zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
που ησουν εσυ ρε φιλε???? Καλη χρονια! Υγεια!Στερηση εξοδου για 1-2 ετη σε θητεία (ομογενούς) 6 μηνών?
που ησουν εσυ ρε φιλε???? Καλη χρονια! Υγεια!Στερηση εξοδου για 1-2 ετη σε θητεία (ομογενούς) 6 μηνών?
Καλη χρονια και σε σενα με υγεια φιλε μου.που ησουν εσυ ρε φιλε???? Καλη χρονια! Υγεια!
που ησουν εσυ ρε φιλεΚαλη χρονια και σε σενα με υγεια φιλε μου.
τυπε δεν σκαβουμε πλεον χαρακωματα εχει προχωρησει η τεχνη του πολεμου,δεν θα πολεμησουμε με τα ορκς της μορντορΠαλια μουσουλμανους και κουμμουνιστες, τους βαζανε σκαπανεις στο Μηχανικο. Δεν ξερω αν ισχυει ακομα.
τυπε δεν σκαβουμε πλεον χαρακωματα εχει προχωρησει η τεχνη του πολεμου,δεν θα πολεμησουμε με τα ορκς της μορντορ
Kι εσυ τι εκανες ρε μεγαλε? Κοιταγες?Ένα ξεφτιλισμένο μπουρδέλο είναι αυτή η χώρα. Χθες μέσα στο τραίνο συμμορία γύφτων την έπεσε σε κοπέλα ξερά σεξουαλική παρενόχληση και δεν μίλαγε κανένας.Η παραβατικότητα από τους λεχρίτες που λυμαίνονται τη χώρα δεν θα σταματήσει ακριβώς όπως κάνουν και στα στρατόπεδα. Τσιφλίκι τους η χώρα πλέον.
Πλάκα μας κάνεις ρε τύπε? Τωρα με βλεπεις? Προχθες δεν ποσταρισα και με εκανες παραθεση βάζοντας εμοτικον με κωλους που χεζουν?που ησουν εσυ ρε φιλε
Εγω τύπε αν κωλωνα να επεμβω, τουλαχιστον δεν θα εκανα και κριτικη στους αλλους που δεν εκαναν τίποτα. Καταλαβαινεις την διαφορά ή μπα?εσυ θα εψαχνες για τηλεφωνικο θαλαμο να βαλεις την στολη
Σωστα. Δεν το ανεφερε για να κανει κριτικη. Το εκανε για να τους εγκωμιάσει. No Prob.εσύ δηλαδή από πού κατάλαβες ότι έκανε κριτική στους άλλους, είπε απλώς ότι δεν μίλαγε κανένας (λογικό να φοβόντουσαν) και συνέχισε με αναφορά στην παραβατικότητα
Εγω τύπε αν κωλωνα να επεμβω, τουλαχιστον δεν θα εκανα και κριτικη στους αλλους που δεν εκαναν τίποτα. Καταλαβαινεις την διαφορά ή μπα?
Δηλαδη δεν εκανες τιποτα, επειδη η κοινωνία εγκρινει να τριβει τον πουτσο του ο πακιστανος πανω στην ανηλικη με το σορτσακι? Αυτο λες?Παιδια κακα τα ψεματα! Δεν νοιαζεται ο κοσμος. Εγω εχω δει πακιστανο με την πουτσα καβλωμενη να κανει κολλητηρι σε ανηλικη με σορτσακι. Δηλαδη ειχε κολλησει πανω στον κωλο της πολυ προκλητικα. Και γυρω ηταν ανθρωποι ηλικιας 50+ και δεν ελεγαν τιποτα. Αμα τον αρπαζα απο το σβερκο και τον πεταγα εξω απ το τραμ, τοτε ναι θα μιλαγαν! Θα με ελεγαν χρυσαυγιτη! Οι γονεις αυτων των ανθρωπων, οι παππουδες μας, δεν θα επετρεπαν τετοιες συμπεριφορες, θα γινοταν χαμος! Αλλα τα παιδια τους, οι γονεις μας, κανουν μοκο. Αυτη ειναι η γενια που παραστρατησε και κατεστρεψε την Ελλαδα!
Θα με ρωτησε καποιος πονηρος: Και εσυ γιατι δεν εκανες τιποτα; Θα εκανα, αν ηξερα οτι η κοινωνια εγκρινει την πραξη μου. Οταν η κοινωνια επικροτει το αδικο, και καταδικαζει το δικαιο, μου δενει τα χερια. Πρωτα χαλασε η κοινωνια, μετα το κρατος.
αν περιμενεις απο την κοινωνια να επικροτησει..εδω καθονται σαν τα ζωα στο τραμ(μια και ειπες για τραμ) μπροστα στην πορτα 15 ατομα στριμωγμενα και δεν πανε πιο μεσα,προτιμανε να ειναι ο ενας πανω στον αλλο και στην μεση να ειναι αδειο .τετοια ειναι η κοινωνικη παθογενεια,ελλειψη πρωτοβουλιας,παραιτηση,παθητικοτητα,δειλια που τους διακατεχει.την αλλη φορα αντεδρασε και σπασε μουτρα αν χρειαστει,δε θα σου πει κανεις τιποτα ακομη και αδικο να εχεις,θα νομιζουν οτι βλεπουν ταινιαΠαιδια κακα τα ψεματα! Δεν νοιαζεται ο κοσμος. Εγω εχω δει πακιστανο με την πουτσα καβλωμενη να κανει κολλητηρι σε ανηλικη με σορτσακι. Δηλαδη ειχε κολλησει πανω στον κωλο της πολυ προκλητικα. Και γυρω ηταν ανθρωποι ηλικιας 50+ και δεν ελεγαν τιποτα. Αμα τον αρπαζα απο το σβερκο και τον πεταγα εξω απ το τραμ, τοτε ναι θα μιλαγαν! Θα με ελεγαν χρυσαυγιτη! Οι γονεις αυτων των ανθρωπων, οι παππουδες μας, δεν θα επετρεπαν τετοιες συμπεριφορες, θα γινοταν χαμος! Αλλα τα παιδια τους, οι γονεις μας, κανουν μοκο. Αυτη ειναι η γενια που παραστρατησε και κατεστρεψε την Ελλαδα!
Θα με ρωτησε καποιος πονηρος: Και εσυ γιατι δεν εκανες τιποτα; Θα εκανα, αν ηξερα οτι η κοινωνια εγκρινει την πραξη μου. Οταν η κοινωνια επικροτει το αδικο, και καταδικαζει το δικαιο, μου δενει τα χερια. Πρωτα χαλασε η κοινωνια, μετα το κρατος.
Δηλαδη δεν εκανες τιποτα, επειδη η κοινωνία εγκρινει να τριβει τον πουτσο του ο πακιστανος πανω στην ανηλικη με το σορτσακι? Αυτο λες?
Δηλαδη δεν εκανες τιποτα, επειδη η κοινωνία εγκρινει να τριβει τον πουτσο του ο πακιστανος πανω στην ανηλικη με το σορτσακι? Αυτο λες?
Αν είσαι μονος και εκείνοι παρέα πακιστανών, αφγανών και λοιπά μουσουλμανια είναι δύσκολο να τα βάλεις. Αυτοί δεν την υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή, δεν το έχουν σε κάτι να σε σκοτώσουν, μπορεί να εξελιχθεί πολύ άσχημα. Αν είναι μονος του γαμάς τα ράμματα.
Γενικά όμως οι γύφτοι είναι η χειρότερη ράτσα στο να πειράξουν κάποια, έχουν απίστευτο θράσος.
Φίλε είπες τα αυτονόητα. Αν παρέμβεις όπως λέει ο γενναίος Alex σε συμμορία 8 20χρονών μεθυσμένων γύφτων το πιο πιθανό είναι να κατέβαιναν μαζί σου και να σε σκότωναν στο ξύλο. Εδώ δεν πάει η αστυνομία στο Ζεφύρι και στο Κορωπί που έχουν κατακλέψει το προαστιακό θα τα βάλω εγώ μαζί τους; Άσε δε που σε μία συμπλοκή πάτε όλοι μέσα φυλακή όχι μόνο οι γύφτοι. Άμα ήμουνα ο Τσακι Τσαν θα τους γαμούσα.το ανέφερε για να δείξει ότι οι τύποι ασκούν τρομοκρατία και αλωνίζουν
εννοείται πως αν παρενέβαινε κάποιος υπήρχαν αυξημένες πιθανότητες να τις μαζέψει