Επισκέπτης
Και τώρα θα σε βρίσει...ενω πριν λίγο χαρακτηριστικά μου είπε ότι "τις σέβομαι αυτές τις γυναίκες"...ενώ ακόμα πιο πριν σε έβριζε πάλι.... Ας τον πετάξει κάποιος έξω, είναι απειλή για τη κοινή λογική.
Και τι να κανω ρε αντελα να βαλω καμερα για να αισθανθεις οτι δεν ειμαι απο κατω σου και οτι ειμαστε ισια??και αφου διχνεις το προσωπο σου φορα παρτιδα ειπιδη εισαι μαγκακι γιατη το διχνεις γυμνο???ξερουμε ολοι το λογο που εχεις φατσα φορα το προσωπο σου,και καλα κανεις..αλλα αυτο δεν εχει να κανει με μαγκια αλλα με επαγγελματισμο,και καλα κανεις αλλα μην μπερδευεις το ενα με το αλλο..τσαμπα μαγκας δεν θα ειμαι ποτε εγω που βγαζω φορα παρτιδα το προσωπο μου στο νετ
τζαμπα μαγκας ειναι οποιος ανωνυμα παει να με κοντραει και παντα θα ειναι απο κατω μου γιαυτο ακριβος το λογο
το "μωρο" ηταν προς χαριν του λογου ;)
το οτι εχω μια διαφονια με την αντζελα δε σιμενη οτι θα την βρισω,κατι μαλακες σα και εσενα βριζω γιατη τους χρειαζεται...αντε τωρα πατα το κουμπακι ξερεις εσυ αφτο του ρουφιανου..αντε να με πεταξει καποιος εξω..Και τώρα θα σε βρίσει...ενω πριν λίγο χαρακτηριστικά μου είπε ότι "τις σέβομαι αυτές τις γυναίκες"...ενώ ακόμα πιο πριν σε έβριζε πάλι.... Ας τον πετάξει κάποιος έξω, είναι απειλή για τη κοινή λογική.
Το ξερω γραφω χαλια...προσπαθω παντος ;) ;)Ειναι καιρος μετα απο τοσες σελιδες να μαθετε και ορθογραφια.
Το ξερω γραφω χαλια...προσπαθω παντος ;) ;)
Σωστός! Που είναι οι τόνοι?
Δεν εχω θεμα μαγκα,αυτος ειμαι..οπως και εσυ φενεται ποιος εισαι..Πολύ καλή προσπάθεια --> το οτι εχω μια διαφονια με την αντζελα δε σιμενη οτι θα την βρισω,κατι μαλακες σα και εσενα βριζω γιατη τους χρειαζεται...αντε τωρα πατα το κουμπακι ξερεις εσυ αφτο του ρουφιανου..αντε να με πεταξει καποιος εξω..
Βλακα εγω ζω 15000 μιλια μακρια απο την αντζελαΠωπω ρε φίλε...είσαι ο γνωστός τύπος του μαλάκα που πάει λίγο να διαφωνήσει με τη πουτάνα/ιεροδουλη/εργαζομενη (ε δεν εχει άλλο τίτλο) μπας και αυτή τον συμπαθήσει λίγο...μπας και κάνεις καμιά συνεδρία τσάμπα... ή ακόμα στο διεστραμένο μυαλό σου, μπας και σε ερωτευτεί και λίγο?
Η που είσαι πολύ φτωχός, ή που είσαι πολύ ηλίθιος.
Άντε, καλή δουλειά.
πωπω σιγά ρε μεγάλε μας έσκιαξεςτα αποτελεσματα απο τιs καινουριεs εξετασειs που εκανα ειναι εξωπραγματικα η θεραπεια πηγε μια χαρα και η πουτσα απο τιs καυλεs εχει γινει 23+ ωποτε δεν εχω και καμια αναγκη τιs παραπανω μαλακιεs που λεs
Ολοι ανωμαλοι ειμαστε φιλε μου...εμενα παντως ΑΥΤΟΣ ο κωλος πολυ μου αρεσει.... λες ρε να ειμαι ανωμαλος?
Το ξερω γραφω χαλια...προσπαθω παντος ;) ;)