Κίνα; Θα κουβαλήσει κανέναν νέο ιό...άσε καλύτερα μην έχουμε άλλα...Εγώ είμαι άντρας που μου αρέσει να γαμάω τη γυναίκα του άλλου.... Έχω και ένα φίλο που μένει Κίνα και με έχει φλομώσει στα ψέματα ότι γαμάει συνέχεια παντρεμένες γυναίκες.... Ευκαιρία να το κάνει και στ' αλήθεια... Αν βρεθεί κάτι, μη μας ξεχάσετε.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 488K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.375
- Πόντοι
- 206
Εντάξει, θα τον βάλουμε καραντίνα ένα μήνα όταν έρθει, μην αγχώνεσαι.... Θα γευτούμε εμείς τις γκόμενες πρώτα και όταν τις βαρεθούμε θα του τις δώσουμε...Κίνα; Θα κουβαλήσει κανέναν νέο ιό...άσε καλύτερα μην έχουμε άλλα...
Arroto80
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2023
- Like
- 80
- Πόντοι
- 0
Ε τότε ποιος ο σκοπός του νήματος...Καλώς ή κακώς κάποια πράγματα δεν είναι εύκολο να λέγονται δημόσια
Καλύτερα ν μην γράφουν.
old.school.cowboy79
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Like
- 929
- Πόντοι
- 81
Το στέλνεις με courier το εργαλείο δηλαδή?Δινω το εργαλειο μου σε ζευγαρια.Ειμαι νεαρός και βρισκομαι στην Πατρα για οποιους ενδιαφερονται!
ευχαριστως,το ξεκωλιαζω φιλε μου το μικρο αυτο καυλακι!!!!!!!!!!!Και μια από το δικό μου μωρό...
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.035
- Πόντοι
- 2.306
παντως η ρωγα εχει παραμεινει καβλωμενη…δεν κανατε καλη δουλεια εσυ και ο «επισκεπτης», αφησατε δουλεια μισοτελειωμενη….ειναι το χαμογελο της ευχαριστησης...
Οι γυναίκες (κάποιες τουλάχιστον) είναι πολυοργασμικα όντα. Μπορούν να κάνουν μαραθώνιο, εμείς κάποια στιγμή βγαίνουμε εκτός μάχης....παντως η ρωγα εχει παραμεινει καβλωμενη…δεν κανατε καλη δουλεια εσυ και ο «επισκεπτης», αφησατε δουλεια μισοτελειωμενη….
μηνυμα pm αν ενδιαφερεσαιΗ γυναίκα μου 24. Είμαστε swingers με αρκετή εμπειρία
οτι γουσταρειςΘελω να γίνω cuckold στην κοπέλα μου...είμαστε και οι δύο 22 ετών.....έχουμε 4 χρόνια δεσμο.....πρώτη φορά θα κάνουμε κάτι τέτοιο ως εμπειρία...αναφέρω ότι αρχικά ήταν ιδέα της κοπέλας μου...και το δέχτηκα γιατί γουστάρω κι εγω τέτοια φαση....περισσότερες λεπτομέρειες σε προσωπικό μήνυμα παρακαλώ....
milfakias18cm
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 387
- Πόντοι
- 21
σωστό αυτό που λες και ειδικά αν είναι και σε φάση οργασμού είναι ακόμα πιο συμμετοχικέςΟι γυναίκες (κάποιες τουλάχιστον) είναι πολυοργασμικα όντα. Μπορούν να κάνουν μαραθώνιο, εμείς κάποια στιγμή βγαίνουμε εκτός μάχης....
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 73
- Like
- 11.268
- Πόντοι
- 12.421
Θέλει κι άλλο το κορίτσικαλημέρεςςς
Δεν έχει χορτάσει...
Kostas.dmp
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2024
- Like
- 446
- Πόντοι
- 21
Ωραίο σύνολο...Να το και το δικο μας κολαρακι
αχ η μαναρα με το κοκκινο μαγιοΚαλησπέρα
Για πολλά σκαμπίλια !Και μια από το δικό μου μωρό...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις