ΨΟΦΟΚΛΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2024
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Για ριξε ενα ινμποξακι μπας και τα βρουμεΚάποιος σοβαρός και σκληρός να πηδήξει την δικιά μου;
Για ριξε ενα ινμποξακι μπας και τα βρουμεΚάποιος σοβαρός και σκληρός να πηδήξει την δικιά μου;
ΥΠΕΡΟΧΗη κοπελα μου
σχολιαστε ελευθερα
Καύλα υπέροχη, κορμάκι, βυζάκια όλα τέλεια. Αν χρειαστείτε βοήθεια στείλε μου π.μ.η κοπελα μου
σχολιαστε ελευθερα
Από τρόλ εδώ μέσα γίνεται χαμός...νομίζω όπως ξεκινάς τη δημοσίευση σου εκφράζεις αρκετούς.Καλημερα σε ολους/ες και κυριως σε οσους δεν ειναι τρολ! Εδω και καποια χρονια μου ειχε μπει η ιδεα να πεισω την γυναικα μου να απελευθερωθουμε στο θεμα του σεξ. Οσοι εισαστε παντρεμενοι και ειδικα με παιδια καταλαβαινετε ισως οτι απο ενα σημειο και μετα αν δεν υπαρχει μια ποικιλια υπαρχει βαρεμαρα και το γαμησι ειναι τυπικο και ολο και πιο αραιο. Μεσα σε αυτα τα 4-5 χρονια που το παλευω καταφερα να την πεισω εκτος απο ευκολα αλλα ωραια πραγματα πχ δονητες βιντεο χυσιμο στα μουτρα/κωλο κλπ για 3 πραγματα που μας εδωσαν αρκετη καβλα.
1. Να γραφουμε στο φορουμ εδω ( φωτο απο γυναικες μας κλπ) ανεβαζοντας φωτο της και να βλεπουμε σχολια. Γινοταν μουσκεμα η πουτανα και γαμιομασταν τρελα! Ωραια φαση κρατησε 1 χρονο
2. Πηγαμε σε swingers club 1 φορα και γαμηθηκαμε διπλα διπλα με ενα αγνωστο ζευγαρι ενω αρκετοι μας επαιρναν ματι
3. Την γαμησα μαζι με μια εσκορτ οπου εγιναν ολες οι εναλλαγες και αφησε και την πιτσιρικα να την γλειψει που δεν το περιμενα με τιποτα!
Απλά υπέροχη!!η κοπελα μου
σχολιαστε ελευθερα
Έχεις pmΑν υπαρχουν στο φορουμ ζευγαρια που δεν ειναι τρολ μπορουμε να ανταλλαξουμε σκεψεις pm. Οι καβλες σιγουρα παντως δεν πρεπει να μενουν απωθημενα γιατι μετα αυτα σκανε αλλου!!
Έλα πες την αλήθεια... Πόσα μηνύματα σου έστειλαν για να την γαμήσουν;;;η κοπελα μου
σχολιαστε ελευθερα
χαχα η αληθεια ειναι αρκετοι ηθελαν να την γαμησουνΈλα πες την αλήθεια... Πόσα μηνύματα σου έστειλαν για να την γαμήσουν;;;
Είστε Αθήνα;η κοπελα μου
σχολιαστε ελευθερα
Και τι περίμενες όταν βάζεις τέτοια φωτογραφία και ζητάς σχόλια σε αυτό το νήμα ...να στείλουν λουλούδια....!!!!!!!χαχα η αληθεια ειναι αρκετοι ηθελαν να την γαμησουν
Βρίσκομαι Τρίκαλα.Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει.Παραχωρώ εννοειται το σπίτι μου να γίνει παιχνίδι εδώΚαι τι περίμενες όταν βάζεις τέτοια φωτογραφία και ζητάς σχόλια σε αυτό το νήμα ...να στείλουν λουλούδια....!!!!!!!
Απλά υπέροχη!!η κοπελα μου
σχολιαστε ελευθερα
ειναι γλυκαΑπλά υπέροχη!!