ελλάδα ρε αλβανέ
ζήτω ο ελληνικός στρατός ρε αλβανέ
περιμένω ρε κολοαλβανέ να με βρίσεις.
γράφω στα αρχιδια μου τις βρισιές ενός κολοαλβανου
βρισε με ρε μαλακα

 

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Μηνύματα
1.162
Like
0
Πόντοι
16
σχεδόν ολοι οι ήρωες του 21 κολοκοτρώνης καραισκάκης κλπ είχαν αλβανική καταγωγή.???
σαν δεν ντρέπεσε ρε κολοαλβανέ.
γιατί δεν ρωτάς κανένα αρβανίτη απο το κορωπί ρε κολοαλβανέ τι σχέση έχει με τους αλβανούς της αλβανίας να σου βγάλει τα έντερα???
δεν μπορεί να τα βάλει η αλβανία με εμάς με αλβανούς φαντάρους στον ελληνικό στρατό και με την τουρκία μαζί??
είσαι και αλβανός και ανιστόριτος και ανθέλληνας και μαλάκας.
ουσιαστικά για το εκτελεστικό απόσπασμα.
ζητω η ελλάδα ρε αλβανέ
ζήτω ο ελληνικός στρατός ρε αλβανέ
περιμένω ρε κολοαλβανέ να με βρίσεις.
γράφω στα αρχιδια μου τις βρισιές ενός κολοαλβανου
βρισε με ρε μαλακα


:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ποστι μαλαγκα πιγκε κατσει τζαμπονοτιροπιτα στο λαιμο απο τα γκελια!!!!!

(δεν σε παρεξηγώ, το πολύ να έχεις τελειώσει το δημοτικό για αυτό και τόσες σελίδες δεν έχεις γράψει ούτε 1 επιχείρημα, ούτε 1 ιστορικό γεγονός, ούτε 1 συμβάν από προσωπική εμπειρία. Δεν ξέρω αν πρέπει να κάτσω να σου σκάσω ιστορικές αναφορές και ενδείξεις για να σε γλεντήσω σοβαρά.)

θα του την γκαμισω ρε την κολο, σου κανο γκολο σαν ροντα απο ντραγκτερ ρε ποστη!
σε μακερωσω λαιμο ρε μποτανα!

σου τιν γκαμισω τι μπουφαν ποστη!

(μαλακα δεν σε περίμενα τόσο μαλακα)


:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

 
Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Μηνύματα
517
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
Xτές μόλις έγραφα για σχέδιο που βρίσκεται σε εξέλιξη.Σήμερα ο τύπος γράφει για επιθέσεις αλβανών σε xωριά της ελληνικής μειονότητας κλπ. Αρα,επιβεβαιώνομαι σταδιακά. Πέρα από αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω τον εντελώς παράταιρο συσχετισμό που μερικοί κανουν μεταξύ της εχθρικής νοοτροπίας των αλβανών (όχι όλων) κατά της Ελλάδας  και καποιων αλλων λαων,αφρικανών ,ασιατων κλπ. Κυκλοφορώ χρονια στο κεντρο της Αθήνας,ουδέποτε μου επετέθη άνθρωπος από άλλη εθνότητα (αφρικανικη,ασιατικη ή άλλη) ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ. Ουδέποτε ακουσα ασιατη ή αφρικανο να καταφερθει υβριστικά κατά της χώρας. Αν αυτό δεν αρέσει σε καποιους,για λογους που οι ιδιοι μονον γνωριζουν, ας συνεχίσουν να ισχυρίζονται πράγματα που δεν εχουν σχεση με την πραγματικότητα. Αλλά και τα επισημα στοιχεία αν παρουμε, το 85 0/0 των μεταναστων ,νόμιμων ή και μη νομιμων , είναι ΑΛΒΑΝΟΙ.Αρα,  ,το να μιλάμε γενικα και αφηρημενα για «μεταναστες» και «λαθρομεταναστες» , ευνοεί τους αλβανους και μόνον.  Η μόνη χώρα που ΕΠΙΣΗΜΑ  έχει εχθρικες προθεσεις ΣΥΝΟΛΙΚΆ κατά της Ελλάδας και του λαού της,είναι  η αλβανία. ( Η Τουρκία δεν έχει ΕΠΙΣΗΜΑ  τετοιες θεσεις, διοτι δεσμεύεται από την «συμμαχική» μας σχέση) Το άλλο κρατιδιο των «Σκοπίων», διοικούμενο από επαγγελματίες δολοφόνους και εμπόρους  ηρωίνης,για λογαριασμο της αμερικής,είναι καθαρα τεχνητο δημιούργημα του ΝΑΤΟ, ως προγεφύρωμα του στα Βαλκάνια. Αρα, δεν το περιλαμβανω στις κανονικες χωρες. ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΣΤΡΑΤΌ ΥΠΗΡΕΤΟΎΝ ΑΤΟΜΑ ΑΛΒΑΝΙΚΉς ΚΑΤΑΓΩΓΉΣ,ΑΠΟΤΕΛΕ’Ι  ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ . ( ομολογώ ότι δεν το εγνώριζα,εκεινο που είχα παρατηρήσει από τη δεκαετία του 1990 ήδη,ηταν ότι υπήρχε στα σχολεία και στα πανεπιστήμια μια πολύ ευνοική μεταχείριση των αλβανών  -προφανώς κατόπιν εντολών της μεγάλης «συμμάχου» μας (!!!)  που τους πατρονάρει .) Αυτά.
 
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Μηνύματα
666
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Xτές μόλις έγραφα για σχέδιο που βρίσκεται σε εξέλιξη.Σήμερα ο τύπος γράφει για επιθέσεις αλβανών σε xωριά της ελληνικής μειονότητας κλπ. Αρα,επιβεβαιώνομαι σταδιακά. Πέρα από αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω τον εντελώς παράταιρο συσχετισμό που μερικοί κανουν μεταξύ της εχθρικής νοοτροπίας των αλβανών (όχι όλων) κατά της Ελλάδας  και καποιων αλλων λαων,αφρικανών ,ασιατων κλπ. Κυκλοφορώ χρονια στο κεντρο της Αθήνας,ουδέποτε μου επετέθη άνθρωπος από άλλη εθνότητα (αφρικανικη,ασιατικη ή άλλη) ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ. Ουδέποτε ακουσα ασιατη ή αφρικανο να καταφερθει υβριστικά κατά της χώρας. Αν αυτό δεν αρέσει σε καποιους,για λογους που οι ιδιοι μονον γνωριζουν, ας συνεχίσουν να ισχυρίζονται πράγματα που δεν εχουν σχεση με την πραγματικότητα. Αλλά και τα επισημα στοιχεία αν παρουμε, το 85 0/0 των μεταναστων ,νόμιμων ή και μη νομιμων , είναι ΑΛΒΑΝΟΙ.Αρα,  ,το να μιλάμε γενικα και αφηρημενα για «μεταναστες» και «λαθρομεταναστες» , ευνοεί τους αλβανους και μόνον.  Η μόνη χώρα που ΕΠΙΣΗΜΑ  έχει εχθρικες προθεσεις ΣΥΝΟΛΙΚΆ κατά της Ελλάδας και του λαού της,είναι  η αλβανία. [size=10pt]( Η Τουρκία δεν έχει ΕΠΙΣΗΜΑ  τετοιες θεσεις, διοτι δεσμεύεται από την «συμμαχική» μας σχέση)[/size] Το άλλο κρατιδιο των «Σκοπίων», διοικούμενο από επαγγελματίες δολοφόνους και εμπόρους  ηρωίνης,για λογαριασμο της αμερικής,είναι καθαρα τεχνητο δημιούργημα του ΝΑΤΟ, ως προγεφύρωμα του στα Βαλκάνια. Αρα, δεν το περιλαμβανω στις κανονικες χωρες. ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΣΤΡΑΤΌ ΥΠΗΡΕΤΟΎΝ ΑΤΟΜΑ ΑΛΒΑΝΙΚΉς ΚΑΤΑΓΩΓΉΣ,ΑΠΟΤΕΛΕ’Ι  ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ . ( ομολογώ ότι δεν το εγνώριζα,εκεινο που είχα παρατηρήσει από τη δεκαετία του 1990 ήδη,ηταν ότι υπήρχε στα σχολεία και στα πανεπιστήμια μια πολύ ευνοική μεταχείριση των αλβανών  -προφανώς κατόπιν εντολών της μεγάλης «συμμάχου» μας (!!!)  που τους πατρονάρει .) Αυτά.

Ψψψψψψ και η Τουρκία είναι τεράστιος εχθρός. Απλά ανέχεται λίγο περισσότερο την υπόλοιπη Ελλάδα πέραν της Κύπρου επειδή δεν γίναν ρεντίκολο και επειδή ο Ανδρουτόπουλος...?(πως σκατά λεγόταν ο τελευταίος της χούντας) τους έδωσε το οκέι να κάνουν ντού στην Κύπρο γιατί ήταν άχρηστη στην Ελλάδα και μετά ο μαλάκας ο Καραμανλής ήθελε να πεί φάουλ στους Κυπραίους που αμύνθηκαν και μαζί με την Ευρώπη τους δώσαν το μισό νήσι, λες και θα τους κάναν τίποτα οι ατσούμπαλοι.

Αυτό για το 1990 δεν είναι τυχαίο, γιατί από ο 1988 αρχίζει να υπάρχει η άνοδος του PC(politically correct) και σε μας φτάνει μια πολύ ήπια μορφή του τότε, στην υπόλοιπη δύση να γίνεται χαμός.
 

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Μηνύματα
1.125
Like
44
Πόντοι
16
ΚΟΥΛΟΥ μεχρι θανατου να τους κανουμε, να δεις τι ωραια θα ειναι!
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
489
Πόντοι
186
Xτές μόλις έγραφα για σχέδιο που βρίσκεται σε εξέλιξη.Σήμερα ο τύπος γράφει για επιθέσεις αλβανών σε xωριά της ελληνικής μειονότητας κλπ. Αρα,επιβεβαιώνομαι σταδιακά. [size=20pt]Πέρα από αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω τον εντελώς παράταιρο συσχετισμό που μερικοί κανουν μεταξύ της εχθρικής νοοτροπίας των αλβανών (όχι όλων) κατά της Ελλάδας  και καποιων αλλων λαων,αφρικανών ,ασιατων κλπ. Κυκλοφορώ χρονια στο κεντρο της Αθήνας,ουδέποτε μου επετέθη άνθρωπος από άλλη εθνότητα (αφρικανικη,ασιατικη ή άλλη) ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ. Ουδέποτε ακουσα ασιατη ή αφρικανο να καταφερθει υβριστικά κατά της χώρας. Αν αυτό δεν αρέσει σε καποιους,για λογους που οι ιδιοι μονον γνωριζουν, ας συνεχίσουν να ισχυρίζονται πράγματα που δεν εχουν σχεση με την πραγματικότητα.[/size] Αλλά και τα επισημα στοιχεία αν παρουμε, το 85 0/0 των μεταναστων ,νόμιμων ή και μη νομιμων , είναι ΑΛΒΑΝΟΙ.Αρα,  ,το να μιλάμε γενικα και αφηρημενα για «μεταναστες» και «λαθρομεταναστες» , ευνοεί τους αλβανους και μόνον.  Η μόνη χώρα που ΕΠΙΣΗΜΑ  έχει εχθρικες προθεσεις ΣΥΝΟΛΙΚΆ κατά της Ελλάδας και του λαού της,είναι  η αλβανία. ( Η Τουρκία δεν έχει ΕΠΙΣΗΜΑ  τετοιες θεσεις, διοτι δεσμεύεται από την «συμμαχική» μας σχέση) Το άλλο κρατιδιο των «Σκοπίων», διοικούμενο από επαγγελματίες δολοφόνους και εμπόρους  ηρωίνης,για λογαριασμο της αμερικής,είναι καθαρα τεχνητο δημιούργημα του ΝΑΤΟ, ως προγεφύρωμα του στα Βαλκάνια. Αρα, δεν το περιλαμβανω στις κανονικες χωρες. ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΣΤΡΑΤΌ ΥΠΗΡΕΤΟΎΝ ΑΤΟΜΑ ΑΛΒΑΝΙΚΉς ΚΑΤΑΓΩΓΉΣ,ΑΠΟΤΕΛΕ’Ι  ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ . ( ομολογώ ότι δεν το εγνώριζα,εκεινο που είχα παρατηρήσει από τη δεκαετία του 1990 ήδη,ηταν ότι υπήρχε στα σχολεία και στα πανεπιστήμια μια πολύ ευνοική μεταχείριση των αλβανών  -προφανώς κατόπιν εντολών της μεγάλης «συμμάχου» μας (!!!)  που τους πατρονάρει .) Αυτά.

Το κολπο ειναι αμερικανικο και λεγεται triangulation. Δειχνουν καποιους αλλους ως φοβερα κακους για να κανουν τους Αλβανους, που ειναι ο πραγματικος εχθρος, να φαινονται ακινδυνοι.

Παραδειγμα η συνεντευξη Παγκαλου στην προηγουμενη σελιδα. Με τεραστιο υποκριτικο ταλεντο βριζει τους προοδευτικουληδες, σκιζει την πολιτικη ορθοτητα, καταφερεται με οργη εναντιον των προσφυγων, κανει τον αγανακτισμενο και λογοκριμενο πολιτη να ξεσπασει και να απελευθερωθει μαζι του. "Επιτελους, μπραβο!" σκεφτεται αυτος που τα ακουει. Και ολο αυτο το θεατρικο σοου για να του σερβιρει στο τελος το "Οι Αλβανοι ενσωματωθηκαν, οι Αλβανοι ειναι ενταξει". Τολμας μετα να μιλησεις για τους Αλβανους; Που μεχρι και ο σκληρος Παγκαλος που λιωνει τους προοδευτικουληδες δεν τους αγγιζει;

Τα εχουν μαθει καλα τα μαθηματα τους στις πρεσβειες οι "Ελληνες" πολιτικοι.
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
15.683
Like
11.630
Πόντοι
2.406
το μουνι της γυναικας του, της κατ ουσιαν  βιζιτας, του παγκαλου.... :birdman:
σωστη η αναλυση σου
 

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Μηνύματα
2.118
Κριτικές
27
Like
1.458
Πόντοι
1.720
Τίποτα, η μόνη λύση για να υπάρχει στις επόμενες 10ετίες Ελλάδα με Έλληνες κατοίκους είναι να γίνει κυβέρνηση η
Χρυσή Αυγή.
Να το ξέρετε όπως έχει γίνει μπουρδέλο η χώρα , κατεστραμμένη οικονομικά και με κάθε υπάνθρωπο καρυδιάς καρύδι που έχει μαζευτεί εδω τα τεέυταία 20 χρόνια...είναι αναπόφευκτο αλλά και αναγκαίο να χυθεί πολύ αίμα.

Τόσο γιατί μάλλον θα γίνει πόλεμος με κάποιο από τα γειτονικά κράτη υπανθρώπων που μας γειτονεύουν (Τουρκία-Αλβανία) αλλά και για τους εντός των πυλών εχθρικούς πυρήνες (Αλβανοί-μωαμεθανοί λαθρομετανάστες-αναρχικοί,τρομοκράτες και αριστεροί ανθέλληνες-γενίτσαροι). Επίσης πρέπει να πέσει και η άρχουσα τάξη που τα τελευταία 50 χρόνια κατέστρεψε την Ελλάδα (πολιτικοι των κομμάτων που κυβέρνησαν , μεγαλοεργολάβοι και λοιπή μαφία μεγαλοεπιχειρηματιών)
Θεωρώ οτι η μόνη δύναμη ικανή για την εκκαθάριση αυτή είναι η Χρυσή Αυγή.
Απλά χρειάζεται πολύ συντονισμένη κ γρήγορη δράση. Επιστράτευση κ στρατιωτικό νόμο διαρκείας. Και φυσικά υποστήριξη από έξω- Μακάρι ο Τραμπ να κινηθεί κατά του ισλάμ , ίσως έτσι να γίνουν προσπάθειες για την εξάλειψη του ισλαμικού τόξου των βαλκανίων (Τουρκία-Αλβανία-Βοσνία)
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
15.683
Like
11.630
Πόντοι
2.406
nai θα μας οδηγει η ουρανια παρεα με γερμενη κ μπαρμπαρουση...
 

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Μηνύματα
1.162
Like
0
Πόντοι
16
Τίποτα, η μόνη λύση για να υπάρχει στις επόμενες 10ετίες Ελλάδα με Έλληνες κατοίκους είναι να γίνει κυβέρνηση η
Χρυσή Αυγή.
Να το ξέρετε όπως έχει γίνει μπουρδέλο η χώρα , κατεστραμμένη οικονομικά και με κάθε υπάνθρωπο καρυδιάς καρύδι που έχει μαζευτεί εδω τα τεέυταία 20 χρόνια...είναι αναπόφευκτο αλλά και αναγκαίο να χυθεί πολύ αίμα.

Τόσο γιατί μάλλον θα γίνει πόλεμος με κάποιο από τα γειτονικά κράτη υπανθρώπων που μας γειτονεύουν (Τουρκία-Αλβανία) αλλά και για τους εντός των πυλών εχθρικούς πυρήνες (Αλβανοί-μωαμεθανοί λαθρομετανάστες-αναρχικοί,τρομοκράτες και αριστεροί ανθέλληνες-γενίτσαροι). Επίσης πρέπει να πέσει και η άρχουσα τάξη που τα τελευταία 50 χρόνια κατέστρεψε την Ελλάδα (πολιτικοι των κομμάτων που κυβέρνησαν , μεγαλοεργολάβοι και λοιπή μαφία μεγαλοεπιχειρηματιών)
Θεωρώ οτι η μόνη δύναμη ικανή για την εκκαθάριση αυτή είναι η Χρυσή Αυγή.
Απλά χρειάζεται πολύ συντονισμένη κ γρήγορη δράση. Επιστράτευση κ στρατιωτικό νόμο διαρκείας. Και φυσικά υποστήριξη από έξω- Μακάρι ο Τραμπ να κινηθεί κατά του ισλάμ , ίσως έτσι να γίνουν προσπάθειες για την εξάλειψη του ισλαμικού τόξου των βαλκανίων (Τουρκία-Αλβανία-Βοσνία)

Η X.A πέθανε, ξεπουλήθηκε, το έχει βουλώσει και κάνει μόκο στα πάντα!

Η μονη λύση (για μένα) είναι ένα πετυχημένο πραξικόπημα συναταγματαρχων, σαν εκείνη του 67. Τουλάχιστον να είναι άνθρωποι που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, γιατί στην Χ.Α δεν ξέρουν ούτε λόγο στην βουλή να βγάζουν.


nai θα μας οδηγει η ουρανια παρεα με γερμενη κ μπαρμπαρουση...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny:
 

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Μηνύματα
9.752
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
πάνω από το 50% του πληθυσμού των Μεσογείων και ειδικά στο Κορώπι, με τα "αρβανίτικα" μιλάνε μια χαρά την αλβανική γλώσσα ....

Ναι , αλλά δεν είναι αλβανοί.
Και οι πομάκοι έμαθαν τούρκικα ... αλλά δεν είναι τούρκοι.
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ναι , αλλά δεν είναι αλβανοί.
Και οι πομάκοι έμαθαν τούρκικα ... αλλά δεν είναι τούρκοι.

Υπάρχει η καθαυτή φυλετική διάσταση και η εθνοτική διάσταση. Υπάρχει επίσης και ο αυτοπροσδιορισμός
όπως και η αυτοσυνείδηση.
Ας μην συγχέουμε την περίπτωση των αρβανιτών και των πομάκων. Οι πομάκοι έχουν τουρκική συνείδηση,
ενώ οι αρβανίτες της Ελλάδας, δεν είχαν ποτέ αλβανική συνείδηση, έστω και αν μιλούσαν μεταξύ τους τα αρβανίτικα,
και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά όσοι ασχολούνται ιδίως με την ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης.
 
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Μηνύματα
666
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
^Το να προσπαθήσουμε να βγάλουμε τους Αρβανίτες από την Ελλάδα είναι σαν να προσπαθούμε να βγάλουμε τους παλαιοελλαδίτες ευραίους και τους φραγκολεβαντίνους απ'τα νησιά μας, μάταιο και κακό κάνουμε και στην τελική και σε εμάς μιας και δεν ταυτίτζονται με άλλες εθνικές συνειδήσεις...ελπίζω δηλαδή, γιατί ο Ραβίνος στο Ισραήλ δεν τα λέει καλά για τους εδώ περά και ξύνονται λίγο μεταξύ εθνικής και θρησκευτικής ταυτότητας.

Τίποτα, η μόνη λύση για να υπάρχει στις επόμενες 10ετίες Ελλάδα με Έλληνες κατοίκους είναι να γίνει κυβέρνηση η
Χρυσή Αυγή.
Να το ξέρετε όπως έχει γίνει μπουρδέλο η χώρα , κατεστραμμένη οικονομικά και με κάθε υπάνθρωπο καρυδιάς καρύδι που έχει μαζευτεί εδω τα τεέυταία 20 χρόνια...είναι αναπόφευκτο αλλά και αναγκαίο να χυθεί πολύ αίμα.

Τόσο γιατί μάλλον θα γίνει πόλεμος με κάποιο από τα γειτονικά κράτη υπανθρώπων που μας γειτονεύουν (Τουρκία-Αλβανία) αλλά και για τους εντός των πυλών εχθρικούς πυρήνες (Αλβανοί-μωαμεθανοί λαθρομετανάστες-αναρχικοί,τρομοκράτες και αριστεροί ανθέλληνες-γενίτσαροι). Επίσης πρέπει να πέσει και η άρχουσα τάξη που τα τελευταία 50 χρόνια κατέστρεψε την Ελλάδα (πολιτικοι των κομμάτων που κυβέρνησαν , μεγαλοεργολάβοι και λοιπή μαφία μεγαλοεπιχειρηματιών)
Θεωρώ οτι η μόνη δύναμη ικανή για την εκκαθάριση αυτή είναι η Χρυσή Αυγή.
Απλά χρειάζεται πολύ συντονισμένη κ γρήγορη δράση. Επιστράτευση κ στρατιωτικό νόμο διαρκείας. Και φυσικά υποστήριξη από έξω- Μακάρι ο Τραμπ να κινηθεί κατά του ισλάμ , ίσως έτσι να γίνουν προσπάθειες για την εξάλειψη του ισλαμικού τόξου των βαλκανίων (Τουρκία-Αλβανία-Βοσνία)

Πια χρυσή αυγή και παπάρια ρόζ που είναι η μόνη ικανή. Εδώ ο θείος Πώλ κατάφερε μια χαρά να βγάλει τον Τράμπα, μια μικρή βολτούλα προς τα εκεί θέλει και η Ελλάδα να δείς πως θα αλλάξει. :2funny:

images

bb4.png

772.png


:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Μηνύματα
9.752
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Οι πομάκοι έχουν τουρκική συνείδηση,

Οι Πομάκοι δεν ήξεραν τούρκικα μέχρι πριν 30 χρόνια.
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ.
Και γι'αυτό φταίνε οι Πολιτικοί του ... Ekali-Club,Μυκόνου, Αράχωβας, Κολωνακίου, Σπετσών ...
 

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Μηνύματα
4.041
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Οι Πομάκοι δεν ήξεραν τούρκικα μέχρι πριν 30 χρόνια.
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ.
Και γι'αυτό φταίνε οι Πολιτικοί του ... Ekali-Club,Μυκόνου, Αράχωβας, Κολωνακίου, Σπετσών ...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
489
Πόντοι
186
Το μυθο του Αισωπου για το σκυλο και το σκυλοσπιτο την ξερετε;

Ηταν ενας σκυλος που ζουσε σε ενα ομορφο σκυλοσπιτο που εχτισε για αυτον ο γερος ο ιδιοκτητης του πριν πεθανει. Μια κρυα νυχτα ηρθε στο σπιτι του μια ομορφη σκυλα γκαστρωμενη. Του ειπε αχ ασε με να κοιμηθω για μια νυχτα που το εχω αναγκη. Ειμαι αδυναμη και γκαστρωμενη, ενω εσυ ενας δυνατος αρσενικος σκυλος. Μπορεις να με βοηθησεις. Ο σκυλακος τη λυπηθηκε και την αφησε να κοιμηθει στο σπιτι του τη νυχτα. Αυτος ηταν πιο δυνατος και μπορουσε να τη βγαλει ενα βραδυ εξω. Το πρωι που γυρισε σπιτι του, του ειπε παλι η σκυλα: Τα κουταβια μου οπου να ειναι θα γεννηθουν. Δε μπορω να τα γεννησω στο δρομο. Ασε με σε παρακαλω να μεινω μεχρι να γεννηθουν και εσυ προσωρινα μεινε απεξω. Τη λυπηθηκε ο σκυλακος που θα γεννουσε, και αφου θα ηταν προσωρινη η κατασταση δεχτηκε να κοιμηθει μερικες ακομα μερες εξω απ το σκυλοσπιτο. Να λοιπον που σε λιγο γεννηθηκαν τα χαριτωμενα κουταβακια. Τα κοιταζε ο σκυλακος μας και τον γεμιζαν χαρα κ τρυφεροτητα. Του λεει η σκυλα, ε τωρα βεβαια δε μπορεις να τα πεταξεις στο δρομο τα καημενα! Μονο ενα τερας δε θα τα λυποταν. Ασε με να μεινω μεχρι να μεγαλωσουν λιγο και να δυναμωσουν. Φυσικα ο σκυλακος δεν το αντεχε να πεταξει τα κουταβια εξω, επομενως δεχτηκε να συνεχισει να κοιμαται εξω τις νυχτες. Αλλωστε αυτος ειχε αντοχες και υπομονη. Περασαν οι μερες, περασαν οι μηνες. Ο χειμωνας ερχοταν, το βραδυ το κρυο ηταν τσουχτερο, δεν μπορουσε να επιβιωσει εξω ουτε ζωο ουτε ανθρωπος. Ο σκυλακος επεστρεψε στο σκυλοσπιτο του για να βρει καταφυγιο. Τουρτουριζε και ηταν κουρασμενος. Παρακαλεσε να του ανοιξουν, να τον αφησουν να ζεσταθει για λιγο, μεχρι να φυγουν οι κρυες νυχτες. Προσωρινα.... Ομως μεγαλα σκυλια αγριεμενα πεταχτηκαν εξω απ το σκυλοσπιτο, γρυλιζοντας και δειχνοντας τα μακρια δοντια τους! Του ορμηξαν και με δαγκωματιες τον εδιωξαν μακρια, στο κρυο και το σκοταδι. Δεν ακουγαν τιποτα, δεν τα ενοιαζαν τα παρακαλια του! Ηταν τα κουταβια που ειχαν γεννηθει στο σκυλοσπιτο. Αυτο ηταν το σπιτι τους για ολη τους τη ζωη. Δεν ειχαν γνωρισει ποτε αλλο σπιτι. Και ηταν ετοιμα να πολεμησουν μεχρι θανατου για να το υπερασπιστουν απο τον καθε αρσενικο σκυλο που θα ερχοταν νυχτα ζητωντας να παρει μεριδιο απο τη ζεστασια του.

Και αν καποιος γνωριζε την ιστορια του σκυλοσπιτου απο την αρχη, δε θα μπορουσε να τα κατηγορησει οτι δεν επρατταν σοφα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom