Νέα

Antynia Rouge.....H Kαύλα!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alexandros11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
A

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
ενταξει ρε παιδια χαλαρα....ολα υποκειμενικα ειναι...κ η αννα η σερβα στη κασσανδρασ ποτυ γραφανε ολοι ειναι θεα...εγω κ ειδα κανα δυο ακομη δεν μασ τρελανε...αντιθετα εμενα η ρουμανα πορνοσταρ εδω με τσακισε μου αρεσε απιστευτα...γουστα ειν αι αυτα...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
βαλτε καμια τσοντα !!!

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
ενταξει ρε παιδια χαλαρα....ολα υποκειμενικα ειναι...κ η αννα η σερβα στη κασσανδρασ ποτυ γραφανε ολοι ειναι θεα...εγω κ ειδα κανα δυο ακομη δεν μασ τρελανε...αντιθετα εμενα η ρουμανα πορνοσταρ εδω με τσακισε μου αρεσε απιστευτα...γουστα ειν αι αυτα...
ΣΩΣΤΟΣ!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ευχαριστουμε φιλε για τις φωτο του πισω συστηματος και ειδικα του μπροστινου !!!
Εγω εαν και το σκεφτομουνα τωρα δεν θα περασω με την φατσα που ειδα !!!
Kai οπως πολυ σωστα λες γουστα ειναι αυτα !!!
Thanks !!! :rockon:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

σε εμφάνιση η αννα η σερβα της ριχνει στα αυτια της ρουμανας.τωρα απο γαμήσι δεν ξερω ποια ειναι καλυτερη  :think:

OP
OP
A

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
κ ομως βλεπεις...εγω διαφωνω...γιατι η αννα η σερβα εχει πλαστικο βυζι παγωμενο κ οτι κανει το κανει σα να δινει εξετασεις στοι εθνικο θεατρο...πολυ προσποιητα...αντιθετα αυτο που μαρεσε στη αντυνια ειναι οτι ειναι το γομενακι της διπλανης πορτας που οταν το γαμας το βλεπεις το καταλαβαινεις οτι γουσταρει οτι χυνει οτι τηςε αρεσει....

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
κ ομως βλεπεις...εγω διαφωνω...γιατι η αννα η σερβα εχει πλαστικο βυζι παγωμενο κ οτι κανει το κανει σα να δινει εξετασεις στοι εθνικο θεατρο...πολυ προσποιητα...αντιθετα αυτο που μαρεσε στη αντυνια ειναι οτι ειναι το γομενακι της διπλανης πορτας που οταν το γαμας το βλεπεις το καταλαβαινεις οτι γουσταρει οτι χυνει οτι τηςε αρεσει....

την εχεις παρει την αννα?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ποσο παει η ρομουνα?

OP
OP
A

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
την πηρα τη κυριακη τον εκλογων περιπου μια η ωρα στη κασσανδρας που ειναι σα μικρη βιλιτσα δε θυμαμαι αριθμο...ειχε και ηρεμια πληρωσα δε ξερω για πιο λογο 60 ευρο καθι τελικα?????πολυ προσποιηση βυζια τερμα πλαστικα κ κρυα ε και δε μου εκανε αισθηση ιδιαιτερη,, :-

sitl

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Tης Ρουμούνας είναι ζεστό το πλαστικόβυζο; :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
την πηρα τη κυριακη τον εκλογων περιπου μια η ωρα στη κασσανδρας που ειναι σα μικρη βιλιτσα δε θυμαμαι αριθμο...ειχε και ηρεμια πληρωσα δε ξερω για πιο λογο 60 ευρο καθι τελικα?????πολυ προσποιηση βυζια τερμα πλαστικα κ κρυα ε και δε μου εκανε αισθηση ιδιαιτερη,, :-
μετα ομως κερδισε το πασοκ και σε εφτιαξε ε δικε μου? :2funny: :2funny:

OP
OP
A

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
πηγαινε να το πιασεις κ αμα ειναι πλαστικο και το καταλαβεις χεσε με..... :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
A

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ΠΑΣΟΚΑΡΑΑΑΑ Κ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ....

OP
OP
A

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
εγω πρωτα γαμαω κορμι κ μετα μαπα....κ η μαπα της δεν ειναι τελεια αλλα αρκετα συμπαθητικη ωστε να πετυχαινει το απολυτο gfe που μαρεσει....γκε γκε????οχοχοχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχω παιξει κ γερμανια οβερ και ειναι ο-ο γαμω τα σπιτακια τους οι αμπαλοι....

OP
OP
A

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
XAXAXAXAXAAXAXA μεσα σε δυο λεπτα ε... i love u iblis αυριο κερναω......ct...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom