TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ΛΕΓΕΤΕ οτι ειμαστε βλακες και οτι καποιοι ανεχονται των καθε εξυπνακια και οτι εδω υπαρχουν παχιες αγελαδες ;)
Η σύγκριση με το πόσο χρέωνε το 10λεπτο στο μπουρδέλο και ποια θα έπρεπε να είναι η αναλογία (10 που έβγαζε εκείνη Χ 6 δεκάλεπτα, ή 20Χ6 κλπ) δε νομίζω ότι έχει κανένα νόημα.
Σε μια ώρα στο μπουρδέλο θα έτρωγε 6 καυλιά.
Σε μια ώρα στη βίζιτα θα φάει 1.
Δεν είναι τα 10λεπτα ο κόπος της.
Οι υπηρεσίες είναι.
Είναι σα να ρωτήσεις μια κοπέλα αν θα προτιμούσε ένα 10ωρο ραντεβού, ή 10 μονόωρα.
Καμία σχέση το ένα με το άλλο.
Μα πέραν το κόπου είναι και το θέμα της επικινδυνότητας και της ποιότητας...
Ίδιο συντελεστή επικινδυνότητας έχει να πας στο 8ωρο με 40-50 άτομα και ίδιο με 5-6?
Και ίδιο είναι στα μπουρδέλα που στο 20ρικο προσελκύει κάθε καρυδιάς καρύδι και ίδιος κόσμος μπορεί να ανταπεξέλθει σε τσουχτερές τιμές και να πάει σε hotel στο 120-150αρι?
Νομίζω και η ίδια -αν θέλει- μπορεί να συμμετάσχει στις απορίες μας μια και εκτός ότι είναι το "τοπικ" της μπορεί να μας πει και η ίδια πως το σκέφτεται...
Οπότε τι μας συμφέρει ?
Τιμή μπουρδέλου με σέρβις call girl
κλαίω με τις πορνοαναλύσεις σας, δεν υπάρχετε
Πάντως το συμπέρασμα νομίζω βγαίνει εύκολα.
Η κοπέλα προφανώς φοβάται σε υπερβολικό βαθμό για να κάνει αυτό το επάγγελμα (δικαίωμά της βέβαια), και όσο πάει και αφαιρεί υπηρεσίες που θεωρεί επικίνδυνες.
Στο μπουρδέλο έκανε CIM.
Στο γραφείο έκοψε το CIM αλλά τουλάχιστον έκανε πίπα άνευ και φιλιά.
Τώρα ως ανεξάρτητη τα βγάζει και αυτά.
Γούστο της καπέλο της.
Αν έχει την πελατεία της και είναι ικανοποιημένη με αυτά που θα βγάζει με γεια της και χαρά της.
κλαίω με τις πορνοαναλύσεις σας, δεν υπάρχετε
Τεραστιο ΑΝ φιλος! Ειδικα στις δυσκολες εποχες που ζουμε και σκεφτομαστε οι περισσοτεροι και το ενα 50ευρω ακομα...Αν έχει την πελατεία της και είναι ικανοποιημένη με αυτά που θα βγάζει με γεια της και χαρά της.
Εγώ πάντως συμφωνώ μαζί σου Άνζυ και σου προτείνω ως νοήμων όν και πάντα φιλικά, να σταματήσεις τελείως. Αυτό είναι το ασφαλεστερο για την σωματική σου υγεία, αλλά και την δική μας πνευματική υγεία.
πάντως κάποια πράγματα...δεν αλλάζουν απλά και μόνο με έναν διακόπτη... εννοώ δεν μπορεί "ξαφνικά" να γύρισε το μυαλό της και εκεί που έπαιρνε 40 ακάποτα καθημερινά (και φαίνόταν ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ θέμα) να.... συχαίνεται τελείως ξαφνικά και να φοβάται για το θέμα υγείας....
Τεραστιο ΑΝ φιλος! Ειδικα στις δυσκολες εποχες που ζουμε και σκεφτομαστε οι περισσοτεροι και το ενα 50ευρω ακομα...
τύπε όρεξη κ χρόνο να έχεις να διαβάζεις, μιλάμε για πολύχαχαχα επιστημονικές αναλύσεις! χαχαχα