athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.010
- Πόντοι
- 12.756
ριξε κανα θεμα εχουμε στερεψει απο ιδεεςΡε μινάρα εγώ να ανοίξω για τον εαυτό μου
Άλλος θα το ανοίξει αν ήταν, τέσπα....
ριξε κανα θεμα εχουμε στερεψει απο ιδεεςΡε μινάρα εγώ να ανοίξω για τον εαυτό μου
Άλλος θα το ανοίξει αν ήταν, τέσπα....
Μετά από αυτό και να μη σε είχε, θα σε βάλει.Πιάνεις το προφίλ για το οποίο πιθανολογείς οτι σε έχει ιγκνορ και.του λες: καλημέρα κύριε μαλάκα.
Αν απαντήσει σημαίνει ότι τελικά δεν σε είχε
Ναι, αλλά εσύ θα το ξέρεις πια.Μετά από αυτό και να μη σε είχε, θα σε βάλει.
Ρε ... εδώ αφού ... δεν μιλάμε για τα μουνόπανα ...
Αλλά για τον HTML κώδικα του φόρουμ .......
Οι προγραμματισταί τι ρόλο βαράνε ;; Πλεμπαίοι είναι ;;;
Ας το διορθώσουν ...... 3-4 γραμμές θα αλλάξουν .
Άλλο να μη βλέπεις τα θέματα που ανοίγουν όσοι είναι στη λίστα ...
και άλλο να μη βλέπεις ... δημοφιλή θέματα ... όπως του ηγέτη ...
επειδή το τελευταίο post είναι από κάποιον .... της λίστας ....
Scientia potentia est.Ναι, αλλά εσύ θα το ξέρεις πια.
Άνοιξα βρε γκασμά με θέμα => αν τινάζουμε τη ντούντα μας μετά το κατούρημα και το έστειλαν κάδο.ριξε κανα θεμα εχουμε στερεψει απο ιδεες
Τι περίμενες βρε παπάρα με τέτοια μαλακία ;Άνοιξα βρε γκασμά με θέμα => αν τινάζουμε τη ντούντα μας μετά το κατούρημα και το έστειλαν κάδο.
Εν τω μεταξύ, το τσόκαρο η Λακιζελικοφυλοβιατελλυσταλόνα, δεν μπορούσε απλά να στείλει ένα π.μ. στον "απο μηχανής Θεό" για να του θίξει το θέμα.Μιλαμε για υπερτατο φελλο.
Πειτε τα εσεις...
H καλυτερη απαντηση απο αντι θα ταν "βαλε την ιγκνορ λιστ στον πατο σου και κρεμασε το ματωμενο σεντονι απο το παραθυρι γιατι μας εχεις πρηξει τα παπαρια κομπλεξαρα!!!".Εν τω μεταξύ, το τσόκαρο η Λακιζελικοφυλοβιατελλυσταλόνα, δεν μπορούσε απλά να στείλει ένα π.μ. στον "απο μηχανής Θεό" για να του θίξει το θέμα.
Έπρεπε να ανοίξει το παρθύρι της και να σκούξει για να την ακούσει όλη η γειτονιά.
Κοιτάξτε με γειτόνισσες!!!
H καλυτερη απαντηση απο αντι θα ταν "βαλε την ιγκνορ λιστ στον πατο σου και κρεμασε το ματωμενο σεντονι απο το παραθυρι γιατι μας εχεις πρηξει τα παπαρια κομπλεξαρα!!!".
Εγω λεω παλι καλα που εχουμε και καποιους σαν κι αυτο τωρα που λειπει ο ζανουλης και σκαει λιγο το χειλακι μας απο τις μαλακιες που γραφει.Εν τω μεταξύ τρέφει την αυταπάτη πως η περσόνα του είναι τόσο σημαντική, ώστε να θεωρεί πως οι προγραμματιστές θα κάτσουν να γράψουν κώδικα και να ασχοληθούν με διορθώσεις, επειδή ένας υπερφίαλος επηρμένος, έχει βάλει τα μισά και βάλε μέλη του σάιτ, στην ignore list.
Εγω λεω παλι καλα που εχουμε και καποιους σαν κι αυτο τωρα που λειπει ο ζανουλης και σκαει λιγο το χειλακι μας απο τις μαλακιες που γραφει.
Και σαν τι ήθελες να πούμε κυριακάτικα για να γίνει αρβάλα;Τι περίμενες βρε παπάρα με τέτοια μαλακία ;
βαριες κουβεντες απο τυπο που ακομα ΔΕΝ εχει φερει τους χοχλιους μουΚάτσε τώρα που δεν με βλέπει ο μπινές να
Αχ ξαλαφρωσα με το μουνόπανο και τις λίστες του......