σχεδόν ολοι οι ήρωες του 21 κολοκοτρώνης καραισκάκης κλπ είχαν αλβανική καταγωγή.???Ναι σίγουρα συμφωνώ, αυτό συνέβαινε, συμβαίνει και θα συμβαίνει παντού και πάντα.Για μένα δε πιστεύω ότι είναι εχθροί μια μικρή μειοψηφία μπάσταρδων, δες το και ιστορικα. Ας το δούμε ομως πιο γενικά, η Αλβανία δεν μπορεί να κλάσει μια αν μας κάνει πόλεμο, είναι πολύ ανίσχυρη σε όλους τους τομείς. Εκτος και εάν κάνει καμια μαλακια πάλι η Αμέρικα, τώρα έχουν Τράμπ δεν ξέρω τι θα συμβεί εάν χτυπα ξύλο έρθει η ώρα για κάτι τέτοιο.
Πάντως στην Επανάσταση οι Αλβανοί ήταν από τις κυριες δυνάμεις. Σχεδόν όλοι οι ήρωες του 21 είχαν Aλβανική καταγωγή. Οι Αλβανοί γενικά ζούνε σε όλη την Ελλάδα από τον 16-17 αιώνα, όχι τα τελευταία 20-30 χρονια. Ξέρεις ποσα Αρβανίτικα χωρια υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα? Ποσα μέρη έχουν Αλβανικό όνομα και τα λέμε χωρίς να ξέρουμε? Εδώ καλά καλά δε ξέρει πολύς κόσμος από που κρατάει το επώνυμο τους, τι μου λες τώρα.
Εγώ έχω να πω ότι για την ώρα η Αττική έχει τεράστιο πρόβλημα με λαθρομετανάστες παντός εθνικότητας! Πρέπει να καθαρίσει η Αττική, στην επαρχία τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Αλλα αντε πες καθαρίσαμε με τους ξένους, άντε και με το χρέος, εσύ πιστεύεις ότι θα αλλάξει κάτι? Μπουρδέλο θα ξαναγίνουν όλα! Όσο υπάρχει η έλλειψη παιδείας, νοοτροπίας και η συνήθεια του βύσματος που είναι βαθιά ριζωμένη, πάντα μπουρδέλο θα γίνονται όλα (την μόρφωση για την ώρα γάμα τη)!
σαν δεν ντρέπεσε ρε κολοαλβανέ.
γιατί δεν ρωτάς κανένα αρβανίτη απο το κορωπί ρε κολοαλβανέ τι σχέση έχει με τους αλβανούς της αλβανίας να σου βγάλει τα έντερα???
δεν μπορεί να τα βάλει η αλβανία με εμάς με αλβανούς φαντάρους στον ελληνικό στρατό και με την τουρκία μαζί??
είσαι και αλβανός και ανιστόριτος και ανθέλληνας και μαλάκας.
ουσιαστικά για το εκτελεστικό απόσπασμα.
ζητω η ελλάδα ρε αλβανέ
ζήτω ο ελληνικός στρατός ρε αλβανέ
περιμένω ρε κολοαλβανέ να με βρίσεις.
γράφω στα αρχιδια μου τις βρισιές ενός κολοαλβανου
βρισε με ρε μαλακα