Νέα

Απαράδεκτη φωτογραφία με νεοσύλλεκτους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cretan_nudist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
επειδή γράφοντε πολλά για τους γύφτους εδω  θα προσθέσω
θυμάστε ποτε νάχει δημιουργήσει εδω και χρόνια προβλήματα γύφτος στον στρατό???
πλην  καμμιας κοπανούλας και κανένα μπαφο παραπάνω??
2.μεγάλη σημασία στην γενική συμπεριφορά  των ρομα εκτος στρατού είναι η καταγωγή και η φάρα.
υπάρχουν γύφτοι που δεν πατανε κατσαρίδα.
μπορει πολλοί να ειναι αγράμματοι .αξεστοι άπλητοι άλλα οι περισσότεροι χριστιανοί ορθόδοξοι.
καμμια σχέση με το αλβαναριό πούχει καταφθάσει στην ελλάδα και με αυτα τα ζώα στην φωτογραφία

Δεν υπάρχει χειρότερη φάρα απο τους γύφτους. τέλος.
Τι χριστιανοι και παπαρίες ρε φίλε? Μας δουλεύεις? Μάλλον δεν τους έχει ζήσει

Geo12S

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2017
Like
16
Πόντοι
1
επειδή γράφοντε πολλά για τους γύφτους εδω  θα προσθέσω
θυμάστε ποτε νάχει δημιουργήσει εδω και χρόνια προβλήματα γύφτος στον στρατό???
πλην  καμμιας κοπανούλας και κανένα μπαφο παραπάνω??
2.μεγάλη σημασία στην γενική συμπεριφορά  των ρομα εκτος στρατού είναι η καταγωγή και η φάρα.
υπάρχουν γύφτοι που δεν πατανε κατσαρίδα.
μπορει πολλοί να ειναι αγράμματοι .αξεστοι άπλητοι άλλα οι περισσότεροι χριστιανοί ορθόδοξοι.
καμμια σχέση με το αλβαναριό πούχει καταφθάσει στην ελλάδα και με αυτα τα ζώα στην φωτογραφία
Μα ο στρατός δεν είναι ένας φιλειρηνικός χώρος όπου πρυτανεύει η ευγενία και η δημοκρατία. Θέλει εθνικισμό,πατριωτισμό, στραυτογκαυλωση και όλα τα σχετικά. Ένας ακροδεξιός παθιάζεται με την χωρα του, το βλέπει πιο σοβαρά από έναν που απλά μπηκε να κάνει θητεία και να φύγει.
Αυτος με τον ναζιστικό χαιρετισμό σου δείχνει ότι έχει πάθος για την πατρίδα.
Αυτος με το τουρκικο σήμα σου δείχνει ότι δεν σέβεται την πατρίδα και την έχει γραμμένη στα @@ του.
Μα ο στρατός δεν είναι ένας φιλειρηνικός χώρος όπου πρυτανεύει η ευγενία και η δημοκρατία. Θέλει εθνικισμό,πατριωτισμό, στραυτογκαυλωση και όλα τα σχετικά. Ένας ακροδεξιός παθιάζεται με την χωρα του, το βλέπει πιο σοβαρά από έναν που απλά μπηκε να κάνει θητεία και να φύγει.
Αυτος με τον ναζιστικό χαιρετισμό σου δείχνει ότι έχει πάθος για την πατρίδα.
Αυτος με το τουρκικο σήμα σου δείχνει ότι δεν σέβεται την πατρίδα και την έχει γραμμένη στα @@ του.

Καταλαβαινω οτι κολυμπας σε αλλα νερα. δικαιωμα σου. Αλλο Εθνικισμος κ αλλο Ναζισμος.
Ελληνας εθνικιστης δεν υπαρχει, μια απλη μορφη εθνικισμου..... να σεβεσαι τον εαυτο σου κ τον συμπολιτη σου να ζητας αποδειξεις, να βοηθησεις την πατριδα σου να αναπνευση οικονομοκα. Κ αλλα πολλα καθημερινα....

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καταλαβαινω οτι κολυμπας σε αλλα νερα. δικαιωμα σου. Αλλο Εθνικισμος κ αλλο Ναζισμος.
Ελληνας εθνικιστης δεν υπαρχει, μια απλη μορφη εθνικισμου..... να σεβεσαι τον εαυτο σου κ τον συμπολιτη σου να ζητας αποδειξεις, να βοηθησεις την πατριδα σου να αναπνευση οικονομοκα. Κ αλλα πολλα καθημερινα....

Μάλλον μπερδεύτηκες, μιλάμε για τον στρατό και ποιος είναι πιο χρήσιμος. Ένας που χαιρετάει ναζιστικά ή ένας που κάνει το σήμα της Τουρκίας? Και είπα ο ναζιστής, εξήγησα γιατί.

Δεν καταλαβαίνω τι λες, ποια αλλα νερά?

Ο εθνικισμός, ο φασισμός και ο ναζισμός ίδια ιδεολογία δεν έχουν? Πες μας γιατί δεν είναι ίδια και γιατί δεν υπάρχει Έλληνας εθνικιστής. Μη μου κανεις ιστορική ανάλυση αυτά τα ξέρω απ έξω. Συγκεκριμένα για την ιδεολογία θέλω.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Η σχέση που έχουν με την ορθοδοξία οι γύφτοι είναι να μαζεύονται και να ζητιανεύουν έξω από εκκλησίες και νεκροταφεία.

Όταν θα μου κλέψουν το σπίτι θα παρηγορηθώ πάντως... αφού ανήκουν στην Ορθοδοξία... θα δώσω άφεσιν...

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Υπαρχει και η αλλη οψη του νομισματος:
Οταν βλεπεις κατι 14χρονα να ντυνονται και φερονται σα να ειναι οι τελευταιες πουτανες λογικο ειναι ο πακης και ο καθε πακης να θελει να ξεφορτωσει τα χοντραδια, δε κοιταει το μουσλιμι αν ειναι ανηλικη η αλλη.. Τα πιτσιρικια εχουν ξεφυγει μιμουμενα κυριως τις μαναδες τους και τις φιλες τους. Οταν το κοριτσι βεβαια δεν προκαλει δε μιλαμε, εκει μαζι σου σπασ' τον στο ξυλο.
Ομως οταν ο πατερας δε ριχνει καμια σφαλιαρα στην κορη που βγαινει απ' το σπιτι με το σορτσακι ανεβασμενο στον κωλο για να μη στεναχωρησουμε το μουλικο τι περιμενετε να γινει;
Ολα ξεκινουν απ' το σπιτι και τους πατεραδες που κανουν οτι δε βλεπουν τι γινεται.
Ξερω πολλους μαλακες που φοβουνται να επιβληθουν στις κορες τους γιατι ετρωγαν παντοφλα απ' τη γυναικα τους.
Ωραια να εφαρμοσουμε τοτε,το μοντελο της τεxερανης.Σε οποιον λ-ταλιμπαν δεν αρεσει ο τροπος zωης της Ελλαδας-Ευρωπης,αs παει πισω στη xωρα του καλυτερα,στο μπαxαλισταν.Mην ταλαιπωρειται αλλο.Δεν τον κραταμε με το zορι,εδω.Κ'ετσι να βλεπει τις γυναικες εκει οπως θα του αρεσε,δηλαδη κουκουλωμενες σαν κρεμμυδια' στους +40c.Για ποιο λογο να παμε εμεις εμπρος>>πισω,για να αισθανονται καλυτερα αυτοι.Ακομη κ στο στρατο εμεις προσαρμοzoμαστε συμφωνα με αυτον,κ οxι αυτος προς εμας. :sunglasses:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Δεν υπάρχει χειρότερη φάρα απο τους γύφτους. τέλος.
Τι χριστιανοι και παπαρίες ρε φίλε? Μας δουλεύεις? Μάλλον δεν τους έχει ζήσει
μη γενικεύεις
υπάρχουν καλοί και κακοί
σε σύγκριση με άλλες φυλές έχουν μεγάλο ποσοστό παραβατικότητας αλλά μην τους βάζεις όλους σε ένα τσουβάλι.
για μένα λίγο καλύτεροι από τους αλβανούς και με πλήρη σεβασμό στον ελληνικό στρατό.
πολλόι πάνε στην εκκλησία.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Κυψελιωτες οι Αλβανοι. Περιοχη που εχει γινει γκετο Αλβανων και Αραπηδων.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Για την κίνηση του ιδίου και άλλων έξι νεοσυλλέκτων να σχηματίσουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό μίλησε ένας από τους αλβανικής καταγωγής «πρωταγωνιστές» του περιστατικού που συνέβη πριν από λίγες ημέρες στο Μεσολόγγι.

Ο νεαρός μίλησε στο Star για την επίμαχη φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται με τους υπόλοιπους συνάδελφους του. Ο 23χρονος μένει στην Κυψέλη, γεννήθηκε στην Αλβανία και ήρθε στην Ελλάδα σε πολύ μικρή ηλικία. Ζήτησε να μιλήσει με αλλοιωμένη φωνή. Η εξήγηση για την πράξη του ιδίου και των άλλων επτά νεοσυλλέκτων ήταν πως επρόκειτο για απλή πλάκα.

Ο νεοσύλλεκτος αρνείται κατηγορηματικά ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι έχουν οποιαδήποτε σχέση με αλβανικούς εθνικιστικούς κύκλους και προσθέτει πως δεν τους παρακίνησε κανείς για την πράξη τους.

Eίπε συγκεκριμένα: «Το ανέβασε κάποιος χωρίς να ξέρουμε εμείς οι υπόλοιποι ότι το ανέβασε. Ηταν λάθος αυτό που έκανα. Αμα έβαζα αλβανική σημαία, όντως θα ήταν προδοσία. Εχω μετανιώσει πιο πολύ για τους δικούς μου που έκλαιγαν όλη μέρα. Παραλίγο να μου πεθάνουν. Για μένα;».

Και συμπλήρωσε: «Εχω μεγαλώσει στην Ελλάδα, με έχει μεγαλώσει η Ελλάδα. Ασχετα που έχω γεννηθεί στην Αλβανία, είμαι υπερήφανος που είμαι Αλβανός, αλλά και περήφανος που έκανα τη θητεία μου εδώ πέρα. Είμαστε όλοι ομογενείς, κανείς δεν έχει αλβανικά χαρτιά».

Οταν ρωτήθηκε, δε, για το αν ήθελαν κι άλλοι να κάνουν αυτή την κίνηση, είπε: «Ρε, ποιοι εφτά; Εδώ θα το κάναμε 400 άτομα, αλλά έχε χάρη που ήμασταν και παίζαμε ποδοσφαιράκι και μας πήγε έτσι στο μυαλό και λέμε να το κάνμουμε».   

Πηγή: Νεοσύλλεκτος για τον αλβανικό αετό: «Ηταν λάθος, αλλά είμαι περήφανος που είμαι Αλβανός» [βίντεο] | iefimerida.gr

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Προκαλει ο αλβανος

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Για την κίνηση του ιδίου και άλλων έξι νεοσυλλέκτων να σχηματίσουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό μίλησε ένας από τους αλβανικής καταγωγής «πρωταγωνιστές» του περιστατικού που συνέβη πριν από λίγες ημέρες στο Μεσολόγγι.

Ο νεαρός μίλησε στο Star για την επίμαχη φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται με τους υπόλοιπους συνάδελφους του. Ο 23χρονος μένει στην Κυψέλη, γεννήθηκε στην Αλβανία και ήρθε στην Ελλάδα σε πολύ μικρή ηλικία. Ζήτησε να μιλήσει με αλλοιωμένη φωνή. Η εξήγηση για την πράξη του ιδίου και των άλλων επτά νεοσυλλέκτων ήταν πως επρόκειτο για απλή πλάκα.

Ο νεοσύλλεκτος αρνείται κατηγορηματικά ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι έχουν οποιαδήποτε σχέση με αλβανικούς εθνικιστικούς κύκλους και προσθέτει πως δεν τους παρακίνησε κανείς για την πράξη τους.

Eίπε συγκεκριμένα: «Το ανέβασε κάποιος χωρίς να ξέρουμε εμείς οι υπόλοιποι ότι το ανέβασε. Ηταν λάθος αυτό που έκανα. Αμα έβαζα αλβανική σημαία, όντως θα ήταν προδοσία. Εχω μετανιώσει πιο πολύ για τους δικούς μου που έκλαιγαν όλη μέρα. Παραλίγο να μου πεθάνουν. Για μένα;».

Και συμπλήρωσε: «Εχω μεγαλώσει στην Ελλάδα, με έχει μεγαλώσει η Ελλάδα. Ασχετα που έχω γεννηθεί στην Αλβανία, είμαι υπερήφανος που είμαι Αλβανός, αλλά και περήφανος που έκανα τη θητεία μου εδώ πέρα. Είμαστε όλοι ομογενείς, κανείς δεν έχει αλβανικά χαρτιά».

Οταν ρωτήθηκε, δε, για το αν ήθελαν κι άλλοι να κάνουν αυτή την κίνηση, είπε: «Ρε, ποιοι εφτά; Εδώ θα το κάναμε 400 άτομα, αλλά έχε χάρη που ήμασταν και παίζαμε ποδοσφαιράκι και μας πήγε έτσι στο μυαλό και λέμε να το κάνμουμε».   

Πηγή: Νεοσύλλεκτος για τον αλβανικό αετό: «Ηταν λάθος, αλλά είμαι περήφανος που είμαι Αλβανός» [βίντεο] | iefimerida.gr
άλλοι 400 στην ιερή πόλη του μεσολογγίου
και αυτό το μουνί ο πρόεδρος των αλβανών πάει να τους δικαιολογήσει
να χαιρόμαστε τον ελληνικό στρατό

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αφου ειπε ο Παγκαλος οτι ειναι αφομοιωμενοι. Ρατσιστες ειστε να το αμφισβητησετε;

Geo12S

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2017
Like
16
Πόντοι
1
μη γενικεύεις
υπάρχουν καλοί και κακοί
σε σύγκριση με άλλες φυλές έχουν μεγάλο ποσοστό παραβατικότητας αλλά μην τους βάζεις όλους σε ένα τσουβάλι.
για μένα λίγο καλύτεροι από τους αλβανούς και με πλήρη σεβασμό στον ελληνικό στρατό.
πολλόι πάνε στην εκκλησία.
Φιλε Κοπρονη εισαι 100% σωστος, και απο οτι βλεπω ειναι κ πολυ λιγοι αυτοι

Geo12S

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2017
Like
16
Πόντοι
1
Μάλλον μπερδεύτηκες, μιλάμε για τον στρατό και ποιος είναι πιο χρήσιμος. Ένας που χαιρετάει ναζιστικά ή ένας που κάνει το σήμα της Τουρκίας? Και είπα ο ναζιστής, εξήγησα γιατί.

Δεν καταλαβαίνω τι λες, ποια αλλα νερά?

Ο εθνικισμός, ο φασισμός και ο ναζισμός ίδια ιδεολογία δεν έχουν? Πες μας γιατί δεν είναι ίδια και γιατί δεν υπάρχει Έλληνας εθνικιστής. Μη μου κανεις ιστορική ανάλυση αυτά τα ξέρω απ έξω. Συγκεκριμένα για την ιδεολογία θέλω.
Θα προσπαθησω να το εξηγησω με σημερινα προσωπα κ καταστασεις.

Εθνικιστης ειναι ο Πουτιν, ο Τραμπ, οι Αγγλοι που αποφασισαν να σωσουν την πατριδα τους απο την γερμανικη οικονομικη λελαπα. Ηταν ο Λευτερης Βενιζελος.
Φασισμος κ ναζισμος ενοιες του 19ου αιωνα οπως κ κουμουνισμος ηταν δημιουργιες που πεθαναν λογω ανικανοτητας των δημιουργων των κ αντιθεσης με το ευρυ κοινο. Φρανγκο, Μουσολινι Χιτλερ Σταλιν, κ τους λοιπους που ξερεις.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Αυτοι πολεμαγαν μαζι με τους φασιστες ιταλους και τους ναζιστες γερμανους μπας και γλειψουν κανενα κοκκαλακι... Π.χ. ηπειρο... Και οι αντιφασιστες και αντιναζι τους κανουνε πλατες σημερα.
Στο πευκο 2-3 σειρες πριν απο μενα πηρανε το μπερε 3 αλβανοι, πηγαν στο λοχο μετα την ορκωμοσία και βγαλανε μια αλβανικη σημαια και την κουναγαν μεσα στο στρατοπεδο.
Δυστυχως μετα το ξυλο που φαγανε ο Ελληνας αξ/κος μετα απο εδε πηγε στο στρατοδικειο.
Δεν προκειται να τους κανουνε τιποτα. Το μονο ενοχλητικο ειναι το εθνοσημο μας, για το οποιο εχει ξυλοφορτωθει απο αγνωστους αναβατης μηχανης γιατι το ειχε στο καπελο του.
Ειμαστε πολλοι που δε γουσταρουμε τους αλβανους τους τουρκους και ολους αυτους που αρμεγουν την ελλαδα. Ειτε τους δωσετε ελλ. Υπηκοοτητα ειτε τους κανετε ιθαγενεις αυτοι θα παραμεινουν αλβανοι.
Καποιοςς ανεφερε τον νικο αγκο και οτι δουλευει στην ερτ. Αυτος ειχε μια περιοδο που δεν του ειχε βγει η πρασινη καρτα και ειχε παει στη σκανδιναβια και εβριζε την ελλαδα.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται...

Σαν τον γουρουνάρ εδώ μέσα... :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom