Νέα

Απαλλαγή από στρατιωτική θητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα korjohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 166
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Μοκο δεν κανεις γιατι βρισκεις το μπελά σου.Το αναφέρεις στους ανωτερους και εισαι καλυμενος οτι κάνουν αυτοι μετά.

ε με εντολή των ανωτέρων λέμε κάνεις μόκο..  :grin:

αλλά αυτά είναι αστικοί μύθοι κατά 90% φαντάζομαι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ε με εντολή των ανωτέρων λέμε κάνεις μόκο..  :grin:

αλλά αυτά είναι αστικοί μύθοι κατά 90% φαντάζομαι

Θα ειδοποιησουν αστυνομια ή λιμενικο δεν ειναι δουλειά του στρατού να επεμβει.Η αστυνομια θα κάνει δικογραφια μετά και θα ειδοποιησει τον εισαγγελέα , καλα συλληψεις στάνταρ απευθειας. Ανακριση , δικογραφια και δικαστηριο .... αναλογα αμα ειναι και αυτοφωρο εγκλημα ή οχι.Μπαινει κρατητηριο κανονικα.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
αυτές οι ιστορίες που λένε οι παλιοί για πρεζέμπορους που κάνουν εισαγωγές  :grin: που αν τους δεις πρέπει να κάνεις μόκο αληθεύουν ?

O Έβρος είναι δύσκολο ποτάμι. Το χειμώνα είναι αδιάβατος.  Δύο περάσματα έχει όλα και όλα που αν γίνει φάση θα γίνει το ντου από αυτά και τα οποία φυλάσσονται.  Ο Έλληνας σκοπός στην υπερυψωμένη βλέπει τον τούρκο αντίστοιχα.  Φαντάζομαι γίνονται και τέτοια (πέρασμα ναρκωτικών από το ποτάμι εννοώ) αλλά δύσκολη φάση μου ακούγεται. Την περίοδο που υπηρέτησα μόνο για κάτι τύπους που μαζεύαν τα κομμάτια τους από τα ναρκοπέδια άκουσα. Πάντως στη μονάδα που είχε δυο τρεις χασικλήδες κάναν ντου οι δικοί μας μονιμάδες (ξαφνική επιθεώρηση) πρωινό που είμασταν στα πόστα μας, έψαξαν τα πάντα και για τους δύο που βρήκαν στοιχεία, στρατοδικείο και υποχρεωτική αναβολή.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
μαγκες εγω που ημουνα βισμα και δεν υπηρετησα καθολου και απολυθηκα τον αυγουστο του 2014 να φοβαμαι για αυτα που λεει ο καμμενος ?

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
η πλάκα είναι ότι γιωτάδες που δεν πήραν αναβολή, έγιναν τελικά ΕΠ.ΟΠ., Λχίες μάλιστα..... ή ειδικοί φρουροί... κ.ο.κ.

Δεν εμπιστεύομαι καθόλου τα "σώματα ασφαλείας".

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Ειδοποιείς αστυνομια ή λιμενικο δεν ειναι δουλειά του στρατού να επεμβει.

ποια αστυνομία και λιμενικό βρε συ στην ερημιά του θεού πάνω στα βουνά ?
μέχρι πριν κάτι χρόνια μαζέβανε αγελάδες κοματάκια από ξεχασμένες νάρκες,για μαλάκα τον έχεις μπάτσο να μπλέξει εκεί μέσα  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ποια αστυνομία και λιμενικό βρε συ στην ερημιά του θεού πάνω στα βουνά ?
μέχρι πριν κάτι χρόνια μαζέβανε αγελάδες κοματάκια από ξεχασμένες νάρκες,για μαλάκα τον έχεις μπάτσο να μπλέξει εκεί μέσα  :2funny:

Δεν ξέρω τι ειναι εκει δεν εχω πάει ποτε. Απλα σου λεω οτι και στρατευσιμος να ειναι ο άλλος αν τον πιάσει η αστυνομια τον πιανει η αστυνομια δεν καλει στρατονομιες και τέτοια.Απλα μετα αυτος θα δικαστει σε στρατιωτικο δικαστηριο.

Γενικα στα συνορα παιζουν πολλα απο παρανομη μεταναστευση μέχρι ναρκωτικα λαθρεμποριο κτλπ ε δεν θα επεμβει ο στρατος εκει θα παει η αστυνομια κανονικα ειναι δουλεια της αστυνομιας αυτο αυτη θα κανει την δικογραφια αυτοι εχουν ανακριτικους υπαλληλους δεν εχει ο στρατος

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Δεν ξέρω τι ειναι εκει δεν εχω πάει ποτε. Απλα σου λεω οτι και στρατευσιμος να ειναι ο άλλος αν τον πιάσει η αστυνομια τον πιανει η αστυνομια δεν καλει στρατονομιες και τέτοια.Απλα μετα αυτος θα δικαστει σε στρατιωτικο δικαστηριο.

μπορεί δεν τα ξέρω

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ ένα γιωτά που έκανε όλη την θητεία στο μπου.κομ.....

:coffee:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Να για παράδειγμα ειναι δυνατον να ειχες εναν Nipple_Lover και εναν ass_kavlo και να μην τους έριχνες για κάμψεις οποτε τους έβλεπες? εκει ας με λεγανε κομπλεξικο  :grin:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Στο ποτάμι πάντως έχει περίπολα οπλισμένα κανονικά αν θυμάμαι καλά με επικεφαλή μόνιμο υπαξ και ενέδρες. Αν γίνονται σκηνικά θα γίνονται από έμπειρους σε σημεία δύσκολα. Δεν άκουσα πάντως για τέτοια ιστορία όσο ήμουνα πάνω. Γενικά εκεί παίζει πολύ στρατός, όλος ο Έβρος ένα στρατόπεδο είναι στην πραγματικότητα.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
και στο κοσμοπολιταν το σαιτ φιλε , οχι μονο εδω , να τα λεμε και αυτα

δεν έχω λογαριασμό εκεί φίλε... Αλλά υποθέτω ότι και εκεί το Troll θα ήταν κλασική περίπτωση βλάβης.

Αυτογνωσία μηδέν.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Στο ποτάμι πάντως έχει περίπολα οπλισμένα κανονικά αν θυμάμαι καλά με επικεφαλή μόνιμο υπαξ και ενέδρες. Αν γίνονται σκηνικά θα γίνονται από έμπειρους σε σημεία δύσκολα. Δεν άκουσα πάντως για τέτοια ιστορία όσο ήμουνα πάνω. Γενικά εκεί παίζει πολύ στρατός, όλος ο Έβρος ένα στρατόπεδο είναι στην πραγματικότητα.

αν δεν είναι φαντασίες ίσως να είναι πολύ παλιές καταστάσεις από εποχές που δεν ήταν τόσο οργανωμένα τα πράγματα..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
η πλάκα είναι ότι γιωτάδες που δεν πήραν αναβολή, έγιναν τελικά ΕΠ.ΟΠ., Λχίες μάλιστα..... ή ειδικοί φρουροί... κ.ο.κ.

Δεν εμπιστεύομαι καθόλου τα "σώματα ασφαλείας".

Καλα οταν θα τους φωνάξεις να σε βγάλουν απο εκει που θα έχεις κλειδωθει μονος σου να δουμε αμα θα λές τα ιδια. Επικινδυνε. Θα περάσεις άσχημα εδω μέσα να το ξέρεις ειναι λάθος ολα αυτα που κανεις και οι επιθεσεις εναντιον μου.

Αν συνεχισεις να ασχολεισαι μαζι μου θα περάσεις πολυ δυσκολα.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Καλα οταν θα τους φωνάξεις να σε βγάλουν απο εκει που θα έχεις κλειδωθει μονος σου να δουμε αμα θα λές τα ιδια. Επικινδυνε. Θα περάσεις άσχημα εδω μέσα να το ξέρεις ειναι λάθος ολα αυτα που κανεις και οι επιθεσεις εναντιον μου.

Αν συνεχισεις να ασχολεισαι μαζι μου θα περάσεις πολυ δυσκολα
.

trolling.jpg

εχμμμμ....

Αυτοδιαγράψου Μαλάκα, καλό θα σου κάνει.  :rolleyes:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Να για παράδειγμα ειναι δυνατον να ειχες εναν Nipple_Lover και εναν ass_kavlo και να μην τους έριχνες για κάμψεις οποτε τους έβλεπες? εκει ας με λεγανε κομπλεξικο  :grin:

Για πες σε όλους Troll πού υπηρέτησες, που δίνεις και συμβουλές εδώ μέσα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom