Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.080
- Πόντοι
- 3.656
ραντεβού τιτάνωνραντεβού για κόντρα ήταν αυτό?
ραντεβού τιτάνωνραντεβού για κόντρα ήταν αυτό?
έγινε τελικά?ραντεβού τιτάνων
εισαι μεγαλη σουπια και μουνοπανο.αυτή είναι η μαγεία του σάιτ όμως
μια μικρογραφία της αφρόκρεμας της κοινωνίας...της ελπίδας του έθνους....των απευθείας απογόνων του χρυσού αιώνα
απλά τώρα αντί για χρυσό αιώνα έχουμε χρυσή βροχή
δε ξέρω αλλά αν έγινε πληρώνω για το βίδεο που θα το έχει ο μπίρλαςέγινε τελικά?
πετάξου λίγο στο νήμα του βάζελου να δεις κάτι...δε ξέρω αλλά αν έγινε πληρώνω για το βίδεο που θα το έχει ο μπίρλας
εισαι μεγαλη σουπια και μουνοπανο.
πετάξου λίγο στο νήμα του βάζελου να δεις κάτι...
ελκεις καταγωγη απο Φιερι;ΕλΜπασαν;Αλβανικα χωρικα υδατα;είμαι αυστηρός αλλά δίκαιος
Πίπες λες.τυπε εχει γινει και ημουν μαρτυρας στο σαη
διατηρω μονο μια επιφυλαξη αν ηταν yugo η lada
αλλα ηταν σιγουρα καποιο απο την τεραστια συλλογη αυτοκινητων τουντοπαchristos savvidis
καλα στα λεει ο ιρειζερ...για τραβα λιγο διπλα στο βαζελονημα να δεις τους "φιλους σου"είμαι αυστηρός αλλά δίκαιος
ελκεις καταγωγη απο Φιερι;ΕλΜπασαν;Αλβανικα χωρικα υδατα;
καλα στα λεει ο ιρειζερ...για τραβα λιγο διπλα στο βαζελονημα να δεις τους "φιλους σου"
λες να ηταν και ΑΥΤΟ το μουνοπανο τοτε που πηγαν να μου κανουν φερμα;θυμασαι πιστευω το σκηνικοηταν ατυχος που δεν ηξερε κολυμπι , θα ειχε κερδισει αυτο το ταλέντο η Ιταλια ... αλλα τωρα τον τρωει ο Ασπροπυργος
λες να ηταν και ΑΥΤΟ το μουνοπανο τοτε που πηγαν να μου κανουν φερμα;θυμασαι πιστευω το σκηνικο
είμαι από κέρκυραελκεις καταγωγη απο Φιερι;ΕλΜπασαν;Αλβανικα χωρικα υδατα;
Δεν πειραζειείμαι από κέρκυρα
ειπε το φιδι-φιλοςηταν ατυχος που δεν ηξερε κολυμπι , θα ειχε κερδισει αυτο το ταλέντο η Ιταλια ... αλλα τωρα τον τρωει ο Ασπροπυργος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
η ρουφιανια δεν ειναι προσόν
Κοτζάμ Φιλοθέη νοικιάζει ρε το παιδί ... ποιός ασπρόπυργος ;;;ηταν ατυχος που δεν ηξερε κολυμπι , θα ειχε κερδισει αυτο το ταλέντο η Ιταλια ... αλλα τωρα τον τρωει ο Ασπροπυργος
αυτό θα εξαρτηθείΔεν πειραζει
ειπε το φιδι-φιλος
Και οι αλβανοι απο την ιταλια λενε οτι ειναιαυτό θα εξαρτηθεί