Νέα

Απαράδεκτη φωτογραφία με νεοσύλλεκτους

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα cretan_nudist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
cretan_nudist

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Μηνύματα
454
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Και σε μένα αυτή ηταν η πρώτη απορία, ότι δεν έχει ελδυκοσημα!  Επειδή τα ρούχα δείχνουν ολοκαίνουργια ίσως είναι πουστονεο, πρώτες μέρες στην Kύπρο μέχρι να τον ράψουν. Ή αλλιώς την έβγαλε εδω, πριν φύγει για Κύπρο (καλο άλλοθι για να γλιτώσουν εδώ ακόμα ένα κάζο).


σε μακεροσο ρε μαλαγκα
σου τη γκαμισο τι κολο ρε μαζι με τη μπουφαν!  :fuck1:
Δε φέρουν όλοι τα ελδυκόσημα παρά μόνο όσοι υπηρετούν στα δυο τάγματα και στο Σύνταγμα. Αυτοί που δε φορούν ελδυκόσημα για ευνόητους λόγους, είναι όσοι είναι στο Σταυροβούνι.
 

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.499
Κριτικές
22
Like
364
Πόντοι
5.795
μιδα αν ηταν ρουμανοι πιστευω θα σουν πιο ελαστικος
δεν υπάρχει περίπτωση ουτε μια στο εκατομμύριο άλλη ράτσα νάκανε αυτές τις ενέργειες....
οι τουρκοι της θράκης υπηρετουν εδω και 80 χρόνια και δεν εχουν δώσει κανένα δικαίωμα...
 

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Μηνύματα
9.752
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ασ΄τους τύπε, μην τους ξυπνάς, ο Λιακόπουλος και ο Βελόπουλος πως θα ζήσουν αν δεν υπάρχουν κάτι τέτοια τούβλα να τρώνε το σανό αμάσητο;

Έκανε κανείς αναφορά εδώ σε Λιακόπουλο Βελόπουλο ρε τρόμπα;

Μόνο εσύ είσαι κομματόσκυλο εδώ μέσα.
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ ...

Που τον καιρό της μέγιστης μάσας από το ΔΗΜΟΣΙΟ
ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ
είχε την καλύτερη θέση στο δημόσιο

ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΙΣΘΟ > 7.000.000 δρχ/μήνα
όταν ο μέσος μισθός ήταν 150.000 δρχ/μήνα.

Ο τύπος δηλαδή ήταν Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

Και ... θα μας σώσει ...

και είναι και ... φιλελεύθερος και υπέρμαχος της αγοράς ...

ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ .......

Το αρχικομματόσκυλο της κρατικής εθνικής τράπεζας ....
 
OP
OP
cretan_nudist

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Μηνύματα
454
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
δεν υπάρχει περίπτωση ουτε μια στο εκατομμύριο άλλη ράτσα νάκανε αυτές τις ενέργειες....
οι τουρκοι της θράκης υπηρετουν εδω και 80 χρόνια και δεν εχουν δώσει κανένα δικαίωμα...
Σε αυτό θα συμφωνήσω κι εγώ!
 

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.499
Κριτικές
22
Like
364
Πόντοι
5.795
Σε αυτό θα συμφωνήσω κι εγώ!
καλό είναι κάποιος moderator να εξαφανίσει όλα τα υβριστικά σχόλια προς τον στρατό και την πατρίδα...

Όλα τα πράγματα έχουν τα όριά τους με τον κάθε τσόγλανο που γράφει ότι γουστάρει...
έχεις την εντύπωση ότι τους νοιάζει??
φίλε υπάρχει σχεδόν πλήρης αφελληνισμός εαν διαβάσεις τι έχει γραφτεί εδω μέσα.....
εδω το 20 τα εκατό του στρατού είναι αλβανοί.....
σε αυτό το στρατόπεδο που γίναν αυτά τα γεγονότα δεν υπάρχουν έλληνες φαντάροι???
εδώ στην φυλακή πας και έτσι και στην πει αλβανός την επόμενη μέρα έχει πάει στα επείγοντα και  τα φλόρια απο το κολωνακι κάθοντε και κοιμούντε στον ίδιο θάλαμο με αυτά τα ζώα αντι  να τους πλακώσουν και στο ξύλο
 

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Μηνύματα
4.041
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Ουσιαστικά η σωστότερη απάντηση αναφερόμενη επί της αντίδρασης της Ελληνικής κοινωνίας στο χρόνιο αυτό φαινόμενο του Αλβανικού εθνικισμού μέσα εις τον Ελληνικό στρατό

«Σάλος» λέει, με τους φαντάρους που σχημάτισαν τον αλβανικό αετό. Σιγά! Σε λίγο θα δείτε και αξιωματικούς. «Έλληνες» φυσικά.


ΚΟ: Δημιουργήθηκε λέει «σάλος» στην ελληνική κοινωνία με την δημοσίευση της φωτογραφίας που δείχνει επτά άτομα με στρατιωτική περιβολή να κάνουν με τα χέρια τους το σήμα με τον (αλβανικό) αετό. Δεν κατάλαβα. Γιατί «σάλος»; (Η εμμονή με τις ίδιες κοινότυπες φράσεις που χρησιμοποιούν όλα τα “ενημερωτικά” μέσα καταντάει εκνευριστική). Τι υποκρισία είναι αυτή από την ελληνική κοινωνία; Η ελληνική κοινωνία δεν πανηγύριζε με τους αδελφούς Αντεντοκούμπο στο χακί; Όλοι αυτοί που σεληνιάζονται με το «ελληνόπουλο» που κατέκτησε το NBA; Εάν το ελληνόπουλό μας έκανε κανένα σύμβολο της μαμάς πατρίδας (Νιγηρίας) θα έλεγε κανείς τίποτα; Όχι βέβαια. Θα το γούσταραν, θα το θεωρούσαν και ολίγον «εθνίκ». Και θα επαινούσαν μάλιστα, τον Γιάννη που δεν ξέχασε τις «ρίζες» του. (Το 2015 ο Γιάννης έλαβε μέρος σε φιλανθρωπικό αγώνα του NBA στο Γιοχάνεσμπουργκ και συμμετείχε στην “Team Africa” και όχι στην “Team World”. Βλέπετε, οι ρίζες δεν ξεχνιούνται και καλά κάνουν). Τώρα λοιπόν, τι ζόρι τραβάνε; Τους ενοχλεί που επτά «Έλληνες» δεν ξέχασαν τις δικές τους ρίζες; Κολλάμε στις χώρες; Εδώ δεν έχουμε κραυγαλέα περίπτωση «ρατσισμού» από τον (ηλεκτρονικό και έντυπο) Τύπο; Από αυτά τα χρήσιμα γρανάζια του (ανθελληνικού) συστήματος; Τελικά είναι ή δεν είναι «Έλληνες»; Ας μας πούνε επιτέλους. Δεν μπορεί ο κάθε Έλλην να εκφράζει την διαφορετικότητά του; Ο Έλλην της Κρήτης, ας πούμε, δεν  κουβαλάει στο στρατό την αγάπη για τον τόπο του, το γλωσσικό του ιδίωμα και τις παραδόσεις του; Ο Έλλην της Θράκης δεν κάνει το ίδιο; Και ο Έλλην της νησιωτικής Ελλάδας; (Θυμάμαι τα συριανά λουκούμια που μας έφερνε μετά από κάθε άδεια ο διπλανός μου και φίλος μου από την Σύρο). Ο «Έλλην» από τη Νιγηρία να μην έχει τις παραδόσεις του; Τι διακρίσεις είναι αυτές; Το ίδιο και ο «Έλλην» από την Αλβανία. Όλοι «Έλληνες» είναι, σωστά; Αφού μετέχουν της «ελληνικής παιδείας» (εδώ μπορείτε να κλάψετε). Άρα είναι «Έλληνες» και μάλιστα «καλύτεροι από εμάς» (έτσι γράφουν) τους «ελληναράδες» (άκρως υποτιμητικός όρος). Γιατί μας ενοχλεί ένα σύμβολο που έκαναν με τα χεράκια τους επτά «ελληνόπουλα»; Για να ευλογήσουμε και τα άτιμα τα γένια μας, να υπενθυμίσουμε ότι εμείς εδώ στον ΚΟ, βλέποντας τι γίνεται σε άλλες χώρες με εμπειρία στον «πολυπολιτισμικό εμπλουτισμό» - ναι, αυτές τις «έλα μωρέ, τι μας νοιάζει εμάς τι γίνεται στην Δύση, καλά να πάθουν» χώρες - όπου διαβάζαμε για αυστηρές οδηγίες προς τα όργανα της τάξης, να μην αναφέρουν πουθενά την καταγωγή (οι «ρίζες» ντε) των δραστών για λόγους «ενσωμάτωσης» και «εξάλειψης των στερεοτύπων», κι έτσι άκουγες π.χ. την είδηση ότι ομάδα «νεαρών Γερμανών» βίασε Γερμανίδα και λοιπά, σε ανύποπτο χρόνο τα λέγαμε όλα αυτά. Ότι θα έρθει και η σειρά μας. Ότι θα έρθει η ώρα (και ήδη ήρθε) που θα διαβάζουμε π.χ. ότι μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ελλάδας – Αλβανίας ομάδα Ελλήνων συνεπλάκη με άλλη ομάδα Ελλήνων… Ή υπήρξε συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων που κρατούσαν την ελληνική σημαία και Ελλήνων που κρατούσαν την… αλβανική σημαία. Τόσο απλά.


Στην φωτογραφία αυτή υπάρχει η λεζάντα "Ελβετοί στρατιώτες σχηματίζουν τον δικέφαλο αετό - το αλβανικό εθνικό σύμβολο" . Αν διαβάσετε την είδηση (2015) θα δείτε ότι  υπήρχαν χλιαρές αντιδράσεις με κάποιους να λένε "εάν γίνει πόλεμος Ελβετίας - Αλβανίας (sic!) με ποιον στρατό θα πολεμήσουν"; Άλλοι όμως λένε "μπράβο τους που επέλεξαν τον ελβετικό στρατό"

Θα σας μεταφέρω μία προσωπική εμπειρία. Πριν χρόνια είχα συναντηθεί για επαγγελματικούς λόγους με έναν Αλβανό, ο οποίος λόγω της άψογης ελληνικής προφοράς που είχε και του, ας πούμε, ελληνογενούς ονοματεπώνυμου του, μου είχε δώσει αρχικά την εντύπωση ότι ήταν Έλληνας και συγκεκριμένα Βορειοηπειρώτης. Όταν τον ρώτησα λοιπόν μου απάντησε κατηγορηματικά. «Όχι, δεν είμαι Βορειοηπειρώτης. Είμαι Αλβανός». Και, καθώς ήταν καλοκαίρι και φορούσε κοντομάνικο παρατήρησα μάλιστα και το τατουάζ που είχε κάνει. Ήταν ο Σκεντέρμπεης, ο εθνικός ήρωας της Αλβανίας (ο και Γεώργιος Καστριώτης). Ο άνθρωπος ήταν περήφανος για την καταγωγή του. Και συνέχισε λέγοντάς μου κάτι που με άφησε… ξερό. «Και ξέρεις κάτι;» μου είπε. «Εγώ πιστεύω αυτό που λένε, “Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ”»!! Έτσι ακριβώς! Πιθανόν το παιδί του να είναι σήμερα «Έλληνας». Μπορεί και να είναι ένας από αυτούς τους επτά, ή από τους επόμενους επτά και δεκαεπτά που θα ακολουθήσουν, γιατί σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλοι καθώς ο ελληνικός στρατός είναι γεμάτος από τέτοιους «Έλληνες». Και βέβαια μέλει να ξεσπάσει νέος «σάλος», όταν θα έχουμε «Έλληνες» αξιωματικούς να κάνουν με τα χεράκια τους τον αετό ή να προσκυνάνε σε χαλάκι ατενίζοντας προς την Μέκκα…Τι; Θα πέσετε από τα σύννεφα; Ή μήπως νομίζετε ότι αυτά αποτελούν προνόμια των χωρών της Δύσης, των «έλα μωρέ, τι μας νοιάζει εμάς τι γίνεται στην Δύση, καλά να πάθουν» χωρών; Για αυτό αφήστε τον «σάλο» σας και το «σοκ» και τις κλάψες σας κι αφήστε ήσυχα τα «ελληνόπουλα». Και προπαντός συνεχίστε να στηρίζετε το κόμμα των πολιτικών κομμάτων που μοιράζει πλουσιοπάροχα ελληνικές ιθαγένειες σε «παιδιά». Για να το κλείσουμε: Περάστε κάποια φορά από κανέναν Δήμο και από κανένα δημοτολόγιο να δείτε τις ουρές των νέων «Ελλήνων». Και μετά νιώσετε όσο «σάλο» θέλετε.

Καλή ψήφο και μετά καλή κλάψα.  
 

ΥΓ: Για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Το ότι ο Αντετοκούμπο αγαπάει την εθνική ομάδα και τιμάει την ελληνική σημαία, είναι κάτι που τον τιμάει. Δεν ξέρω όμως, τι γνώμη έχουν επί τούτου οι Νιγηριανοί. Πως θα σχολιάζαμε εμείς έναν Έλληνα που γεννήθηκε στην Γερμανία (άρα «Γερμανό») ο οποίος θα επέλεγε την εθνική Γερμανίας και όχι της Ελλάδας και θα τιμούσε την γερμανική σημαία; Και τέλος πάντων, ο καθένας έχει τους δικούς του κώδικες, τις δικές του αγάπες και κάνει τις δικές του επιλογές. Ο οπαδός του UCK Κάτσε (ΠΑΟΚ) έλαβε επίσημη πρόσκληση να γίνει «Έλληνας» και να παίξει στην εθνική Ελλάδας, αλλά αρνήθηκε επιλέγοντας την Αλβανία. Στην Αλβανία είναι ήρωας, όπως και ο «Ελβετός» Κασάμι που έκανε και αυτός με τα χεράκια του τον αλβανικά αετό μέσα στο Καραϊσκάκη (όπως και ο Λίλα του ΠΑΣ Γιάννενα - δες εδώ).      


ΥΓ 2 : Για να μην ξεχνιόμαστε στο άρθρο Μην πυροβολείτε τους Αντετοκούμπους… έγραφα: Και για να γίνω «κακός» και «δικηγόρος του εξαποδώ», πιο πολύ ανησυχητική για μένα από την φωτογραφία στην αρχή αυτού του άρθρου, (με τους αδελφούς Αντετοκούμπο ντυμένους στο χακί) είναι αυτή η φωτογραφία. Αν γνωρίζω καλά, η Νιγηρία δεν έχει επεκτατικές βλέψεις για την πατρίδα μου, ούτε μίσος για τον ελληνισμό.

Πηγή και σχόλια: [URL unfurl="true"]http://redskywarning.blogspot.gr/2017/01/blog-post_60.html[/url]

Κυριολεκτικά με τη κατάντια της Ελληνικής κοινωνίας ο Θεός να 'μας φυλάξει για το μέλλον!

 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
489
Πόντοι
186
Σε πολυ λιγα χρονια στα Δημοτικα της Ελλαδας οι Ελληνες μαθητες θα ειναι μειοψηφια.

Να μην ξανακανουμε τα εγκληματα των γονιων μας που δημιουργησαν τα προβληματα του χρεους και του λαθρομεταναστευτικου με το σκεπτικο οτι οταν "σκασουν" οι ιδιοι θα εχουν πεθανει...

Τωρα να φτιαξουμε εναν φορεα, ενα κινημα για να αποκτησει η Ελλαδα κρατος ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
 

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Μηνύματα
4.041
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Σε πολυ λιγα χρονια στα Δημοτικα της Ελλαδας οι Ελληνες μαθητες θα ειναι μειοψηφια.

Να μην ξανακανουμε τα εγκληματα των γονιων μας που δημιουργησαν τα προβληματα του χρεους και του λαθρομεταναστευτικου με το σκεπτικο οτι οταν "σκασουν" οι ιδιοι θα εχουν πεθανει...

Τωρα να φτιαξουμε εναν φορεα, ενα κινημα για να αποκτησει η Ελλαδα κρατος ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

Επισκέπτης
Σε πολυ λιγα χρονια στα Δημοτικα της Ελλαδας οι Ελληνες μαθητες θα ειναι μειοψηφια.
Τώρα το διεπίστωσες αυτό αγαπητέ;
Στα χωριά είναι ήδη πλειοψηφία τα τηγανοκέφαλα εδώ και χρόνια, τώρα στην Πρωτεύουσα ειδικά στα σχολεία του κέντρου (έμενα Κυψέλη πρόπερσυ) κυριαρχεί το αλλοδαπό (αφρικανοί).

Ωραία τώρα έγινε και viral!  :jerking:
Nέα φωτογραφία!
www.stoxos.gr/2017/01/blog-post_6712.html]Ο Stoxos εδώ[/url] δείχνει κανονικά τη φάτσα.
 

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Μηνύματα
1.162
Like
0
Πόντοι
16
www.stoxos.gr/2017/01/blog-post_6712.html]Ο Stoxos εδώ[/url] δείχνει κανονικά τη φάτσα.

Κάτι μου λέει πως οι φωτογραφίες θα αυξηθούν! Όχι απαραίτητα από Αλβανούς, έτσι για τον ντόρο! Αλλα πλέον οι εικονιζόμενοι θα προσέξουν σβήνοντας πρόσωπο και λοιπές πληροφορίες.
 
Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Μηνύματα
517
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
Λακωνικώς, τα εξής  : α) Η ελεεινές αυτές ενέργειες των ΤΣΟΓΛΑΝΩΝ αυτών είναι προφανές ότι καθοδηγούνται από την αλβανική κυβέρνηση. Αρα,εντάσσονται σε ευρύτερο αμερικανονατοικο σχέδιο,το οποίο θα εξελιχθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα. β) Η άθλια κυβέρνηση –μαριονέττα  φυσικά και τίποτε δεν τολμάει να κανει,ενώ  αν είχε στοιχειώδη αξιοπρέπεια,θα έπρεπε αμεσως να ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ τη  ελληνική ιθαγένεια από τα ρεμάλια αυτά και ολους τους ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ  τους ,και να τους απελασει ΑΜΕΣΩΣ , με απαγόρευση επανεισόδου για το μέλλον.  γ) Φυσικα,ολος ο θλιβερός  «πολιτικός¨θίασος των ΚΩΛΟΠΑΙΔΩΝ  – ητοι οι τσιπροκαμμενοι και οι κουλοφώφες -έχει περιέλθει σε κατάσταση αμηχανίας και προσπαθεί να υποβαθμίσει το γεγονός, διότι  κατάλαβαν ότι κάποιο μεγάλο χουνέρι τους ετοιμάζουν οι ¨σύμμαχοι» . Αυτά,και ,ΠΑΡΆΚΛΗΣΙΣ,μερικοι ας μην γραφουν κατεβατα,και πριν γραψουν,ας σκέφτονται και λίγο …
 

Επισκέπτης
Συμφωνώ και με τους δυο σας.
Μάριος, δεν το λέει το ρητό => δρυός πεσούσης πας ανήρ κλπ κλπ......
Δυστυχώς οι εχθροί είναι μέσα στον τόπο που κατοικούμε. Και δεν τη λέω χώρα γιατί πλέον έχει χάσει την όποια αίγλη είχε. Η οικονομική κρίση μας καθιστά ευάλωτους και οι αλβανοί ως τέτοια ράτσα θα κάνουν τέτοια τσαλιμάκια. Τώρα το που θα πάει δεν είμαι ειδικός για να το ξέρω. Πάντως ο καθένας μας που έχει κάποια πιστεύω ας πράξει ό,τι τον φωτίσει και το λέω γενικά....
Μην καθόμαστε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Έτσι κι αλλιώς η Επανάσταση του 1821 αναρχικά ξεκίνησε, μεταξύ ομάδων και σιγά-σιγά έμπαιναν κι οι άλλοι στο χορό της μάχης.
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
489
Πόντοι
186
Ας μου απαντησει καποιος ποσα χρονια εχουν σταματησει οι αστυνομικοι να προσαγαγουν αλβανοφατσες στο τμημα για εξακριβωση στοιχειων;;;;;;;;;

15 χρονια λεει η μνημη μου.

Ποιο ΝΑΤΟ, ποια κριση, ποιος Σοιμπλε τους σταματαει;
 

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Μηνύματα
1.162
Like
0
Πόντοι
16
Συμφωνώ και με τους δυο σας.
Μάριος, δεν το λέει το ρητό => δρυός πεσούσης πας ανήρ κλπ κλπ......
Ναι σίγουρα συμφωνώ, αυτό συνέβαινε, συμβαίνει και θα συμβαίνει παντού και πάντα.
Δυστυχώς οι εχθροί είναι μέσα στον τόπο που κατοικούμε. Και δεν τη λέω χώρα γιατί πλέον έχει χάσει την όποια αίγλη είχε. Η οικονομική κρίση μας καθιστά ευάλωτους και οι αλβανοί ως τέτοια ράτσα θα κάνουν τέτοια τσαλιμάκια. Τώρα το που θα πάει δεν είμαι ειδικός για να το ξέρω. Πάντως ο καθένας μας που έχει κάποια πιστεύω ας πράξει ό,τι τον φωτίσει και το λέω γενικά....
Για μένα δε πιστεύω ότι είναι εχθροί μια μικρή μειοψηφία μπάσταρδων, δες το και ιστορικα. Ας το δούμε ομως πιο γενικά, η Αλβανία δεν μπορεί να κλάσει μια αν μας κάνει πόλεμο, είναι πολύ ανίσχυρη σε όλους τους τομείς. Εκτος και εάν κάνει καμια μαλακια πάλι η Αμέρικα, τώρα έχουν Τράμπ δεν ξέρω τι θα συμβεί εάν χτυπα ξύλο έρθει η ώρα για κάτι τέτοιο.
Μην καθόμαστε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Έτσι κι αλλιώς η Επανάσταση του 1821 αναρχικά ξεκίνησε, μεταξύ ομάδων και σιγά-σιγά έμπαιναν κι οι άλλοι στο χορό της μάχης.

Πάντως στην Επανάσταση οι Αλβανοί ήταν από τις κυριες δυνάμεις. Σχεδόν όλοι οι ήρωες του 21 είχαν Aλβανική καταγωγή. Οι Αλβανοί γενικά ζούνε σε όλη την Ελλάδα από τον 16-17 αιώνα, όχι τα τελευταία 20-30 χρονια. Ξέρεις ποσα Αρβανίτικα χωρια υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα? Ποσα μέρη έχουν Αλβανικό όνομα και τα λέμε χωρίς να ξέρουμε? Εδώ καλά καλά δε ξέρει πολύς κόσμος από που κρατάει το επώνυμο τους, τι μου λες τώρα.

Εγώ έχω να πω ότι για την ώρα η Αττική έχει τεράστιο πρόβλημα με λαθρομετανάστες παντός εθνικότητας! Πρέπει να καθαρίσει η Αττική, στην επαρχία τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Αλλα αντε πες καθαρίσαμε με τους ξένους, άντε και με το χρέος, εσύ πιστεύεις ότι θα αλλάξει κάτι? Μπουρδέλο θα ξαναγίνουν όλα! Όσο υπάρχει η έλλειψη παιδείας, νοοτροπίας και η συνήθεια του βύσματος που είναι βαθιά ριζωμένη, πάντα μπουρδέλο θα γίνονται όλα (την μόρφωση για την ώρα γάμα τη)!




 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
489
Πόντοι
186
Δε μας ενδιαφερει η καταγωγη τους, μας ενδιαφερει οτι ειναι ξεχωριστες ομαδες εχθρικα διακειμενες προς εμας. Ξεχασατε και το 2008 που καναν πλιατσικο στα μαγαζια και κατεληξαν τα εμπορευματα να πουλιωνται  στα Τιρανα σε μαγαζια. Ετοιμοι ηταν να μπουν και στα σπιτια των γειτονων τους. Εγω ειχα αφησει κατι παντοφλες εξω απ την εισοδο και μου τις κλεψανε.
 

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Μηνύματα
9.752
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Πάντως στην Επανάσταση οι Αλβανοί ήταν από τις κυριες δυνάμεις. Σχεδόν όλοι οι ήρωες του 21 είχαν Aλβανική καταγωγή. Οι Αλβανοί γενικά ζούνε σε όλη την Ελλάδα από τον 16-17 αιώνα, όχι τα τελευταία 20-30 χρονια. Ξέρεις ποσα Αρβανίτικα χωρια υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα? Ποσα μέρη έχουν Αλβανικό όνομα και τα λέμε χωρίς να ξέρουμε? Εδώ καλά καλά δε ξέρει πολύς κόσμος από που κρατάει το επώνυμο τους, τι μου λες τώρα.

Μπερδεύεις τους ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ με τους ΑΛΒΑΝΟΥΣ.
Διάβασε το σχετικό βιβλίο του Καργάκου αν θέλεις να μάθεις πράγματα.


Το παραπάνω που έγραψες, είναι εκτός πραγματικότητας 100%.
 

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.246
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Μπερδεύεις τους ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ με τους ΑΛΒΑΝΟΥΣ.
Διάβασε το σχετικό βιβλίο του Καργάκου αν θέλεις να μάθεις πράγματα.


Το παραπάνω που έγραψες, είναι εκτός πραγματικότητας 100%.

Δεν ξέρω τι γράφει ο Καργάκος, ξέρω όμως πως σε ποσοστό  πάνω από το 50% του πληθυσμού των Μεσογείων και ειδικά στο Κορώπι, με τα "αρβανίτικα" μιλάνε μια χαρά την αλβανική γλώσσα ....
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom