Νέα

Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 531K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.342
Πόντοι
206
Πρώτη εμπειρία μόλις τώρα! Εχω αφήσει στο σαλόνι τον κολλητό μου και την πέφτει στην γυναίκα μου και αυτή μου στέλνει μηνύματα ότι έχει καυλωσει από λεπτό σε λεπτό θα αρχίσουν πιστεύω παιχνίδι !
Κάνε live streaming

milfakias18cm

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
512
Πόντοι
81
Πρώτη εμπειρία μόλις τώρα! Εχω αφήσει στο σαλόνι τον κολλητό μου και την πέφτει στην γυναίκα μου και αυτή μου στέλνει μηνύματα ότι έχει καυλωσει από λεπτό σε λεπτό θα αρχίσουν πιστεύω παιχνίδι !
για δείξε κανα μήνυμα?

George_Yamaha

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2023
Like
61
Πόντοι
0
Τι έγινε τελικά;

Jackaros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2018
Like
1.725
Πόντοι
201
Τι έγινε κάθησες εκεί να περνεις μάτι η μπήκες στο παιχνίδι?!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
17.325
Πόντοι
3.846
Καινούργιος εδώ, 24 ελεύθερος και εμφανίσιμος, πειτε ρε παιδιά μερικές συμβουλές οσοι ασχολείστε περισσότερο με το άθλημα πώς μπορώ να αρχίσω να κάνω γνωριμίες με swingers για να πηγαίνω ως bull ή με cuckold η γενικά να συμμετέχω σε παρτούζες και όργια, θα βοηθούσε αν πήγαινα μόνος μου σε ένα swingers club θα άξιζε τον κόπο η ψάχνουν περισσότερο ζευγάρια άντι για άντρες μόνους?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
Μπορείς να πηγαίνεις στα swingers bar τις βραδιές που επιτρέπονται μόνοι άντρες. Θα πηγαίνεις να μιλάς σε ζευγάρια για να γνωριστείτε. Τα ζευγάρια που πάνε σε τέτοιες βραδιές παίζουν με μπαλαντέρ.

DArie94

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
603
Πόντοι
81
Έχει ποτέ κανείς κανονίσει διαδικτυακή τέτοια γνωριμία και αν ναι πως εξασφαλίζει την ανωνυμία και την ασφάλεια ταυτόχρονα;

Jerry81

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2025
Like
77
Πόντοι
0
μια φορά ήταν να γίνει με ενα ζευγαρι swinger αλλα στο τελος κώλωσε η δικιά μου

dimis82

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Like
8
Πόντοι
0
δλδ ειχαμε βγει με εναν φιλο. εγινε λιωμα. πηγαμε σπιτι μετα και οι τρεις.. και με παρότρυνση αρκετη.. του τον επαιξε και τελικα του πηρε πιπα.. ως εκει
κ που την έχυσε ο τύπος?

zempelikos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2012
Like
162
Πόντοι
0
Γεμίσαμε αγγελίες για cuckold φάσεις με λεφτά.... δεν είναι το γαμησι που λείπει παιδιά. Η καυλα το να θέλει η παντρεμένη την πουτσα μας είναι και ο άντρας να μας βλέπει. Με λεφτά κάνεις πολλά πράματα. Την καυλα μας δεν βγάζει όμως...

DArie94

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
603
Πόντοι
81
Γεμίσαμε αγγελίες για cuckold φάσεις με λεφτά.... δεν είναι το γαμησι που λείπει παιδιά. Η καυλα το να θέλει η παντρεμένη την πουτσα μας είναι και ο άντρας να μας βλέπει. Με λεφτά κάνεις πολλά πράματα. Την καυλα μας δεν βγάζει όμως...
Συμφωνώ!!!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
4.160
Πόντοι
4.895

991844a

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2016
Like
634
Πόντοι
80
Είμαστε παντρεμένοι 17 χρόνια με παιδιά....θέλω όσο τίποτα, αν όχι να είμαι αυτών, να ξέρω έστω ότι μου την πήδηξε κάποιος.
Γενικά είναι χαμηλών τόνων,πολύ κάλη για την ηλικία της (49) αλλκα γενικά πολύ Μαζεμενη και όχι πολύ εκδηλωτική

theots81

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2015
Κριτικές
1
Like
1.047
Πόντοι
86
Είμαστε παντρεμένοι 17 χρόνια με παιδιά....θέλω όσο τίποτα, αν όχι να είμαι αυτών, να ξέρω έστω ότι μου την πήδηξε κάποιος.
Γενικά είναι χαμηλών τόνων,πολύ κάλη για την ηλικία της (49) αλλκα γενικά πολύ Μαζεμενη και όχι πολύ εκδηλωτική
Για πες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom