Νέα

Απαράδεκτη φωτογραφία με νεοσύλλεκτους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cretan_nudist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
Παλια μουσουλμανους και κουμμουνιστες, τους βαζανε σκαπανεις στο Μηχανικο. Δεν ξερω αν ισχυει ακομα.
τυπε δεν σκαβουμε πλεον χαρακωματα εχει προχωρησει η τεχνη του πολεμου,δεν θα πολεμησουμε με τα ορκς της μορντορ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.273
Πόντοι
5.006
αυτό που σχηματίσανε με τα χερια τους είναι εθνικο ή εθνικιστικο συμβολο? :think:

τροφη για σκεψη  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
τυπε δεν σκαβουμε πλεον χαρακωματα εχει προχωρησει η τεχνη του πολεμου,δεν θα πολεμησουμε με τα ορκς της μορντορ

Τελευταία φορά που θιχτήκαν οι Ισλαμιστές όμως, πιάσαν τον δυναμίτη και τα τσεκούρια και στο Hebdo και με εκείνον τον γελειογράφο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ένα ξεφτιλισμένο μπουρδέλο είναι αυτή η χώρα. Χθες μέσα στο τραίνο συμμορία γύφτων την έπεσε σε κοπέλα ξερά σεξουαλική παρενόχληση και δεν μίλαγε κανένας.Η παραβατικότητα από τους λεχρίτες που λυμαίνονται τη χώρα δεν θα σταματήσει ακριβώς όπως κάνουν και στα στρατόπεδα. Τσιφλίκι τους η χώρα πλέον.
Kι εσυ τι εκανες ρε μεγαλε? Κοιταγες?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
εσυ θα εψαχνες για τηλεφωνικο θαλαμο να βαλεις την στολη
Εγω τύπε αν κωλωνα να επεμβω, τουλαχιστον δεν θα εκανα και κριτικη στους αλλους που δεν εκαναν τίποτα. Καταλαβαινεις την διαφορά ή μπα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
εσύ δηλαδή από πού κατάλαβες ότι έκανε κριτική στους άλλους, είπε απλώς ότι δεν μίλαγε κανένας (λογικό να φοβόντουσαν) και συνέχισε με αναφορά στην παραβατικότητα
Σωστα. Δεν το ανεφερε για να κανει κριτικη. Το εκανε για να τους εγκωμιάσει. No Prob.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Εγω τύπε αν κωλωνα να επεμβω, τουλαχιστον δεν θα εκανα και κριτικη στους αλλους που δεν εκαναν τίποτα. Καταλαβαινεις την διαφορά ή μπα?

Δεν είναι θέμα να κωλώνεις.
Είναι θέμα να μην θέλεις να πας φυλακή,
να αρχίσει να σε ψάχνει το ΣΔΟΕ
να ψάχνει η πολεοδομία τα ακίνητά σου
να έρθει η ασφάλεια να σου φέρει το σπίτι πάνω κάτω
μπας και βρει κανέναν ελβετικό σουγιά
ή κανέναν κάλυκα που έχεις από τη θητεία ...

και να σε πάνε φυλακή για αυτά!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Παιδια κακα τα ψεματα! Δεν νοιαζεται ο κοσμος. Εγω εχω δει πακιστανο με την πουτσα καβλωμενη να κανει κολλητηρι σε ανηλικη με σορτσακι. Δηλαδη ειχε κολλησει πανω στον κωλο της πολυ προκλητικα. Και γυρω ηταν ανθρωποι ηλικιας 50+ και δεν ελεγαν τιποτα. Αμα τον αρπαζα απο το σβερκο και τον πεταγα εξω απ το τραμ, τοτε ναι θα μιλαγαν! Θα με ελεγαν χρυσαυγιτη! Οι γονεις αυτων των ανθρωπων, οι παππουδες μας, δεν θα επετρεπαν τετοιες συμπεριφορες, θα γινοταν χαμος! Αλλα τα παιδια τους, οι γονεις μας, κανουν μοκο. Αυτη ειναι η γενια που παραστρατησε και κατεστρεψε την Ελλαδα!

Θα με ρωτησε καποιος πονηρος: Και εσυ γιατι δεν εκανες τιποτα; Θα εκανα, αν ηξερα οτι η κοινωνια εγκρινει την πραξη μου. Οταν η κοινωνια επικροτει το αδικο, και καταδικαζει το δικαιο, μου δενει τα χερια. Πρωτα χαλασε η κοινωνια, μετα το κρατος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Παιδια κακα τα ψεματα! Δεν νοιαζεται ο κοσμος. Εγω εχω δει πακιστανο με την πουτσα καβλωμενη να κανει κολλητηρι σε ανηλικη με σορτσακι. Δηλαδη ειχε κολλησει πανω στον κωλο της πολυ προκλητικα. Και γυρω ηταν ανθρωποι ηλικιας 50+ και δεν ελεγαν τιποτα. Αμα τον αρπαζα απο το σβερκο και τον πεταγα εξω απ το τραμ, τοτε ναι θα μιλαγαν! Θα με ελεγαν χρυσαυγιτη! Οι γονεις αυτων των ανθρωπων, οι παππουδες μας, δεν θα επετρεπαν τετοιες συμπεριφορες, θα γινοταν χαμος! Αλλα τα παιδια τους, οι γονεις μας, κανουν μοκο. Αυτη ειναι η γενια που παραστρατησε και κατεστρεψε την Ελλαδα!

Θα με ρωτησε καποιος πονηρος: Και εσυ γιατι δεν εκανες τιποτα; Θα εκανα, αν ηξερα οτι η κοινωνια εγκρινει την πραξη μου. Οταν η κοινωνια επικροτει το αδικο, και καταδικαζει το δικαιο, μου δενει τα χερια. Πρωτα χαλασε η κοινωνια, μετα το κρατος.
Δηλαδη δεν εκανες τιποτα, επειδη η κοινωνία εγκρινει να τριβει τον πουτσο του ο πακιστανος πανω στην ανηλικη με το σορτσακι? Αυτο λες?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

αν περιμενεις απο την κοινωνια να επικροτησει..εδω καθονται σαν τα ζωα στο τραμ(μια και ειπες για τραμ)  μπροστα στην πορτα 15 ατομα στριμωγμενα και δεν πανε πιο μεσα,προτιμανε να ειναι ο ενας πανω στον αλλο και στην μεση να ειναι αδειο :jerking:.τετοια ειναι η κοινωνικη παθογενεια,ελλειψη πρωτοβουλιας,παραιτηση,παθητικοτητα,δειλια που τους διακατεχει.την αλλη φορα αντεδρασε και σπασε  μουτρα αν χρειαστει,δε θα σου πει κανεις τιποτα ακομη και αδικο να εχεις,θα νομιζουν οτι βλεπουν ταινια :vomit:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Δηλαδη δεν εκανες τιποτα, επειδη η κοινωνία εγκρινει να τριβει τον πουτσο του ο πακιστανος πανω στην ανηλικη με το σορτσακι? Αυτο λες?

Είδα 55αρη στον ηλεκτρικό .
Του έκλεβε το πορτοφόλι γύφτος.
Τον ξάπλωσε με μπουνιά.
Τον είχαν μπουζουριάσει ..........

Ο γύφτος το έπαιζε αρσακιάδα που της έβαλαν χέρι.

Λύση υπάρχει ιστορικά δοκιμασμένη.Λίγη υπομονή ...

10405623_837373976292596_5638765087057358096_n.jpg

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Δε μπορουσα εγω σαν νεος να αναλαβω τον ρολο που εχουν οι μεγαλυτεροι ανθρωποι στην κοινωνια. Η καθε γενια εχει το ρολο της. Εσυ αν ειχες κορη 14χρονη την εμπιστευοσουν στον καθε αγνωστο τριανταρη; Επρεπε οι μεγαλυτεροι να αντιδρασουν, να μιλησουν. Αυτοι καθοδηγουν.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αν είσαι μονος και εκείνοι παρέα πακιστανών, αφγανών και λοιπά μουσουλμανια είναι δύσκολο να τα βάλεις. Αυτοί δεν την υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή, δεν το έχουν σε κάτι να σε σκοτώσουν, μπορεί να εξελιχθεί πολύ άσχημα. Αν είναι μονος του γαμάς τα ράμματα.

Γενικά όμως οι γύφτοι είναι η χειρότερη ράτσα στο να πειράξουν κάποια, έχουν απίστευτο θράσος.

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
"Evil prospers when good men do nothing." Edmund Burke (British politician 1729-1797)

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Αν είσαι μονος και εκείνοι παρέα πακιστανών, αφγανών και λοιπά μουσουλμανια είναι δύσκολο να τα βάλεις. Αυτοί δεν την υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή, δεν το έχουν σε κάτι να σε σκοτώσουν, μπορεί να εξελιχθεί πολύ άσχημα. Αν είναι μονος του γαμάς τα ράμματα.

Γενικά όμως οι γύφτοι είναι η χειρότερη ράτσα στο να πειράξουν κάποια, έχουν απίστευτο θράσος.

Καλό είναι γενικώς να μην μπλέκεις με γυφταρία! Και ένας να είναι και να τον έχεις άνετα αν κάνεις την μαλακία και του τις κάτσεις καλά περίμενε τις επόμενες μέρες να σου ρθουν καμιά δεκαριά και να σε στείλουν στο νοσοκομείο..

sexdreamer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2014
Κριτικές
83
Like
447
Πόντοι
361
το ανέφερε για να δείξει ότι οι τύποι ασκούν τρομοκρατία και αλωνίζουν

εννοείται πως αν παρενέβαινε κάποιος υπήρχαν αυξημένες πιθανότητες να τις μαζέψει
Φίλε είπες τα αυτονόητα. Αν παρέμβεις όπως λέει ο γενναίος Alex σε συμμορία 8 20χρονών μεθυσμένων γύφτων το πιο πιθανό είναι να κατέβαιναν μαζί σου και να σε σκότωναν στο ξύλο. Εδώ δεν πάει η αστυνομία στο Ζεφύρι και στο Κορωπί που έχουν κατακλέψει το προαστιακό θα τα βάλω εγώ μαζί τους; Άσε δε που σε μία συμπλοκή πάτε όλοι μέσα φυλακή όχι μόνο οι γύφτοι. Άμα ήμουνα ο Τσακι Τσαν θα τους γαμούσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom