gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
+100000000000για κανα 20ρικο καλη ειναι..
+100000000000για κανα 20ρικο καλη ειναι..
ΣΩΣΤΟΣ!!ενταξει ρε παιδια χαλαρα....ολα υποκειμενικα ειναι...κ η αννα η σερβα στη κασσανδρασ ποτυ γραφανε ολοι ειναι θεα...εγω κ ειδα κανα δυο ακομη δεν μασ τρελανε...αντιθετα εμενα η ρουμανα πορνοσταρ εδω με τσακισε μου αρεσε απιστευτα...γουστα ειν αι αυτα...
Κάνω παράθεση στον εαυτό μου, για να πω ότι το "Σωστός" αναφέρεται στο ότι όλα είναι υποκειμενικά και θέμα γούστου.ΣΩΣΤΟΣ!!
ενταξει ρε παιδια χαλαρα....ολα υποκειμενικα ειναι...κ η αννα η σερβα στη κασσανδρασ ποτυ γραφανε ολοι ειναι θεα...εγω κ ειδα κανα δυο ακομη δεν μασ τρελανε...αντιθετα εμενα η ρουμανα πορνοσταρ εδω με τσακισε μου αρεσε απιστευτα...γουστα ειν αι αυτα...
απο φατσα ειναι κυριολεκτικα για τον πουτσο...περιμενα μουρη εφαμιλλη της ομορφιας του κωλου αλλα μου βγηκε σκατοφατσα...γμσ τα... μονο ο κωλος αξιζει...
κ ομως βλεπεις...εγω διαφωνω...γιατι η αννα η σερβα εχει πλαστικο βυζι παγωμενο κ οτι κανει το κανει σα να δινει εξετασεις στοι εθνικο θεατρο...πολυ προσποιητα...αντιθετα αυτο που μαρεσε στη αντυνια ειναι οτι ειναι το γομενακι της διπλανης πορτας που οταν το γαμας το βλεπεις το καταλαβαινεις οτι γουσταρει οτι χυνει οτι τηςε αρεσει....
ποσο παει η ρομουνα?κ ομως βλεπεις...εγω διαφωνω...γιατι η αννα η σερβα εχει πλαστικο βυζι παγωμενο κ οτι κανει το κανει σα να δινει εξετασεις στοι εθνικο θεατρο...πολυ προσποιητα...αντιθετα αυτο που μαρεσε στη αντυνια ειναι οτι ειναι το γομενακι της διπλανης πορτας που οταν το γαμας το βλεπεις το καταλαβαινεις οτι γουσταρει οτι χυνει οτι τηςε αρεσει....
κ ομως βλεπεις...εγω διαφωνω...γιατι η αννα η σερβα εχει πλαστικο βυζι παγωμενο κ οτι κανει το κανει σα να δινει εξετασεις στοι εθνικο θεατρο...πολυ προσποιητα...αντιθετα αυτο που μαρεσε στη αντυνια ειναι οτι ειναι το γομενακι της διπλανης πορτας που οταν το γαμας το βλεπεις το καταλαβαινεις οτι γουσταρει οτι χυνει οτι τηςε αρεσει....
μετα ομως κερδισε το πασοκ και σε εφτιαξε ε δικε μου?την πηρα τη κυριακη τον εκλογων περιπου μια η ωρα στη κασσανδρας που ειναι σα μικρη βιλιτσα δε θυμαμαι αριθμο...ειχε και ηρεμια πληρωσα δε ξερω για πιο λογο 60 ευρο καθι τελικα?????πολυ προσποιηση βυζια τερμα πλαστικα κ κρυα ε και δε μου εκανε αισθηση ιδιαιτερη,, :-
πηγαινε να το πιασεις κ αμα ειναι πλαστικο και το καταλαβεις χεσε με.....