enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.853
- Πόντοι
- 3.656
Ρε μινάρα εγώ να ανοίξω για τον εαυτό μου
ετσι τυπε,αλληλεγγυη και αυταπαρνηση
Ρε μινάρα εγώ να ανοίξω για τον εαυτό μου
τωρα που ειπες Ντουπας τι να κανει αυτη η ψυχη η βασανισμενη;ετσι τυπε,αλληλεγγυη και αυταπαρνηση
λείπει το θρεντ με τα ξυλογλυπτά
ή το θρεντ για το ημερίσιο χέσιμο
θα μπορούσε να ανοίξει ένα που τα συνδιάζει όπως "κωλογλυπτά''
τωρα που ειπες Ντουπας τι να κανει αυτη η ψυχη η βασανισμενη;
δεν ξερω μου φανηκε σοβαρος τυπος ο νηματοθετηςθα εχει γαμηθει να κανει κλωνους και να ανοιγει μαλακισμενα θεματα τυπε,οπως αν τα μουνετα με κοντο μαλλι δινουν πιο ευκολα κωλο
βασανισμενη ψυχη...ακομα παρακαλαει τον νασσο να τον πηδηξει..αυτο το τελευταιο το εχει αναλαβει ο ποδολαγνος με την τρυπα του στα εξαρχεια τυπε
λείπει το θρεντ με τα ξυλογλυπτά
ή το θρεντ για το ημερίσιο χέσιμο
θα μπορούσε να ανοίξει ένα που τα συνδιάζει όπως "κωλογλυπτά''
Άνοιξα βρε γκασμά με θέμα => αν τινάζουμε τη ντούντα μας μετά το κατούρημα και το έστειλαν κάδο.
Ρώτησε το @Xaramofais να στο επιβεβαιώσει γιατί πρόλαβε και πόσταρε. Τι θες να σου κάνω;
Εσύ πάντως με έγραψες στην αποτέτοια σου και δεν ποστάρισες...
Επομένως οι προγραμματιστές του bou έχουν γίνει αυστηρά επιλεκτικοί χωροφύλακες γιατί αφήνουν άλλα θέματα που έχουν μαδομούνι
τυποι οσοι σας πειραζει που χανετε θεματα λογω ignore list,ειστε σιγουροι οτι θελετε να βλεπετε τα θεματα που ανοιγει ο γιασου η οι αλλοι διαννοητικα αναπηροι ψυχοπαθεις κλωνοι του ντοπα
Μη σπαμαρετε ρε μουνοπανα!!!τωρα που ειπες Ντουπας τι να κανει αυτη η ψυχη η βασανισμενη;
όχι τέτοια θέματα τα κάνει ignore ο εγκέφαλος μου με το που ποστάρονταιαυτο το τελευταιο το εχει αναλαβει ο ποδολαγνος με την τρυπα του στα εξαρχεια τυπε
δεν ξερω μου φανηκε σοβαρος τυπος ο νηματοθετης
όχι τέτοια θέματα τα κάνει ignore ο εγκέφαλος μου με το που ποστάρονται
μόλις βλέπει θέμα με αρχιδογαργάρες ενεργοποιεί το firewall
έχει καταντήσει η φάση να μη μπορεί ένας σοβαρός άνθρωπος να κάνει ένα σοβαρό θέμαΜη σπαμαρετε ρε μουνοπανα!!!
Το νημα ειναι σοβαρο!!!
έχει γίνει τέτοιο πράγμα?και ο christos savvidis σοβαρος ηταν μεχρι που απο το χιλτον με τα 10αρια μουνετα τις φεραρι και τα ταλισκερ,παρακαλαγε τον τυπο λακη να συναντηθουνε σε ενα yugo στην αχαρνων
με τα swatch και χωρις σερφοσανιδα και μανικετοκουμπαέχει καταντήσει η φάση να μη μπορεί ένας σοβαρός άνθρωπος να κάνει ένα σοβαρό θέμα
αμέσως μπαίνουν οι μπαχαλάκιδες και το μπαχαλεύουν
τέτοιες εικόνες να γεμίσουν τον εγκέφαλο μου να μου λείπουντυπε κακως,εσυ θα μεινεις φτωχος πνευματικα που αρνεισαι τετοια ποιοτητα και διαννοηση
έχει καταντήσει η φάση να μη μπορεί ένας σοβαρός άνθρωπος να κάνει ένα σοβαρό θέμα
αμέσως μπαίνουν οι μπαχαλάκιδες και το μπαχαλεύουν
ε ναι ούτε καν λεπίδα που κάνει 900ε για ξύρισμα δεν έχουν οι πλεμπαίοι που μπαχαλεύουνμε τα swatch και χωρις σερφοσανιδα και μανικετοκουμπα
αυτή είναι η μαγεία του σάιτ όμωςτυπε ευτυχως που υπαρχει το θεμα που ανοιξε ενας τυπος με μηχανη που εφαγε κληση γιατι περασε με κοκκινο και χωρις κρανος βγηκε να μας πει την αδικια,και αλληλοπεσανε γαμωμανες με ολο το σαη στο τελος
ευτυχως που υπαρχει και το σαη για να δινουμε συμβουλες ζωης σε συνανθρωπους μας που εχουν αγωνιες
έχει γίνει τέτοιο πράγμα?
θα μπορούσαν να βρεθούν στοτυπε εχει γινει και ημουν μαρτυρας στο σαη
διατηρω μονο μια επιφυλαξη αν ηταν yugo η lada
αλλα ηταν σιγουρα καποιο απο την τεραστια συλλογη αυτοκινητων τουντοπαchristos savvidis
ραντεβού για κόντρα ήταν αυτό?τυπε εχει γινει και ημουν μαρτυρας στο σαη
διατηρω μονο μια επιφυλαξη αν ηταν yugo η lada
αλλα ηταν σιγουρα καποιο απο την τεραστια συλλογη αυτοκινητων τουντοπαchristos savvidis