Νέα

Antynia Rouge.....H Kαύλα!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alexandros11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Αυτά τα σκεπάσματα του Zuzunoξενοδοχείου τα έχω μάθει απ'έξω και ανακατωτά, έχουν γίνει πάνω τους...

OP
OP
A

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
τρωει καλα ο διευθυνων συμβουλος του zoyzoynoξενοδοχειου...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ααασταααα τωρααα αυτα.....αφου ολες σε ξερουνε.....ολες σε εχουνε ρουφηξει πιαααα..... :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

ρε συ σοβαρεψου... :jerking: :jerking: :jerking:

ε μα πες μου... ουτε 20αρικο...  :headbang: :headbang: :headbang:

κ ομως βλεπεις...εγω διαφωνω...γιατι η αννα η σερβα εχει πλαστικο βυζι παγωμενο κ οτι κανει το κανει σα να δινει εξετασεις στοι εθνικο θεατρο...πολυ προσποιητα...αντιθετα αυτο που μαρεσε στη αντυνια ειναι οτι ειναι το γομενακι της διπλανης πορτας που οταν το γαμας το βλεπεις το καταλαβαινεις οτι γουσταρει οτι χυνει οτι τηςε αρεσει....

χυστι...δωσε αναφορα εδω... μην παει χαμενη η εμπειρια σου... :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
την πηρα τη κυριακη τον εκλογων περιπου μια η ωρα στη κασσανδρας που ειναι σα μικρη βιλιτσα δε θυμαμαι αριθμο...ειχε και ηρεμια πληρωσα δε ξερω για πιο λογο 60 ευρο καθι τελικα?????πολυ προσποιηση βυζια τερμα πλαστικα κ κρυα ε και δε μου εκανε αισθηση ιδιαιτερη,, :-

για δωσε ινφο...στουντιο ειναι;;δεν σε καταλαβα...

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Ολα καλα και ωραια με την καυλα του Αλέξανδρου για την ANTYNIA. Και γω την πηρα τον Φλεβαρη που ειχε ερθει και περιμενα πως και πως για να τη ξαναδω (ασχετα εαν την ειχα κλεισει την Κυριακη των εκλογων πρωτο ραντεβου 7-9 και τελικα λογω ασθενειας δε πηγα)Αυτο ομως που δε καταλαβα ειναι γιατι το "μαιμου" review που έκανε στο οποίο ηθελε ντε και καλα να την "προωθήσει" με το οτι κανει δηθεν anal. Στο review λεει μαλάκιες, οτι το εδωσε, οτι το σκεφτηκε οτι αλλο θελει να πει , οτι το μουνι της ειναι σαν κωλος και αλλες παπαριες. Και κατω στις περιγραφες στο πρωκτικο βαζει ΝΑΙ. Νομιζω οτι αξιζει να ειμαστε ειλικρινεις στα review, ΟΚ ?

OP
OP
A

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
φιλε πολαξ δεν μας τα λες μαλλον εσυ καλα.....ξαναδιαβασε τι εχω γραψει γιατι μαλλον δεν ξερεις γραμματα....

OP
OP
A

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
και δεν ειμαι ο μονος που εχει αναφερει οτι ειναι στενομουνα.....διαωασε κ αλλες αναφορες συναγωνιστων που εχουν πει το ιδιο....αλλα μηπως εχεις μικρο ........εσυ???? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Δεν αμφιβαλλω στο οτι ειναι στενομουνα οπως γραφεις. Αλλωστε ειναι το μοναδικο ct που μου ετυχε ( τον Φλεβαρη ) να σπασει το προφυλακτικο και νε με ρωταει για το που εχει φαρμακειο για να παρει το σχετικο αντιγκαστρωτικο χαπι. Εσυ ομως σημειωνεις στα στοιχεια που μπαινουν στο συστημα ( Πχ Πεολειχια, κοστος, εκσπερματωση κλ.π)ΝΑΙ στο πρωκτικο. Μπορει να εγινε κατα λαθος. ΟΚ.

ΥΓ:Τα υπολοιπα που γραφεις στο τελευταιο μυνημα σου, για το αν ξερω γραμματα ή αν την εχω μικρη, απλως, τα παρακαμπτω........  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom