You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απαλλαγή από στρατιωτική θητεία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα korjohn
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 166
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Μαν μη μου τα θυμιζεις τωρα τα εφαγα στη μαπα τοσο καιρο.... :S
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Ειναι κατι 4αρια...που αναρωτιεσαι πραγματικα πως τους περασανε σε στρατιωτικη σχολη...ουτε για να κοβουν σαλατα σε καντινα δε κανουν
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Καταρχήν ποιος σου είπε ότι ο λοχαγός δεν με είχε κεράσει καφέ. Μια χαρά άνθρωπος ήταν και πολύ καλός στη δουλειά του. Μαλάκας δεν ήταν. Και ρε Στοκμαν μαζί με τον λοχαγό και τους υπόλοιπους βγήκαμε σε θέσεις μάχης το βράδυ των Ιμίων, θα είμασταν οι πρώτοι που θα φεύγαμε αν γινόταν εμπλοκή, τη θητεία την έβγαλα εγώ και οι υπόλοιποι κυριολεκτικά στο σύνορο, τράβα να το παίξεις εξουσία σε κανένα call of duty.
Στα Ιμια ειχανε ανεβει μονο βατραχοι και οι υπολοιποι ηταν στα καραβια πληρώματα εσυ που ησουν? σε ποιο ποστο? εισαι βατραχος? και σαν βατραχος ειπες στον λοχαγο "μην με ενοχλεις εχω εντολη" ? σε εντολη που σου έδωσε?
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Ρε Μπόλντυ, λυπήσου με, με 50άρι θα τινάξω τα μυαλά με αυτά που γράφεις. Το βράδυ των Ιμίων όλες οι μάχιμες μονάδες, στον Έβρο τουλάχιστον, βγήκαν στις θέσεις μάχης, φαντάζομαι έτσι έγινε παντού. Ξέρεις τι είναι θέση μάχης, αλλά που να ξέρεις; Άλλο κάνω τη δουλειά μου όπως πρέπει όταν πρέπει και άλλο το παίζω στρατόκαβλος γιατί είμαι κομπλεξικός και έχω απωθημένα από τις φάπες που τρώω από μικρός. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι αλλά στις μονάδες εκστρατείας είναι άλλο το πνεύμα, η δουλειά γίνεται και είσαι τυπικός όταν πρέπει, γιατί είναι άλλες οι συνθήκες, άλλες οι δυσκολίες αλλά που να νοιώσεις;
Έλα μην ανησυχείς, έχω παρηγορήσει ανθυπολοχαγό που ήθελε να παραιτηθεί μετά από ένα μήνα στην μονάδα. Πούτσα και ξεφτιλίκι από τον Δίκα που ανέβηκε κουνιστός και λυγιστός να το παίξει στρατηγός.
Έλα μην ανησυχείς, έχω παρηγορήσει ανθυπολοχαγό που ήθελε να παραιτηθεί μετά από ένα μήνα στην μονάδα. Πούτσα και ξεφτιλίκι από τον Δίκα που ανέβηκε κουνιστός και λυγιστός να το παίξει στρατηγός.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ρε Μπόλντυ, λυπήσου με, με 50άρι θα τινάξω τα μυαλά με αυτά που γράφεις. Το βράδυ των Ιμίων όλες οι μάχιμες μονάδες, στον Έβρο τουλάχιστον, βγήκαν στις θέσεις μάχης, φαντάζομαι έτσι έγινε παντού. Ξέρεις τι είναι θέση μάχης, αλλά που να ξέρεις; Άλλο κάνω τη δουλειά μου όπως πρέπει όταν πρέπει και άλλο το παίζω στρατόκαβλος γιατί είμαι κομπλεξικός και έχω απωθημένα από τις φάπες που τρώω από μικρός. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι αλλά στις μονάδες εκστρατείας είναι άλλο το πνεύμα, η δουλειά γίνεται και είσαι τυπικός όταν πρέπει, γιατί είναι άλλες οι συνθήκες, άλλες οι δυσκολίες αλλά που να νοιώσεις;
Ρε γιωτά 15 μήνες σε μονάδα εκστρατείας έκανα. Ότι θέλεις γινότανε, ούτε να κλάσω με τις μπούρδες που γράφεις για απείθεια. Με φωνάζει ο λοχαγός σε μια φάση σε αναφορά λόχου, εγώ αξύριστος με το πουλόβερ πάνω από το χιτώνιο να του φωνάζω δε μπορώ να έρθω τώρα έχω δουλειά. Μόνο ο Δίκας μέτραγε οι άλλοι ήταν για τον πούτσο. Εννοείται ότι οι παλιοί κάτι νέους ανθυπολοχαγούς που ερχόντουσαν από το κέντρο εκπαίδευσης στρατόκαβλοι τους γαμάγαμε μαζί με τους μονιμάδες.
Λοιπον για να μην λέμε πολλα εγω αν κάποιος ηταν αξυριστος με το πουλοβερ πανω απο το χιτώνιο και οταν τον φώναζα να έρθει δεν ερχοταν θα ξεκινούσαμε στραβά. Μπορει να μην ειναι ετσι οπως τα γραφεις και να δινεις λάθος στον άλλον να καταλαβει αλλα να ξέρεις οτι οταν ο άλλος δεν ειναι τυπικος ειδικα σε τέτοιες θεσεις που πρέπει να υπάρχει πειθαρχια για να κανεις την ωρα που πρεπει αυτο που θα σου πουν αν για μένα φάει κομπλα απο ανωτερο καλα θα τη φάει και δεν ειναι κομπλεξικος αυτος που κάνει χρηση βαθμου οταν ο άλλος δεν καταλαβαινει και ειναι μπουρδέλο.
Και επισης γιατι να ειμαι επιεικης μαζι σου οταν εσυ δεν εισαι σωστος και τυπικος και εισαι και ασεβής??? θα σε φοβηθω μηπως? αυτο θες να πιστευεις? στο στρατο γινεται οτι λεει ο ανωτερος και προβλεπεται. Αμα θες πιο light περιβαλλοντα δεν επιλέγεις στρατο πάς σε άλλες δουλειες.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Αν ένας αξιωματικος αφηνε τους υφισταμενους να του το παιζουν ιστοριες και υφάκια σημαινει οτι δεν θα έκανε για αυτη τη θέση. Η θεση του ειναι προισταμενου και αυτο δεν επιδέχεται καμια αμφισβητηση. Σέβεσαι και σε σέβονται.Αλλα οχι σέβεσαι εσυ και δεν σέβονται αυτοι.
Τι θα πει "μην με ενοχλεις?" δινεις εντολη στον άλλον? σε ποιον? αναφορα στον διοικητη να δουμε τι συμβαινει με την περιπτωση σου.
Τι θα πει "μην με ενοχλεις?" δινεις εντολη στον άλλον? σε ποιον? αναφορα στον διοικητη να δουμε τι συμβαινει με την περιπτωση σου.
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Δεν υπαρχει μεγαλυτερο δημοσιο απο τον στρατο με οτι αυτο συνεπαγεται.Ολη η σαπιλα του δημοσιου ειναι επι δεκα στο στρατο.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Δεν υπαρχει μεγαλυτερο δημοσιο απο τον στρατο με οτι αυτο συνεπαγεται.Ολη η σαπιλα του δημοσιου ειναι επι δεκα στο στρατο.
Εξαρταται και τον διοικητη αμα ο διοικητης τους έχει κλαρινο ολους δεν αφηνει κοπάνες και γινεται η δουλεια που πρεπει να γινεται τοτε ολα οκ. Και σεβασμος ολοι προς ολους ανωτεροι σε κατωτερους και κατωτεροι σε ανωτερους η αναρχια δεν υπάρχει στο στρατο
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Οχι μαν δεν καταλαβες.Η δουλεια που πρεπει να γινετε στα περισσοτερα στρατοπεδα και ολο το συστημα του στρατου ειναι που χαρακτιρισα δημοσιο και απο τα χειροτερα μαλιστα.Απιστευτες σπαταλες σε πραγματα ανουσια αλλα ελειψεις σε αλλα πραγματικης σημασιας...πληρωμενοι τεμπλελιδες που δεν προσφερουν ΤΙΠΟΤΑ η αυτα που προσφερουν δεν ειναι για το μισθο τους...ο ενας προσπαθει να ριξει την ευθηνη στον αλλο...βυσματα παντου...απο που να αρχισεις...
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Δε μπορώ να γράψω λεπτομέρειες που είμασταν και τι κάναμε αλλά οι συνθήκες ήταν δύσκολες. Δουλεύαμε πολύ και σκληρή δουλειά σε αντίξοες συνθήκες, με επικινδυνότητα. Βγήκαμε έξω και μας είπαν δεν είναι άσκηση μπορεί να έχουμε εμπλοκή και όντως πήγαμε. Είσαι με τον άλλο κάθε μέρα σ'ένα μπουρδέλο που η δουλειά του εν πολλοίς εξαρτάται από τη δουλειά που κάνω αμισθί, στου διαόλου τη μάνα πάνω από χρόνο. Ένας νορμάλ ισορροπημένος αξιωματικός πιστεύεις θα στο παίξει γαλόνια και αρχίδια; Με είχε βγάλει αναφορά ένα γκάου επυ και ο λοχαγός γέλαγε, κοίταζε τον επυ, κοίταζε εμένα, μου λέει Λοχία τι να κάνω αφού σε έβγαλε, 1 μέρα κράτηση, ο μαλάκας εννοείται δεν με ξαναέβγαλε. Τώρα αν σου γράψω σκηνικά θα ξημερώσουμε.
Ρε παπάρα μην αλλάζει; ότι γράφω, δεν του είπα μην με ενοχλείς, είπα δεν μπορώ έχω δουλειά, είχα όντως δουλειά, τη κλασική αναφορά λόχου έκανε και έκανα δουλειά που αν δεν την τέλειωνα θα τον ψιλοπήδαγε ο Δίκας μετά, μη κοιτάζεις δεν είχαμε υπολογιστές τότε, πολλές φορές η χαρτούρα ήταν ατελείωτη.
Ρε παπάρα μην αλλάζει; ότι γράφω, δεν του είπα μην με ενοχλείς, είπα δεν μπορώ έχω δουλειά, είχα όντως δουλειά, τη κλασική αναφορά λόχου έκανε και έκανα δουλειά που αν δεν την τέλειωνα θα τον ψιλοπήδαγε ο Δίκας μετά, μη κοιτάζεις δεν είχαμε υπολογιστές τότε, πολλές φορές η χαρτούρα ήταν ατελείωτη.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Δε μπορώ να γράψω λεπτομέρειες που είμασταν και τι κάναμε αλλά οι συνθήκες ήταν δύσκολες. Δουλεύαμε πολύ και σκληρή δουλειά σε αντίξοες συνθήκες, με επικινδυνότητα. Βγήκαμε έξω και μας είπαν δεν είναι άσκηση μπορεί να έχουμε εμπλοκή και όντως πήγαμε. Είσαι με τον άλλο κάθε μέρα σ'ένα μπουρδέλο που η δουλειά του εν πολλοίς εξαρτάται από τη δουλειά που κάνω αμισθί, στου διαόλου τη μάνα πάνω από χρόνο. Ένας νορμάλ ισορροπημένος αξιωματικός πιστεύεις θα στο παίξει γαλόνια και αρχίδια; Με είχε βγάλει αναφορά ένα γκάου επυ και ο λοχαγός γέλαγε, κοίταζε τον επυ, κοίταζε εμένα, μου λέει Λοχία τι να κάνω αφού σε έβγαλε, 1 μέρα κράτηση, ο μαλάκας εννοείται δεν με ξαναέβγαλε. Τώρα αν σου γράψω σκηνικά θα ξημερώσουμε.
Ναι αλλα και ενας νορμαλ ισορροπημένος στρατιωτης δεν θα γυρισει να πει στον αξιωματικο τι θες τωρα χέσε με έχω δουλεια μην με ενοχλεις λογικο ο αλλος να κομπλάρει να σου πει τι σημαινει αυτο? αμα δεν στο πει θα τον περάσεις και για βλακα θα πεις αυτον τον κάνω οτι θέλω εδω πέρα μετα θα το δουν και οι άλλοι αυτο και θα ξεσπάσει ταραχη και μετά ο διοικητης θα την πει στον αξιωματικο οτι δεν μπορει να διοικησει .... αυτο ειναι προσβλητικο αν οχι για σενα που εισαι περαστικος για εναν μονιμο που έφαγε 4 χρονια σε μια παραγωγικη σχολή ειναι σαν να σου λεει εσενα ενας αν εισαι γιατρος οτι δεν ξέρεις να γιατρευεις.
Πριν κρινουμε και πουμε καποιον κομπλεξικο καλο ειναι να ερθουμε και λιγο στη θέση του γιατι γενικα βλεπω οτι οι χαρακτηρισμοι φευγουν αβιαστα οταν δεν ειναι για εμάς.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ρε παπάρα μην αλλάζει; ότι γράφω, δεν του είπα μην με ενοχλείς, είπα δεν μπορώ έχω δουλειά, είχα όντως δουλειά, τη κλασική αναφορά λόχου έκανε και έκανα δουλειά που αν δεν την τέλειωνα θα τον ψιλοπήδαγε ο Δίκας μετά, μη κοιτάζεις δεν είχαμε υπολογιστές, πολλές φορές η χαρτούρα ήταν ατελείωτη.
αρα εσυ δεν το εξηγεις καλα δεν ειμαι εγω ο ππαρας μην μου λες μλκιες τωρα το έγραψες με τσαμπουκά άστο. Αν ειναι ετσι αλλαζει το πράγμα.
Οταν έρχεσαι και το γράφεις σε φάση που ο αλλος έγραφε οτι τραμπουκιζει στο στρατο κτλπ τι θες να καταλαβω ρε φιλε? και εγραψες και αλλα μετά βασικα.
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Εγω απο την οση εμπειρια ειχα στο στρατο παντα οι πιο χαμηλοβαθμοι ηταν οι πιο κομπλεξικοι.
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Το πνεύμα δεν ήταν είμαι μάγκας, στις μονάδες στον Έβρο είναι άλλες οι σχέσεις που αναπτύσσονται, δε κολλάνε στις τυπικότητες, να είσαι γυαλισμένος, ξυρισμένος και διατάξτε όλη την ώρα, αυτά είναι για τα κέντρα νεοσυλλέκτων. Όταν είσαι όλη τη μέρα σε λάσπες, κουβαλάς εκρηκτικά και έχεις τον Τούρκο σκοπό (σχεδόν) απέναντι έχεις σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθείς από τη στρατοκαβλίαση. Αν κάποιος πάει να το παίξει μάγκας ισιώνεται από διάφορες μεριές έτσι και αλλιώς.
Τέλος πάντων όποιος έχει κάνει παραμεθόριο καταλαβαίνει τι παίζει.
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Το πνεύμα δεν ήταν είμαι μάγκας, στις μονάδες στον Έβρο είναι άλλες οι σχέσεις που αναπτύσσονται, δε κολλάνε στις τυπικότητες, να είσαι γυαλισμένος, ξυρισμένος και διατάξτε όλη την ώρα, αυτά είναι για τα κέντρα νεοσυλλέκτων. Όταν είσαι όλη τη μέρα σε λάσπες, κουβαλάς εκρηκτικά και έχεις τον Τούρκο σκοπό (σχεδόν) απέναντι έχεις σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθείς από τη στρατοκαβλίαση. Αν κάποιος πάει να το παίξει μάγκας ισιώνεται από διάφορες μεριές έτσι και αλλιώς.
αυτές οι ιστορίες που λένε οι παλιοί για πρεζέμπορους που κάνουν εισαγωγές που αν τους δεις πρέπει να κάνεις μόκο αληθεύουν ?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
αυτές οι ιστορίες που λένε οι παλιοί για πρεζέμπορους που κάνουν εισαγωγές που αν τους δεις πρέπει να κάνεις μόκο αληθεύουν ?
Μοκο δεν κανεις γιατι βρισκεις το μπελά σου.Το αναφέρεις στους ανωτερους και εισαι καλυμενος οτι κάνουν αυτοι μετά.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Τωρα ενταξει συνεννοουμαστε
Συμφωνώ. Εγω πάντως θα προτιμούσα να κανω το αντιθετο λάθος και να κραταω μια αποσταση με τους πιο πάνω αμα αυτοι πλησιαζαν φιλικα οκ αλλα και παλι προσεκτικος δεν θα παιξεις φάπες δηλαδη.
Tα πολλα πολλα μπορει κάποια στιγμη να φέρουν παρεξηγησεις καλυτερα μια ισορροπια και να σέβονται ολοι όλους.
Παίδες θέτω το θέμα.Πριν 3 χρόνια τελείωσα το Πολυτεχνείο.Στάθηκα τυχερός και βρήκα σχεδόν αμέσως δουλεία οπότε δεν έκοψα αναβολή και δεν πήγα φαντάρος.Το είχα ξεχάσει σχεδόν το θέμα.Σε λίγο λοιπόν λήγει η αναβολή και με καλεί η πατρίδα.Το θέμα είναιότι όπως έχει διαμορφωθεί τώρα η ζωή μου είναι αδύνατο να μπω φαντάρος.Είμαι ο μόνος εργαζόμενος στην οικογένεια πλέον και ουσιαστικά συντηρώ το σπίτι και τους δικούς μου,το επάγγελμα είναι τέτοιο που αν τα αφήσω όλα για ένα χρόνο και φύγω εκτός του ότι δεν θα έχω έσοδα,όταν θα επιστρέψω δεν θα υπάρχει καμία δουλειά να με περιμένει.Ο μόνος δρόμος νομίζω είναι η απαλλαγή,το λεγόμενο Ι5.Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία;Έχει γλιτώσει κανείς την θητεία και έχει να προτείνω τρόπο-συμβουλές;
Ντύσουν τραβεστι και κανε την λούγκρα
Μάλλον θα πάρεις αναβολή και παράσημο...!!!