Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 62
- Like
- 3.128
- Πόντοι
- 7.216
παρε λουλακι τυπε! :S :S :S
νουμερο της φαπας ρουφα καμια αζερικη ψωλη κ μην γραφεις φουμαρα κλουν..Άν σε είχαν γνωρίσει από κοντά θα είχα τώρα δεκάδες φώτο σου
Δεν έχει κανένα ενδιαφέρον,δεν έχει καν πλάκα.Κρύβεται πίσω από το πληκτρολόγιο και μόνο βρίζει.Αν τον βρεις ποιός είναι και τον κάνεις ρεζίλι στην αρχή παραπονιέται στους Μοντεράτορ μετά απηλεί με μηνύσεις και μετά διαγράφετε
Τώρα πιά λίγοι έχουν πλάκα όλοι βγάζουν μιά μιζέρια με την κακομοιριά τους
Έχεις δίκιο άστο όπως είναι και στο λέει άνθρωπος ο οποίος είναι καραφλός χίλιες φορές καράφλας παρά τέτοιο να έχω τέτοιο μαλλί!Μαλλι μπαμπακι ,ψωλη φαρμακι!!!!Μην κανεις τιποτα,το γκριζο ειναι γοητεια στον ανδρα,ισα ισα που οι βαψομαλλιαδες ειναι τραγικοι σαν εικονα!
Έχεις δίκιο άστο όπως είναι και στο λέει άνθρωπος ο οποίος είναι καραφλός χίλιες φορές καράφλας παρά να έχω τέτοιο μαλλί!
Ναι το ξέρω αυτές που εδώ πηδιούντε γιά 2.500 ρούβλια Ελλάδα ζητάνε 150+ .εδω μετριες βιζιτες ζητανε 150 τυπε
Εσύ και να θέλεις λεφτά γιά βαφή δεν έχεις η πλάκα είναι ότι ακόμα και αν σε ρεζιλέψει κάποιος παντού δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα η μήνυση κοστίζει 100 ευρώ συν 200-300 ο δικηγόρος Αν τη στιγμή που γίνει το ξεφτίλισμα σου δεν εχεις λεφτά γιά κάρτα ιντερνετ θα το μάθεις από της αφίσες με τη φάτσα σου στο μετρό .Είσαι πάντος πολύ κακομοίρης .Δε καταλαβαίνω εδώ γιατί γράφεις αφού δεν λες τίποτα γιά το θέμα?νουμερο της φαπας ρουφα καμια αζερικη ψωλη κ μην γραφεις φουμαρα κλουν..
ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΘΑ ΕΙΧΕΣ Κ ΘΑ ΕΧΕΙΣ..
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ..
ΡΩΤΑ ΝΤΟΥΦΗ,ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΣΤΟ ΓΡΑΨΩ???
παραπονα στους μοντς???
ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΔΟΥΛΙΚΑ ΡΕ ΚΕΦΤΕ..ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ??.
πως να διαγραφω ρε βλημα???
ουτε τις βασικες λειτουργιες του σαη δεν γνωριζεις..
ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΕ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΚΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΑΩ ΤΑ ΧΑΖΑ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ..
ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???
ΓΡΑΨΕ ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΕΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΒΑΦΗΣ ΠΟΥ ΕΒΑΦΕΣ ΠΡΟ ΕΜΦΥΤΕΥΣΕΩΣ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΙΛΙΟΧΥΜΕΝΗ ΚΡΑΝΑ ΧΙΜΠΑΤΖΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙΣ ΩΣ ΠΡΩΤΥΠΟ ΕΡΑΣΤΗ..
Είναι αυτό που γράφω ότι αυτοί οι αφροί και οι Ανδρικές βαφές κάνουν μόνο αν έχεις μόνο μερικές τρίχες άσπρες.Στην αρχη της χρησημοποιούσα κ'εγώ αλλά μετά δεν είχαν καλό αποτέλεσμα τα έβαφαν χρυσά όπως λες.Δυστηχώς η μόνη λύση είναι η κανονική βαφή.Πρίν χρόνια δοκίμασα βαφή-αφρό που τον απλώνεις με την χτένα και μειώνει τα γκρίζα κατά 70% χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα.Όταν όμως γίνουν τα μαλλιά τελείως άσπρα δεν κάνει πλέον γιατί γίνονται χρυσά.Μετά χρειάζεται κανονική βαφή.Ρώτησε σε κομμωτήριο θα σε ενημερώσουν.
παραπονα στους μοντς???
ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΔΟΥΛΙΚΑ ΡΕ ΚΕΦΤΕ..ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ??.
πως να διαγραφω ρε βλημα???
ουτε τις βασικες λειτουργιες του σαη δεν γνωριζεις..
ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΕ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΚΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΑΩ ΤΑ ΧΑΖΑ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ..
ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΣΟΥ Κ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΩΛΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ..ρε ψυχακια εγω εμαθα οτι κωλοτριβεσε σε καποιους μοντς και οτι στελνεις π.μ απο δω κι απο κει.
τυχερος εισαι ρε ξεφτυλα που δεν μου επιτρεπουν να στα βγαλω στη φορα αυτοι μου τα λενε
παλιο ξεφτυλισμενε βρωμοπουστα να σε κανω να φτιανεις νεους λογαριασμους αρρωστε
Κύριε κακομαθημένε βλάσθημε πρεσβυωπία έχετε και γράφετε με κεφαλαία; Επίσης κόψτε τους πολλούς καφέδες γιατί προκαλούν νεύρα.ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΣΟΥ Κ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΩΛΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ..
ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΣΟΥ Κ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΩΛΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ..
ΥΓ1 ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΠΟΥΣΤΡΕΛΑ,ΘΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΑΠ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ή ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΖΕ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ???ΚΟΧΟΝΕΣ ΝΑΔΑ???ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ Ε???ΟΚ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ..
Μην εμπιστευθεις τον Μητσο..Επειδη ασπρισα αρκετα στους κροταφους ψαχνω κατι λιγο να "σπασω" το ασπρο χρωμα
Δεν γνωριζω τιποτα και ψιλοφοβαμαι μην βγει αυτο το αποκρουστικο κομοδινι η τιποτα περιεργο.
Εχει δοκιμασει κανεις κατι αποτελεσματικο και με φυσικο αποτελεσμα?