Ghostrider
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
παιδεια εγω αυτο που καταλαβα απο την στρατιωτικη μου θητεια ειναι οτι με τοσους που για να γλυτωσουνε καποιους μηνες θητειας το παιζουνε τρελοι οι επιτροπες και γενικα ο στρατος (που ειναι και ανεκαθεν κομπλεξικοι...) σε ταλαιπορουν και σε ρεζιλευουν μεχρι αηδιας .Με αποτελεσμα καποια παιδεια που εχουνε σοβαρα θεματα και χρειαζονται το ι5 να τραβιουνται χωρις λογο (και μπορει μεσα απο αυτην την διαδικασια να κανουν και κακο στον εαυτο τους η σε καναν αλλο...)Μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα! Και στην τελικη τοσο πολυ δυσκολο ειναι να ξυσεις τα αρχιδια σου 10 μηνακια, η ζωη εξω ειναι δυσκολοτερη θητεια και εκει τα ι5 δεν περνανε!!!!!(και δεν αναφερομαι το που και πως υπηρετησα εγω και το ποσο δυσκολα ηταν ισως το πραγματικο ι5 το γλυτωσα παρα τριχα...)
Κανένας δεν σε ταλαιπωρεί και δεν σε ρεζιλεύει. Αλλά η διαδικασία είναι απίστευτα γραφειοκρατική και χρονοβόρα. Σε αυτό ευθύνεται ο στρατός που σε στέλνει σε πεντακόσια μέρη. Γιατί για παράδειγμα οι γιατροί του φρουραρχείου σε στέλνουν στους γιατρούς στην Πεντέλη??? Δεν μπορούν να έχουν τους κατάλληλους γιατρούς στο φρουραρχείο? Γιατί δεν μπορείς απλά να στείλεις τα δικαιολογητικά μέσω ΚΕΠ? Γιατί πρέπει να τρέχεις στο γαμημένο Ρουφ να τους πας τα χαρτιά που σου στέλνουνε??? Δεν μπορούν να τα στείλουν στον εαυτό τους?
Για αυτά δεν φταίνε οι πολίτες αλλά το πανηλίθιο σύστημα του Ελληνικού δημοσίου.